Samsung galaxy S3

Galaxy S3

Mitä mielltä samsung galaxy s3 puhelimesta? Onko vikoja tms?

80

1794

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itselläni kyseinen malli kävi muutaman kerran huollossa koska se sammuili jatkuvasti. Muuten se on toiminut mainiosti ja suosittelen sitä! Tuttavallani S3 on toiminut hyvin ilman kaatuilua.

      • åkkglljh

        Minun tuttavallani S3 on toiminut huonosti.


      • galaxy s3
        åkkglljh kirjoitti:

        Minun tuttavallani S3 on toiminut huonosti.

        Vikoja tuntuu olevan paljon


      • ser1
        åkkglljh kirjoitti:

        Minun tuttavallani S3 on toiminut huonosti.

        Minun äidin setän veljen serkun pojalla, on toiminut hyvin.


      • galaxy s3

        Minun s3 on muuten toiminut hyvin, mutta sen näytöllä on viivi ja pisteitä jotka näkyy mustissa kohdissa näyttöä ja lisäksi se sammuu itsestään.


      • GALAXY S3

        Minun s3 on muuten toiminut hyvin, mutta sen näytöllä on viiva ja pisteitä jotka näkyy mustissa kohdissa näyttöä ja lisäksi se sammuu itsestään joten vikoja löytyy


    • Miten sen nyt ottaa. En ole kuullut kuin muutaman tapauksen. Näitä hän voi sattua myös muillekin malleille ja eri merkkisille puhelimilla.

    • Kalakkuna

      No jotain puutteita / bugeja / ongelmia on läytynyt mitkä v. tuttaa mutta varmaan korjaantuu päivityksillä.

      1. Ps3 konsoli hylkii / ei tunnista koko luuria, Galaxy tunnistuu mukisematta iaverilla.
      2. Pc hylkii / joskus saattaa katkoilla yhteyksiä tiedon siirron aloituksessa, eli luuri ei suostu siirtämään tiedostoa, korjaantuu availemalla puhelimella muistikortin asetuksissa ja sulkemalla taas, eli kikkailua.

      Muuten loisto puhelin mutta buginen vielä, ja kohta jo vanhakin, Nokia N900 esimerkkinä pelasi aikoinaan todella paljon varmemmin mutta kyllä tämä voittaa monessa suhteessa Nokian.

      Ei ole huono valinta siis.

      • Kalakkuna

        Ja näin aamutuimaan tulee virheitä joten korjaampa tuon eka rivin.
        Eli Galaxy s2 tunnistuu ja voi siirrellä tiedostoja Ps3 konsolissa ilman mitään ongelmia mutta Galaxy s3 4G malli tuntuu olvan liian suuri pala konsolille.


    • Galaxy s3

      Mietin, et ostaisin ton! Mistä kaupasta ois parhain ostaa, ku gigantti jotenkin alkaa ottaa päähän, enkä ihan hyvää perustelua siihen keksi! Oisko expert? Miten siellä huolto/palautus sun muut jutut, eli jos tulee jotain vikoja nii miten toimitaan? Gigantissa palautettiin tiskille, mut miten toimii expertissä?

    • Itse ostin S3 mallin juurikin tuolta Expertiltä ja vein sen sinne myös huoltoon. Tarvitsi vain mennä kassalle ja selittää vika. Tämän jälkeen he kirjoittivat vikatiedot koneelle ja lähettivät sen huoltoon. Kun huolto oli valmis niin kännykkääni tuli muistaakseni viesti että kännykkä on noudettavissa Expertiltä.

      S3 maksaa Expertillä noin 4 euroa enemmän kuin Gigantissa. Toisaalta palvelu on ollut hyvää.

      • samsung S3

        Okei, kannatatko et ostaisin ton S3?


      • osta tai ei...

        Saman huomannut. Gigantti pelaa kummalista peli huoltojen kanssa aivan kuin vika olisi henk. koht. asia. Expertti hoitanut hommat asiallisesti ja panostanut muutoinkin asiakkaan palveluun enemmän .. eli loukkaa ja asiakkaita. Tosin "kaikitietäviä" kusipäitä löytää kaikista organisaatioita, mutta heiltä ei mitään ostetakaan.


    • S3 4G malli on vielä hyvä vaihtoehto ja sillä pärjää hyvin monta vuotta.

      Suosittelen sen ostoa jos hintaluokka on alle 350 euroa.

    • huhhahhei....

      Päivitykset surkeita. Viimeisin estää viestien kirjoittamisen, koska sivusssa sininen täppi a-kirjaimen päällä. Aaata ei voi siis käyttää. Uskomaton moka. Syy varmaankin se, että Samppa tekee päivitykset nyt vain uusimmalle ja hieman suuremmalle S4:lle ja unohtanut jo S3:n.

      • mike69

        "Sininen täppi a-kirjaimen päällä"Vittu että repesin :) ittelläni viikon vanha s3 4g lagaa vitusti etenkin netti käytössä.
        Tätä puhelinta käytän vaikka väkisten hampaat irvessä syksyyn saakka ja osta iphone 6:sen, eka ajattelin ostaa galaxy s5 nyt keväällä mutta jos samsungi on näin schaiccee, niin saa kyllä mun puolest kyl jäädä kauppaan...


    • awesdfcaszx

      Vihaan tätä puhelinta :( Ostin sen juuri muutama viikko sitten ja ensinnäkin vihaan sitä rumaa galleriaa ja sitä miten kuvia katsotaan. Vihaan suunnattomasti myös kun ei voi laittaa emoji hymiöitä.

    • juho4

      mun S 3 ei yhistä wifi verkkoon, kun laittaa oikeen salasanan sanoo että salasana on väärä mutta muilla laitteilla toimii ja jos menee suojaamattomaan verkkoon tämä väittää että se on suojattu verkko ja tarviis salasanan Mitä teen?

    • Jotakin vikaa on puhelimessa tai käyttiksessä. Kokeilitko uudelleen käynnistystä?

    • juho4

      joo, ja sitten palautin tehdas asetuksiin eikä vieläkään toimi.

    • Sitten huoltoon jos kirjoitit salasanan varmasti oikein.

    • nii nii

      kyllä s3 toimii siihe pitää vaa tottuu

    • s3 soittaja

      Kun soitan tuttavani uuteen s3:een kiertää oma puheeni takaisin omaan korvaani. Tätä tapahtuu myös muiden soittaessa ko. puhelimeen. Onko jollain ollut samaa ongelmaa ? Päivitykset pitäisi olla kohdallaan kun on uusi puhelin.

    • Ei ole ollut tuollaista ongelmaa omassa S3 mallissa. Onko 4.3 päivitys asennettu? Se nimittäin tuli muutama viikko sitten eikä sitä ole välttämättä asennettu kaupassa oleviin S3 malleihin.

    • mike69

      Jaahas, nyt on kyl pakko vähä avautua... ostin kyseisen puhelimen (galaxy s3 4g) verkkokauppa.comista perjantaina 3.1 ja nyt noin viikon käyttänyt sitä.
      Vikoja on löytynyt seuraavanlaisia:
      - akku kuuluu tajuttoman nopeasti, sehän nyt ei oikeastaan ole vika mutta aamulla ottaessani puhelimen pois latauksesta,(100%) niin matkalla töihin (vajaa tunti) tunnelradiota ja facebookkia ja uutisia ja yms netti surffailua niin enää töihin päästessä akua jäljellä noin 70% vitun kiva kun työpäivän aikana käyttää puhelinta, niin pitää jo töissä laittaa luuri laturii ku muuten loppuu akku!!!! Ja sitten jos himassa surffailee nii pakko laittaa laturii... nytki 12% akkua vaikka ladattu kuinka vitusti jo tänää... tietty 4g kuluttaa akkua mutta silti.
      -Nettisurffailu tuottaa ihan oikeasti välillä (siis aika usein) harmaita hiuksia ja pieniä hermoromahduksia, esim jollekin sivulle siirrytäessä (ei millekkään raskaalle) puhelin jäätyy totaalisesti ja sen jälkeen katkaisee netin ja siirtyy alkunäyttöön, vitun kiva etenkin kun on esim kirjautuminen kesken jonnekin tai sähköpostia just avaamassa. Ja sivuhistoriaa koko selain ei halua edes näyttää, ja jos yrittää painaa uudestaa sivuhistoria "nappia" niin silloin myös potkii pihalle, ja kun painaa koti näppäintä kesken surffailun niin pääsee kyllä alkunäyttöön mutta aluksi kaikki sovellukset puuttuvat ja ilmestyvät ripotellen pikkuhiljaa.... wtf?!?!? Ja eikä tässä viellä kaikki, vaikka sovellukset ilmestyvät pikkuhiljaa niin elävä taustakuva, meduusat vai mikä lie onkaan, niin se häviää kokonaan, näkyy paljon pelkästään musta tausta
      -kuumenee aikapaljon, etenkin silloin kun lagaa
      -omistan uuden samsungin tellkkarin (ue558005), latasin juuri äsken uusimman päivityspaketin puhelimeen, niin sen jälkeen ei enää pysty käyttämään allshare castingia... väittää että laitteisto ongelma.... ja taas puolestaa samsung remote sovellusta pystyy hetken käyttämään mutta yht äkkiä "yhteys katkaistu".... en tiedä kummassa on vika. Voi olla että on viimeinen samsungi

    • Selaimena kannattaa käyttää Chromea sillä se toimii usein hyvin ja on nopea.

      • Samppa lte

        Tuohon allshare casting toimintaan voi ladata play-kaupasta ScreenMirroringPatch
        ,itsellä alkoi toimimaan sen jälkeen.


      • mike69
        Samppa lte kirjoitti:

        Tuohon allshare casting toimintaan voi ladata play-kaupasta ScreenMirroringPatch
        ,itsellä alkoi toimimaan sen jälkeen.

        Kiitos vinkistä, nyt ainakin näyttäs siltä että taas toimii :)
        Ihmettelen kyllä että miksi sovellukset ei toimi päivitysten jälkeen, vaan nitä pitää itte laittella "kuntoon"


    • Yleensä ne toimiikiin. Esim minulla kun päivitin S3 malliin tuon 4.3 version.

    • Älä osta

      Aivan pasca. Se toosa elää ihan omaa elämäänsä, eikä se ole edes puhelin.

      Se teineille tehty elvistelyväline, eikä mikään muu. Ihan ylihinnoiteltu vakoiluväline. Samsung sais oikeastaan maksaa siitä että joku viittii kantaa sitä mukanaan.

      Ja sitten kun menet google- play kauppaan niin katso ohjelmien toimitushetoja. Osa niistä on sellaisia, että sä annat niille luvan käyttää sun puhelinta. Eli se lähettelee viestejä sillä omia aikojaan ja jotkut ohjelmat käyttää sun kameraa, eli se kuvaa sillä sinulta kysymättä.

      Luulen että mun luurille on käyny niin.
      Sen lisäksi että Android on avointa koodia eli kuka tahnsa pääsee sun luuriin, miten päin tahansa.

      Huom! mun luuri on vajaa kaksi vuotta vanha, eikä se ole tähän asti tehnyt mitään kunnolla. Mä en suosittele sitä kenellekkään.

      • Jumalauta...

        Voi hemmetti nyt... Jumalauta, ei helvetti...

        Siis avoin koodi tarkoittaa, että kuka tahansa pystyy käyttämään/muokkaamaan/jakamaan androidia ilman sen isompaa tekijänoikeusjuttuja, ei todellakaan aitä että kuka tahansa pääsisi puhelimeen sisälle :|

        Ja sovellukset saattavat tarvita kameraa mm. pelien profiilikuvien ottamiseen ja viestejä mikromaksuihin. Ja aikamoinen tunari saa olla, jos antaa kaikki nämä oikeudet jollekkin tuntemattomam kehittäjän sovellukselle jolla vähän latauskertoja/paljon huonoja kommennteja/huono "rating"


        Ota asioista selvää ja sitten vasta muille pätemään. Taidatkin olla yksi iPhone fanboy...


      • Jumalauta...
        Jumalauta... kirjoitti:

        Voi hemmetti nyt... Jumalauta, ei helvetti...

        Siis avoin koodi tarkoittaa, että kuka tahansa pystyy käyttämään/muokkaamaan/jakamaan androidia ilman sen isompaa tekijänoikeusjuttuja, ei todellakaan aitä että kuka tahansa pääsisi puhelimeen sisälle :|

        Ja sovellukset saattavat tarvita kameraa mm. pelien profiilikuvien ottamiseen ja viestejä mikromaksuihin. Ja aikamoinen tunari saa olla, jos antaa kaikki nämä oikeudet jollekkin tuntemattomam kehittäjän sovellukselle jolla vähän latauskertoja/paljon huonoja kommennteja/huono "rating"


        Ota asioista selvää ja sitten vasta muille pätemään. Taidatkin olla yksi iPhone fanboy...

        Niinjoo, eikä mikään sovellus minkäänlaisilla kameranköyttöehdoilla ota kuvia ilman että

        a) Sovellus on päällä
        b) painat kameralaukaisinta tai kuvauspainiketta.


      • jumalauta...
        Jumalauta... kirjoitti:

        Niinjoo, eikä mikään sovellus minkäänlaisilla kameranköyttöehdoilla ota kuvia ilman että

        a) Sovellus on päällä
        b) painat kameralaukaisinta tai kuvauspainiketta.

        Niinjoo osa 2

        Eli sinulla on 2v vanha perunapuhelin ja sen perusteella uudetkin mallit ovat huonoja? Eli mikään ei ole kehittynt ja kissat on koiria


      • Sanojesi mukaan...

        Pidätkö siis itseäsi teininä joka elivistelyvälineenä käyttää kyseistä luuria?


    • ÄLÄOSTA

      Puoli vuotta ollu s3 ja ei voi kyllä surkeampaa olla sammuili ja nyt ei meinaa millään ladata ja takuuseen ei mennyt koska oli kuulemma kasteltu... ei auta muu kun uuden puhelimen hommaaminen. Akku kestää parhaillaan päivän ja nyt menee latauksessakin yli 12h...

      • Poikaaaa96

        Mulla ollut aivan sama nyt! Sammuilee koko ajan ja sitten välillä ei lähde edes käyntiin sen jälkeen...ja esim viime yönö menin nukkumaan 23 ja akkua oli jäljellä silloin 5% ja aamulla 7:30 akkuu oli 78%...helvetin hidasta latautua! Olen lukiossa 2luokalla ja välillä kouluhommiinkin tarvii kännyä ja vituttaa kun ei voi edes käyttää sitä kun 5minuutissa akku vähenee noin 10-15%...


      • Poikaaaa96 kirjoitti:

        Mulla ollut aivan sama nyt! Sammuilee koko ajan ja sitten välillä ei lähde edes käyntiin sen jälkeen...ja esim viime yönö menin nukkumaan 23 ja akkua oli jäljellä silloin 5% ja aamulla 7:30 akkuu oli 78%...helvetin hidasta latautua! Olen lukiossa 2luokalla ja välillä kouluhommiinkin tarvii kännyä ja vituttaa kun ei voi edes käyttää sitä kun 5minuutissa akku vähenee noin 10-15%...

        Eikun vaan tehdasasetusten palautus.


    • Hyvin on pelannut huoltojen jälkeen.

    • aina kiire

      Hei minulla myös tää Samsung S3 4G. Kertokaa minulle jos joku tietää miten voin peruuttaa siis keskeyttää tekstiviestin jos lähtee vahingossa väärälle henkilölle. Minulle kävi niin että lapsenlapselle tarkoitettu viesti lähti uimakaverilleni. Kyllä naurettiin mutta lapsi ei saanu viestiä.

    • Vain sammuttamalla äkkiä puhelin.

    • ei samsuingeja

      Puhelin on jo vanhentunut spekseiltään ja en suosittele myöskään sw4 sen muistin vähyyden takia. Yhäkkään ei saa kaikkia sovelluksia muistikortille ja muisti täyttyy. Älä osta samsungia. Osta lumia, LG G2, HTC one , Sony xperia z1

      • Heh, hyvä juttu

        "Osta Lumia..." Bwahahaahhaah


    • On se hieman vanhentunut mutta ei liian paljon.

      • ei s3

        Itselläni ollu käytössä kyseinen puhelin vähän yli vuoden ajan. Seuraavanlaiset viat ovat tulleet vuoden aikana, näyttö värisee, puhutessa puhelimeen näyttö pimenee eikä puhelua saa sammutettua, näyttö haljennut, sammuilee, ei lataa kunnolla, hidas, maalit kännykän reunalta lähteneet. En suosittele.


      • Osta ratakisko
        ei s3 kirjoitti:

        Itselläni ollu käytössä kyseinen puhelin vähän yli vuoden ajan. Seuraavanlaiset viat ovat tulleet vuoden aikana, näyttö värisee, puhutessa puhelimeen näyttö pimenee eikä puhelua saa sammutettua, näyttö haljennut, sammuilee, ei lataa kunnolla, hidas, maalit kännykän reunalta lähteneet. En suosittele.

        Ei tuolla käsittelyllä pidä toimiakkaan. Ei sitä nyt aivan vasaraksi ole tarkoitettu.


    • Hommaa ratakisko

      Ei tuolla käsittelyllä pidä toimiakkaan. Ei sitä nyt aivan vasaraksi ole tarkoitettu.

    • H100

      Mullaki on tämä sama puhelin ollut n.2 kk niin tää näyttö jähmettyy mutta keskinäppäin ja sulkemisnäppäin toimii mutta näyttö ei ota kosketusta. Onko teillä samaa ongelmaa ja miten pääsis eroo siitä?

    • Ei ole ollut tuollaisia ongelmia. Akun pois otto vähäksi aikaa voi auttaa.

      • H100

        Ei auttanu akun pois otto mutta tua ongelma tulee ylensä iltaisin.


    • Sitten vaan tehdasasetusten palautus jos päivitykset on tarkistettu ja ne on ajantasalla.

      Ota ennen sitä tiedostot talteen puhelimen muistista tai muuten ne poistuu.

    • repesorsa2

      edelleen huppupuhelin hyvä näyttö ,maksoi pari vuotta sitten 600 € nyt saa jo alle 200.Kamera "vain" 8Mp mutta hyvässä valosa hyviä kuvia.Nopea kuin mikä.

      • repesorsq3

        juu älypuhelin pitää ainakin kerran viikossa sammuttaa ,,niin pikkuongelmat oikenee.. ainut hankaluus että se nappaa gmailista kaikki turhatkin osoitetiedot ja lähettää liki kaikki tekstarit multimediana


      • äimän käkenä :0
        repesorsq3 kirjoitti:

        juu älypuhelin pitää ainakin kerran viikossa sammuttaa ,,niin pikkuongelmat oikenee.. ainut hankaluus että se nappaa gmailista kaikki turhatkin osoitetiedot ja lähettää liki kaikki tekstarit multimediana

        Tuntuu ettei porukoilla ole kaikki asetukset tm.kohillaan. Itsellä yli 2 vuotta ollu sgs3, eikä siinä ole ollu mitään vikoja. Tasan kerran ollut huollossa, kun ei kaikikka latureilla latautunut kunnolla. Silloin oli liittimessä jt häikkää, sen jälkeen toiminut moitteetta. En tiedä miten ihmiset luuriaan käyttää, mutta esim.maalit tai muu ei ole itselläni hilseilly,lasi halkeillu tai mitään muutakaan. Nyt syksyllä luulin että luurissa häikkää, kun puheluissa ei vastapuoli kuullut aina mun ääntä. No ostin uuden luurin ja ongelma onkin vastaanottajan ikivanhassa Nokialaisessa. Nyt on sitten kaks toimivaa luuria. Luureihin ei ole tehnyt mitää custom tm virityksiä ja toiminut loistavasti.


    • Van Cyanogenmodin asennuksella S3 mallista saa vielä hyvän ja nopean puhelimen. ( Nopeampi kuin uutena).

    • tyytyväinen&upea

      Minulla tämä s3 toimii loistavasti. Nyt puolen vuoden käytön jälkeen virtanappi on painunut pohjaan. Kävin expertillä ja he korjasivat vian heti. Suosittelen! !!!!!!!

    • helppi543

      Hei. Samsung s3 4g malli lämpenee nopeasti alaosasta jo 10min käytöllä. Onko muilla samaa ongelmaa?

      • pelkään

        Moikka. Mulla on iha sama juttu! En tiedä mistä johtuu mutta alkaa jo hiuka pelottamaa


      • Wille954

        Sama juttu mullakin


    • kyllästynyt179

      Mulla on ollu tää s3 4g jonkun kuukauden. Ongelmia on
      ×akku tyhjenee aivan törkeen nopeesti. Siis jos olisi tämä 4g koko ajan päällä niin ei kyllä 3h kauempaa akku kestäis
      ×kun puhelimen laittaa lataukseen, puolessa tunnissa puhelin lataa sen 3% lisää, vaikka kaikki ylimääräset akunsyöjät on pois päältä.
      ×puhelin kuumenee todella paljon puhelimen alaosasta
      ×välillä vaan sammuu, eikä ota mitään komentoja vastaan. Etkä myöskään saa laitettua sitä päälle ilman että irrotat akun.

      alan tosissaan kyllästymään tähän

      • Vie ostoliikkeeseen. Ei kuulosta normaalilta.


      • samppa_3gee

        Tuossahan on takuu voimassa, eli mikä on ongelma ?. Toisaalta kaupan hyllyt notkuu uusista puhelimista


      • Sam_Dung
        samppa_3gee kirjoitti:

        Tuossahan on takuu voimassa, eli mikä on ongelma ?. Toisaalta kaupan hyllyt notkuu uusista puhelimista

        Myös huollon hyllyt notkuvat korjaukseen jonottavista sampoista.


      • velimatthias

        Meillä edellinen pojan "turvapuhelin" alkoi sammuilemaan ja jumittumaan jatkuvasti. Lisäksi pullistui kaksi akkua vaaralliseksi - kukaan ei ota vastuuta tai tutki syytä.
        Nyt uusi 9.5.2015 ostettu Samsung s3 4g toimi peräti viikon. Tämä alkoi piippailemaan/ilmoittamaan jatkuvasti olemattomasta TELAKASTA ja katkomaan akun latausta. Pistoke pitää vähän väliä laittaa uudelleen, jotta jotain tapahtuisi akun suhteen. Ilmeisesti puhelimen komponenteissa (lataus) on jotain yleistä vikaa. Poikani on palauttanut mm. tehdasasetukset ainakin viisi kertaa (koodaaja ja asioita tunteva).
        Puhelin, joka ei toimi osaajilla EI OLE MIKÄÄN PUHELIN, vaan samaa roskaa kuin aikanaan Nokian Intiassa tekemät puhelimet.
        Samsungille terveisiä; tulee varsin kalliita VERKONPAINOJA KESÄMÖKILLE. Ainuttakaan Samsungin mallia ei enää tule perheeseen. Lähdemme tänään selvittämään uuden puhelimen hankintaa/toista merkkiä. SAMSUNGIA EI VOI TURVAPUHELIMENA - SEN VARAAN EI VOI LAITTAA HENKEÄÄN. Ja vielä besservissereille; älkää vain neuvoko palauttamaan tehdasasetuksia tai muuta yhtä järkevää. Puhelimen pitää myös päivittyä itse verkossa - ei ole omistan asia etsiä peruspäivityksiä - sovellutukset ovat eri asia. HYVÄSTI SAMSUNG!!!!


      • omistajanasia
        velimatthias kirjoitti:

        Meillä edellinen pojan "turvapuhelin" alkoi sammuilemaan ja jumittumaan jatkuvasti. Lisäksi pullistui kaksi akkua vaaralliseksi - kukaan ei ota vastuuta tai tutki syytä.
        Nyt uusi 9.5.2015 ostettu Samsung s3 4g toimi peräti viikon. Tämä alkoi piippailemaan/ilmoittamaan jatkuvasti olemattomasta TELAKASTA ja katkomaan akun latausta. Pistoke pitää vähän väliä laittaa uudelleen, jotta jotain tapahtuisi akun suhteen. Ilmeisesti puhelimen komponenteissa (lataus) on jotain yleistä vikaa. Poikani on palauttanut mm. tehdasasetukset ainakin viisi kertaa (koodaaja ja asioita tunteva).
        Puhelin, joka ei toimi osaajilla EI OLE MIKÄÄN PUHELIN, vaan samaa roskaa kuin aikanaan Nokian Intiassa tekemät puhelimet.
        Samsungille terveisiä; tulee varsin kalliita VERKONPAINOJA KESÄMÖKILLE. Ainuttakaan Samsungin mallia ei enää tule perheeseen. Lähdemme tänään selvittämään uuden puhelimen hankintaa/toista merkkiä. SAMSUNGIA EI VOI TURVAPUHELIMENA - SEN VARAAN EI VOI LAITTAA HENKEÄÄN. Ja vielä besservissereille; älkää vain neuvoko palauttamaan tehdasasetuksia tai muuta yhtä järkevää. Puhelimen pitää myös päivittyä itse verkossa - ei ole omistan asia etsiä peruspäivityksiä - sovellutukset ovat eri asia. HYVÄSTI SAMSUNG!!!!

        Kyllä se on omistajan asia etsiä päivityksiä. Sama koskee niin Windows käyttöjärjestelmääkin. Se ei pysy ajantasalla ellei omistaja huolehti päivityksistä.

        Hanki peruspuhelin jos et halua päivityksiä.


      • velimatthias
        omistajanasia kirjoitti:

        Kyllä se on omistajan asia etsiä päivityksiä. Sama koskee niin Windows käyttöjärjestelmääkin. Se ei pysy ajantasalla ellei omistaja huolehti päivityksistä.

        Hanki peruspuhelin jos et halua päivityksiä.

        Poikani ilmoitti, että Hän ON HANKKINUT KAIKKI PÄIVITYKSET SAMSUNGILTA, MUTTA KONEESSA ON IHAN PERUSVIKAA KOMPONENTEISSA (KATSELKAA VÄHÄN KÄYTTÄKOKEMUKSIAKIN)..TÄMÄ ON VILLAKOIRAN YDIN. PÄIVITYKSET JA NIIDEN TARJOAMINEN JOHTUVAT VALMISTAJASTA.
        Mitä itseeni tulee tarvitsen puhelimen työkäyttöön ja OLEN JO HANKKINUT SELLAISEN, JOKA TOIMII KOVASSA KÄYTÖSSÄ JA JOTA VOI KÄYTTÄÄ PUHUMISEEN TYÖN PUOLESTA (EI OLE SAMSUNG). TÄSSÄPÄ TÄMÄ...EN PALAA ASIAAN..EI OLE AIKAA.


      • Vai-koodaaja
        velimatthias kirjoitti:

        Meillä edellinen pojan "turvapuhelin" alkoi sammuilemaan ja jumittumaan jatkuvasti. Lisäksi pullistui kaksi akkua vaaralliseksi - kukaan ei ota vastuuta tai tutki syytä.
        Nyt uusi 9.5.2015 ostettu Samsung s3 4g toimi peräti viikon. Tämä alkoi piippailemaan/ilmoittamaan jatkuvasti olemattomasta TELAKASTA ja katkomaan akun latausta. Pistoke pitää vähän väliä laittaa uudelleen, jotta jotain tapahtuisi akun suhteen. Ilmeisesti puhelimen komponenteissa (lataus) on jotain yleistä vikaa. Poikani on palauttanut mm. tehdasasetukset ainakin viisi kertaa (koodaaja ja asioita tunteva).
        Puhelin, joka ei toimi osaajilla EI OLE MIKÄÄN PUHELIN, vaan samaa roskaa kuin aikanaan Nokian Intiassa tekemät puhelimet.
        Samsungille terveisiä; tulee varsin kalliita VERKONPAINOJA KESÄMÖKILLE. Ainuttakaan Samsungin mallia ei enää tule perheeseen. Lähdemme tänään selvittämään uuden puhelimen hankintaa/toista merkkiä. SAMSUNGIA EI VOI TURVAPUHELIMENA - SEN VARAAN EI VOI LAITTAA HENKEÄÄN. Ja vielä besservissereille; älkää vain neuvoko palauttamaan tehdasasetuksia tai muuta yhtä järkevää. Puhelimen pitää myös päivittyä itse verkossa - ei ole omistan asia etsiä peruspäivityksiä - sovellutukset ovat eri asia. HYVÄSTI SAMSUNG!!!!

        Koodaileva asioista "ymmärtävä" eikä osaa päivittää puhelinta, hmmm...

        Uskoiskohan, no en sentään.


      • velimatthias
        Vai-koodaaja kirjoitti:

        Koodaileva asioista "ymmärtävä" eikä osaa päivittää puhelinta, hmmm...

        Uskoiskohan, no en sentään.

        Ei ole uskon asia - puhelin oli päivitetty Samsungin sivuilta ihan asiallisesti, mutta nyt Verkkokauppa otti koneen palautukseen täydellä hyvityksellä, kun he tarkistivat ja totesivat sen sisältävän kaikki Samsungin perusviat. Heidän mittareillaan selvisi, että latauspuoli ei toiminut kuten oletimmekin ja kone ilmoitti edelleen olemattomista TELAKOISTA. Edellisen Samsungin akkujen kuumenemiset ja pullistelut jäi selvittämättä - mutta se on kuitenkin vaarallista käyttäjälleen (Verkkokauppa nimenomaan kielsi käyttämästä pullistuneita akkuja). Samsung vaihtui nyt kuukauden markkinoilla olleeseen Sonyyn. Se siitä. JA NÄMÄ 24h keskustelulinkit näyttävät olevan "tyhjää tietoa täynnä". Varmaan nyt joku saa päähänsä kumota Verkkokaupan huollon vikalöydöt. Tosiasia on, että ainakaan Verkkokauppa ei enää ota "uusia" S3 puhelimia myyntiin - senverran paljon vikoja on löytynyt. Tässä sivustolla joku sanoi huollettavien hyllyt notkuvan Samsungeja ja SEKIN OLI TOTTA. Huollossa on ainakin 3 kk:n jonot vioista riippuen. BYE BYE 24 h


      • velimatthias
        Vai-koodaaja kirjoitti:

        Koodaileva asioista "ymmärtävä" eikä osaa päivittää puhelinta, hmmm...

        Uskoiskohan, no en sentään.

        Vielä päivityksistä...Sony Xperia T3 (nyt Samsungin tilalle vaihdettu) lataa ihan oikeesti juurikin nyt päivityksiään verkosta - käyttäjän ei tarvitse kuin laittaa nettiyhteys päälle. Tämä päivityshomma lienee juurikin merkki- ja laitetoimittajakohtainen. BYE BYE


    • jaahah

      Mulla vielä kyseinen s3.
      Näin 2 yli vuoden käytön jälkeen voin todeta sen että susi koko vehje.
      Kerran ollut kyseisen usb liitin vian takia korjauksessa,joka on perusvika s3 malleissa ( ei ladannut ja laski akkuprosentteja), joskusmusiikkia kuunneltaessa kuulokkeilla tai ilman kännykkä pitää rätinää ja "sammuu" vaikka musiikki vielä soi rätisevästi taustalla.
      Ylikuumenee.
      Akun kuluminen vaikka pitää lentotilassa ja käyttäisi päivän aikana kerran silti 20% akkua kulunut.
      Samainen akku vika esiintyy vieläkin vaikka sano gigantissa sen korjanneen.
      Näyttöpimenee vaikka painaa kotinäppäintä niin vain ne (kotinäppäimen sivuilla olevat paskat) reagoi ainostaan.
      Samsung ei enää tue puhelinta päivytyksillä joten rupeaa puhelin olemaan vaan jämähtäny kivi.

      • vieläturvallista

        Ei ole jos asentaqa Cyanogenmodin. Saapi ihan Android 6 version..


    • ärsyyntynyt

      Minullakin puhelin ollut reilu 2vuotta ja on kyllä jo yks paska tämä puhelin. Vikoja ollut koko ajan kuten: jumittaa, sammuu itsesään vaikka olisin puhelinta minuutti sitten käyttänyt ja sulkenut vain näytön eikä käynnisty ellen akkua irroita, puhelut eivät toimi kunnolla, usein näyttö menee vain mustaksi kesken käytön, ylikuumenee, akku kuluu nopeasti että joka päivä täytyy väh. 2krt ladata, puhelimen alaosa tulikuumana esim. 10 minuutin käytön jälkeen. Tuossa nuo mieleenpainuneimmat viat joita tässä s3 puhelimessani on.

    • Mtbbiker

      Mä ostin ton puolitoista vuotta sitten eli se oli niitä viimeisiä, ,maksoin 170 eur. Oon ollu pirun tyytyväinen yleisesti. Toki "vanhentunut jo mutta esim 170 eurolla ei saa ihan samoilla speckeillä tälläkään hetkellä mtn luuria Samsungilta ja jos ostaisin vaik skutosen niin ainakaan softapuolella ei ole yhtään appia tarjolla mitä en saisi skolmoseen joita haluan ja olemassa olevat päivittyy vielä jtn en näe syytä vaihtaa. En tartte isompaa screeniä tai tarkeempaakaan. Tai nimetkää joku 100-200 luuri nykyisistä joka olisi niin ylivoimainen s3 4geehen että osto kannattaisi?Sen enempää en aio luurista maksaa kun tästäkin maksoin 170.Kytkyluureja en harrasta myöskään...

    • mtbbiker

      Esim j5 joka on 169 gigsussa, 0,2 tuumaa isompi näyttö..."wau" eikä edes full hd vaan sama reso kun mulla ja muistia puolet vähemmät kun mulla eli 8.Kameran pikselit täysin sama..okei lollipopin saa mutta ei muuta...eli missä kohtaa s3 on vanhentunut vs j5 eli saman hintaluokan luuri?

      • Kalakkuna_

        Eipä tähän oikein käyttis päivityksiä enää kannata odotella joten siinä mielessä on vanhentunut ainakin, ei tätä enää kenenkään kannata ostaa.


      • Mtbbiker

        No se ei mua haittaa ollenkaan
        jos ei jtn päivityksiä saa.


      • Kalakkuna_
        Mtbbiker kirjoitti:

        No se ei mua haittaa ollenkaan
        jos ei jtn päivityksiä saa.

        Kyllä tietoturvapäivityksillä ja käyttispäivityksillä on merkitystä ja niitä tarvitsee kyllä jos netissä puhelinta roikuttaa joten on vanhentunut puhelin, ei enää kannata näin vanhaa luuria ostaa kun uudempiakin saa lähes samoihin hintoihin.

        Kyllä minäkin vielä päivittäin käytän tätä, vasta siihen tuli tietoturvapäivitys mutta käyttispäivityksiä ei taida kannattaa enää odotella ja tuskin paljoa tietoturvapäivityksiäkään.
        Kohta menee vaihtoon itsellä luuri, ehkä jätän tämän kuitenkin ns. känni puhelimeksi.


    • Ihanpaska

      Aivan surkea omani jähmettyi ja on nyt pakkasessa että akku loppuisi

    • pippelit

      Hei omistan kyseisen puhelimen ja ihan ok peleissä. pokemon gouta ei saa mutta muut pelit kyllä ja muistiakin on ihmeen paljon.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe