Prepaid nettiyhteys

Jerry Jermansson

Parin viikon kuluttua lähden puoleksi vuodeksi Goalle.
Onko kenelläkään antaa suosituksia puhelimen ja netin prepaid liittymistä...

10

392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • prepaid

      ainakin saat puhelin prepaid in halvemmalla jos pyydät paikallisen ostamaan sen sulle ja voit maksaa provikkaakin vielä paikalliselle
      ostamiseen tarvii kopiota passista ja taisi olla viisumistakin sitä en muista varmaksi, mutta paperita tarvii täyttää...en ole itse ostanut prepaidia vaan pyydän paikallisen "ystävän" ostaa eihän se suomalasille niin kallis ole mutta hinta paljon kalliinpi kuin paikalliselle

      • Cumuluswingu

        Höpsis. Sama hinta. Tarvitaan valokuva, kopiot passista ja viisumista. On tietysti paikkoja missä ei tarvita niitäkään ja silloin joku vetää välistä, joskus 100rps ja jopa 1500rps. Jos ilman dokumentteja haluat, niin kysäsepä Calangutessa Babutesilta (vastapäätä Newton's). Mutta em. dokumenteilla ihan samaan hintaan kuin paikallisetkin!


    • Pakkaspakolainen

      Se mikä toimii parhaiten missäkin, selviää kyselemällä paikallisilta (ihan kuten Suomessakin, jokin toimii jollakin alueella paremmin kuin toinen).

      Valinnan varaa löytyy, molempiin.
      Mulla oli viime talvena, Cansaulim'in alueella Idea ja hyvin pelitti. Siis netti (mokkulana joskus vuosia sitten kytkynä tullut nokian mokkula..se oli heikoin lenkki).

      Oman liiittymän ostaminen kannattaa siinä mielessä, et numero on "uusi", ei tule myyntipuheluita (mulla oli goalaisen kaverin simmi ja siihen tuli..).
      Jos meinaat käydä Intiassa useamminkin, ja omaat pitkän viisumin, niin uusi simmi(puhelimeen tai nettiin) on voimassa yhtä kauan kuin viisumisi, eli ei tarvitse hankkia uutta joka reisulle.

      Hankintaa varten tarviit passikuvia (hanki ne Intiassa, saat ne sieltä paljon halvemmalla) ja kopiot passista ja viisumi sivusta. Kopiot, ja monesti myös valokuvat, saat samasta paikasta kuin simminkin, eli helppoa.

      Minne päin olet tulos, itte tulen 25. päivä Delhiin kattelen vormulat siellä ja maanantaina 28. päivä lennän Goaan. Meen alkuun kavereille Velsaoon ja jos esisopimus pitää, muutan heti ens kuun alussa Benaulimiin, jossa majailen sitten tonne ens heinä- / elokuulle.
      Sillä vaan kyselen, et voin opastaa tarvittaessa, jos satutaan samoille hoodeille.

      • Benaulimilla
        (varsinki pohojospääsä) oli Idean mokkulalla ainaskin mennätalavena aika vaatimaton kuuluvuus. sähopostin juuri luki mutta eipäpalijon kuvia lähetelly. parani etelää kohti. Blue Cornerin kohala kuulu jo hyvin.
        ko koko talaven sielä lusmuilet, niin käy heittään terveiset Vanessalle, Inaciolle ja koko Fernandesin klaanile ja kiitokset mahtavasta huolenpidosta Nannalta, Arjalta, Peralta ja varsinki Miskalta (Seagull Beach Shack).

        terkut:
        perapapa


      • Intiassa matkannut

        On tosiaan melkoisia eroja, että mikä puhelin-tsydeemi toimii missäkin. Oltiin kaverin kanssa moottoripyörillä liikenteessä sisämaasta vuoriston ylitse Arabianmerenrantaan. Kaverilla paikallinen liittymä (Tata?) , samoin autollamme liikkuvalla muulla seurueella olevat liittymät lakkasivat toimimasta. Minulla taskussani oleva puhelin Soneran liittymällä oli ainut, joka suostui toimimaan täysin moitteettomasti niissä maisemissa. Olimme koko reissun sitten sen varassa ja tietysti hirveän puhelinlaskun kera.


      • puhumaan
        Intiassa matkannut kirjoitti:

        On tosiaan melkoisia eroja, että mikä puhelin-tsydeemi toimii missäkin. Oltiin kaverin kanssa moottoripyörillä liikenteessä sisämaasta vuoriston ylitse Arabianmerenrantaan. Kaverilla paikallinen liittymä (Tata?) , samoin autollamme liikkuvalla muulla seurueella olevat liittymät lakkasivat toimimasta. Minulla taskussani oleva puhelin Soneran liittymällä oli ainut, joka suostui toimimaan täysin moitteettomasti niissä maisemissa. Olimme koko reissun sitten sen varassa ja tietysti hirveän puhelinlaskun kera.

        Meillä on Pohjois-Goassa hyvin pelannut Reliance nettitikku ja Airtel matkapuhelinliittymä.


    • tikku on

      Saako Reliancen liittymällä rajattomasti surffailla netissä ja paljonko maksaa
      1kk
      vai onko rajoituksia 1kk liittymässä

    • IntiaX10

      Omaan prepaid Reliance nettitikkuuni ei ladattu aikaa, vaan tiedonsiirron määrää. Ja sama vinkki, mitä joku jo kertoikin: helpoimmalla pääsee, jos saat nettitikun jonkun paikallisen nimellä. Itselläni meinasi mennä hermot, kun jotkut paikat eivät suostuneet myymään ulkomaalaiselle nettitikkua, vaikka olisi ollut passit ja viisumit.

    • Reliance/Mapusa

      Meille myytiin Reliancen nettitikku, eikä ongelmia 2010
      silloin maksoi 40e / 30 päivää
      siiää oli aikaraja, mutta hyvin riitti 30 päiväksi
      Mapusasta ostettiin reliancen liikkeestä torilta vähän eteen päin

      • Idea kortti

        Meillä on idean kortit ostetaan 1kk kerrallaan hyvin pelittää,nykyään turistien kortit voimassa vain 3kk.Mul ei sitä ongelmaa mies paikallinen.Luannikkait reissui kaikil


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe