Azuro-matkat

Azuro?

Onko kokemuksia otsikon matkayhtiöstä? Hesarin välissä oli tarjouskirje itselleni oudon matkayhtiön Turkin matkoista. Kävin nettisivuilla ja varatessa lisää hintoihin jonkin 19 euron lisämaksun ilman, että siitä mitään selvitystä. Muutoin sivut ihan ok.

14

798

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eri firma aiemmin?

      Onko tämä se sama firma joka ennen mainosti Hesarin välissä toisella nimellä?
      Silloin nettiosoite viittasi Ruotsiin.
      Tarjouskupongissa oli runsaasti kaiken maailman retkiä.

      Aiempaa keskustelua näemmä tuolla:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11335594

      • Mummu ja mummi

        Kävimme Antaliassa AZURO-matkalla marraskuussa. Siellä todella tyrkytettiin selkeän painostavasti 149€ pakettia, jolla saa iltaruuat x 6 iltana ja kahteen kohteeseen sisäänpääsyt.

        Opas oli turkkilainen mies, joka puhui pelkästään englantia. Mukana oli useita vanhempia vain suomea ymmärtäviä ihmisiä.

        Muutamat eivät hankkineet tuota pakko-pakettia, vaikka heille sitä useita kertoja tyrkytettiin. Kannattaa ottaa paikallista rahaa mukaan eurojen lisäksi noita pääsymaksuja varten.

        Kelit olivat meille oikein mieluisat 22-24C, yhtenä päivänä satoi, silloin palasimme Pamukkalesta bussilla ja pysähdyimme turistirysien kohdilla katselemassa mustan pölyn peittämiä *matkamuistoja*.


    • ma ni

      on kokemus azuro matkasta.En koskaan enää lähde azuro matkoille siitä piti matkaoppaat huolen.meidän unelma matkasta,joka esitteessä luvattiin tulikin kammottava painajainen,11-lapsenlapsemme oli mukana hän herää yöllä itkemään,rupesi pelkäämään pimeää hän ei uskaltanut mennä nukkumaa hotelleissa piti jättää valotpalamaan yöksi. Meitä matkalla kohtasi paha onnettomuus joka järkytti meitä muutenkin ilman että oppaan suusta tulee kaikki kirosanat ja sättimiset niskaan. E ikö matkaoppaan pidä olla vaitiolovelvollinen yksityisasioissa. H änenei olisi ollut tarvinnu mennä valittamaan uimaaltaalle muille lomalaisille, että sille naiselle ei kelpaa mikään,,olisi pitänyt vuokrata auto ja lähteä viemään matkatavarat monen sadan kilometrin päähän sairaalaan johon vastasin ,että en voi enkä uskalla vieraassa maassa,siihen opas vastasi,että oletko sinä niin huonoajamaan.toinen vaihtoehto oli laittaa matkatavarat postiin,mutta hän totesikin ja se on tänään kiini.joten se ei millään onnistunut koska kotiin lähtö oli muutaman tunnin päästä.opas vain hoki minä en nää äitiä kun meidän asioita hän on hoitanut montatuntia.olimme pienen lapsen kanssa hyvin surullisia .hän kotona sanoikin äidilleen miksi opas kielsi mummoa itkemästä.Kaikkea sanomisia mitä oppaitten suusta tuli jääköön sanomatta.
      olenkin harkinnut asian puimista muulla taholla.kiitän sydämestäni kaikkia niitä matkalla olleita jotka huolenpidollaan tukivat ja auttoivat jaksamaan minua ja pientä miestä. O lette suurenmoisia muistamme lämmöllä. Potilas on toipumaan päin isä on hänen luonaan ja kotimatkaan menee vielä tovi aikaa. M atkatavarat saatiin kuitenkin matkaan oppaan kanssa suunnitellen,vaikka se koville ottikin.
      M atkustelua emme jätä tämän takia valitsemme toimiston jossa meillä on turvallista matkustaa jaopas on ystävällinen hädänkin hetkellä.kaikille iloista syksyn jatkoa.

    • 6+1

      Osanottoni, mutta ei varmasti kannata pikkulapsen kanssa lähteä rasittavalle kiertomatkalle.

    • berber

      1 viikon seikkailu . :)

    • berber
      • Maija-Maija.

        Onko sinulla kokemuksia? Se sama Wow travel näkyy ilmoittelevan nyt tuolla, ennen Groupon diileissä sun muissa. Rantaloma helmikuussa, normaalihinta yhdelle jopa 800 e! No joo. Lisämaksuja tulee kaikissa tämäntapaisissa diileissä. Ja yllätyksenä myös, ettei koneessa ole aterioita, matkalaukuista pitääkin maksaa jne. Ja näitä pelkkiä hotellitarjouksia on joka paikassa, haastavinta onkin hankkia itse se lento ja saada sitten hotellipäivät sopimaan yhteen!


      • ferfew
        Maija-Maija. kirjoitti:

        Onko sinulla kokemuksia? Se sama Wow travel näkyy ilmoittelevan nyt tuolla, ennen Groupon diileissä sun muissa. Rantaloma helmikuussa, normaalihinta yhdelle jopa 800 e! No joo. Lisämaksuja tulee kaikissa tämäntapaisissa diileissä. Ja yllätyksenä myös, ettei koneessa ole aterioita, matkalaukuista pitääkin maksaa jne. Ja näitä pelkkiä hotellitarjouksia on joka paikassa, haastavinta onkin hankkia itse se lento ja saada sitten hotellipäivät sopimaan yhteen!

        Ei ole kyllä vaikeaa, ensin lennot ja sitten hotellit sen mukaan. Naiset ja muut sekoilijat tekevät tämänkin asian juuri toisin päin.


      • Maija-Maija.
        ferfew kirjoitti:

        Ei ole kyllä vaikeaa, ensin lennot ja sitten hotellit sen mukaan. Naiset ja muut sekoilijat tekevät tämänkin asian juuri toisin päin.

        Kun siinä diilihotellissa ei välttis olekaan tilaa juuri silloin, kun saat hyvät lennot. Joten äläpäs sekoa asiaan, josta et tiedä! Yhteensovittaminen olikin jutun pointti, se jopa lukee tuossa:

        haastavinta onkin hankkia itse se lento ja saada sitten hotellipäivät sopimaan yhteen!

        Kokemuksia pyydettiin, ei tuollaisia heittoja vailla perusteita. Tosin se yksi suomea sokeltava taksikuski varmaan hakisi Suomesta ja näin välttyisimme lentojen ja hotellien päivityksiltä! Ja kaikki maksaisi yhteensä vain kympin, vaikka meitä olisi koko suku :D :D


    • veli-pekka

      koko organisaatio täysin petos...

    • tepi3

      Oli hienot 5 tähden hotellit ja ylirunsaat buffee-aamiaiset. ja halavalla!

      • Tykkään Turkista

        Koska olit Azuro-matkalla Turkissa? Kiinnostaisi kovin tietää, koska menen sinne syksyllä.


    • Tykkään Turkista

      Meiltä perittiin heti ilmoittauduttuamme 60€ polttoainelisä.

      Azuron kotipaikka näkyy olevan Tukholma ja filiaali Helsingissä.

      Alkaapa pelottaa, mitä on syksyllä 2014 odotettavissa???

    • maaliskuussa

      Sukulaiset jotka ssuvat Ruotsissa olivat tällä kiertomatkalla ja siellä sattui bussionnettomuus! Mikä pahinta firman vakuutuksissa oli jotain ongelmaa. Matkalla oli ollut paljon epämääräsitä joka ilmeni jo maksun yhteydessä
      Tykkäsivät kuitenkin ideanan kiertomatkasta.
      maaliskuussa lähdemme heidän kanssa yhdessä kiertomatkalla, he Tukholmasta ja me Helsingistä, mutta turvallisemmin Deturin matkalle.
      Voin palata kertomaan miten meni sitten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe