Pitäisikö suuttua?

pitäisikö

Kummitäti, joka on jopa sylikummi eli se kaikista tärkein ei pääsekään töiden takia ylioppilasjuhlaan. Aloittaa kuulemma uuden työn marraskuun alussa eikä kehtaa pyytää vapaata, vaikka tuo juhlapäivä on 5.12 ja vain kerran elämässä tapahtuva suuri päivä. Tilanne ei harmittaisi niin paljoa, jos olisi iso suku ja isot juhlat, mutta kun väkeä on muutenkin vain noin 10 hlöä, niin kyllä se harmittaa. Tämä henkilö on muutenkin eniten kysellyt kuulumisia, miten kirjoitukset ovat menneet jne. sitten pamauttaa tämmöisen yllätyksen.

8

382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitäisikö

      Ehdotus tuli, että voisi juhlia jälkeenpäin?? Eihän se ole ollenkaan sama asia, kun juhlat on aina silloin kun lakin saa.

    • ....................

      No siis tottakai pitää suuttua, on jopa PAKKO suuttua siitä että niinkin triviaali asia kuin TYÖ on tärkeämpi kuin teidän lapsi!

    • jfghghdkg

      Toivottavasti et ole tosissas.. huoh! Meillä on kummit viimeisen kerran muistaneet rippijuhlissa ja sen jälkeen ei ole kuulunut yksiinkään juhliin vaikka kutsut on laitettu. En ainakaan itse suuttuisi, koska ei se ole niin tärkeää jos joku tärkeä vieras ei pääse hyvän syyn vuoksi. Ei minunkaan tätini aikoinaan päässyt 18-vuotis syntymäpäivilleni, koska lähti ulkomaille työmatkalle edellisenä päivänä, hänelle keitettiin sitten matkan jälkeen myöhästyneet kakkukahvit ja kaikilla oli hyvä mieli

    • einiinhyvääitee

      Minun kalenterissa seuraava päivä eli 6.12 on suuremman luoka vapaapäivä. Eli tyhmä kysymys, mikä estää juhlimasta silloin? Voihan sen lakin painaa päähän edellisenä päivänä, mutta mikä estää järjestämässä juhlia seuraavanan päivänä, koska se on varmasti suuremmalle osalle vapaapäivä.
      Täällä päin, kun lakitettavia on näin syksyllä vain 1-6 kipaletta, on lakitus usein juuri itsenäisyyspäivän juhlissa yhtenä ohjelmanumerona. On toiminut ja kaikki ovat olleet tyytyväisiä.
      Itse olen kummina ollut paikalla jo kolme kertaa, kun sama kummityttö on valmistunut ja neljäs kerta olisi joulukuussa. Pahoitin kyllä mieleni, kun kummipojan rippijuhlaan en saanut kutsua, mutta kukin laillaan.

    • se kummi

      Ai pitäisi suuttua kun toinen pistää työn, mikä saattaa määrittää hänet seuraavat 20 vuotta, tärkeämmäksi kuin yhdet juhlat? Kehtaatkin. Olisit tyytyväinen, että on osoittanut kiinnostusta tärkeintä, eli koulutusta ja sen loppuun saattamista kohtaan.

      Monta kertaa miettinyt.... onko itsekkyys ominaisuus mikä annetaan kaikille vanhemmille lasten synnyttyä?

    • +22+

      Sylikummi ei ole sen tärkeämpi kuin muutkaan kummit.

    • kamalavaatija

      Sanoisin että aika hyvä kummi kun kysellyt paljon kirjotuksista ym. Kysypä sinä häneltä miltä tuntuu uusi työ ym. vai pystytkä vuorovaikutukseen. Todella ymmärrettävä este sitäpaitsi. Ei työstä todellakaan heti viitsi olla vapaata pyytämässä. Mikä on saanut sinut unohtamaan että jokaiselle tärkein asia on kuitenkin ensisijaisesti oma hyvinvointi ja siihen liittyvät asiat, esim. työ ja sen tuoma velvollisuudentunne. Harmi että olet noin ilkeä ja vaativa. Minusta sellaisesta ihmisestä pitäisi jo olla huolissaan joka laittaa muut omien tärkeiden asioiden edelle.

      • voi voi

        Ei ole tainnut aloittajalla olla koskaan työhuolia kun noin kehtaa kirjoitaakin. On tainnut olla aina samassa varmassa työpöaikassa. Jotkut ovat tunnollisia työntekijöitä ja eivät kerta kaikkiaan pysty pyytämään heti uuden työsuhteen alussa vapaata. En minäkään voisi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2606
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1143
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe