Missä kauniit naiset?

mies pettyy

Siis missä on kauniit ja ei niin ryppyiset ja naiselliset-Ei lihavat kauniit naiset ikäryhmässä 40 ? Pitkät hiukset ja jopas meni vaikeaksi? Ikääntymistä voi hidastaa erilaisilla hoidoilla ja pistoksilla! Ja hyvillä elämäntavoilla! Kaikki vanhenee mutta yletön tupakointi ja alkon kanssa lätrinki näkyy-valitettavasti.

23

493

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ISO herra,

      Pitää kuule mennä vaikka venäjälle tai viroon missä on kauniita ikäryhmän naisia.Suomalaiset lihoaa ja eivät välitä itsestään eikä ulkonäöstä eikä seksistä.

    • lihastaon

      Jopas nyt vaatimukset lykkäsit. Jos on vara vaatia, niin kait siellä toisella puolella on lihaksikas, ei harmaantunut ja muutenkin kunnossa oleva mies.
      Täältä löytyy kyllä lihasta ja pitkää hiusta, harmaata ei näy. Ja piikitelty ei ole, eikä näissä kuvioissa ehdi hoidoissa maata.Tupakkaan en ole koskaan oppinut ja viinankin kanssa jää yhteen konjakkiin.
      Miten sitten en tunne vetoa lainkaan sinne päin? Ne on tuollaiset pettyneet nahjukset onneksi meikäläisen kutupiirin ulkopuolella.

    • pettynyt nainen

      Nainenkin pettyy kun 40 miehissä on kaljuja tai vähähiuksisia pullakoita miehiä jotka haisevat likaiselle ja pesemättömälle.Eikä niillä kunto riitä..no tiedät mihin..ellei sitten viagra ole mukan.Minä sanon EI KIITOS

      • mies ja kunto

        Pakko kysyä miksi naiset leikkauttaa miestukan ja värjää sen joko mustaksi/valkoiseksi tai punaiseksi? En voi ymmärtää mihin naisen naisellisuus katoaa tuossa iässä ja jo nuorempanakin.


      • lihastaon
        mies ja kunto kirjoitti:

        Pakko kysyä miksi naiset leikkauttaa miestukan ja värjää sen joko mustaksi/valkoiseksi tai punaiseksi? En voi ymmärtää mihin naisen naisellisuus katoaa tuossa iässä ja jo nuorempanakin.

        Jos ne vain pistävät silmään ja me joilla on luonnokiharat pitkät hiukset jäämme sivulle. Meitäkin löytyy, mutta harvemmin kuljen hiukset hulmuten.
        Ammatin tuomia haittoja on tuo hiusten kiinni pitäminen ja suojatakin ne täytyy, kun jatkuvasti ei raaski pestä.
        Missähän on ne miehet, jotka reilusti pitävät hiuksensa siisteinä, hyvin leikattuina ja jos ne hiukset ovat karanneet, niin reilusti kaljuina, eikä piilottelemalla muutamalla karvalla? Nuo rasvaiset, ylipitkät roippeet eivät innosta.


    • tämä on totuus

      Nainen, kuten mieskin, mutta nainen pääasiassa menettää hehkeytensä jo ihan luonnollisista syistä. 40 ikä ei ole enää lisääntymiselle otollista aikaa, joten ei tarvitse viestittää seksuaalisesti vastakkaiselle sukupuolelle. Naisen paras lisääntymisaika on 17-22 vuotiaana ja silloin naiset ovatkin parhaimman näköisiä ja kiinteitä. Erittäin seksuaalisestivirittyneitä olentoja. Sitten alkavat lakastua kuin kukat.

      • ekkötiedä

        Kyllä nelikymppinen on vielä ihan hedelmällinen ja sen näköinenkin, vasta viisikymppinen ei ole enää lisääntymiskykyinen ja silloin se alkaa näkyäkin. Mutta niin alkaa miehissäkin näkyä, vaikka he vielä periaatteessa hieman lisääntymiskykyisiä ovatkin.


      • mietimpä vaan..

        Eiköhän ne jenkkikahvat ole tätäpäivää
        nuorisolla.


      • ahhhhhhhh1

        Nainen ei nuorena ole kovin seksuaalisesti virittynyt. Yleensä se seksuaalisin ja halukkain aika on juuri siinä neljänkympin korvilla, vaikka ulkonäkö monella jo hieman onkin alkanut rapistua. Mutta silloin kokee toisen nuoruutensa, kun nuoret, halukkaat ja kykenevät miehet pörräävät ympärillä. ;) Ei tarvitse tyytyä ikäisiinsä rupsahtaneisiin ja mieskuntonsa menettämiin miehiin.


    • ...

      mies vanhenee nopeammin nasta n.5v.

      • tämä on totuus

        väärin. Nainen alkaa rupsahtamaan 25 vuotiaana ja mies vasta 30 ikävuoden jälkeen.


    • Miksi eletty elämä ei saisi näkyä kasvoissa?

      Itse elän sulassa sovussa ryppyjeni kanssa. Nauravaisena ja pohdiskelevana rypyt ovat juuri oikeilla paikoillaan kertomassa elämänkertaani.

      Kaunis, rypytön, naisellinen, ei-lihava, pitkähiuksinen... Olisi kiva nähdä mies aloituksen takana.

      • escal

        Niin, ja miksi ylipäänsä ihminen ei saisi vanheta?!? Nainen tai mies, joka leikkauttaa / ruiskuttaa kasvonsa harvoin näyttää oikeasti nuoremmalta. Olemus paljastaa iän joka tapauksessa. Ei nuorennusleikkauksilla voi huijata ketään.

        Ihmiset ovat yleensä nuorena kauniita ja sillä siisti. Miksi tätä asiaa on niin vaikea hyväksyä? Mikä saa jonkun kirjoittamaan tällaisia aloituksia, samaa ihmettelen minäkin. Aloittaja tuskin on itsekään 20-vuotiaalta näyttävä 40-kymppinen...


    • mies näkee

      Kyllä se aika puree naisiin ja miehiinkin mutta sanoisin että naiset näyttävät enenmmän vanhemmilta 40 ikäisinä.Kamala yhdistelmä on Blondatut ohuet hiukset ja valuva roikkuva naama.Miesten iho on paksumpaa ja pysyy paremmassa kunnossa kuin naisilla (varsinkin jotka eivät käytä hormoneja) Monilla naisilla hormonien vähyys näkyy ryppyisenä.velttona ihona ja ohentuvina hiuksina.

      • lihastaon

        ´Voi kiesus, heti maanantaina hormooneita hommaamaan, ettei naama venähdä.
        Olen tässä kyllä viettänyt pari vuotta jo sinkkuna, mutta en nyt arvannut, että tavallisella akan naamalla ei ole minkäänlaisia mahiksia kutumarkkinoilla.
        Nyt on vakavan harkinnan paikka.....
        On se onni, että ainakin hiuskasvusto on vankka ja pitkä jos se edes jonkin puutteen korvaa.


    • kirvelix

      Ei nykypäivänä tavisnaama ole enää mitään.Pitää erottua massasta ja se tietää fyrkkaa pistoksia antaville klinikoille.

    • naama roikkuu

      Ei niitä mallin ja nuoren näköisiä naisia yksinkertaisesti ole olemassa-kuten ei miehiäkään.Ikä 40 vaan on suunta alaspäin.

    • nnainenn42

      Minuun pätee kaikki ekassa viestissa vaaditut, paitsi että ylipainoa on, ja mitään botoxeja ja leikkauksia en ota. Miehille kelpaan, mutta en itsekään ole niin hölmö että vaatisin täydellisyyttä ja nuoren miehen ulkomuotoa yli nelikymppiseltä mieheltä.

      Tälle palstalle eksyin ensimmäistä kertaa, uskomatonta että täälläkin on tällaisia lapsellisia "kummat vanhenee nopsemmin" -keskusteluita.

      • M43nääsville

        hei..antaa jokaisen olla sitä mitä on...antaa kaikkien kukkien kukkia siten jokaiselle löytyy ne omat "poimijat" ja vaasiin laittajat... ;)


    • kertokaa naiset

      Olen mies, ja ihmetellyt jo vuosia, MIKSEI suomalainen nainen yleisesti ottaen välitä ulkonäöstään??
      Monet nelikymppisetkin suomalaiset naiset näyttää tätimäiseltä kampauksissaan ja vaatteissaan, jotka sopisi pikemminkin 55-60 vuotiaalle naiselle.
      Se vihoviimeinen on suuret helmet/korut kaulassa, jotka tekee tätimäisen näköiseksi.
      Suomessa näkee erittäin harvoin katukuvassa kauniita naisia.
      Parikymppiset usein huolehtii ulkonäöstään, mutta tuntuu että kun 30 tulee täyteen, niin ei enää välitetä miltä näytetään.
      Tämä ei ole provo, vaan tämän voi jokainen suomalainen todeta itsekin.
      Tosin on varmaan monella miehelläkin parantamisen varaa.

      • kerrohan mies

        Yhtä harvoin siellä katukuvassa näkyy hyvin hoidettua nelikymppistä miestä. Niitä ressukoita verkkareissa ja pilottitakissa useimmin.
        Kyllähän suomalainen nainen osaa ja näyttää, mutta miksi pitäisi koko ajan olla tälläytyneenä ykkösissä ja koroissa kadulla?
        Minusta on aivan eri asia lähteä ulos ja vetää ykköset päälle, mutta jos minä lähden asioille ja kauppoihin pukeudun kyllä sen mukaisesti.
        Ja jos nyt ei ole hakupäällä niin miksi pitäisi näyttää siltä kuin haluaisi joka miehen tarttuvan käsipuoleen ja olevan kuin zalandon mainoksesta.
        Tuosta itsestään huolehtimisesta voisi kysyä aika monelta mieheltäkin. Mutta kyllä suomalainen nainen elää pahimpia ruuhkavuosia 30-40 välisen ajan, on työ ja lapset, siihen vielä uraohjus mies kotona. Mitenkähän itse selviäisit näistä haasteista?


    • Kaunis nainen

      Hyi helvetti en alkaisi pistoksia laittamaan itseeni.

      Jos on vielä naiseton 40 plus äijä niin on itsessä vika.

      Elämässä on muutakin kuin ulkonäkö ja sehän lähtee kaikilta ennemmin tai myöhemmin. En jaksaisi narsistisesti kytätä naamatauluani peilistä paljonko alkaa ryppyjä tulemaan. Tiedän kyllä että sellaisia ihmisiä on.

      Lihava olen ja haluan ollakkin kun ei lihava rypisty laihoja kanssasisariaan niin helposti. Laihat näyttävät kymmen vuotta vanhemmilta tuolla elämän loppupäässä.
      Rasva estää ihoa näyttämästä pergamenttipaperilta viiskymppisellä. Jos pyrkii rasvattomaan kehoon ikääntyessä mikä ei ole luonnollista niin ei ihme jos tarvitsee teräviin ryppyihin jo ruiskuttaa täyteaineita.

      Tyhmä ihminen elää yksin lopun elämänsä ja on saatanan vaikea ja valittaa koko ajan. Minä olen lihava ja kokkaan miehelleni herkkuruokia ja hän on tyytyväinen. Missään nimessä hänelle ei ole tullut mieleenkään lähteä patojeni äärestä laihempien naisten perään. Olen vieläpä kaunis lihava enkä ole ollut ruma koskaan. Mies rakastaa minua yli kaiken. Koskaan en nalkuta enkä määräile.

      Samaa ikäluokkaa kun olemme niin vanhenemme yhdessä yhtä aikaa. Miehelläni on tullut vaihdevuodet ja huomaan sen. Se on mustasukkaisempi ja omistushaluisempi niin ettei menetä kun kaikkien suhteet rikkoutuu nykyään. Mies tekee kaikkensa että pysyn hänen luonaan. Kokkina olen täydellinen ja se on harjoittelun tulosta niin ettei ole synnynnäinen lahjakkuus.

      Täytyy olla tyytyväinen ja onnistunut täydellisesti kun mies ei mene vieraisiin vaan viihtyy kotona minun kanssani. Olen lihava ja kaunis ollut koko ikäni. Kasvomaliksi kinuttiin nuorena mutta lähtenyt. Kasvonpiirteeni olivat täydelliset. Naapurit rakastavat minua kauneuteni tähden. Vanhetessanikaan en rumene muiden nähden. Kauniilla ihmisellä on erityinen asema rumempiin nähden.

    • empty hands

      Ne on siellä ikäryhmässä 30, mutta valitettavasti et saa enään niitäkään, koska heillä on vienti taas miehissä 20 .

      Pahinta muuten mitä miehessä voi olla on nihilistisyys, pikkumaisuus ja pinnallisuus. Että Onnea vaan etsintään!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1535
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1354
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1267
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1146
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe