Uusi Nissan Note

note city

Joko uusi Nissan Note on tullut koeajettua?Ja mikä on ensi tuntuma siitä.Vähän kiinnostaisi kyseinen auto kun hinnoittelukin tuntuu kohtuulliselta alk.reilut 15t.Tuo kolmipyttyinen kone on kyllä vähän ?.

25

3865

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jukeisti

      Kävin ajamassa dieselinä (Tekna). Oli todella loistava positiivinen yllätys: hiljainen, pirteä, tilava, näppärä, hyvä ajaa! Harmi vaan, että taitaa joutua hommaamaan 1,2-bensavaparina. Noh, täytyy koeajaa sekin vielä (näyttelyssä oli vaan dCi koeajettavana lauantaina).

      Miinuspuolena se, että lämmintä ei meinannut hyttiin saada, vaikka ulkona oli keli juuri ja juuri plussan puolella. Bensassa varmaan ei ole kylmyysongelmia...

      • Karvahattiu vakiona

        No voi vittu. Ajoin minäkin olosuhteiden pakosta uutta notea. Enpä ole aikoihin ajanut niis paskaa autoa. Ohjaus on kuin 70-luvun Valmetista, ohutkehäistä (nahka)rattia myöten. Jokainen kuoppa tuntui väänsi rattia sormille. Loivissa kaarteissa auto oli kuin kiikkulauta. Joisitus perinteinen pintakova lulla. Ja hiljainen vai? Moottori ärjyi kuin syötävä. Kaikenkaikkiaan kelvoton auto!!!! saman kokoluokan saksalaiset ja ranskalaiset ovat ominaisuuksiltaan valovuoden edellä.


    • Notea katellut

      Tosin lisättäköön vielä, että aika ihme "päiväajovalosysteemi" tuossa on. Sumuvalot palaa päivällä himmeänä (kuka kusi lamppuun?) ja "säästää" H4:ia....

      Olisivat laittaneet edes led-päivävalot, niin olis jotain järkeä.

      • 7+9

        Ammetaan ne led-valot vaan olla premiumeissa ja muissa Wanna be rakkineissa.


    • dats

      Tuli takapenkkiläisenä oltua uudessa Notessa. Tilaa todella hyvin sekä ylös että eteen 190 senttiselle.

    • nisukki

      Ihan asialliselta vaikutti ja tilavalta kokoisekseen, varsinkin tavaratilan laajennus. Kojelauta vaan vähän tökerö ja kovaa muovia liikaa matkustamossa. Samalla rahalla olis voinnu tehdä tyylikkäämmän kojelaudan pehmeästä muovista. Nyt halpisauton leima.

      Ajettavuus kunnossa mutta voiman puutetta kolmepyttyisellä. Diiseli olis vääntävä mutta kylmä. Täytyypä odottaa 1.6 litrasta, joka sopisi suomen teille paremmin.

    • Jukeisti

      Nyt on ajettu sekä diesel että bensamalli. Tosi pirteä on bensanakin (ja lämpiää tosi hyvin, lasit sulaa nopeasti tyhjäkäynnillä). Hyvin kiihtyy 0-80 km/h ja motarillakaan ei huuda 120 km/h vauhdissa. Dieselin ajoin kesärenkailla, bensan nastarenkailla, yllättävän hiljanen nastoillakin jopa motarilla. Persgrillit on suorastaan kuumat!

      Ite en havainnu mitään voimanpuutetta tossa 80hv mallissakaan, itse kuitenki ajelen 190-heppasella... Ihan pirteä kaupunkiajossa, maantiellä pärjää ihan ok.

      Hintasekseen on kyllä loistavia autoja, täältä lähtee vaimolle ostoon 1,2-l. bensamalli Acenta family pack tech pack.

      • nisukki

        Ei tainnut olla muita koeajolla kyydissä?
        Mulla kolme matkustajaa ja kyllä oli aika nihkeä kiihtymään ja jo paikalta lähtö meinasi sammuttaa moottorin.

        Ite ajan 117 heppasella, hieman liian isolla autolla joten Note kiinnostaa nyt kun tekivät ulkonäköparannuksen. Hiljainen kyllä oli, on myönnettävä.


    • Jukeisti

      Minä 80 kg faija 95 kg, takapenkki tyhjänä, ihan hyvin kulki. Eiköhän toi ole maksimikuorma kuitenkin meidän käyttöön, koska vaimollehan tuo tulee lapsen kuskaamiseen ja kaupassa käyntiin yms. Ettei vaan sulla ollu eco-tila päällä (mittaristo sinivihree)???

      Tänään sain vielä hyvän tarjouksen ko. rakkineesta, joten eiköhän se huomenissa lähe tilaukseen.

      Ps. Koeajossa 150 km matkalla kulutus 5,4 litraa / 100 km, ilmastointi päällä, oikeat valot päällä, kaks kauppareissua, kaupunkipyöritystä noin puolet tosta koko matkasta, loput maantietä/motaria 80-120km/h.

      • nisukki

        Sait kulutuslukeman ilmeisesti Noten omasta ajotietokoneesta, joten lukema tuskin pitää paikkansa.

        Oma 1.6 l qassu kuluttaa kaupunkiajossa vajaa 7 litraa/100km, jonka olen mitannut tankkauksesta. Ainakaan qassun ajotietokoneen kulutusmittari ei toimi sillä sen mukaan kaupunkiajo kulutus olisi vain 5,9 l/100km. Mittaria pitää vielä vähän väliä nollata että ylipäätään toimisi ollenkaan.

        Tiedä hän "eco-tilasta" kun ei myyjä autoa pahemmin esitellyt.


    • meseee

      on siinä ainakin bensa luukulle saatu kokoa onpa neroja nippon inssit kaikkee sontaa ne syytää suomen markkinoille

    • ans1

      Meillä on ollut nyt pari viikkoa tuo 1.2 note visia ja on edelliseen -11 vuosimalliseen 1.4 litraseen verrattuna tosi pieniruokanen ja se levottomuus on poissa,mikä vaivasi tuota edellistä. hyvin kulkee kolmi pyttynenkin,kiihdyteettäessä vain kuuluu karkeampi ääni,mutta ego kestää sen kyllä.
      Ainut huonopuoli on että tuohon bensamalliin ei saa laittaa vetokoukkua,ainoastaan dieseliin sen saa.
      Edellisellä notella ajettiin n.70 tkm ja ei mitään vikaa.

      • ifheökjd

        Vetokoukku !

        Nyt puhut pelle soopaa.


    • Kauppakassi pöh

      Arvo tippuu kuin vesi räystäiltä keväällä. Ostin 3 vuotta sitten, no, ajettu 70 k, nyt tarjotaan jopa alle kympin... Ja 1,6 kone, connect ja monia lisävarusteluja. Jotenkin väärin, mutta sitä kai se auokauppa on... Pitäis mennä hautaan sen yhden kanssa. Niin yksiautoavioinen en sentään ole. Ja kiinnostavaa... Äijät ostelee vaimoilleen "kauppakasseja" eikö ne ämmät itse osaa päättää... Vai onko ne niin alistettuja, että ne vaan viilaa kynsiään, kun äijä hankkii autot puolesta:D

    • never again

      Osin tammikuun lopulla Noten.....3 viikkoa ostamisesta lauantaina piti lähteä asioille. Auto ei suostunut lähtemään käyntiin.....mittaritauluun tuli valot ja ohjeet että kytkinpoljin pohjaan.....mutta auto ei käynnistynyt.
      Soitto myyntiliikkeeseen.....sieltä ohjeet että pitää soittaa Nissan tiepalveluun...jonne soitin. Korjausmies tuli 15 kuluttua ja koitti omalla boosterillaan saada akkuun happea mutta ei.....akku ei ottanu virtaa vastaan. No....ei muuta kun auto lavetille ja liikkeeseen....kyllä sapetti...viikonloppu pilalla. Syytä miksi akku tyhjenee en tiedä.....

      Nyt yritän myydä auton eteenpäin vaikka sillä on ajettu 365km.....ei enään toista samanlaista lauantaita......eikä enää koskaan toista Nissania.

      • Älä luovuta!

        Rauha... Mulle kävi uudelle Focukselle sama viime kesänä lomareissulla. Mittarissa taisi olla 409 km... Syynä oli muistaakseni, että radio tai jokin muu laite imi virtaa, vaikka se oli sammutettukin, vai. Mitä se olikaan. ...se korjattiin ja sen jälkeen ei ole ollut muuta, paitsi nyt, ettei radio/Cd toimii ihan milloin sattuu... Mutra se oli Ford. Älä noin pienestä luovuta. Note on ihan ok, kunhan oppii tavpille :D


    • Jukeisti

      Nyt on ollu kuukauden ajossa vaimon 1.2 mopoversio, kulutus molemmilla tankillisilla tankista mitattuna 6,5 l / 100 km. Toinen tankki pelkkää matka-ajoa ja toinen pelkkää taajama-ajoa. Että taas sen 2 litraa kulutus isompi ku eu-kulutus, ihan kuten mun Jukessakin. Notessa 15" hakkapeliitta 8:t.

      • noteisti

        Nyt olen jonkun aikaa uudella Notella ajellu ja mulla kulutus on 80 heppasen Notella pyörinyt 6litran kieppeissä.Aluksi vähän oudoksutti korkea istumakorkeus edelliseen autoon verrattuna mutta siihen on tottunut ja näkyvyys on hyvä sitämyöten.


    • skeida vikakasa

      En osta ainakaan nissanii enää ikinä!

      • harkinnassa

        Mitenkä suuri ero on ahtimella varustetulla 1.2 moottoriin verrattuna vapaasti hengittävään 1.2 koneeseen normi ajossa Notessa ?Kannattaako puolentoistatuhannen lisäpanostus?


      • Ihan paska
        harkinnassa kirjoitti:

        Mitenkä suuri ero on ahtimella varustetulla 1.2 moottoriin verrattuna vapaasti hengittävään 1.2 koneeseen normi ajossa Notessa ?Kannattaako puolentoistatuhannen lisäpanostus?

        Oli Note vuokra-autona. Ihan paska. Jousitus ihmeen kova. Kosla tärisi niin että sai jännittää hajoaaki se. Huono ohjaustunto. Kääntyi kyllä sinne mihin ratista käänsi mutta ei tuntumaa tiehen.
        Motarilla sai laittaa välillä nelosen päälle että pysyi ylämäessä vauhdissa.
        Älä osta.
        Mielummin Ford Focus tai Tojota Varis.
        Kaupungissa kuitenkin jokseenkin kelvollinen.


      • ajettu on
        Ihan paska kirjoitti:

        Oli Note vuokra-autona. Ihan paska. Jousitus ihmeen kova. Kosla tärisi niin että sai jännittää hajoaaki se. Huono ohjaustunto. Kääntyi kyllä sinne mihin ratista käänsi mutta ei tuntumaa tiehen.
        Motarilla sai laittaa välillä nelosen päälle että pysyi ylämäessä vauhdissa.
        Älä osta.
        Mielummin Ford Focus tai Tojota Varis.
        Kaupungissa kuitenkin jokseenkin kelvollinen.

        Et taida olla koskaan edes Notella ajellutkaanOn tilava auto, päihittää takatiloissa jopa monet luokkaa suuremmat autot. On hyvä ajaa ja liikkuu hyvin.


      • LontoonTekele
        ajettu on kirjoitti:

        Et taida olla koskaan edes Notella ajellutkaanOn tilava auto, päihittää takatiloissa jopa monet luokkaa suuremmat autot. On hyvä ajaa ja liikkuu hyvin.

        Ja lämpenee nopeasti, sekä on lähes äänetön.


    • tereti

      meillä nissan note 1.8L usa:sta ostettu, on muuten pirteä peli. Moni jää liikennevaloissa heti

    • Vaihtomies

      Vuoden 2014 note olisi nyt kiikarissa. Onko mallistossa ollut suuria tai odotettavissa isoja ongelmia? Ajatuksrna olisi vaihtaa -16 hyundai i20 noteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      134
      1883
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe