paras selviytyjien voittaja?

fff5

En puhu suomen selviytyjistä.

30

1419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fani

      Yleisö äänestyksen voittaja Rupert 'Boneham. Hän on saanut ainoana sitä kautta miljoona dollaria.

      • fff5

        Joka vuosi on ollut tälläinen yleisöäänestys jossa palkintona on 50 000 usa dollaria. Ehkä Cochran yks suosikeistani.


      • jhkhhllj
        fff5 kirjoitti:

        Joka vuosi on ollut tälläinen yleisöäänestys jossa palkintona on 50 000 usa dollaria. Ehkä Cochran yks suosikeistani.

        Ei kai se surkea nörtti voita?


      • Fff5

    • 2345f

      Sanoiko joku oikeasti Rupertin? Kaveri on pelannut neljä kertaa ja ei ole saanut aikaan mitään muuta, kun paskan majan joka sai muut itkemään ja örissyt tyhjänpäiväisiä. Ei ole pelillisesti edes keskitasoa.
      .

      Yul, Todd tai Parvati, en osaa sanoa yhtä parasta.

    • 2987

      Parvati on varmaan sellainen kilapilija kenen kanssa en uskaltaisi pelata. Naikkonen oli ekalla kaudellaan flirtti, tokalla kaudellaan jo armoton pelaaja. Parvatin olisin halunut voittavan myös Heroes vs Villains-kauden, koska Sandra ei juuri tehnyt mitään voittonsa eteen. Parvati oli kuitenkin kohde jo ensimmäisenä päivänä ja selviytyi silti finaaliin. Tuomaristo äänesti kuitenkin Sandraa, koska Sandra halusi "sankarit" mukaan äänestämään Russelin pois, mutta se ei niitä kiinostanut. Kuinka kävikään, sankarit äänestettiin pois yksi toisensa jälkeen... Siksi Sandra varmaan voittikin.

      Parvati on SE, joka olisi ansainnut voiton kaksi kertaa :D

      • fff5

        Sandra kertoi facebookissa että Rupert on hänen mielestä aikojen huonoin pelaaja. Amanda olisi pitänyt voittaa Parvatin. Sandra kun sanoi että vihaa Danielleä, Coachia ja Jerriä ja nämä äänesti Parvatia. Olisin itse äänestänyt Sandraa kun Russell ja Parvati pyörittivät yhdessä pakkaa ja Sandra menetti kaikki liittolaisensa ( Rob, Courtney, Tyson ) ja selviytyi finaaliin ja voitti.


    • fdsfdsf2

      Francescan on oltava huonoin ikinä, Rupert hyvänä kakkosena.

      En nyt tiedä olisiko Amandan pitänyt voittaa, sillä Parvatihan se nimenomaan teki ne isot siirrot Micronesiassa. Parvati olisi myös halutessaan voinut potkia Amandan pois pelistä ennen finaalia, mutta ei kuitenkaan näin tehnyt. Hyvin Amanda pelasi, mutta Parvati voitti kuitenkin ansaitusti.

      Myös HvsV kaudella Parvati olisi ansainnut voiton mielestäni. Nimenomaan siksi, koska "pyöritti peliä" Russellin kanssa, kuten itse totesitkin. Sehän se pelin idea onkin. Russell ei voittanut, koska käyttäytyi kun mulkku, Parvati taas ei voittanut, koska hän liittoutui Russellin kanssa. Tästähän hän sai kritiikkiä juryltä ja tästä kertoo myös kovasti se, että kaikki Heroes heimon jäsenet äänestivät Sandraa.

      Parvati saattaa hyvinkin olla paras pelaaja Survivor-historiassa.

      - voitto
      - yksi viidestä henkilöstä, jotka ovat selvinneet finaaliin kahdesti.
      - enemmän haastevoittoja, kun kellään muulla naisella (en ole varma, onko jollain miehellä enempi)
      - paras keskimääräinen sijoitus kolme kertaa pelanneista (keskimäärin kolmas)
      - toisiksi eniten päiviä pelissä (Robin jälkeen, joka on pelannut neljä kertaa)
      - ainoastaan kuusi ihmistä on kolmen kauden aikana päässyt Parvatia pidemmälle pelissä

      ja löytyy varmaan muutakin mielenkiintoista.

    • en olis muute katton

      En ymmärrä miksi Russellia on niin paljon moitittu. Täähän on peli, jossa juonimalla mennään eteenpäin. Siksi Russell on paras pelaaja ikinä.

      • Fff5

        Russell on paras pelaaja, mutta kusipää; liittoutui Coachin kanssa ja heti äänesti pois kun oli mahdollista, valehdellut jne, mutta toivottavasti hän voittaisi joskus, formaatin kirkkain tähti.


      • Russell-fan
        Fff5 kirjoitti:

        Russell on paras pelaaja, mutta kusipää; liittoutui Coachin kanssa ja heti äänesti pois kun oli mahdollista, valehdellut jne, mutta toivottavasti hän voittaisi joskus, formaatin kirkkain tähti.

        Eikös tuossa kilpailussa kaikki keinot ole sallittuja? Eipä tuo Coacin touhukaan niin rehellistä loppujen lopuksi ollut. :)

        Täs viimesessä olis kyl saanu voittaa se tyyppi, joka oli kauan pelastussaarella..en muista nimee. Siinä oli oikeen Selviytyjä.


      • tiedokas
        Fff5 kirjoitti:

        Russell on paras pelaaja, mutta kusipää; liittoutui Coachin kanssa ja heti äänesti pois kun oli mahdollista, valehdellut jne, mutta toivottavasti hän voittaisi joskus, formaatin kirkkain tähti.

        Ei se äänestänyt coachii


    • 31da2211s

      Pelin idea ei ole päästä finaaliin "keinolla millä hyvänsä", vaan se, että pääsee loppuun asti sellaisella pelillä, joka vakuuttaa juryn parhaudestasi.

      Russell pelasi erittäin viihdyttävästi ja nerokkaastikin, mutta hänen taktiikkaa voitaisiin kutsua "varman kakkosijan taktiikaksi". Se, että loukkaa ja pettää muita, ei ole loppupeleissä kovin fiksua, silloin ei tule voittoa.

      Russell on ehkä viihdyttävin, mutta ei millään paras pelaaja.

      Meinaatko Russell-fan tuota Suomessa näytettyä kautta (Ozzy) vai Jenkeissä juuri päättynyttä kautta (en kehtaa spoilata, hlö X)? Ozzy tosiaan olisi sen voiton ansainnut, yhdestä palapelistä se jäi sitte kiinni. :(

    • Russell-fan

      No sitä juuri, kun hävisi sen viimesen palapelijutun..

      Minusta on aika hassua, että muut kilpailijat valitsee voittajan. Yleisö olisi tähän juttuun parempi.

    • dfghjkdjsaa3

      Ei minusta, koska silloin pelin voisi voittaa kuka tahansa surkeastikin pelannut. Söpö parikymppinen jätkä saisi kaikki teinityttöjen äänet, bikiniblondi saisi ääniä jo vain ulkonäkönsä puolesta jnejne.

      Eikä tuo toimisi muutenkaan mitenkään editoinnin vuoksi. Me nähdään aika tarkkaan 1% siitä mitä pelissä oikeasti tapahtuu ja sekin 1% on voitu editoida korostamaan hyvässä tai pahassa tiettyjä kilpailijoita. Katsojat siis äänestäisi käytännössä valheellisen pintaraapaisun perusteella.

      Ja idea muutenkin on siinä, että pelaajat yrittävät sosiaalisilla, fyysisillä ja strategisilla keinoilla selviytyä loppuun mahdollisimman ehjin nahoin (eli ettei olisi iskenyt liian montaa puukkoa toisten selkään), jotta paras selviää. Parhaiten finalistien hyvistä ja huonoista siirroista tietää nimenomaan häädetyt kilpailijat.

      • Russell-fan

        Enpä tullut ajatelleeksi tuolta kantilta. No, kaippa se sitten on parasta, että muut kilpailijat valitsee. Vaikka mua kyl vieläki harmittaa, ettei Russell sillon aikanaan voittanu, ja sit tämä Ozzy.
        Toi Russell teki kilpailusta kyl tosi jännittävän. :)


    • ggkkj66b

      Tietty Jenkeissäkin katsojat saavat äänestää suosikkiaan, joka sitten yleensä saapi sen 100 000. Mutta itse pelin voittajaa ei saisi katsojat valita missään nimessä.

    • kungpao

      tästäki sivusta kohta vuosi

    • trtrert

      Jep, harmi että on näin hiljaista. Uusi kausikin ehti pyörähtää käyntiin, tänään tulee Jenkkilässä neljäs jakso. Alku on ollut varsin hyvä, castingissa on onnistuttu loistavasti. Ei ole kovin montaa turhaketta rannalla notkumassa.

      Uskomatonta että vieläkin jaksaa Selviytyjät kiinnostaa, taitaapi olla 34. kausi jota katson. Eikä töki ollenkaan, päin vastoin! Vielä kun saataisiin se Suomen kakkoskausi joskus...

      • kungpao

        Kausia on 29 ja kohta alkaa 30


      • Impi_Aamiainen
        kungpao kirjoitti:

        Kausia on 29 ja kohta alkaa 30

        29. oli pitkästä aikaa hyvä kausi ja paras voitti, en kerro kuka. Eka jakso on jo ulkona 30. kaudesta mutta kerään muutaman ja katson putkeen


    • vierailija67

      Boston Rob. Se kausi oli kuitenkin tylsä, kun voittaja oli selvä melkein alusta alkaen.

    • njbnmbnmb

      "Kausia on 29 ja kohta alkaa 30"

      Kausia on varmaan joku 100, ei Jenkit ole ainoita. Itse olen kolmen maan tuotantoa katsonut, nyt siis menossa 35. kausi itelläni.

      • lllkjkk

        Ohhoh, ei siis menossa, vaan katsottuna.


    • älkää sanoko mitään jos jo voittajan tiedätte, mutta nyt on 29.kausi meneillään

      nyt on jäljellä ciera,tyson,monica ja gervase,
      pelastussaarella: hayden,laura ja tina
      puhun vain tuosta amerikan selvityjistä

    • 27. kausi eli ei 29. niinkuin aikaisemmin ilmoitin

      • jkhkhk

        Suomessa joo, mutta Jenkeissä alkaa nyt syksyllä 31. kausi.


    • dfghjklt5

      Ei nyt voittajiin liity paljoakaan, mutta tänään Suomessa alkanut kausi on katsomisen arvoinen, enempää spoilaamatta 4 tämän kauden kilpailijaa tulee olemaan mukana myöhemmillä kausilla, joten ns. starpoweria löytyy.

      Ja top 5 kausi ainakin omasta mielestäni, eli toivottavasti popula innostuu kaudesta! Voittaja on hyvä, mutta ei paras, tai läheskään paras Survivor-voittaja.

    • Kungpao

      Amerikan survivoria voi katsoa lataamalla " pirattina " amerikassa näytetyn jakson ja ilman tekstityksiä, mutta englantia osaa varmasti sen verran.

    • gbjjknkkk

      Boston Rob on paras ja sitten Yul.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2413
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1824
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      333
      1545
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      174
      1534
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1075
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      85
      958
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      805
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      177
      790
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      206
      745
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe