Löytyi halvalla yllättävänkin hyvä reppu

survival instinct

Etsiskelin armeijan reppuja ja niiden halvempia kopioita tässä hiljakkoin ja sitten löysin yllättäen oikeasti hyvänkin repun kannettavuudeltaan: Vaeltaja Recon pack. Se on kopio taistelijan repusta, jopa molle-ominaisuus löytyy ja kiristimet, eli ylipakatun repun saa vedettyä melko litteäksikin.

http://www.google.com/imgres?imgurl=https://www.toknet.fi/productresources/pic1_big/6438114851562.jpg&imgrefurl=https://www.toknet.fi/vaeltaja-selkareppu-recon-pack-musta/6438114851562/dp&h=1033&w=832&sz=380&tbnid=2Qzdcl6rvgTl0M:&tbnh=90&tbnw=72&zoom=1&usg=__BXn1VsXjLoUuApT_4sNP_XjFqOs=&docid=zp4-TEVu-yBPnM&sa=X&ei=nYJ1UpXWB6a44AT3koD4CQ&ved=0CD4Q9QEwBA

Suosin muutenkin sotilaspuolen tavaraa, mm. ulkoilutakkini on taistelijan takki, mutta väriltään civil night black, eli sitä ei ensivilkaisulla tunnista taistelijatakiksi. Samoin kengissä suosin sotilasvarusteita, eli kuljen Saksan armeijan teräskärkimaihareilla, jotka ovat mukavat pitää jalassa.

Itse olen pakannut reppuun EDC:n, eli repussa on selviytymiskamat melkein mihin tahansa ikävämpään tilanteeseen, jossa olisi hyvä pystyä jäämään eloon ja jopa kyetä yöpymään maastossa joitakin öitä. Edellyttää tietysti, että EDC on mukana pidettynä jolloin repun sisältö on tarpeen mukaan myös käytettävissä. Repussa on kolmeksi päiväksi myös retkiruokaa ja vettä, ainakin vedenpuhdistusmahdollisuudet ja teräspullo.

Nyt kun seuraavan kerran ostan repun niin ostan sitten recon packia isokokoisemman repun ja valintani on Mil-Tec assault pack Large. Vastaava kuin recon pack, mutta vain suurempi ja ottaa raskaamman lastin sisäänsä.

10

3728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jjfhhfj

      Jos haluat hyvää niin älä osta armeijaroskaa, ne ovat aina kompromisseja.

    • survival instinct

      Armeijan kamat ovat nimenomaan hyvää tavaraa ja halvalla. Sotilasvoimat vaativat vaatteilta ja kantolaitteilta aivan eriluokan kestävyyttä kuin siviilituotteilta vaaditaan, siksi toiseksi materiaalit ovat ronskimpia kuin siviilituotteissa, eli tuote on pitkäikäinen kun se on sotilasvaatimusten mukainen.

      Sotilaan maiharia kestävämpää ja yleistoimivampaa kenkää saa hakea. Sotilaan kenkä on tarkoitettu sodan olosuhteisiin sekä pitkille marsseille, joten sen on oltava hyvä myös siviilin jalassa. Samoin sotilastakki on aivan huippukestävä, minkä lisäksi se on lämmin ja sisältää valtavan määrän taskuja survival-varustukselle.

      Suosin nimenomaan sotilaspuolen ja metsästäjän varusteita koska ne todella kestävät käytössä ja täyttävät vaatimukseni jotka asetan vaatteelle tai varusteelle.

      • Halvat kopiot

        Halvat kopiot, esimerkiksi Miltec tuotemerkillä markkinoitava tavara on kaukana alkuperäisen laadusta. Muutenkin ylijäämä kauppojen tavaroista osa on aika vaatimatonta laadultaan, hinta yleensä kertoo sen.


      • araw452

        Sotilaskamat on ylensä huomattavasti painavampia, ja teknisesti jälkeen jäänneitä esim pintamateriaalien osalta. Aika harvassa jutussa esim komposiittia mitä löytyykin siviilipuolelta.


      • Lekä män
        araw452 kirjoitti:

        Sotilaskamat on ylensä huomattavasti painavampia, ja teknisesti jälkeen jäänneitä esim pintamateriaalien osalta. Aika harvassa jutussa esim komposiittia mitä löytyykin siviilipuolelta.

        Vitun komposiittiö! Käyttämätön intti kama on lujaa ja laadukasta. Komposiitti on kuraa!


    • survival instinct

      http://www.milgear.fi/fi/product/condor-3-day-pack-musta-125-002-/1676

      Tässä olisi yksi varteenotettva sotilasreppu, tehty nimenomaan armeijakäyttöön, kuten tuote-esittelykin kertoo seikkaperäisesti. 3 day pack käy myös kantovälineeksi todella 72 tunnin, eli kolmen vuorokauden bug out-pakkauksena. Survivalistille varteenotettava vaihtoehto mihin tällätä sisään kolmen päivän varustus.

      Itse tilasin Mil-Tecin tactical assault pack large-mallin työjuhtapariksi Valetaja-repulle. Assault pack pystyy vetämään aavistuksen verran raskaamman lastin selviytymiskamaa sisäänsä kuin Tokmannin malli, joka sinänsä on oikeasti käytössään hyvä taktinen EDC-reppu.

    • davfg<sfb

      Mulla on molle large -reppu UCP -kuviolla , Alice large-rinkka ynnä muutama kiinareppu.
      Kaksi ekaa on aitoa armeijan ylijäämää.

    • Anonyymi

      Ostaisitte mieluummin vaikka Savotta Jääkäri L tai XL .

    • Anonyymi

      Just joo, pitää olla koko ajan Inttikamaa päällä ja selässä jos yllättäen joutuu selviytymään kolme päivää hengissä.

      Mistä näitä sikiää, Keravalta?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe