töitä espanjasta

haluan ulkomaille töihin

oisin lähössä espanjaan töihin heti ko sieltä töitä sais!oisko vinkkejä,mistä vois saaha töitä,jos kielitaito on vain suomi ja välttävä englanti?

19

2492

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Barraquito = ei kirj

      Ei mistään, tällä on yli 5 MILJOONAA työtöntä, ja huom he kaikki puhuvat espanjaa..Opettele ensin kieli ja joku erikoisala ja sitten uusi yritys.

      • rakennusmaalari

        joo erikoisala on, rakennusmaalari, niitä hommia vain hankala saaha muista maista.ja onnistuu siivoukset,lastenhoidot,kodinhoidot jne..lähinnä etinki töitä,johon haettas suomalaista ahkeraa ihmistä, en halua espanjalaiselta työpaikkaa viä.jos ois vaikka joku suomalainen perhe,joka tarvis apua lasten-/kodinhoidossa..


      • C6CV2
        rakennusmaalari kirjoitti:

        joo erikoisala on, rakennusmaalari, niitä hommia vain hankala saaha muista maista.ja onnistuu siivoukset,lastenhoidot,kodinhoidot jne..lähinnä etinki töitä,johon haettas suomalaista ahkeraa ihmistä, en halua espanjalaiselta työpaikkaa viä.jos ois vaikka joku suomalainen perhe,joka tarvis apua lasten-/kodinhoidossa..

        Tervemenoa, toivottavasti ostat pelkän menolipun!!!


      • eiauta
        C6CV2 kirjoitti:

        Tervemenoa, toivottavasti ostat pelkän menolipun!!!

        hei kiitos vaan,mahtava neuvo sempä teenkin ;)


    • 17+15

      Työpaikka-ilmoitus kannattaa laittaa tuonne Costa del solin alueen markkinapaikalle www.aurinkotori.org

    • Epsanjaan

      Trafi kilpailutti työnsä ja siirsi ne edullisimpaan painkkaan eli Espanjan Fuengirolaan. Työ on ihan suomenkielistä puhelinvastaus-ja konttorityötä. Palkka tosin on noin tonttu/kk, mutta onhan siellä elinkustannuksetkin Suomea halvemmat.

      • kielitaito kunniaan

        Noh, noh, pysytäänpäs totuudessa! Trafin puhelinvaihdepalvelut hoidetaan Espanjasta, ei muuta!
        Monen muunkin yrityksen vaihteet ovat ulkomailla, samoin varauspalveluja hoidetaan ympäri Eurooppaa, juuri siksi, että palkat ovat olemattomat, työpäivät pitkiä ja työ puuduttavaa. Ei täältä löydy tekijöitä niillä ehdoilla.


    • kansa &talous

      Työmarkkinat ovat edelleen hyvin vaikeat ja haastavat Espanjassa ja työttömyysaste on hyvin korkea.

      Edelleenkin ihmettelen eikö Espanjalla ole mitään projektia kartoittaa ja koettaa ottaa käyttöön maansa mahdolliset erityisominaisuudet ja osaamiset (ainakaan kansainvälisessa mediassa ja lehdistösssä en sellaisesta ole lukenut).

      Koettaako Espanja edetä tulevaisuuteen ja osin muuttuvaan mailmaankin vain ja ainoastaan vanhoilla resepteillä?

      Ainakin ilmastollisten olosuhteiden ansiosta Espanjan tulisi olla yksi aurikoeneria-teknologian edelläkävijöstä. Tokihan silläkin saralla on kovaa kilpailua, mutta millä ei monopolisoidulla alalla ei niin olisi.

      "Halpatyöt palaavat Kiinasta Espanjaan – "naurettavat" palkat kiinnostavat"

      "Espanjalaisyritykset kahmivat aiemmin Kiinaan menettämiään töitä takaisin. Ankaran työttömyyden vuoksi palkkakustannukset ovat Espanjassa laskeneet. Kiinassa ne ovat puolestaan nousseet."

      "Rakennusbuumin aikana kylien naiset eivät olleet kiinnostuneita työstä, josta saattoi ansaita 700–800 euroa kuukaudessa, kertoo yhtiö pääjohtaja Daniel Alcazar Barranco uutistoimisto Bloombergille."

      "Espanjassa noin 27 prosenttia työvoimasta on ilman työtä, joten ihmiset ovat hänen mukaansa selkä seinää vasten."

      "Perheet tarvitsevat palkat, jotka aiemmin näyttivät heistä naurettavilta."

      - http://www.taloussanomat.fi/tyomarkkinat/2014/01/13/halpatyot-palaavat-kiinasta-espanjaan-naurettavat-palkat-kiinnostavat/2014492/12

      • Pohjan kautta

        Aurinkoenergia ei työllistä kuin Kiinassa, jossa paneelit valmistetaan halpatyövoimalla. Vaikka Espanjassa paistaa aurinko niin se ei silti muutu ilmaiseksi sähköenergiaksi. Syitä siihen on monia, pelkkä tuotannon organisointi ja yhteensovittaminen muun tuotannon kanssa on ongelmallista. Jokainen väliporras haluaa oman siivunsa rahavirroista ja joka tasolle halutaan perustaa hyväpalkkaisia ja vakaita johtajanvirkoja. Se ei nyt yksinkertaisesti käy että talonomistaja myisi omasta paneelistaan sähköä naapurikylän Joselle jolla ei paneelia ole.

        Ikävä todeta sekin että espanjalaisten nauttima talouskasvu oli lainarahalla puhalletun kiinteistöbuumin mukanaan tuomaa yhtäkkistä varallisuutta. Taloudellinen toimeliaisuus tuottaa hyvinvointia sellaisillekin jotka eivät suoraan ole kytköksissä kasvualoihin.

        Kiinteistöjen hinnanromahdus, pankkikriisit, työttömyys ja palkanalennukset ovat kaikki terveitä ja tarpeellisia asioita.


    • kansa & talous

      Aurinkoenegiatuotannossa ajattelin jotakin paljon merkittävämmän mittakaavan http://kuvaton.com/u/yoB tiennäyttäjän roolia ja espanjalaista "aurinko-piilaaksoa" kaikkine innovaatioineen http://fr.wikipedia.org/wiki/Centrale_solaire_PS10

      Espanjahan voisi aurinkotehtailla ja aurinkoenergian eturiviin päästessään olla myös energan viejämaa kirjaimellisesti, sekä aurinkotehtaiden valmistaja muuallekin, sekä patenttitulojen ja kansainvälisen yhteistyön kautta laajentaa toimintaansa. Kuitenkin jäänyt vaikutelmaksi ettei sille sektorille ole juuri tuota Sevilla-Andalusiaa enempää panostettu (?) http://fr.wikipedia.org/wiki/Centrale_solaire_PS10

      Jopa joissakin Välimeren eteläpuolissa maissa on herätty ajatukseen aurinkovoimaan innovaatioineen ja aurinkotehtaisiin investoinnista ja aurinkoenergian myynnistä pohjoisemmille maille.

      Muistaakseni jossakin oli artikkeli tutkimuksesta, jonka mukaan Saharan auringolla / sinne perustettavilla aurinkotehtailla voitaisiin täyttää koko planeetan energian tarve. Tulevaisuuden öly. Potentiaali on mittava ja siinä kehitykseessä etulinjassa olevat pomivat parhaat hedelmät.

      Nyttemminhän on paljon uusia innovaatuoita toteutumispisteessä, kuten aivan ohuet kalvot ikkunoissa, ikkunoihin integroidut läpinäkyvät aurinkokennot, ulkoseiniin siveltävät nestemäiset aurinkoenergia-pinnat jne. Uumoillaan myös periteisten kattopinnotteiden, tiilien ymv. korvaantuvan aurinkoenergian talteen ottavilla materiaaleilla / ratkaisuilla, eli kaksi asia samassa paketissa.

      Sitten pienemmässä mittakaavassa, eli asukkaiden tasolla eri maissa on erilaisia säädöksiä aurinkoenergian käytön ja / tai subvennoinnin ja ylimääräisen energian takaisin verkkoon oston hinnoittelun suhteen (paneelit katolla). Toki sekin vaatii siihen soveltuvaa infrastuktuuria ja eroja voi olla ihan kaupunginosa- tai kuntien tasollakin.

      Espanjan vastuutahojan pitäisi palkata jokin ulkopuolinen tiimi arvioimaan ja löytämään maassa olevan ei käytetyn tai vajaasti käytetyn potentiaalin, sillä useinkin itse "taulussa" olevilta uupuu etäisyyttä kokonaisuuteen.

      Espanjala on myös paljon rantaviivaa, en siten tiedä voisko mereen liityvää energia- ym. toimintaa kehittää.

      Niin, mitkä voisivat olla Espanjan vahvuuksia, potentiaaleja ja heikkoja lenkkejä?

      Talous on syklistä ja vakavia ongelmia ovat tilateet joissa masiiviset kuplat puhkeavat hallitsemattomasti ja varsinkin jos maan talous on liian yksipuolista rakenteeltaan.

      • Pohjan kautta

        Espanjan vahvuus on mittaamattoman suuri espanjankielinen maailma, eli valtava kulttuurinen ja kielellinen yhteys. Tietysti valtavankokoinen kotimaan markkina, 50 miljoonaa omien rajojen sisällä on itsessään kurjinakin aikoina potentiaali. Tuollainen väkimäärä syö ja juo aina. Suomen BKT per capita vuonna 2012 oli 35 k€, Espanjallakin 30 k€ eli vaurasta porukkaa silti ja vieläpä kymmenkertainen määrä. Valtava kansantalous.

        Turismista on pidettävä kynsi hampain kiinni, se tuo miljardeja ja taas miljardeja. Halpa työvoima olisi tietysti pelastus, espanjalaisen on vaan katsottava tyhjää kukkaroaan ja nöyrryttävä palaamaan muutama vuosikymmen takaiseen aikaan.

        Joku tuollainen neliökilometrin kokoinen aurinkokeräin olisi tietysti asiallinen, vaativat vaan EU:n sen maksajaksi eli muut. Sähkö pitäisi saada myytyä esimerkiksi Tanskaan joka surutta polttaa kivihiiltä ja polttoöljyä kuin huomista ei olisikaan.

        Eikä minulla ole Espanjaa maana mitään vastaan, kuukauden päästä lähden minäkin.


    • seirita

      Ei onnistu ja sitäpaitsi Espanjan työttömyys on huipputasoa,älä unta näe,ja on osattava espanjaa.Etelässä työttömyys on yli 50%.

      • Jihuuuuuukotimaa

        Seirita!
        Entä sellainen nuor-aikuis-ikäinen joka osaa jo kielen, ja aikoo Espanjaan takaisin tuttuihin rakkaisiin maisemiin.
        Mitä työtä voisi kysyä ? Balin kassa, miksei? Ja jos ammattikoulu, josta ei vielä selvillä mitähän alaa se olisi, niin kannattaa käydä mielumin Espanjassa vai suomessa?


    • ecewc

      Barcelonassa kyllä on töitä suomenkielisille. Erittäin hyvä englanti vaaditaan ja sen verran espanjaa että netistä löytää ne työpaikat ;).

    • caramba

      Älä unta näe,5milj, työtöntä ja Andaluciassa isoin tyottömyys, ja heikko englanti, ei onnistu , pysy vaan kotonasi.

    • caramba

      Tuolla surkeudella et saa edes Suomesta työtä, käy koulua lisää että opit jotain.

    • Fixiläine

      Ite löysin helpon kanavan päästä Espanjan fuengirolaan töihin tän kautta:
      http://www.fixi.fi/fi/2012/tyopaikat/

      Kuulin myös että Fixi kehittelee työnhakijoille omistettua sivua nimeltä "Fixille.fi". Tän vuoden puolella pitäs tulla ulos.

      Soitelkaaha tonne, siellä o haku päällä nyt!

    • vivacatalonia

      Barcelonassa puhutaan etusijalla katalaania, sitten espanjaa. Monissa paikoissa katalaanin hallinta on vaatimus.

    • Fuengirolasta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe