Matto märkä

eiymmärrä

Mistä ihmeestaä vesi pääsee takajalkatilaan kun auto seisoo pihalla sateella niin se muovinen lattiamatto on siitä kynnyksen puolelta märkä, mutta se karvamatto siinä kynnyksessä on kuiva? 3C Passat 07.

19

404

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vw ominaisuus

      olisiko ominaisuus?.....

    • 2+9

      ikkuna raollaan

    • KT.

      Roskia vedenpoisto reikien/reittien tukkeena. Vanhemmissa malleissa esim. akkukotelon pohjalla.

    • E.T.

      Jos vedenpoisto reittien tukkeena on roskia, tms, Niin valuuko volkkarissa tosiaan vedet TAKAJALKATILAAN, Kuten aloituksessa kysyttiin? Onpa erikoista!

    • audzmään

      kyllä eikä vain volkkarissa vaan myös premium audissakin... kiitos saksalainen insinööri kun suunnittelit auton niin että sadevedet kerätään akun alle kaukaloon johon tehdään pieni reikä joka menee helposti tukkoon.. tämä tietysti putsataan merkkihuollon yhteydessä mutta jos viet johonkin halpiskorjaamoon niin jää helposti putsaamatta.. menee vuodessa tukkoon jos ei ole putsattu ja sitten on lattiamärkä ja lompakko tyhjä..

      • eiymmärrä

        Voi h,,,,,tti, miten vesi pääsee muka tuolta konesalin puolelta takajalkatilaan ihan kuin olis katon kautta tullut?


      • KT.
        eiymmärrä kirjoitti:

        Voi h,,,,,tti, miten vesi pääsee muka tuolta konesalin puolelta takajalkatilaan ihan kuin olis katon kautta tullut?

        Sorry, niin se vai voi olla ja välillä on. Kyllä tästä on ollut paljon kirjoituksia. Tietysti muitakin mahdollisuuksia on, kun on kyse vedestä. Vesi virtaa milloin mihinkin. Välillä myös vääriin paikkoihin.


      • eiymmärrä
        KT. kirjoitti:

        Sorry, niin se vai voi olla ja välillä on. Kyllä tästä on ollut paljon kirjoituksia. Tietysti muitakin mahdollisuuksia on, kun on kyse vedestä. Vesi virtaa milloin mihinkin. Välillä myös vääriin paikkoihin.

        Mutta kun se vesilätäkkö on sen irtomaton eli sen vuovisen maton päällä eli miten se vesi voi päästä sen muovimaton päälle josa on reunuksetkin muutenkuin tippumalla? sen alla ja sivuilla oleva karvamatto on kuiva. Tuo "ikkuna raollaan" menis jotenkin jakeluun mutta kiinni sekin on ollut, ja lasi sisäpuolelta kuten ovikin kuiva.


    • mahdollista...

      Onkos autosi farmari, Jossa on takalasin pyyhin? Jos on, Ja olet käyttänyt Takalasin "Pissapoikaa", Niin konehuoneesta takalasille menevä letku saattaa olla puhki, Ja tiputtaa verhoilun läpi nestettä lattialle.

    • eiymmärrä

      Ei ole farmari, vaan sedan malli. Nyt täytyy seurata tarkemmin kun sataa tuota takaoven lasin etunmaista yläkulmaa, ei se kyllä näyttäsi mitenkään harvalta mutta se kulma on just sillä linjalla jos sieltä tippuu niin tippuu juuri siihen kohtaan maton reunalle, tulee tosiaan kyllä mieleen että jos se lasi on sittenkin ollut vaikka millin pari auki sieltä hahlostaan, vaikka ei se ylemmäskään silloin noussut kun napista kokeilin nostaa.

      • tuttu vika

        Takaovi keiro, eli vino.

        Aja auto pesulinjalle ja katso mistä vesi tulee.


      • eiymmärrä
        tuttu vika kirjoitti:

        Takaovi keiro, eli vino.

        Aja auto pesulinjalle ja katso mistä vesi tulee.

        Nojoo, hyvä vinkki, tai jos laitankin vaimon pöllyyttelemään painepesurilla ja menen sinne sisälle kattaleen, varmaan alkaa selvitä jos jostain on harva.

        Kiitos vaan!


      • Vuotava passat
        eiymmärrä kirjoitti:

        Nojoo, hyvä vinkki, tai jos laitankin vaimon pöllyyttelemään painepesurilla ja menen sinne sisälle kattaleen, varmaan alkaa selvitä jos jostain on harva.

        Kiitos vaan!

        Itsellä oli farkkupassatissa sama ongelma joka ei koskaan selvinnyt. Kannattaa irroitella ETUpuolelta lattiasta muovihilppeet ja katsoa onko se myös sieltä maton alta märkä.
        matto itsessään on veden pitävä jonka seurauksena maton alla olevat kalliit sähkövermeet uivat iloisesti vesilammikossa. itseltä meni sivuturvatyynyn anturi sen takia paskaksi.. kallis keikka.
        Itsellä vettä tuli tupaan jostain konehuoneesta ja sieltä jostain etujalkatilan maton alla vesi kulki takajalkatilan maton PÄÄLLE.

        Kuivaaminen on erittäin vaikeaa koska matto on yhtenä palana koko autossa ja sen alla on pari senttiä äänieristettä jokaa imee vettä kuin pesusieni.

        Matto saattaa päältä tuntua kuivalta vaikka sen alla onkin kaikki märkänä joten suosittelelen maton alle kurkkaamista.

        jos vuotoa ei saa korjatuksi niin kannattaa auto pikapikaa laittaa vaihtoon ennenkuin kojetauluun syttyy kalliita valoja.


    • eiymmärrä

      Siis karvamaton alla keulasta kulkeva vesi päätyy takajalkatilaan ja siellä olevan irtomaton päälle lätäköksi, uskomatonta?

      • kaikki mahdollista

        Suoli24:llä kaikki on mahdollista vaikka olisi fysiikan lakien ja terveen järjen vastaistakin.


    • RoopeD

      Tarkista:
      - takaoven vedenpoistoreiät
      - ikkuna varmasti kiinni. Minulla yhdessä passatissa tuli vesi ikkunan raosta. Sitä ei saanyuut tarpeeksi kireälle.

      • eiymmärrä

        Jeps, tuo kuulostaa jo järkevältä, täytyy tsekata nuo jutut vieläkin tarkemmin kunhan kelit tästä taas lauhtuu, mielestäni tuo lasi kyllä menee ihan kiinni asti jos ei sitten valu itsestään ajan kans senverran että alkaa vuotaan.


    • eiymmärrä

      Nojoo nyt ymmärrän tuon veden reitin mistä se tulee, eli kun auto seisoo kallellaan sateella niin oven sisään tippuva vesi ohjautuu oven sisäpuolella jonkun ohjarin väärälle puolelle eikä sinne mistä se pääsisi vesireikien kautta pois, ja se sitten valuukin verhoilun sauman kautta takajalkatilaan. Kun auto on suorassa niin tuota ongelmaa ei ole.

    • das kansanauto

      mulla oli oik.etujalka/takamatto märkä.merkkihuollossa tiedettiin vika.etuoven sisältä piti joku kisko tms.kiinnittää uudelleen oli päässyt irtoamaan.kuulemma vähän kinkkinen juttu,mutta auttoi.nyt kuivana jo muutaman vuoden.ans ollakaan nyt vas puolella sama juttu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1439
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe