AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Poliiseilla täytyy olla hauskaa..

Poliiseilla täytyy olla hauskaa..

67 Vastausta 1 402 Lukukertaa
Kun Tuhnukka vyöryy asemalle noin kerran viikossa tekemään rikosilmoituksia.

Yksikään niistä ei kai ole mennyt esitutkintaa pidemmälle.

Tämä nykyinen ei edes esitutkintaan.
onpahan kahvitauolla taas naureskelun aihetta kerrakseen
The Tukiaisille pitää perustaa poliisikaitokselle oma linja rikosilmoitusten vastaanottamiseksi. Sellainen pikakassatyyppinen.

Tuksu on jättänyt taas rikosilmoituksen ja hakenut terapia-apua synnyttämänsä ongelmavyyhden käsittelyyn. Ja Pappamuratti on tehnyt useita rikosilmoituksia.
Seiska kertoi 12.11. illalla näin:

”Johanna Tukiainen: Hain apua itselleni!

Kohublondi Johanna Tukiainen riitaantui niin pahasti Markku-isänsä kanssa, että he ovat tehneet toisistaan rikosilmoituksia. Johanna on suivaantunut isälleen siitä, että hän kommentoi tyttärensä tekemisiä julkisuudessa.

- Kyllä, tein isästäni rikosilmoituksen, mutta vasta sen jälkeen, kun hän oli tehnyt minusta kymmeniä rikosilmoituksia. Se, että oma isäkin nousi minua vastaan, oli todella iso pettymys.

- Olen surullinen ja vihainen, että hän myi minut medialle. Haluan ymmärtää hänen tekojaan, mutta en tiedä pystynkö antamaan hänelle koskaan anteeksi, Johanna Tukiainen sanoo.

Hän kertoo tehneensä toisenkin rikosilmoituksen.

- Tein rikosilmoituksen myös identiteettivarkaudesta. Facebook-tilini nimittäin kaapattiin. Se on vakava rikos. Luulin ensin, että isäni oli kaiken takana, mutta kyseessä olikin aivan toinen henkilö, Johanna sanoo.

"En jaksa kantaa tätä taakkaa yksin"

Johanna on hyvissä väleissä äitinsä, Julia-siskonsa ja pikkuveljensä kanssa. Välit isään ja Jasmine-siskoon ovat tulehtuneet todella pahasti.

- Emme ole isäni kanssa missään tekemisissä. Hän on tällä hetkellä todella huonossa kunnossa. Jouduin toteamaan äidilleni ja muulle perheelleni, että isäni teko oli minulle se viimeinen niitti.

- Käännyin ammattiauttajien puoleen. Tapaan psykologin ja psykiatrin. Hain viimein apua itselleni. En jaksa enää kantaa tätä takkaa yksin. Tämä kaikki on ollut minulle todella raskasta, Johanna kertoo itkien.”

Linkki: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-Hain-apua-itselleni/1023180
Onhan se pikailmoituslinja olemassa jo: rikosilmoituksen voi tehdä kotoa netissä, ettekö tienneet ?
Jos joku murtautui Tuksun facetilille ja kirjoitti hänen nimissään viestejä, niin se on kyllä tutkinnan arvoinen asia ja siitä rapsahtaa tekijälle varmasti tuomio.

Identtiteettivarkaus tai toisen koneelle/faceen hakkerointi on vakava asia.
Identiteettivarkaus ei ole vielä rikos. Se on ollut pitkään suunnitteilla rikoslakiin, mutta ei ole sitä vielä. Identiteettivaras voidaan tuomita petoksesta tietyin edellytyksin, mutta ne eivät tässä Tuksun tapauksessa päde.

Tässä lainaus poliisin sivulta.

http://www.poliisi.fi/poliisi/helsinki/home.nsf/pages/4AA4B4D403026EC2C2257A7E0034F614?opendocument

Yleistä

Netin yksityisyydensuoja on ollut paljon esillä etenkin Facebookin jatkuvien muutosten takia. Ironista on, että samaan aikaan kun osa kansalaisista kritisoi poliisin lakiin perustuvia, ja sen myötä valvottavia tiedonhankintamenetelmiä, antavat he vapaaehtoisesti arkaluontoisia tietoja itsestään kaupallisten yritysten armoille. Netissä tieto altistuu melko helposti väärinkäytöksille ja identiteettivarkaudet ovat nykypäivää. Suomen laissa ei kuitenkaan ole tällä hetkellä määritelty laittomaksi esiintyä toisena henkilönä.

Identiteettivarkauksiin liittyen Sisäministeriövetoinen työryhmä on tehnyt raportin Henkilöllisyyden luomista koskevasta hankkeesta (identiteettiohjelma) , jossa nettipoliisi oli loppuvaiheessa mukana ja raportti luovutettu 2010. Työryhmä oli tietoverkossa tehdyn identiteettivarkauden kriminalisoimisen kannalla, mutta lakiin ei ole tullut tältä osin ainakaan vielä muutoksia"

Täällä on kummaa väittämistä asioista, mistä ei mitään tiedä.
Tuksu huolehtii poliisien työllisyydestä.
Tuksu Pasilan poliisitalolla marraskuussa 2013:

http://www.seiska.fi/images/upload/cms/files/admin/tuksumuotipoliisi625.jpg
Episodi Helsingin lentokentällä 14.1.2014: "... Ravintolan henkilökunta joutui hälyttämään paikalle virkavallan, sillä Johanna ei suostunut poistumaan ravintolan tiloista useista kehotuksista huolimatta.

– Ensin paikalle tulivat vartijat, sitten poliisit, jotka laittoivat Johannan rautoihin. Hän heitti lähtiessään punaviinilasin maahan, ravintolan asiakkaat kertovat..."

Juttu: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Poliisi-raudoitti-ravintolassa-riehuneen-Johanna-Tukiaisen-kuva/1030803
Tuo edellinen episodi oli Ooster-ravintolassa 23.1.14. Varsinaisesta lentokenttäepisodista raportoi Hymy 15.1.2014:

”7: Tukiainen jätti viinat maksamatta - lentokentältä putkaan!

Johanna Tukiaisen Marokon-loman loppukäänteet eivät sujuneet mallikkaasti. Seiska-lehti kertoo, että nainen ystävineen oli lennolta myöhästymisen takia jumissa Marokossa monta päivää. Viime yönä koneen saavuttua Suomeen Johanna joutui putkaan. Syynä oli lentokentän baariin maksamatta jäänyt lasku.

Seiskan mukaan Johanna kumppaneineen marssi baariin heti koneen laskeuduttua. Kun rahaa ei löytynyt ja humalatila oli kova, paikalle soitettiin poliisit. Johanna joutui putkaan.”

Hymyyn: http://www.hymy.fi/uutiset/7-tukiainen-jatti-viinat-maksamatta-lentokentalta-putkaan
Kuva Tuksusta ja poliiseista Ooster-ravintolassa 23.1.14:

http://www.seiska.fi/images/upload/cms/files/admin/tukiainen_inline.jpg
Tuksu yritti karata Varkauden poliisiasemalta kiinnioton jälkeen heinäkuussa 2010:

http://tinypic.com/view.php?pic=2d9bs46&s=5

Iltasanomien artikkeli ja kuvat syntyneestä tilanteesta:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288373601555.html
5.2.14, Bar Elmo, Kamppi.

Tuksu istui koko illan baarissa (n. klo 17 alkaen) tilasi juomia piikkiin ja hörppi vessassa omasta pullosta lisäksi. Kun tuli juomien maksun aika, rahaa ei löytynytkään.

Paikalle tilattiin poliisipartio, ja ennen partion saapumista Tuksu otti jalat alleen ja pakeni baarista Helsingin yöhön. Hän sai 5 minuutin etumatkan poliiseihin.

Bar Elmosta on Tuksun Albertinkadun asuntoon matkaa suorinta tietä 600 metriä. Vielä ei ole selvillä, saatiinko Tuksu kiinni ja vietyä putkaan yöllä.
Ihmeellistä touhua, että Bar Elmo möi Tuksulle piikkiin?Yleensä piikkiin myydään jos asiakas antaa luottokorttinsa ravintolaan ja lähtiessä maksu veloitetaan kortilta ja asiakas kuittaa ,
Ei tavalliselle ihmiselle myydä juomia piikkiin ellei ruokaile ravintolassa.
Tuksulle näköjään myydään piikkiin vaikka yleisesti tiedetään ettei Madamella ole rahaa ja on huono maksamaan.
1) Johanna Tukiainen mesoaa Bar Elmossa

http://tinypic.com/player.php?v=105301v&s=8#.UvZ7Tvu2Lcy

2) Tuksu itkeskelee pimeällä videolla jossain ulkona:

http://tinypic.com/player.php?v=6ib11i&s=8#.UvZ8Ffu2Lcx
Tällainen selostus löytyy Elmo-tapahtumista netin sfääreistä:

"Ei me päästy yhteensä ku yks kortteli eteenpäin ku se yhtäkkii heittäyty maahan puhelin korvalla itkee parkuu. En tiiä kenen kaa se puhu, yritin kyllä kysyä mutta se oli ihan sekasin. Siin se makas maassa parkuen ehkä 10 minuuttia.

Sit yhtäkkii se sano sinne luuriin paniikissa että "EI. MÄ EN HALUU SAIRAALAAN. MÄ EN HALUU SAIRAALAAN!" ja nous siitä maasta salamana ja lähti juoksee mäkee alaspäin. Yritin pari kertaa huikkaa sen perään mut se oli aivan sekasin.

Se pysähty viel siel tien päässä ja rymähti nojaamaan sähkökaappiin puhelinta näpyttäen ja sit se lähti juoksee Albertikadun suuntaan."
Tossakin on käytännölliset puolensa. Yöt putkassa ja aamuisin voi lähtiessään kätevästi jättää samaan paikkaan rikos-/varkausilmoitukset ja lähestymiskieltohakemukset.
Lataakohan ne Tuksun puhelimen yön aikana, että on sit taas valmis lähettelemään törkyä kirveslehteen????
Joo, tottakai Tuksu hoitaa monta asiaa silleen tuottavasti yhdellä kertaa.
Näin säästyy luonnonvaroja.
Töölön säilön yhteydessä ei kyl ole rikosilmoitusten vastaanottoa. Muuten hyvä idea.
Taitaa Tuksu kiertää nyt tutkimassa eri hotelleja että löytyisi se paikka missä rikosilmoitukset samassa. Tänä yönä eri paikka taas. Vai testaako se eri lafkojen sänkyjen mukavuutta.
Suuntaisko se tänä iltana Kannelmäkeen?
Sen voi tehdä verkossakin.
Ei onnistu Helsingissä. Kisahallilta joutuu menemään Pasilaan.
Ihmeellinen juttu: 35-vuotias nainen saa itkupotkuraivareita kuin pieni lapsi.
Glamour sen saa aikaan.
Se on saanut sillä käytöksellä aina kaiken haluamansa. En tosin tunne ketään toista joka kehtaisi aikuisena tehdä silleen, mutta narsu kun ei tunne häpeää. Kai se psyyke vaan on jäänyt lapsen tasolle.
Illan tullen ryömii jeppelaitokselle "pinnikseen" nukkuun.
Mitä tuollaiselle voi tehdä? Eikö mitään?
Ei toistaiseksi, poliisin kädet on sidottu, ei ole toimivaltuuksia toistaiseksi muuhun kuin putkaan ja ulos, putkaan ja ulos, ennenkuin muiden syytteiden käsittelyt on tehty ja valitus hovista on tullut tosta viime syksysestä jutusta.

Siis - HUOM! - ellei yhtäkkii tule joku pahempi, tosi törkee juttu, et pahoinpitelee jonkun törkeesti tai puukottaa kännipäissään jonkun hengiltä .

Sit on aika laulaa sitä KALTERITANGOA, olispa hyvä, et Tunkki opettelis sen sanat hyvissä ajoin etukäteen !
Kohta varmaan alkaa uusi sarja, Poliisit Tuksun glamour jahti
Salatut punkkupullot - Tuksu piilosilla poliisia Stadissa!
tällä hetkellä Tankin edesottamuksia hiukan tietäneenä, poliisilla on vähemmän hauskaa, kun ne kuskaa sitä Miekalla putkaan.

Tommonen repijä - raapija - potkija ei ole poliisin toivottu asiakas. Toivottu asiakas on - hilkainen humalainen.

Mut tää tapaus EI OOO!

Tää on väkivaltanen, eivätkä varmaan kaikki poliisit osaa ottaa sitä huomioon, ennen kuin riehunta alkaa, et mitkä voimat se Stanan Tunkki saa, kun se riehuu.
Siinä on vaarassa poliisihenkilökunnan turvallisuus ja - onko Tunkkia tutkittu ? Voisko silla olla maksasairaus tai joku muu tarttuva tauti/infektio, mikä vois levitä sylkemisen tai raapimisen seurauksella?

Jos poliisin kiinniottoa vastustaa, siitä seuraa aina välittömästi virkamiehen väkivaltainen vastustaminen -syyte.

Joten poliisilla ei ehkä niinkään hauskaa oo tän tytsyn kanssa. Kyllähän ne sen taltuttaa, jos ei muuten niin sähköllä, mutta hauskaa se ei kuitenkaan ehkä ole - vaan täyttä työtä.
Tuksu viettänyt tämänkin yön taas pinniksessä? Huhun mukaan soittanut itse ilmaisen taksin hotellille, jotta pääsee tuutimaan puhtaisiin lakanoihin. Kätevää.
Jonkun tiedon mukaan olisi viety Herculeksesta Kisikselle putkaan? Siellä ei tunnetusti pääse puhtaiden lakanoiden väliin vaan lattialla on ohut muovilla vuorattu retkipatja, että on helppo pestä asukkaiden jätösten jäljiltä. Ilmastointi huutaa ja kopit on kylmiä talvisaikaan. Samoin huutaa ja öykkäröi muiden koppien asukkaat. Kopin kelmeä valo loistaa katosta 24/7 kameran lisäksi ja jos hätä yllättää on turha yrittää ainakaan pyyhkiä tai pestä käsiään. Melko pohjalla saa olla, jos sellaisessa majoituksessa haluaa yönsä viettää.
Oi. No viikonloppuna on hyvää aikaa etsiskellä parempaa hotsaa?
Tuksu on varmaan löytänyt hyvän mestan, koska hänestä ei ole kuultu sitten perjantai-lauantai -yön eli lähes kahteen vuorokauteen mitään. Seiskakin poisti hänen postauksensa, joka oli tehty pe 7.2. klo 23.30 (noin).
Hymy-näätien palstalla ”Lodjur” raportoi (kiitokset!) Tuksun toiminnasta Herculeksessa 6.-7.2.14 yöllä:

”Joo Tuksu bongattu eilen Herculeksessa minulle tuntemattoman miehen seurassa. Voi olla, että eivät edes tunteneet?

Mies tarjosi Tuksulle ekat juomat, mutta tokalla kerralla Tuksu meni tiskille yksin. Tilasi juomaa, mutta ei maksanut (=ei ollut rahaa). Yritti vielä saada viereisiä asiakkaita maksamaan juomansa tässä kuitenkaan onnistumatta. "Aina ennen oon saanu näin juotavaa!"

Lopulta vaihtoehtona oli rahat tai pihalle ja siinä vaiheessa Tuksu löysi femman jostain ja yritti tyrkyttää sitä, mutta loppusummasta puuttui vielä yli puolet. Tässä vaiheessa lähti karkuun naisten vessaan, josta portsari haki asiallisesti Tuksun pihalle. Huusi mennessään "Kattokaa kaikki, minä olen uhri!".

Lopulta pihalle jouduttuaan soitti poliisit paikalle ja niinku joku edellä jo osasi kertoakkin, niin kyttien saavuttua heittäytyi maahan ja väitti portsarin "lyöneen" hänet siihen. Tästä eteenpäin minulla ei ole tietoa, mutta ilmeisesti viety säilöön.”
Totta puhut !!!
Olen käynyt putkalla satoja kertoja (työni vuoksi ! HEH!) ja toi on ihan totta !
Mutta eivät kai kaikki putkan lattiat ole niin kylmiä, on uudempiakin rakennuksia, jotka ovat lämpimämpiä.
Eikös sillä ole tuomio siitäkin kun potki poliisia kiveksille. Ei kiva asiakas.
Totta turiset... Tuksu yritti murskata voimakkaalla potkulla poliisimiehen kivekset, mutta osui ko. miestä reiteen. Iltalehti raportoi 28.8.2013:

”Johanna Tukiainen yritti potkaista poliisia jalkoväliin - tuomittiin sakkoihin

Muun muassa kansanedustaja Ilkka Kanervan ministeriuran päättäneestä tekstiviestikohusta tunnettu Johanna Tukiainen, 35, sai lähes 1 000 euron sakot aiheutettuaan kesäkuun alussa värikkäitä käänteitä sisältäneen poliisioperaation Helsingin Jollaksessa.

Helsingin syyttäjänviraston vahvistaman rangaistusmääräyksen mukaan Helsingin poliisilaitoksen partio sai 5. kesäkuuta myöhään aamuyöstä hätäkeskukselta ilmoituksen, jonka sisällön perusteella poliisi katsoi aiheelliseksi käynnistää etsinnät poliisille entuudestaan tutun Johanna Tukiaisen löytämiseksi.

Partio suoritti etsintää Jollaksessa ja lähialueilla, kunnes partion mukana ollut poliisikoira paikallisti Tukiaisen Ruorimiehentiellä olevan talon pihan pusikosta. Poliisipartion siirtäessä Tukiaista poliisiauton takaosaan, alkoi Tukiainen harata voimakkaasti vastaan.

- Partion saadessa Tukiaisen poliisiauton takaovelle, yritti Tukiainen potkaista vanhempaa konstaapelia jalkoväliin, osuen kuitenkin reiteen, rangaistusmääräyksen teonkuvauksessa sanotaan.

Partio otti voimakkaasti vastustelleen Tukiaisen hallintaotteeseen ja laittoi tälle käsiraudat. Tukiainen jatkoi vastustelua jaloillaan. Voimakeinoista sydämistynyt Tukiainen vaati poliisipartiota etsimään matkapuhelimet, jotka hän oli kertomansa mukaan jättänyt rannalle mennessään uimaan. Partio teki työtä käskettyä ja etsi puhelimia rannalta ja sen läheisyydessä olevilta kallioilta, mutta puhelimia ei etsinnöistä huolimatta löytynyt.

Tukiainen kiisti teon ja maksukyvyn. Tukiaisen mukaan hän oli tapahtumahetkellä sellaisessa mielentilassa, että poliisin olisi pitänyt kutsua sairasauto. Tuloikseen Tukiainen ilmoitti "jotain 2 200 euroa kuukaudessa".

Poliisi kirjoitti virkamiehen vastustamiseen syyllistyneelle Tukiaiselle 20 päiväsakkoa, joista kertyi maksettavaa yhteensä 860 euroa.”

IL: http://www.iltalehti.fi/viihde/2013082817423315_vi.shtml
Poliisi sai tuta hellokittyraivaria.
Tuksun suhde poliiseihin on ristiriitainen; milloin huudetaan avuksi, milloin juostaan karkuun...
Mikäli Poliisilla olisi asiaa (tiedoksiantoja, hakuja, tms.) Tuksulle, hän on esiintymässä keikalla Kankaanpään Music Club Americanossa lauantaina 15.2.14. Keikkapaikan osoite on Kuninkaanlähteenkatu 6, Kankaanpää. Ja TukSU tiettävästi saapuu keikkapaikalle Porista Nita Seessalon kyydissä tämän asunnolta.
Mihinkähän poliisipiiriin Porin alue kuuluu, varmaan niillä on tuplapartiot tänä viikonloppuna. Kai Poliiseissakin joku näätä on varoittelemassa maata kiertelevästä myrskymatamista.
Hesan poliiseilla helpotuksen huokaus.
Aivan totta, Stadissa on rauhallista viikonloppuna ja varmaan ensi viikkokin (?).
Tuksu jää Seessalon kotiin loisimaan ja punomaan sotajuonia mm. koirien saamiseksi takaisin Tuksun haltuun.
Viimeisimmän huhun mukaan Tuksu olisi majoittuneena johonkin Kankaanpään hotelliin.
Siirtyi sunnuntai-iltana (16.2.) Poriin.
Stadissa yhä rauhallista, hyvä.
Helsingin poliisilaitos kiittää Porin poliisia.
Kankaanpää kuuluu Lounais-Suomen poliisilaitokseen. kankaanpäässä on poliisiasema, josta voisivat laittaa partion korjaamaan väsyneen, henkipaton kiertelijän talteen.
Kantsii varuilta laittaa kaks partioo. Jos herääkin kesken maijjaan roudaamisen.
Onko Karhuryhmä vahvistettuna Pasi-panssariajoneuvolla saapunut jo Kankaanpäähän?
Karhuryhmä heti Poriin, jossa Tuksu rähisee koirien kanssa!
Tais päätyä tällä kerta sinne toiseen lafkaan, saikkuun, huhun mukaan.
17.2.14 Jasminin Stalkkeri <3:

”Hevosmiesten tietotoimiston mukaan koiranäätä puri Johanna Tukiaista kasvoihin!

Hevosmiesten tietotoimiston mukaan ihanaa Johannaa olisi purrut koira kasvoihin. Johanna on kiidätetty sairaalaan saamaan hoitoa haavoihinsa. Kyseinen koira on varmasti ollut näätä sielultaan, koska kaikkihan tietävät, miten eläinrakas Johanna on.

Toivottavasti Johannan kauniisiin kasvoihin ei jää pahoja arpia eikä hän saa vakavimman asteen bakteeritartuntaa koiralta.”

http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Hevosmiesten-tietotoimiston-mukaan-koiranaata-puri-Johanna-Tukiaista-kasvoihin/1032944

-ooo-
Tähän ei ole toistaiseksi saatu vahvistusta, joten se on huhun asteella.
Se oli siis pelkkä fb-huhu.
Huhu olikin totta; Koira puri Tuksua naamaan Porissa:

”Johanna Tukiainen joutui sairaalaan: koira puri - veri pulppusi!

Johanna Tukiainen joutui aggressiivisen koiran uhriksi.
- Olin ystäväni luona kylässä. Hänellä on sekarotuinen, aika iso koira. Kumarruin läppärille, kun koira yllättäen hyökkäsi kimppuuni. Se kävi kiinni kasvoihini, Johanna kertoo.

- Se puri huuleen ja nenään. Verta pulppusi todella paljon. Minut kiidätettiin heti sairaalaan, hän kertoo.

"Joudun ehkä leikkaukseen"

Johanna kertoo, että hänen alahuulensa on repaleinen ja turvoksissa.
- Tilanne näytti ehkä pahemmalta kuin se olikaan, sillä verta tuli todella paljon. Tikkejä ei laitettu, mutta voi olla, että joudun jonkinlaiseen jälkileikkaukseen. Kaikki riippuu aivan siitä, miten haava lähtee paranemaan, Johanna sanoo.
- Sain antibioottikuurin. Lisäksi jäykkäkouristusrokotteeni uusittiin, hän jatkaa.

Vien koiran lopetettavaksi

Koiran omistaja on Johannan ystävä. Omistaja kertoo, että koira joudutaan lopettamaan.

- Tämä oli todella ikävä tapaus. Tein päätöksen, että vien koiran lopetettavaksi. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun koirani käyttäytyi aggressiivisesti. Aiemmilla kerroilla tosin vikaa on ollut myös ihmisessä. Tällä kertaa syy ei tosiaan ollut Johannan. Minulla on lastenlapsia, joten en halua, että he joutuvat vastaavaan vaaraan, Johannan ystävä kertoo.

7L: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-joutui-sairaalaan-koira-puri-veri-pulppusi/1033045
Kävikö pollisi paikalla toteamassa tapahtuneen?
Ei kai tuo ole poliisiasia, niillä kun on parempaakin tekemistä, kuin Tuksun koiranpuremat (jos niitä nyt oikeasti on!). Mutta jos asiasta tulee riitaa, että kuka puri ja ketä ja kuka on korvausvelvollinen mihinkin, niin sitten voi olla että kuuluu poliisille selvittää. Sit on hyvä, että on lääkärintodistus asiasta ja oikein lääkärin toteamana, että koiran puremajäljet löytyy.

Keikkaa riittää, toisin kuin Tuksulla ;D ;D
Joo, olet varmaan täysin oikeassa.
Tässä on pari hiljaista päivää ollut, liekö putkassa? Pitikö virkavallan ottein poistaa Nitan tappajalabbis-äidin kotoa?
Ei taida saada sähköä läppäriin eikä prepaidissa ole saldoa.
Tai olisko putkassa Porissa?
24.2.14 The Tukiaiset Storyn seuraava otto, ja uutta rikosilmoitusta pukkaa:

”Johanna Tukiainen väittää: Siskoni kavalsi eläimeni!

Kohublondi Johanna Tukiainen kertoo riitaantuneensa Jasmine-siskonsa kanssa.

- Välimme ovat viileät, koska hän on toiminut mielestäni todella väärin minua kohtaan. Hän antoi eläimeni pois. En tiedä onko hän myynyt possuni ja kaikki koirani vai vain antanut ne ilmaiseksi ystävilleen. Kyllä sen nyt ymmärtää kaikki, ettei näin voi toimia. Elämä on ollut muutenkin raskasta. Sitten vielä tulee tällaista. En missään nimessä haluaisi riidellä, Johanna sanoo.

- Juttelin kuitenkin asianajajani kanssa. Hän sanoi, että tässä on selvästikin kyse kavalluksesta. Minun on pakko tehdä asiasta rikosilmoitus. Ei noin voi toimia. Oli hienoa, että Jasmine auttoi minua, kun en itse voinut rakkaista eläimistäni surun keskellä huolehtia. Nyt voin kuitenkin jo paremmin. Haluan eläimeni takaisin, mutta niitä ei suostuta antamaan minulle. Tietysti aion taistella rakkaistani. Eivät eläimet ole minulle mitään kertakäyttöleluja, Johanna sanoo.

Olen valmis neuvottelemaan

Johanna kuitenkin myöntää, ettei hän pysty huolehtimaan kaikista eläimistään.

- Olisin valmis neuvottelemaan asioista, kun vain saisin yhteyden Jasmineen ja niihin ihmisiin, joilla eläimeni ovat. Voisin ehkä luopua virallisestikin joistakin eläimistäni. On parempi, että en nyt ottaisi heti kaikkia koiria takaisin. Nassu ja Esmeralda ovat minulle kuitenkin kaikkein tärkeimpiä, jos valita pitää. Ne pienet rakkaat haluan takaisin, Johanna sanoo.”

7L: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-vaittaa-Siskoni-kavalsi-elaimeni/1033460
tunkki lyllertää pää ovesta poliisiasemalle ja kohtelias virkamies ohjaa tunkin seuraavalle ovelle joka aukeaa suoraan poliisiaseman takapihalle. Sieltä tunkki taas kävelee etuovelle,,,,,,,,,,,,
 /   /  /  / Poliiseilla täytyy olla hauskaa..

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta