Auto reset chip

mustmust

Onko jollain kokemusta noista uudelleentäytettävistä kaseteista joissa on ns. "auto reset chip"? Kun muutenhan näihin tarvisi täytellessä piirin resetoijan ja sekään ei välttämättä toimi jos kasetti päässyt liian tyhjäksi ja jotkut ei voi resetoida alkuperäisiä yms. yms.

Ebayssä näkyy sitten myynnissä tuollaisia täytettäviä ja ainakin yhden kuvauksessa oli että tasot resetoituu kun kone varoittaa kasettien tyhjyydestä. Eli jos tommoset toimii niin sitten vaan ruiskulla heti lisää mustetta kun valittaa kasettia tyhjäksi? Muutenhan jos sitä resetoitumista ei huomaa niin voi pian päästä tulostelemaan tyhjäksi asti ja tulostuspää menee sököksi.

Vaikuttaisi hyvältä, mutta liian hyvältä ollakseen toimivaa?

10

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuvamään

      ei ole noista kokemuksia, mutta jos tomii niin ois hieno homma. ei tulostuspäät hajoa vaikka kasetti tyhjenee jättää vaan tyhjän kohdan sen värin osalta.

    • tommoista..
      • mustmust

        Mutta käsittääkseni noita piirejäkin on eri sorttisia, jotkut resetoituu kasetin tyhjyysilmoituksesta ja jotkut sitten tuosta että otetaan pois ja asennetaan takaisin ja jotkut taas ehkä jostain muusta? No, jos sitä kympin uskaltaisi uhrata kokeiluun ja tilaisi tommoset kasetit... Pahimmassa tapauksessa kirotaan pilalle mennyttä muutaman kympin tulostinta pari kertaa ja hommataan laseri tilalle.


    • dämmit

      Tilasin Epson sx230 vehkeeseen kiinasta tollaset täytettävät kasetit ja nyt selvis että niissä resetointipiireissä on patteri joka pitää vaihtaa vuoden parin välein. Patteri siis kuluu vaikkei tulostimessa olisi virtakaan päällä. Eli ei loppujenlopuksi niin yksinkertaista kuin annetaan ymmärtää, kun musteen lutrailun lisäksi pitää olla pattereitakin vaihtelemassa. Onhan noita sellasillakin piireillä missä ei pattereita ole, itseä nyt vähän harmittaa.

    • Kerroppa..

      Pattereita saa tarjouksesta eurolla parilla ison levyn ja vaihto parin vuoden välein ei iso kustannus jos muuten toimii. Paljonko maksoi kotiin tuotuna? Kerro myös toimiiko käytännössä vai tukkiiko suuttimet jos muutaman päivän seisoo?

      • dämmit

        Jotain vähän alta kympin maksoi. Juueihän ne patterit paljoa maksa mutta oma värkkäyksensä näytti olevan niidenkin vaihdossa kun juutuubista katsoin. En ole vielä saanut aikaiseksi alkaa värkkäämään mutta pitää viikonloppuun mennessä ajaa testit. Mietityttää sekin että mitenköhän ne sitten alkaa oireilemaan kun se patteri lopussa, lopettavatko vain auto-resetoinnin jolloin muuttuvat manuaalisesti resetoitaviksi vai eikö toimi enää ollenkaan. No, kaipa sekin selviää aikanaan.


    • HyväHinta

      Eipä olleet kalliita jos paljon tulostaa ja noi toimii niin säästö on suuri. Alkuperäiset kasetit maksaa liki 20€kpl ja nekin tukkeentuu parin viikon seisokissa..

    • dämmit

      No nyt on koitettu kiinankasetteja, tulostin tunnisti ne mukisematta ja näytti täydet mustetasot. Koomisesti samaten kiinasta tilaamani halpis sini-kelta-puna-värit jotka pumppasin kasetteihin sisään toimi OK mutta ennestään hyllyssä seisonut Maxellin merkkimusta tulostui aika surkeasti viirujen ja häröjen kanssa, että aika tuurikauppaa näymmä musteiden toimivuuden kanssa.

    • VieläTarkennusta

      Siis maksoiko kympin kasetti vai kaikki kasetit yhteensä?

      • dämmit

        Kympin kaikki kasetit toimituskuluineen. En sitten tiedä onko laatu ajan kanssa sen mukaista, alkaako halvat tiivisteet vuotamaan ja hajoileeko piirit yms. että oma riskinsä kai näilläkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1635
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1499
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      66
      1398
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      34
      1363
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1314
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe