Mikä paras aggregaatti

"Agrenomi"

Mikä olisi paras agre? Käyttö mökillä työkaluihin ja tarpeen tullessa lataamaan akkuja. Tietenkin Honda, mutta onhan siinä hintaa pari tonnia. Kiinalainen maksaa 400 jossa on samat kilovatit suurinpiirtein. Niitä saa siis 5 samalla rahalla. Itsellä kiinalainen toiminut jo 4 vuotta. Mitäs sitten jos tarvitaankin puhdasta siniaaltoa. Kiinalainen ei kai riitä niin mitkä merkit parhaita siinä tapauksessa?

31

11248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiitos tos tos tos..

      Kiitoksia avaajalle!

      Saimme kysymykset ja vastaukset samasta paikasta

    • aabeecee

      Kun rupesin rakentamaan mökkiäni, hankin 4,5 kW:n kiinalaisen diesel-agrekaatin. Tappelin aikani outojen käyntihäiriöiden, sammumisien, jännitteenvaihteluiden yms. kanssa ja onnistuin purkamaan kaupan tapeltuani vehkeen kanssa 2 kuukautta. Siitä istumalta ostin Hondan 2,6 kW:n EM30:n ja ongelmat loppuivat. Kone oli käytössä 5 vuotta ja toimi 100% moitteettomasti. Ainoa huoltotoimenpide oli öljyjen vaihto tuntien tullessa täyteen. Samalla vehkellä toimivat työkoneet kuin myös matkatelkkari ja tietsikan sekä kännykän laturit.

      • Anonyymi

        Minä ostin mökille 6 kpl 285 aurinkopaneelit ja 6 kpl 250 Ah:n AGM akut (hyödynnettävissä 7,5 kW koska tahansa).
        Siinon sellanen paketti, että sillä latailee niin sähkökoneiden kuin pelivälineidenkin akut. Virtaa riittää valaistukseen, modeemiin, jääkaappi/pakastimeen ja vaikka sun mihin. Onhan se tuotto reilusti ylimitoitettu, mutta siitäpä on sitten vara laajentaa käyttöä. Suunnitteilla on automatisoitu pellettikamina, koska tuosta riittää siihenkin.
        Ei pärise, eikä pörise, ei pala bensaa, eikä dieseliä. Aggregaatit ovat mökkihommissa ehdottomasti mennyttä aikaa.


    • hondarules

      Sanonta kuuluu että jos haluat halvan ja hyvän niin sitten osta molemmat!

      Omakohtaisesti voin suositella Hondaa joka pelaa kuin unelma. Itsellä käytössä mökillä 3 kwh bensaHonda sähkökäynnistyksellä. On se vaan sellainen kolmen kilowatin "aurinkopaneeli" että kaikki mukavuudet (paitsi lämmitys) järjestyy tuolla laitteella ja kelillä kuin kelillä. Bensaa palaa 0,5-1 litraa tunnissa riippuen kuormituksesta. 13 litran tankilla ajelee 4 - 5 päivän ajot normikäytössä jos käyttö 4-5 h/pv. Laite osaa vähentää kierroksiaan kun on vähemmän kuormaa.

      Itsekin aikoinaan harkitsin kinuskin laitetta halvemman hintansa takia mutta sitten eräs huoltomies sanoi että saakohan kinuskeihin miten varaosia sitten kun niitä tarvitaan. Epäili ettei asian järjestäminen ainakaan niin varmaa ole kuin Hondassa johon saa osia. Toinen seikka on se, että jos agresta haluaa joskus luopua niin saako kinuskilla latiakaan käytettynä? Hondat kelpaa vielä käytettynäkin kelpo hintaan.

      • "Agrenomi"

        No siinä kävi niin meikäläiselle, että ostin yhden käytetyn Hondan jolla oli rakennettu ok-talo. Kaupan mukana tuli ostokuitti joten se tuntui suhteellisen todelliselta tarinalta. Olikos se nyt malli em30 tai jotain. No, se junttas kiinni kauniina kesäpäivänä ja korjaus olisi maksanut ihan saatanasti. Varaosia sai mutta maksaa kans. Siksi päädyin kiinalaiseen joka pelittänyt tosi hyvin 4 vuotta. Voisin kyllä vieläkin ostaa Hondan mutta jos kintsuja saa 4-5 kpl samalla rahalla niin ei ehkä taivun kinuun koska toimii mökkikäytössä takuulla sen 5 vuotta ja enemmänkin.


      • yksi helevetin rakki

        Kaveri osti aurinkokennojen akkujen lataukseen tonnilla Hondan ja minä mökkiraksalle työkaluka (sirkkelit, kompura, klapikone ym. kaikissa moottori 2kw tai hiukka yli) yhen helevetin kinkkirakkineen (alle 300€).

        No siinä kävi niin, että Honda levisi kevyemmästä käytöstä huolimatta heti takuuajan jälkeen, mutta minun halpiskone kävi ja kukku vaikka sai jatkuvaa käynnistyspiikkiä noista työkaluista.

        Kun sain mökin valmiiksi, myin halpis aggregaatin hondamiehelle työkalujen käyttöön, kun ei raskinu käyttää niitä kalliilla Hondallaan, kun pelkäsi, että rasittuu käynnistypiikeistä. Aiko myös käyttää sitä varakoneena akkujen lataukseen kun Honda taas sippaa. No meni sitte hällä helevetin konneestaki jännitteensäädin, mutta uus ei maksanu kuin parikymppiä ja tuli postissa nopsaan ja ite vaihdettuna ei työ oluita enempää maksanu. Hondasta meni itse asiassa sama osa, mutta makso maltaita huollossa korjattuna.

        Hupasinta tässä on se, että Honda ja halpis rakkine tulivat molemmat aivan ilmiselvästi samasta kinkkitehtaasta. Näin voi päätellä siitä, että osat oli aivan samanlaisia. Koneisto sama, kehikko millilleen samanlainen ja kuoret ja tankki prässätty samalla muotilla.

        Hondan logo ja punanen väri makosivat siis 700€ enemmän kun helevatun vehkeen keltanen väri ja logo.

        Jotta näinhän se on, että laadusta kannattaa maksaa.


      • raharatkaiseee

        "Itsekin aikoinaan harkitsin kinuskin laitetta halvemman hintansa takia mutta sitten eräs huoltomies sanoi että saakohan kinuskeihin miten varaosia sitten kun niitä tarvitaan."

        Saa niihin kinuskeihin osia vaikka millä mitalla kun ostaa 5 kinuskia yhden hinnalla.


      • Anonyymi

        Uimallako nuo maahan nyt päästettävät desantit tulee saareen?


    • etsivä löytää

      Honda tai Yamaha ehdottomasti jos hyvän haluaa, ei se Honda niin kauheasti maksa jos löytää sopivasti, nettikoneesta löytyy hakusanalla Honda uudenkarhea EU 20i aggregaatti 870euroa. Ja ei tosiaan ole oma ilmoitus vaan huomasin että myydään sopivasti, ostaisin jos tarvisin.

    • Tuuriako?

      Meikä osti Bauhausista kiinalaisen 5 v takuulla ja vähän sillä ajatuksella, että hyvä kun kestää edes sen. Konetta on käytetty nyt 6 - 7 vuotta ahkerasti ja pidetty huonolla huollolla ja se vaan toimii.

      Kun saa hyvän niin ei tarvi edes varaosia.

    • P R

      Bauhaus myykin laadukkaampia kiinalaisia.

    • mitsu

      Mitsubishi 2901 2,2kw toiminut moitteetta 2008 lähtien ja on pienikulutuksinen ja halpa.Tämänpäivän hinta taitaa olla noin 600e.

    • AEG-agregaatti

      Isäni osti v. 1983 Renlundin poistomyynnistä AEG-merkkisen agregaatin, tehoa 2,2kw ja on toiminut moitteettomasti kaikki nämä vuodet. Rakennettu muutama omakotitalo ja kesämökki, pyöritetty betonimyllyä ja sirkkeliä ym. työkoneita, ollut varavoimakoneena maatilalla. Lähtee joka kerta käyntiin viimeistään kolmannella nykäisyllä. Pari kertaa on herätevirta kadonnut, mutta on annettu auton akusta apukaapeleilla virtaa, niin taas pelittää ja antaa virtaa.

      • Perkkimerkki

        Tuollanen oli helkutin hyvä, jos voisi mennä vuoteen 1983 sinne Renlundin poistomyyntiin.


    • Päike

      Kipor 2600 tuottaa siniaaltoa. Testattu jo 2 vuoden ajan mökki käytössä porakaivosta veden pumppaamiseen.

    • mek

      Osta riittävän tehokas merkkikone niin ei lopu virta kesken. Jos käytät vaíkka 2kw rälläkkää niin agrekaatin pitäisi olla 5kw luokkaa niin virta rittää.

    • Vinoja laitteita

      Nämä halppisromut ei kestä vinokuormaa juuri ollenkaan 1/3 nimellisestä mitä vaiheesta pitäsi kestää ottaa nimellisesti. Muutaman generaattorin saanut tilata Alibabasta.

      Käynnistymisen oppimiseen meni sen 2 vuotta kun oppi vipuja painelemaan ja nostelemaan sopiviin asentoihin ennen ryyppyä ja nykäisyä. Näiden toimenpiteiden jälkeen lähteekin kerta laakista käyntiin.

    • HappiHeikkenee

      Heipsistä
      Tämä täti ei jaksa enää vetää agrea käyntiin, joten pitäisi hankkia sähkökäynnisteinen. Honda ennestään ja Honda ehkä seuraavakin. Mitä tuollainen 5 kW mahtaa kustantaa? Saako jostain "luotettavasti" käytettynä?

      • Hondarules

        Mihin tarvii mökillä 5 kW laitetta? No ehkä jos on voimatyökoneita enempikin yhtäaikaa pyörimässä..

        Ittellä on Hondan 3 kW sähkökäynnisteinen laite jolla pyörivät yhtäaikaa ainakin nämä laitteet: vesipumppu, kahvinkeitin, leivänpaahdin, tv sekä kaikki mökin valot. Imurihommat on olen jättänyt vielä kokeilematta samanaikaisesti.


    • Äänikiinalle

      Eikös voi kinkkiromut toimi ihan hyvin kohtelee niitä kuten parempiakin, ei pidetä vesisateessa jne. Halpaa ei säälitä ja voi hajota siksikin, moottoreita on tehty monta miljoonaa ja ihme jos useampi viallinen samalle sattuisi.

      • kipoori pelaa:.

        .

        Ei nyt mikään honda huippu tietenkään mutta vois sanoa että hyvä hinta/laatusuhde

        .


    • AggregaattiMies
    • aggressio

      Aloittajan kysymykseen "Mikä paras aggrekaatti" ehdottaisin äänieristettyä, vesijäähdytettyä ja vene-käyttöön tarkoitettua diesel-aggrea (hintarajaustahan ei ollut)

      Esim tuolta hintaluokka 3-4 tonnia:

      http://www.volpitecno.com/dettagli_prodotti.aspx?language=en&id=86&cat=14

      Vastaavia löytyy monelta vamistajalta, mutta vaunu- /venekäyttöön viritetyt ovat yleensä hiljaisimpia. Jäähdytykseen saa pieniä kennoja tarvikeliikkeistä

    • Kara Vaaninen

      Rummatikki ollut täällä käytössä jo parilymmentä vuotta, käy ja kukkui vaan.
      Suositteleln, kun noita saa käytettynä myös edullisesti.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Alkaa noi disel aggret olla vähissä. Ruvettu ostaan pahan päivän varalle


    • Anonyymi

      Tämä aloituskin nostettu oletettavasti pahan päivän varalle

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuo mikään testi ole vaan pelkkä joutava vertailu jonka kuka tahansa voi tehdä
        Mutta kyllähän Hondat hyviä ovat.


    • Anonyymi

      Honda on varmasti hyvä, mutta itse pidän parempana Durapoa koska sen hinta-laatusuhde on erityisen hyvä. Nyt niitä saa todella edullisesti kun ne ovat tarjouksessa ja niihin saa 50€ lisäalennuksen koodilla wz24s1.

      • Anonyymi

        Hyvä vinkki! Onneksi en hötkyillyt vaan odotin tätä 10 vuotta.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe