VVO vuokrista??

ihmettelen!!!!!!!

Asun vuokralla VVO asunnossa, miksi minulla on kalliimpi vuokra kuin muilla?????

22

748

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vuokrista

      Asunnon vuokraa nostaa esimerkiksi parvekelasitus, laminaattilattia yms. VVO:n sivuilla olevat vuokrahinnastot eivät myöskään ole aina ajantasolle vaan niissä saattaa olla vanhentuneet vuokrat.

    • kyllästynyt

      VVO on kunnon kusettaja... kannattaa muuttaa kaupungin kämppiin. niitä sentään huolletaan / korjataan. VVO & LUTIKKA ( L&T ) EI tee asioiden eteen mitään, ja jos sattuu tekeekkin,ni asukas joutuu maksumiehex??!

      • Toinen kyllästynyt

        Tämä niin TOTTA. Ihan p... koko VVO.


      • ex-ickodit
        Toinen kyllästynyt kirjoitti:

        Tämä niin TOTTA. Ihan p... koko VVO.

        Valitettavasti meidän vuokratalo myytiin VVOlle ja huoltofirmakin muuttu L&Tksi..hyvin toiminut Vänskä pistettiin pihalle...en hyvällä odota tulevaisuutta tällä osin.. Pitänee ihan oikeesti muuttaa sinne maalle.... Kuinkakohan paljon vuokrat nouseekaan vuoden alusta alkaen :/ Ei taida 50 kk lisää riittää.


      • ....................

        Kaupungin kämppään muuttaisin heti jos sellaisen saisin.

        Mutta jonossa vaan ollaan ja yhtään asuntotarjousta en ole saanut :(


    • 10+15=miljoona

      VVO:n asuntojen vuokrat eivät tosiaan ole ajantasalla niiden nettisivuilla. Vuokraan vaikuttaa myös se, missä kerroksessa asunto sijaitsee.

      Vuosittain VVO:lta tulee vuokrankorotuskirje. Mutta sen lisäksi, johonkin asuntoon voi tulla saman vuoden aikana uusi vuokrankorotus, jos asukas vaihtuu. Tämä on nähty ja koettu.

      Se mikä tuossa on niin röyhkeätä ja julmaa... on se, että VVO mukamas korjaa asunnot ennen kun uudet asukkaat tulevat. Mutta se on silkkaa paskaa. Muutin pois homeasunnosta, ei siellä mitään vaadittavia korjauksia tehty ja vuokrakin nousi seuraavalle. Sääliksi käy, toivottavasti asuntoon ei muuttanut lapsiperhe. Ehkä käyn joskus pudottamassa kirjelappusen heille :) Kerron sen mitä VVO ei uskalla.

      • tuli ja tappura

        Kerro oikeesti mulle kävi just niin mun vuokra korotettiin, edellinen asukas maksoi vähemmän. Ihan p....on.


      • VVO:n vuokralainen

        VVO:n markkinahintaisissa kohteissa on ihan ymmärrettävää, että mitä korkeammalla asunto, sitä paremmat näkymät ja sen myötä korkeampi vuokra. Kuitenkin myös korkotukikohteissa, joissa vuokran tulisi olla omakustannehinnan mukainen, niin niissäkin vuokra nousee kerroksissa ylöspäin mentäessä. Olettaisi kuitenkin, että hissikulut maksaa kaikki vuokralaiset tasan, joten mihin mahtaa perustua yläkerrosten korkeampi vuokrapyyntö omakustannehintaisissa kohteissa?


    • ongelmatyts123
    • Tuohtunut

      VVO taitaa huijata kaikessa. Hgissä työssäkäyvä pariskunta, joka asuu pienessä yksiössä toisella paikkakunnalla, ei meinaa saada Helsingistä asuntoa, vaan edellä menevät ne, jotka saavat asumistukea. Mieluummin siis VVO ottaa itselleen "varman vuokran" valtion kassasta kuin tarjoaisi työssäkäyville, joista tulisi uusia veronmaksajia Helsinkiin. Onko tässä maassa viranomaisilla ja julkisilla organisaatioilla enää mitään logiikkaa?!

      • ei maksuhäiriöitä

        Minä olen saanut asunnon VVO:lta ja saan asumistukea itselleni. Maksan VVO:lle sen vuokran mikä vuokrasopimuksessa onkin ja siis asumistuki tulee itselleni. Luottotiedot on kunnossa, eikä kukaan ole koskaan esittänytkään, että asumistuki pitäisi tulla heille. Vuokrasopimuksessa kyllä niin lukee, että pitäisi maksattaa VVO:n tilille. Tätä en noudata.


      • P+N
        ei maksuhäiriöitä kirjoitti:

        Minä olen saanut asunnon VVO:lta ja saan asumistukea itselleni. Maksan VVO:lle sen vuokran mikä vuokrasopimuksessa onkin ja siis asumistuki tulee itselleni. Luottotiedot on kunnossa, eikä kukaan ole koskaan esittänytkään, että asumistuki pitäisi tulla heille. Vuokrasopimuksessa kyllä niin lukee, että pitäisi maksattaa VVO:n tilille. Tätä en noudata.

        Minä ja avomieheni muutettiin VVO:n kämppään viime vuoden marraskuussa ja mekin haimme asumistukea. Kelan nettisivuilla ilmoitin vuokranantajaksi VVO:n ja näin ollen asumistuen olisi pitänyt AUTOMAATTISESTI siirtyä VVO:n pankkitilille, joka olisi sitten huomioitu vuokrassa. No eipä mennytkään, vaan asumistuki tulee joka kuukausi tililleni.


      • 12+17
        ei maksuhäiriöitä kirjoitti:

        Minä olen saanut asunnon VVO:lta ja saan asumistukea itselleni. Maksan VVO:lle sen vuokran mikä vuokrasopimuksessa onkin ja siis asumistuki tulee itselleni. Luottotiedot on kunnossa, eikä kukaan ole koskaan esittänytkään, että asumistuki pitäisi tulla heille. Vuokrasopimuksessa kyllä niin lukee, että pitäisi maksattaa VVO:n tilille. Tätä en noudata.

        Itsellä kaupungin vuokra-asunnossa luki myös aikanaan, että asumistuki pitää tulla heidän tilille. Kun kysyin asiasta vuokrasopimusta tehdessä, minulle sanottiin, että tällaisen "kunnon kansalaisen" ei tarvitse tuosta ehdosta edes välittää vaan se ne on niitä varten, jotka muuten kuluttaisivat ne rahat esim. alkoholiin, että sitten on mustaa valkoisella, että rahoja ei makseta vuokralaiselle.


    • 17+16

      VVO:lla maksaa vuokrat paljon koska heillä on paljon johtajia ja päälliköitä, joiden palkan maksuun osallistut sinä ja lukuisa joukko muita.

      Ensi vuonna palkat taas nousee, joten vuokria pitää kanssa nostaa. Yksinkertaista, vai mitä.

    • asukas21

      Oikeuden käynteihin menee myös VVO rahoja, myös tästä
      syystä vuokrat nousevat.
      Syyttäjille, tuomareille ja oikeusapu laitoksille pitää maksaa, että tulee oikea päätös.

    • Olisihan se hienoa jos päiväunet toteutuisivat ja asunnontarvitsijoille alkaisivat maamme parhaat rakentajat rakentamaan itse(yhteinen firma) vuokra-asuntoja ilman valtavaa koneistoa, olisi vain se minimi mikä on pakko olla henkilökuntaa ja tiloja ; ja myytäviin myös.
      Taitaisi tulla maalämpö mukaan jolloin asumiskustannuksetkin olisivat halvempia ja yhteiset saunatilatkin sääsäisivät kuluissa pesuhuoneesta puhumattakaan jossa matonpesukone. Voisi tulla kuulkaa paljon järkevämpiä ratkaisuja ?
      Tulisi kuulkaa laadukkaita ja homeettomia ja kestäviä rakennuksia?

    • asukas45

      Yhteiset saunatilat ovat huono ratkaisu, koska sinne voi tulla
      kuka vaan, kesken maksamasi sauna vuoron.
      Täällä isännöitsija antaa luvan ainakin yhdelle joka saa mennä
      saunaan koska haluaa, oli vuoro merkitty kenelle tahansa.
      Eikä siinä mitkään häiriö ilmoitukset auta mitään.
      Näin toimii VVO

    • asfd234asdf234

      Vuokralaiset voisivat itse syyttää itseään omasta kurjuudestaan. Vuokraajia pitäisi oikeastaan syyttää yleisestä asumisen kalleudesta, koska he ovat sen ajava voima. Asuvat toisen asunnossa ja valittavat hinnasta. Tietenkään asuntoja ei koskaan voi olla tarpeeksi, koska vuokraajat vähentyvät kokonaisuudesta vain muuttamalla omistus asuntoon ja pois vuokralta. Vaikka kämppiä rakennettaisiin niin että olisi 100 tyhjää asuntoa per yksi vuokralainen niin vuokrasumma imisi silti vuokralaiselta jokaisen pennosen. Siinä ei kestäisi aikaakaan että vuokranantajat kelaisivat että tekevät tappiota ja tästä syystä 99,5 asuntoa sadasta pitää jättää tyhjilleen (tai purkaa) jotta saavat perittyä sen summan minkä haluavat./tarvitsevat. Ylitarjonta/Markkina efekti nääs. Tietääkseni tälläkin hetkellä on Helsingissä noin oliko se nyt 25000 tarkoituksella tyhjillään pidettyä vuokraasuntoa (ja se on vähän). Koska siellä toisessa päässä eli vuokranantajana on järkevämpää pitää tyhjänä kuin vuokrata alihintaan ja ruveta omalla alallaan kilpailemaan alaspäin ja tuhota oma elinkeino. Muissa suurkaupungeissa on .. oliko se tukholmassa taisi olla lähemmäs 100000 tyhjää asuntoa, jenkeistä löytyy miljoona kaupungista varmaan puoli miljoonaa tyhjää. Veikkaisin että tyhjiä asuntoja on varmaan ainakin kymmenen kertaa se määrä mitä on asunnottomana näin niinkuin koko maailmassa. Mutta jossain vaiheessa ne vuokralaiset oppivat (ja ryhtyvät omistajiksi ja sitten ehkä vuokranantajiksi :).
      Rahan käytön kannalta (itse asuin vuokralla 34 vuotta eli en itsekään mikään nero ole) ei ole mitään tyhmempää kuin asua vuokralla, koska se varmasti imee jokaisen ekstra sentin eikä mahdollista säästämistä velan maksun muodossa ja täten elämiskustannusten alentamisen sitten ajan kanssa.
      Vuokrallahan asutaan koska pitää muuttaa lähelle työpaikkaa, joka on mikä... vuokratalojen rakentaminen tai ylläpitäminen tai jokin siihen liittyvä tai tukeva :) on siinä maailmalla talousjärjestelmä.

      • 1+1=saha

        "... jättää tyhjilleen (tai purkaa) jotta saavat perittyä sen summan minkä haluavat./tarvitsevat. "

        Paljonko saa tuloa asunnosta joka on tyhjä tai purettu ?


      • Arvokkaita on
        1+1=saha kirjoitti:

        "... jättää tyhjilleen (tai purkaa) jotta saavat perittyä sen summan minkä haluavat./tarvitsevat. "

        Paljonko saa tuloa asunnosta joka on tyhjä tai purettu ?

        Jos purettu asunto on hyvällä paikalla tontti on arvokas. Monelle on maksettu käypä hinta talosta jos tonttia on tarvittu esim. liikerakentamiseen,tien rakentamiseen yms.


    • boikotoija

      VVO on kiskuri ja huijarifirma. Kannattaa miettiä 2 x ennenkuin vuokraa sen puljun asuntoja. VVO = Vähäsen Välistä Otamme

    • Kallistako

      Et ilmeisesti ole verrannut Saton vuokriin. VVO:n vuokrat ovat halpoja meidän vuokriin verrattuna.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2506
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      39
      1408
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1382
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1111
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe