Bodominjärven murhat ?

QWYR - 0084

http://fi.wikipedia.org/wiki/Bodominjärven_murhat
Oli verinen mies kioskilla sittenkin CIA:n agentti?
".. Hans Assmann (1923-1998)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Eniten epäilyksiä on kohdistunut KGB:n vakoojanakin pidettyyn saksalaissyntyiseen Hans Assmanniin, joka 6. kesäkuuta 1960 tuotiin Helsingin kirurgiseen sairaalaan hyvin erikoisesti käyttäytyvänä. Ihmetystä herätti myös potilaan epäsiisti olemus, muun muassa mustat kynnenaluset ja täynnä punaisia tahroja olleet vaatteet. Assmann valehteli sairaalahenkilökunnalle asuintietonsa ja syyn nuhruiseen olemukseensa. Hän myös teeskenteli tajutonta ja oli aggressiivinen ja hermostunut. Assmann muistutti vaatetusta myöten kuvausta vaaleasta miehestä.
Kun uutisissa kerrottiin etsintäkuulutetun tuntomerkkejä, Assman leikkautti vaaleat hiuksensa lyhyeksi. Assmann asui viiden kilometrin päässä Espoon Bodomista, josta oli vain lyhyt matka Bodominjärven rantaan.
Hänen mahdollista syyllisyyttään piti esillä erityisesti Kirurgisen sairaalan tuolloinen amanuenssi, myöhempi lääketieteen professori Jorma Palo, joka hoiti kyseisenä aikana sairaalassa Assmannia. Hän oli vakuuttunut Assmannin syyllisyydestä, kuten myös muu sairaalan henkilökunta.
Poliisi kävi vain pikaisesti tapaamassa Assmannia. Poliisi ei halunnut kuulustella lääkäreitä, eikä ottanut Assmannin punatahraisia vaatteita tutkittavaksi. Palo kirjoitti murhista ja Assmannista kolme kirjaa. Entinen rikoskomisario Matti Paloaro yhdisti Assmannin myös viiteen muuhun murhaan, mm. Kyllikki Saaren surmaan ja jopa ministeri Penna Tervon kuolemaan.[6]
Assmann sopi mainiosti Nils Gustafssonin ja Olavi Kivilahden hypnoosissa myöhemmin antamiin murhaajan tuntomerkkeihin. Poliisin mukaan Assmannilla oli kuitenkin täydellinen alibi, jota arkaluontoisuudensa vuoksi ei ollut annettu julkisuuteen. Keskusrikospoliisin Assmannia koskevat asiakirjat tulivat julkisiksi vuonna 2005. Poliisin mukaan Assmann oli ollut surmayön naisystävänsä alivuokralaisasunnossa ja tämän vuokraisäntä ja -emäntä näkivät hänet aamiaispöydässä.
Asiakirjat vahvistavat, että Hans Assmann, tuolloin 36, yöpyi surmayön naisystävänsä kanssa naisystävän sisaren ja tämän miehen asunnossa Helsingissä. Assmannilla oli ollut tämä avioliiton ulkopuolinen suhde jo vuosia. Assman nukkui 33-vuotiaan naisystävänsä kanssa samassa vuoteessa. Ovi toisen pariskunnan huoneeseen oli koko yön auki eikä Assmann paikalla olleiden mukaan voinut poistua huomaamatta. Sisarenmies heräsi aamuvirkkuna jo kello 6 ja Assmann herätettiin kahville kello 9.
Surmat oli tuolloin jo tehty Bodomilla ja ensimmäiset ohikulkijat olivat nähneet kaadetun teltan. Vuokraisäntäpari oli naisystävän sisar ja tämän mies, joten he olivat Assmannin lähipiiriä. Poliisin mukaan Jorma Palon sairaalassa havaitsemat punaiset jäljet Assmannin vaatetuksessa sekä sekava käytös johtuivat siitä, että Assmann oli ollut maalaamassa punaisella maalilla ja juopotellut työmaallaan. Hänellä oli lisäksi jonkinlaisen tulehduksen aiheuttamia vatsavaivoja.
Jorma Palo epäili Assmannin olleen KGB:n agentti ja, että häntä suojeltiin ulkopoliittisista syistä. Poliisi on julkisuudessa väittänyt Jorma Palon kirjoja fiktioksi, eli mielikuvituksen tuotteeksi..."

23

2414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Syyllisyys varma

      Nils Gustafssonnilla oli turpavärkki potkittu hajalle, mistähän moiset vammat ovat peräisin?

      Selällään makaava, kuolemanhädässä oleva nainen potkaisee kuin muuli.

      Nilssi poika tikkasi teltassa nukkuvia puukolla telttakankaan läpi, ja sisälläolijat puolustautuivat potkimalla

    • Mysteeri

      Tulilahden sekä Bodomjärven murhat muistuttavat toisiaan,
      molemmissa kaksi retkeilevää tyttöä ja teltta jossa toisessa oli puukolla ensin katkottu
      kannatin narut ja toisessa oliko puukollla peräti tehty reikä josta oli menty sitten sisälle, jälkimmäinen siis Tulilahdella.
      Olisiko käynyt niin että tämä ensin Tulilahden mysteerin suoritanut henkilö / henkilöt
      rohkaistunut, kun ensimmäinen (vai olisiko sittenkin jo toinen jos vaikka Kyllikki Saarenkin mysteeri liittyy samaan) onnistui.
      Lähti Bodomille katsomaan uusia uhreja, Bodom järven tapahtumista on ainakin sen verran tietoa että pojat olivat kalastamassa jossain vaiheessa.
      Ehkä tämä / nämä teon suorittajat eivät huomanneetkaan näitten poikien olemassa oloa ja luulivat kahden tytön vain retkeilevän.
      Yllätys varmaankin oli suuri kun teltassa oli enemmän porukkaa kuin piti.
      Sanottiin että ainakin Tulilahdella oli tekijältä / tekijöiltä jäännyt dna tunnisteen verran verta.
      Jos voisi verrata kaikkien paikalla olijoden, Bodomin lintu harrastajat, sekä Tulilahden soutelija pojat mukaan luettuna kaikkien Dna:t niin voisipa se syyllinenkin sieltä ilmaantua, vastaamaan teoistaan, vai mitä ootte mieltä?

    • Ei ole uskottavaa että mies "nukkuu" naisensa kanssa ovi auki, jos oven takana "nukkuu" toinen pariskunta.

      • nkkmkmkm172

        Mitä ihmettä horiset? Selvennä, jos nyt yleensä pystyt..


      • nkkmkmkm172 kirjoitti:

        Mitä ihmettä horiset? Selvennä, jos nyt yleensä pystyt..

        Mösjöö, kröhöm, nukkuisitteko Te rakastajatterenne kanssa ovi auki, jos naapurihuoneessa on ihmisiä...?


      • Bodom-Bosse
        kekek-kekek kirjoitti:

        Mösjöö, kröhöm, nukkuisitteko Te rakastajatterenne kanssa ovi auki, jos naapurihuoneessa on ihmisiä...?

        No näin on. Et ehkä olekaan niin tyhmä, kuin miltä näytät.

        Kaiken lisäksi Arsemanille antoi tuolloin alibin mies, joka oli murhannut perheensä.


    • okkigaam

      Muistaakseni se N G. löydettäessä oli jalat ulkona teltasta. Ei kukaan poistu niin...Silmät on päässä näkemistä varten.
      Oli varmaan huomannut lähestyjät ja syöksynyt telttaan sisään.

      • Voihan teltta revetä, varsinkin jos sitä ulkopuolelta tökitään.


    • eetr aedthy adethz d

      Nisse nisti muut mustasukkaisuuspuuskassa.

      Intohimomurha ei saa tuomita.

    • Murhaaja tunnustaa

      Tämä tapaus tulee selviämään ennemmin tai myöhemmin. Se on saletti

      • viimmeisillään

        Nisse vielä tunnustaa,,,


    • PerkuleHoirotti

      Vanha ketju, mutta kommentoin silti. Tämä Assmannhan oli toiminut aikoinaan netin tietojen mukaan myös teurastajana. Eli on osannut teräaseita käsitellä...Pistää pakostakin miettimään, oliko hän joku sarjamurhaaja, vai ei??? Ei voi kuin arvailla, kun tietoa ei ole! Olen aina miettinyt, että onko tarkistettu, tai siis pystytty näin vuosia jälkeenpäin tarkistamaan löytyykö esim. Kylliki Saaren, Tulilahden ja Bodomin murhiin liittyen samaa dna:ta kaikista uhreista tai jostakin muusta murhiin liittyvästä materiaalista? Ovatko näytteet todella niin pahasti tuhoutuneet, ettei voi tutkia? Bodomin tapaustahan alettiin tutkia uudelleen, mutta entäs Kyllikki Saari, tai Tulilahden tapaus? Onko niitä alettu uuden tekniikan avulla tutkimaan uudelleen? Entä onko niiden tutkimusten tuloksia verrattu Bodomin tuloksiin, häh? Minä olen sitä mieltä että nämä kolme tapausta pitäisi KAIKKI tutkia uudelleen niin tarkkaan kun vain ikinä voi...Joka ikinen kivi ja kanto ja hiekan murunenkin pitäisi Bodomilla kaivaa murhapaikan kohdalla ja sen läheisyydessä esiin ja ottaa maaperästä dna näytteitä ja sama homma Tulilahdella ja Kyllikki saaren suohaudat kohdalla. Uhrien haudat pitäisi kaivaa auki, ja ottaa lisää dna näytteitä! Jos yksikin (ei poliisille tai juttuja tutkineille henkilöille kuuluva) näyte paljastuisi samaksi ja sitä löytyisi siis kaikkiin kolmeen eri murhaan liittyen joko maaperästä, uhreista tai jostain murhiin liittyvästä esineestä, niin sen avulla saatettaisiin päästä mahdollisen sarjamurhaajan jäljille! Ihminen on käynyt kuussa! Pn se kumma, kun ei saada vanhoja murhia selvitettyä nykytekniikalla! Mikäli murhien takan on ollut sarjamurhaaja, on hän todennäköisesti tänä päivänä jo kuollut! Mutta saataisiin vihdoin ja viimein puhdistettua Nisse G:n maine lopullisesti! Sillä vaikka Nisse G on todettu syyttömäksi, niin silti moni yhä pitää häntä syyllisenä! Oma henkilökohtainen mielipiteeni on, että liikkeellä on ollut sarjamurhaaja, joka on luullut tyttösten telttailevan kaksistaan! Yllätys on sitten ollut kova, kun vastassa onkin olit fyysisesti vahva Nisse G! Itse olen syntynyt 70-luvun lopulla, joten täällä ei sitten itse murhaaja tunnustele tekojaan! Arvailempahan täällä vaan...

    • Elinkautinentuli

      Vain yksi selvisi, kuolleet oli tikattu täyteen reikiä, mutta Nisseltä oli vain naama ja leukaluut potkittu tohjoksi.

      Mikä on paras tapa puolustautua, jos makaa teltassa ja joku tulee päälle puukon kanssa? Selällään makaava, kuolemanhädässä oleva nainenkin, potkaisee kuin muuli.


      Nisse löydettiin makaamasta teltan PÄÄLTÄ.

      • Anonyymi

        Asia on niin yksinkertainen miltä se näyttääkin.

        Se joka oli hengissä teltan päällä oli tekijä sen pituinen se näin luulen ja vaikka luulo ei tietty koskaan tiedon väärti silti.. tältä se kuitenkin näyttää.

        Vammat mitä hänellä oli tulivat kun muut nuoret taistelivat hengestään. Mitä lie huumeita käyttänyt. Voi jonkun pää seota viinastakin jos valmiiksi päässä viiraa.
        Onko tekijäkin traumatisoitunut niin pahoin että on unohtanut tekonsa..hirveä teko.


    • Anonyymi

      Hans ja kaks muuta karsittu jo pois dna jälki siinä tyynyliinassa.

    • Anonyymi

      No kato se dna tutkija dokumentti Hans ei ,eikä ne kaks muuta hörhöä,jää Nils ja pari muuta,selviää kylläkin tuokin juttu

    • Anonyymi

      Täyttä paskaa nuo AGENTTI HÖPINÄT TAI KGB, Hansin sisko asuu saksassa

    • Anonyymi

      aika vanha tää eikä kukkaa varmaa tät lue mut ol sanottu että Irmelin housut oli otettu pois ni aattelit et olisko hänet raiskattu ja sitten tapettu? Ja sit kanssa oli sanottu että joku kyttä oli heiät tappana juolahti vaa mielee ku katoin tuosa aavedataa ja hyö oli tätä asiaa tutkina. Tosin täst on sen 62-vuotta aikaa ni ei tätä saaha varmaa ennää ikinä seleville ja varmaa kaikki ketä on epilty ni hyöki on jo kuollu.

    • Anonyymi

      Olen vakuuttunut tämän luettuani että sama jätkä oli asialla; tulilahti, kyllikki, bodom, dallas 1963, tukholma 85 ja estonia.

      Syyllinen on siis Greer!

    • Anonyymi

      Sherlock Holmesin viisaus: kaikista epätodennäköisimmän on pakko olla totta, kun kaikki muut vaihtoehdot on suljettu pois, eli Nils Holgersson oli murhaaja se on selvää.

      Mutta tiesittekö että Jack The Ripper oli nainen?

      • Anonyymi

        Epätodennäköisin on totta?

        Bodomin tappaja on siis meidän Viki!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Epätodennäköisin on totta?

        Bodomin tappaja on siis meidän Viki!

        Mutta kuka oli yövartija Pirjo Pentti Timperi, joka oli murhayönä töissä aivan murhapaikan läheisyydessä olleella työmaalla?

        Pirjo Pentti, hmmmm...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kuka oli yövartija Pirjo Pentti Timperi, joka oli murhayönä töissä aivan murhapaikan läheisyydessä olleella työmaalla?

        Pirjo Pentti, hmmmm...

        Sehän oli Greer!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4779
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1652
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      256
      1509
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1264
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe