Mitä etuuksia Laura Räty saa

Ahneuden kasvot

Räty saa ainakin Kevalta jättikorvaukset. Mutta mitä etuuksia hän saa muualta. Mitä Helsingin kaupunki tarjoaa?

Räty on nyt lasikaapissa, kaikkeen tullaan puuttumaan.

16

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • la leono rêgo

      Ahneus se on valtaa paikallistasoilla, kaikessa missä politikot ovat mukana. Taviksen pitää olla kohtuullinen, mutta politikon sopii ahnehtia yhteisistä varoista kohtuuttomia palkkoja, palkkioita ja korvauksia - koska ? . . . . niin MIKSI ? . . . . koska voi ! Kaverit, siis toiset politikot päättämässä politikkojen palkoista. Varsinkin kun katsoo millä tasolla on tämä poliittisten päättäjien osaaminen ja tekeminen yhteisten asioiden hoidossa - ala-arvoista !!

      Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen esitti vuoden 2012 joulukuussa Rädyn ja muiden apulaiskaupunginjohtajien palkan korottamista 144 803 eurosta 159 288 euroon vuodessa. Apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri (vihr.) esitti vastaavasti, että kaupunginjohtajan palkkaa nostettaisiin 190 380 euroon vuodessa. Palkankorotus olisi tuottanut Pajuselle korkeammat ansiot kuin New Yorkin pormestarille. Halla-aho kuvasi palkankorotusesityksiä ”tolkuttomiksi”.

      • Ahneutta ilmassa

        Tolkuttomia ne kyllä ovatkin. Ahneus kukoistaa taas tässäkin esitykseesä eikä mikään muu. Ei järkeä ainakaan olla käytetty vaan yritetään väkisinki ahnehtia aina vaan enemmän ja enemmän. Tuosta työstä ei tarvii edes maksaa noinkaan paljon vaan palkan alennus heti vaan.


      • Mahdoton tapaus
        Ahneutta ilmassa kirjoitti:

        Tolkuttomia ne kyllä ovatkin. Ahneus kukoistaa taas tässäkin esitykseesä eikä mikään muu. Ei järkeä ainakaan olla käytetty vaan yritetään väkisinki ahnehtia aina vaan enemmän ja enemmän. Tuosta työstä ei tarvii edes maksaa noinkaan paljon vaan palkan alennus heti vaan.

        Laura Räty on varmaan tätä rajatonta ja ahnetta sukupolvea "kaikki-mulle-heti - niinkuin jo olisi - ja silti mikään ei riitä. Se siitä seuraa, kun saa liian paljon ja liian nuorena, sen jälkeen ei ole arki-realitystä mitään tajua.
        Miten kansa on voinut mennä valitsemaan tämän tyypin kansandustajaksi - tai oikeastaan alunperin edustajan varamieheksi ?


    • 152 cm

      Laura Räty on nyt erikoistarkkailussa. Yksin virhe niin finninaama lähtee.

      • flip it

        Google: sasi sote


    • perssu

      Kevan toimitusjohtajan Merja Ailuksen eroon johtanut nimitys- ja palkkiosotku saa yhä oudompia sävyjä. Kevan hallituksen puheenjohtaja Laura Räty (kok) kritisoi poliittisia virkanimityksiä, mutta unohtaa mainita, että hänet itsensä on nimetty kokoomuksen mandaatilla sekä Kevan hallitukseen että Helsingin kaupungin apulaiskaupunginjohtajaksi. Lisäksi Räty on ollut itse alkuvuoden aikaan osallisena palkankorotussotkussa, jossa hyvällä hallintotavalla on niin sanotusti pyyhitty pöytää.

      Helsinkiläinen kaupunginhallituksen jäsen, kansanedustaja Jussi Halla-aho (ps.) kertoi tapauksesta Scripta-blogissaan. Hänen mukaansa Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen esitti vuoden 2012 joulukuussa Rädyn ja muiden apulaiskaupunginjohtajien palkan korottamista 144 803 eurosta 159 288 euroon vuodessa. Apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri (vihr.) esitti vastaavasti, että kaupunginjohtajan palkkaa nostettaisiin 190 380 euroon vuodessa. Palkankorotus olisi tuottanut Pajuselle korkeammat ansiot kuin New Yorkin pormestarille. Halla-aho kuvasi palkankorotusesityksiä ”tolkuttomiksi”.

      Perussuomalaiset nostivat asiasta metelin ja tekivät ensin palkankorotusesityksistä hylkäysesityksen, joka ei menestynyt. Asiaa ei kuitenkaan jätetty silleen. Halla-aho kuvaa toisessa blogikirjoituksessaan tapahtumien jatkoa:

      - Palkankorotusasia palasi kaupunginhallitukseen 11.3.2013. Varavaltuutettu Pekka Tiusanen (ps.) oli tehnyt perussuomalaisten valtuustoryhmän puolesta oikaisuvaatimuksen, jossa edellytettiin palkankorotuspäätösten kumoamista mm. siksi, että kaupunginjohtaja Pajunen ja apulaiskaupunginjohtaja Sauri olivat tosiasiallisesti jäävejä toimimaan esittelijöinä toisiaan koskevassa asiassa.

      Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tatu Rauhamäki (kok) totesi esittelyssään, että menettely on ollut omiaan aiheuttamaan epäilyksiä puolueettomuudesta:

      - On katsottava, asiaa objektiivisesti arvioiden, että tällaisessa menettelyssä saattaa syntyä perusteltu epäilys viranhaltijoiden puolueettomuudesta asiakokonaisuuden käsittelyn yhteydessä.

      Perussuomalaisten ärhäkkä toiminta johti siihen, että kaupunginjohtajiston palkankorotustoiveet lopulta kariutuivat. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Rauhamäki ilmoitti toukokuussa, ettei hän aio esitellä palkankorotuksia.

      Ja niin Laura Rädynkin oli tyydyttävä 144 803 euron vuosipalkkaan.

    • ovat tarpehet

      Pienet

    • Ei mitään

      Hi

    • Ei mitään etuja

      Hi

    • Makarooniii4

      saakohan se nyt sellasen bemarin millä voi talvellakin käydä kaupassa?

    • mer äter

      Kil

    • maKARONI MAISTU

      Hi

    • otetaan soosilla

      Joo

    • minister aennaen

      Noh

    • maksuton hoito

      Hi

    • Ainakin edestä

      Heil

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4823
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      96
      4603
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      620
      4204
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3177
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2711
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2213
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      222
      2182
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      348
      2168
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      31
      1797
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1512
    Aihe