10 tyttöjen säärikarvojen sheivaus

Karvaa

Tyttöni sanoo koko ajan että hänen pitää saada sheivata säärikarvansa koska kaveritkin saavat. Mikä neuvoksi??

12

509

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karvaa

      Anteeksi otsikossa on virhe 10v tyttöjen. En vaan ymmärrä joskus häntä. Itse en ole sen ikäisenä nähnyt höylää.

      • Heips!!

        En itsekään sheivannut kymmenvuotiaana enkä sitä oikeastaan kaivannutkaan. Mielestäni niin nuorena ei vielä tarvitse omista jalkakarvoistaan välittää, ehtiihän sitä murehtia sitten vanhempana. Kavereihin vetoaminen on aika huono perustelu, sillä en usko että esim muuttaisitte Kiinaan vaikka tyttären kaverit muuttaisivat. On hyvä ajatella sitä mikä itsestä tuntuu parhaalta. Ehkä voisit neuvotella tytön kanssa asiasta ja luvata ostaa hänelle höylän vaikka parin vuoden päästä?


    • Voisit keskustella

      Mahdollisesti niillä sheivaavilla kavereilla on todellakin karvaiset sääret ja lapset ovat ottaneet mallia omasta äidistään. Ehkäpä asiallinen keskustelu tyttäresi kanssa ja säärien karvoituksen (tai sen puuttumisen) tutkiminen voisi avartaa hänen ajatuksiaan. Voisit selvittää ettei säärissä oleva ohut ns. vauvauntuva ole vielä ajelua kaipaavia säärikarvoja. Voit vielä selittää että sheivaus tekee nuo hennot ja ohuet untuvat karkeamman tuntuisiksi. Jyrkkä kielto voi tehdä sen että tyttäresi ostaa kuitenkin taskurahoillaan höylän ja ajelee säärensä kielloistasi huolimatta.

    • Snibeti Snab X--DD

      Minulla (13v) alkoi kyllä jo tuolloin 10-vuotiaana säärikarvat kasvaa:/
      No naisihmisenä tietenkin karvat hävettivät ja siihen loppui sitten shortsien pitäminen kesällä.
      Vielä kävin tuolloin äidin kanssa saunassa, mutta ei hän kiinnittänyt huomiota (ei kyllä niin kauheet säärikarvat vielä ollutkaan) Myöhemmin alkoi murrosikä näkyä jo muuallakin ja 11-vuotiaana en enää käynyt äidin kanssa saunassa.
      12-vuotiaana oli jo kuukautiset alkanut. Edelleen piilottelin karvaisia jalkoja farkkujen alla kuumat kesätkin hikoillen.
      En ole vieläkään pystynyt kertomaan äidilleni, että tarvitsisin jonkun millä poistaa karvoja..miten tästä vois kertoa? Oikeasti en voi mennä edes uimaan!:( Tiedätkö miltä tyttäresi sääret näyttävät? Mitä jos hänellä ihan oikeasti onkin niissä jo sen verran karvaa, että ois hyvä ajella?

      • Helppoa!

        Siis käytetäänkö "taskurahat" nykyään kaikkeen muuhun kun pitää pyytää äitiä ostamaan höylä. Kun jättää yhden limun tai karkkipussin ostamatta, voi samasta kaupasta ostaa pienen pakkauksen kertakäyttöhöyliä ja homma on hoidossa.


    • 17veetyttö

      Mikä tässä on nyt niin iso juttu? Miksei tyttö saisi sheivata? Jos niitä karvoja on, niin eikö ne saa ajellakin...?

      • kjhasd

        Ja seuraavaksi höyläilemään pimppiä kun se alkaa muuttua pil.luksi ja sitähän hävetään kun pojat haluaa vain esiteiniä, lihaa jossa ei karvoja saa olla. Naiseksi ei saa kasvaa ja vaan on matkittava hoikkaa ja karvatonta barbia jotta kelpaa. Ei hauku miehet eikä toiset naiset kun vaan muistaa ajella, vahata, rasvata, puunata ja föönätä.


      • Simo joensuusta
        kjhasd kirjoitti:

        Ja seuraavaksi höyläilemään pimppiä kun se alkaa muuttua pil.luksi ja sitähän hävetään kun pojat haluaa vain esiteiniä, lihaa jossa ei karvoja saa olla. Naiseksi ei saa kasvaa ja vaan on matkittava hoikkaa ja karvatonta barbia jotta kelpaa. Ei hauku miehet eikä toiset naiset kun vaan muistaa ajella, vahata, rasvata, puunata ja föönätä.

        Oikein!


    • Mom36

      Itse annan tyttöni ajella karvat sillä tiedän miltä tuntuu kun pitää miettiä saako ajalla vai ei ,
      Kuten myös saa itse päättää ajeleeko karvansa sieltäkin jos haluaa.

      Tyttöni on 12v

      Tähän se maailman meno on mennyt että nuoretkin haluaa olla seksikäitä, ja pukeutua kuten aikuiset. Se mitä teet kotona on hyvä malli siihen mitä lapsesi tekee myös, ja jos ajelet itse karvat kaikkialta on vaikea sanoa miksi toinen ei saisi tehdä niin jos haluaa

    • minä

      Ei kannata, jos jotain niin pinseteillä.

    • natalia-anastasia

      Miksei saisi jos sitä karvaa on? Itse aloitin 11-vuotiaana (tai oikeastaan jouduin alottamaan saksilla leikkelemään ne, koska äitiltä ei kehdannut pyytää sheiveriä ja en saanut koskaan viikko- tai kuukausirahaa).

    • Aina karvoja inhonnu

      Käytin eka kerran epilaattoria ehkä 12-vuotiaana, ja se oli äidin itselleen ostama härveli. Sellainen vispilän mallinen tuskallinen kapine. Olisin ollut todella hassun näköinen tummine säärikarvoineni, kun olin muuten pieni, laiha ja rinnaton. Vaikka ahdasmielisestä kodista olen, niin onneksi tästä asiasta ei tapeltu.

      Kainalokarvat ovat vain aina ällöttäneet, ja teininä hiki haisi muutenkin kamalalle. Eli oli luonnollista alkaa ajaa sääriä ja kainaloita. Häpyhuulten ajamisen keksin ihan itse, helpotti intiimihygienian hoitoa runsaiden kuukautisten aikana. Siihen aikaan vuosikymmeniä sitten posliini oli vielä kauhistus ja automaattisesti posliinia pidettiin prostituoituna. Posliiniksi taisin ajaa yhtä aikaa kun ajoin itseni kaljuksi, eli inttiaikaan. Yläpään karvojeni puute oli liikaa miespuolisille varusmiestovereillekin. Eri tupia käytettiin, joten muusta karvatilanteesta he eivät mitään tietäneet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe