Kuka muistaa Ollin?

Oivan poika

Faijjani Oiva kertoili aikanaan, että kaatajien kunkku oli yli 10- vuoden ajan Jäken Terholassa asunut Olli joka kaatoi miehiä nyrkillä ja vastaan sai tulla kuka tahansa isokin karju niin aina Olli vei voiton. Kerran se kippasi katuun kolme tyyppiä perätysten, joista yksi oli voimanoston MM- mitallimies mies Hyvinkäältä.
Kaksi painijaa Keravalta saivat molemmat maistaa perätysten luuvitosta. Olivat Hramoffin Lexan sukulaisia. Nuoret naiset taas tyrkyttivät itseään, joten Olli otti kenet kulloinkin halusi. Koskaan Olli ei aloittanut tappelua, mutta haastajia kyllä riitti ja siksi myös jatkuvia tappeluja.
Oli siis legenda jo eläessään. Perhelä palkkasi kovan katumaineen saavuttaneen Ollin portsariksi, mutta se homma loppui lyhyeen, kun Olli käytti liian kovia otteita työssääkin.

Olli voitti kylmiltään ja treenaamatta keihäänheiton Jäken mestaruuden, eli käsi oli kuin piiska, sillä yli 60-metrin tulosta ani harva urheilijakaan pystyy kylmiltään heittämään.
Rellu Gordinilla Olli voitti Smile rallin junioriluokan 70- luvun alussa, kartturina oli paloasemalta Vennu ja sen jälkeen Olli voitti muitakin ralleja. Keilailussa Olli oli myös mestariluokassa.
Mutta kaikkein kovin Olli kuitenkin pesäpallon pituusheitossa, jossa koko Suomessa ei vastusta löytynyt.
Myös haulikkoammunnassa Olli oli Suomen 5- parhaan joukossa, eli 96/100 tulos trapissa on vieläkin huippua. Joku voi luulla, että yllämainitut jutut ovat keksittyjä, mutta minun jo edesmennellä isälläni ja Ollin hyvällä kaverilla ei ollut mitään syytä puhua puuta heinää.

107

3724

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kova jätkä ollu

      Joo nää on taas näitä. Mun lapsuus paikkakunnallakin oli puheiden mukaan niin kova tappelija, ettei sille kukaan pärjännyt. Mut niin vaan silloin 15 vuotias 50kg painoinen veljeni pieksi sen katuun, kun ei raukka osannut potkia. Muutaman kerran veli heilutti jatsaria sen kuhahöyryiseen päänuppiin, niin johan alkoi luumu tummumaan ja siihen putos katujen kuningastappelija. Sen kaverit itki et oli epäreilu tappelu kun toinen potki. Kai sitä nyt tappelussa saa potkia ja vaikka purra, kuhan ei kaiva toiselta silmiä päästä. Ja ite se aloitti sen tappelun. Tai oikeastaan sen kaverit ne sen veljen kimppuun yllytti.

    • Faktaa.

      On kehissä todistettu, etteivät potkijat pärjää käsiään tehokkaasti käyttäville, sillä potkuun käytetty aika on pitempi ja sen pystyy hyvin väistämään, toisin kun salamanopean iskun kädellä. 50 kiloinen kukkakeppi ja potkija nauretaan pihalle tositoimissa katutappeluissa.

    • Oivan poika

      Olli oli lahjakas ja moniosaaja. Hän jätti rallimiehen kokemuksella poliisiautonkin takaa-ajossa. Lähti pikku pötiköissä ajamaan ja sai poliisit peräänsä. Oli jemmassa seuraavaan päivään naapurissa . Kuulusteluissa kertoi lyöneensä vetoa, että pystyy ajamaan poliisia karkuun ja sai sakot pelkästä karkuun ajosta.

    • noloa

      Onpa tää ollu pieni kylä. Voi jestas sentään.

      • mainosta kerrakseen

        Junakin kulkenut iät ja ajat, eikö siltikään saatu ihmisiä oman kaupungin sisältä muualle maailmaa näkemään? Pitävät vielä tollasia legendoja yllä.


    • Vaari-68

      Näitä noinkin monessa eri lajissa pärjääviä ei ole sen jälkeen tullut Järvenpäässä vastaan. Jotkut jäävät vanhemman ikäpolven muistiin loppu iäksi. Minä muistan monta muutakin.

      • Oivan poika

        Kellokosken baarissa oli isäni mukaan joka kuukausi leuanvetokisa, jonka Olli voitti aina kun siihen osallistui. Noin 50 keskituloksilla ei muilla ollut jakoa. Mäntsälän lavalla oli aikoinaan nyrkkelypalloon lyöntikisat, eli iskemallä parhaat mittarilukemat voitti. Nämäkin kisat Olli voitti järjestään, kunnes ne lopetettiin.

        Kerran tuli Järvenpäähän tivoli, jossa oli erikoinen heittojuttukisa. Hyllyllä oli 10 purkkia päällekkäin , jotka oli täytetty jollain raskaalla aineella. Ne olivat viiden metrin päässä heittotiskiltä. Pallot 3 kpl. joilla heitettiin olivat aika pehmeitä, joten kaikkien purkkien pudottaminen oli miltei mahdotonta, joten siitä tivoli lupasikin uuden kallin TV:n palkinnoksi, joka siihen aikaan kova palkinto tivolissa.

        Kun juttu kovasta palkinnosta levisi Järvenpäähän, Keravalle, Mäntsälään Ym. Niin heittäjiä ilmaantui pitkälti toista tuhatta. Ollikin kävi heittämässä useita eri kertoja, mutta lopulta hän sai ne pudotettua. Tivolin omistaja ei kuitenkaan meinannut palkintoa antaa, vaan selitteli ja vetkutteli.

        Vasta kun Olli uhkasi käyttää tirehtöörin päätä nyrkkelypallona, niin TV lopulta hänelle annettiin. Luovutuksen yhteydessä tiretööri sanoi, että Olli oli koko Suomessa ainoa, joka tämän palkinnon sai. Oli kuulema ennalta ajateltuna teorettisestikin mahdottomuus, mutta Suomen kovimpaan pesäpallon heittäjään ei oltu kuitenkaan varauduttu.


    • hanki elämä

      siis mistä vitusta näitä satuseppoja oikeen tulee?

      • Vaari 68

        Sen sijaan, että vikiset täällä kateellisena, voisit ottaa selvää asiosta ja ovatko ne satuja. Eivät kaikki pärjää yhtä hyvin, et varsikaan sinä.


    • ramone63

      Muistan ollin nuoruusvuosiltani, kun Mäntsälän linja-autoasemalta hain hänet pahasti hakattuna pois. Myöhemmin selvisi että Olli kävi siellä harva se viikonloppu nokkinsa ottamassa, ei tainnut pallonheittotaidot piisata nyrkkitappeluun asti tositilanteessa. Hieman pöljähän tuo tuntui olevan, mutta tarpeeksi kun turpiinsa ottaa niin kait siinä aivosoluja aina annos lähtee. Harmiton riidanhaastaja, joka tosipaikan tullen kuitenkin oli kuin peura ajovaloissa.

      • Oivan poika

        Ramonens63 näkee märkiä unia ja satuilee minkä ehtii. Poju voisit joutessasi kyselle faktoja Järvenpäästä ja oikeasta ikäluokasta, niin nauraisivat saduillesi. Olli poistui voittamattamamana Järvenpäästä ja sehän sinua v--- tuttaakin, kun olet nyrkillä tapettava nulikka.


      • Oivan poika

        Kun kerran "muistat" Ollin, niin kuvaile häntä ulkoisesti, niin vertaan isäni antamia tietoja.


    • kyllä tosi on !

      Kumpinäistä Leino vai Harjula ?

      • Vaari 68

        Leinosta on puhe. Harjulan Olli vaikutti samaan aikaan Järvenpäässä, mutta kaatoin hänkin vaaleana viikinkinä naisia kiitettävää tahtia. Lampisen Lare oli myös kuvioissa samoihin aikoihin. Oivan poika on varmaankin Jokinen sukunimeltään.


    • kravatos

      olli on roclan liukuhihnalla ja tekee yksin kaikkia paikkoja oppi japanin kolmessa päivässä ajaa vielä koneet asiakkaalle

    • Vaari 68

      Muistan myös "Mälli Maran". Iso karju ja vahva. Repi poliislta hihan irti kun tulivat pidättämään kotipihassa pistoolilla ammuskelusta. Tarvittiin kolme poliisia, ennen kuin saatiin vietyä putkaan selviämään.

    • Oivan poika

      Jäkessä odoteltiin fajjan mukaan koska Olli ja Mälli ottavat yhteen. Raaka voina ja räjähtava nopeus siis vastakkain.
      Asia ratkesi Totin vessassa erääänä iltana, jossa Mälli otti lukua ja kun heräsi luuli, että on aamu ja oli myöhästynyt töistä. Sen jälkeen olivat hyviä kavereita.

    • Oivan poika

      Olli ei ollut pelkkä katutappelija ja urheilun moniosaaja , vaan vaikutti myös tanssiravintoloissa hyvänä tanssijana ja kiikutti sielä mukaansa kenet kulloinkin halusi. Mälli taas kävi kapakoissa vetämässä viinaa. Hyvä tanssija oli myös "Capri" , joka pelasi myöhemmin pesäpalloa Puna-Mustissa ja Itä-Länsi matsissa.

    • Vaari 78

      Muistan myös Simpan, joka harrasti nykkeilyä ja oli SM pronsssilla nuorissa. Ei siinä boxaustausta paljokaan auttanut, kun pesispelaaja Capri nukutti Simpan oikella koukulla, kertoili paikalla ollut faijjani.

    • Vaari 72

      Muistan kun moottoritiellä trabantin kyydissä ollessaan Olli kaivoi yhtäkkiä työkalut esiin. Vaihtoi siinä yhtäkkiä talvirenkaat alle ja kansipahvin ajon aikana, räjähtävällä nopeudella ja raa'alla voimalla tietenkin!

      Kävihän Olli kerran nyrkkeilykehässäkin, ei tosin tarpeeksi kovia vastustajia löytynyt niin lopetti harrastuksen tylsänä. Isäukon mukaan Olli hakkasi zapatan edessä kerran kahdeksan portsaria yhdellä nyrkin iskulla!

      • ollinkurjuus

        joo oli silloin roclan yövuoroon menossa ja sitä varten mastopuolella on kaksi liukuhihnaa rinnakkain ,että olisi tarpeeksi töitä ollille


      • Oivan poika

        Ollia pyydeltiin tosiaankin nyrkkeilyn pariin, koska kadulta ja kapakoista ei vastusta löytynyt yli 10- vuodessa. Olli kuulema menikin salille, mutta kun otti treenamisen liian tosissaan ja tyrmäsi muutaman harjoitusvastustajan, niin valmentaja antoi ymmärtää, ettei laji sovi sellaiselle, joka on liian väkivaltainen, eikä kunnioita edes harjoitusvastajajiaan. Olli oli muutenkin liian lyhytjänteinen harjoittelemaan mitään tosissaan, vaikka lahjakuutta olikin monelle eri alueelle. Ollin vahvuus oli itseluottamus ja ettei hän pelännyt ketään, eikä mitään. Ollin motto oli "Mitä isompi mies, sitä korkemmalta kaatuu".


      • Oivan poika

        Älä ole kateellinen, sillä jutut Ollista ovat täyttä faktaa ja tarkistettavissa aikalaisilta. Jos Mälli Mara on hengissä, niin sieltä saat vahvistuksen.


      • Käryttäjäsi
        ollinkurjuus kirjoitti:

        joo oli silloin roclan yövuoroon menossa ja sitä varten mastopuolella on kaksi liukuhihnaa rinnakkain ,että olisi tarpeeksi töitä ollille

        Rocklaa ei ollut 60-70 luvulla. heheh!


      • rukolli
        Käryttäjäsi kirjoitti:

        Rocklaa ei ollut 60-70 luvulla. heheh!

        hehhee ja höhhöö rocla oli jo 40 luvulla muttei liukuhihnoja saa nähdä koska olli ajaa rukilla kuuhun puuhun on jo ajanut


    • Omin silmin nähty !

      Kuka ajeli 60- 70 luvulla jäkessä Lotus Europa Urheiluautolla tummanvihreä ,olikohan suomessa yhtään niitä. No Olli tietenkin .

      • Vaari 68

        Se oli keltainen ja ainoa Suomessa.


    • Einon poika

      Vain 20v ikäisenä, Olli ajoi kolmipyöräisellä invamopolla mannilantien päästä päähän ilman käsiä. Matkalla Olli siitti kolme lasta ja täytti kenolapun.

    • Äityli 70

      Muistan myös Miiden ja Maaden ja Niemisen Tevan. Komeita poikia hekin.

    • Tosi on!

      Tämä "einon poika " Liian kauan keikkunu faijanssa pusseissa ,ja lääkitys väärä !

      • Oivan poika

        Jos löydät valetta jutuistani, niin todista tai vaikene. Vaikka itse oletkin turha mies, niin kaikki eivät ole. Minun fajjani ei valehdellut koskaan.


      • Nykypäivän sankari
        Oivan poika kirjoitti:

        Jos löydät valetta jutuistani, niin todista tai vaikene. Vaikka itse oletkin turha mies, niin kaikki eivät ole. Minun fajjani ei valehdellut koskaan.

        Hauska lueskella näistä menneiden aikojen sankareista. Joku voisi selvittää mitä näille Mälli-Maroille, Capreille ja Olleille tapahtui. Onko ne vielä hengissä? Luulisi nykytekniikoilla ja tietokannoilla sen olevan helppoa.

        Itse olen 80-luvun kasvatteja ja muistan penskana, kun täällä olisi poliisi, joka ei käyttänyt virkatehtävissä pamppua vaan nyrkkejä. Kaveri ristittiin Hill Street-Haapalaksi.


      • Oivan poika
        Nykypäivän sankari kirjoitti:

        Hauska lueskella näistä menneiden aikojen sankareista. Joku voisi selvittää mitä näille Mälli-Maroille, Capreille ja Olleille tapahtui. Onko ne vielä hengissä? Luulisi nykytekniikoilla ja tietokannoilla sen olevan helppoa.

        Itse olen 80-luvun kasvatteja ja muistan penskana, kun täällä olisi poliisi, joka ei käyttänyt virkatehtävissä pamppua vaan nyrkkejä. Kaveri ristittiin Hill Street-Haapalaksi.

        Jäkessä oli aikoinaan kostaapeli Kaskinen, jolla oli liipasinsomi herkässä. Kerran yksi kaveri juoksi Kaskista karkuun työväentalon pihalla olevaan olevaan ulkovessaan. Kaskinen lasketteli pistoolilla läpi oven, mutta ei onneksi osunut . Kaveri laski pelosta löysät alleen, josta syystä Kaskinen sanoi: korjaa p....kat housuistasi, tai muuten ammun polveesi. Myöhemmin Kaskinen joutui eroamaan poliisista , kun rikkeitä alkoi kasaantua liikaa.


      • Vaari 68
        Oivan poika kirjoitti:

        Jäkessä oli aikoinaan kostaapeli Kaskinen, jolla oli liipasinsomi herkässä. Kerran yksi kaveri juoksi Kaskista karkuun työväentalon pihalla olevaan olevaan ulkovessaan. Kaskinen lasketteli pistoolilla läpi oven, mutta ei onneksi osunut . Kaveri laski pelosta löysät alleen, josta syystä Kaskinen sanoi: korjaa p....kat housuistasi, tai muuten ammun polveesi. Myöhemmin Kaskinen joutui eroamaan poliisista , kun rikkeitä alkoi kasaantua liikaa.

        Oli Järvenpäässä 60-70 luvulla myös myös konsaapeli Leppänen, jolla oli todella kaunis tumma vaimo. Kerran kun Leppänen tuli kesken työpäivää kotiin, niin Olli oli siellä köyrimässä Leppäsen vaimoa. Erohan siitä tuli Leppäsille ja Leppänen alkoi vainota kostoksi Ollia ja seurasi häntä jopa siviiliautollaan.


      • tojorules
        Vaari 68 kirjoitti:

        Oli Järvenpäässä 60-70 luvulla myös myös konsaapeli Leppänen, jolla oli todella kaunis tumma vaimo. Kerran kun Leppänen tuli kesken työpäivää kotiin, niin Olli oli siellä köyrimässä Leppäsen vaimoa. Erohan siitä tuli Leppäsille ja Leppänen alkoi vainota kostoksi Ollia ja seurasi häntä jopa siviiliautollaan.

        ollin lenpinimihän oli rock ola tuli siitä kun oli rocklan hommissa ja politrukkina (nyk.teamleader)


      • dfsghjkyuliöoöil
        Nykypäivän sankari kirjoitti:

        Hauska lueskella näistä menneiden aikojen sankareista. Joku voisi selvittää mitä näille Mälli-Maroille, Capreille ja Olleille tapahtui. Onko ne vielä hengissä? Luulisi nykytekniikoilla ja tietokannoilla sen olevan helppoa.

        Itse olen 80-luvun kasvatteja ja muistan penskana, kun täällä olisi poliisi, joka ei käyttänyt virkatehtävissä pamppua vaan nyrkkejä. Kaveri ristittiin Hill Street-Haapalaksi.

        Ei Haapala mikään kovakyttä ollut, vain virkaintoinen ja tosikko. Ristittiin hill street-haapalaksi siksi kun oli niin olevinaan. Kävelikin kuin lännen nopein vetäjä.
        Myös muut poliisit naureskeli Haapalan touhuille.


      • Käryttäjäsi
        tojorules kirjoitti:

        ollin lenpinimihän oli rock ola tuli siitä kun oli rocklan hommissa ja politrukkina (nyk.teamleader)

        Rocklaa ei ollut 60-70 luvulla. heheh!


      • roklaattori
        Käryttäjäsi kirjoitti:

        Rocklaa ei ollut 60-70 luvulla. heheh!

        ollin mopossa oli roclan moottori ja olli oli vähän myllyrinnettä pitempi


      • KalleKulkuri27
        Nykypäivän sankari kirjoitti:

        Hauska lueskella näistä menneiden aikojen sankareista. Joku voisi selvittää mitä näille Mälli-Maroille, Capreille ja Olleille tapahtui. Onko ne vielä hengissä? Luulisi nykytekniikoilla ja tietokannoilla sen olevan helppoa.

        Itse olen 80-luvun kasvatteja ja muistan penskana, kun täällä olisi poliisi, joka ei käyttänyt virkatehtävissä pamppua vaan nyrkkejä. Kaveri ristittiin Hill Street-Haapalaksi.

        Parkettien partaveitsi Capri on eläkkeellä, pelailee nykyää golffia asuu Hesassaja ja on timmissä. Olli on miljoonamies ja sijoittaja ja asuu Hämeessä. Molemmat ovat facebookissa.


    • Nykypäivän_sankari

      Järvenpäässä asui 1950-luvulla euroopan suurin mies eli Väinö Myllyrinne - pituutta lienee 247cm. Onko vanhimmilla palstalaisilla omakohtaisia juttuja Myllyrinteestä?

      Toinen mielenkiintoinen hahmo asui Järvenpään Kinnarissa, ilmeisesti koulun päädyssä - Rauli "Badding" Somerjoki. Muistaako kukaan törmänneensä häneen Järvenpäässä?

    • Oivan poika

      Faijjani kertoi, että Myllyrinne asui Satukalliossa pinessä ok- talossa. Olli ja faijja ja monet muutkin pojat veivät hänen kissalleen kaloja, joita onkivat Sipoonjoesta.

    • Oivanpoikia

      Niin että aikoinaan oltiin kovia jätkiä ja nyt kakataan vaippaan nelostuopin ääressä Koronan nojatuoleissa joka arkipäivä klo 9-14?

      • sääliä

        Kiinnostavan kuvan antaa Järvenpäästä jos tällaista ihaillaan. Ilmeisesti sisäänmuutto halutaan saada tyrehtymään.


      • Hmm.

        Yksikään ei asu varmaankaan enää jäken tuppukylässä.


      • päden, siis olen
        Hmm. kirjoitti:

        Yksikään ei asu varmaankaan enää jäken tuppukylässä.

        Landevitsejä! Pitääkö siis asua vaikka Helsingissä? Hihhii huhhuu, onnea vain.


    • Kaarlon poika

      Niinkö teet! No onnea valitsemallesi uralle.

    • Marjatta V

      Myllyrinten polkupyörä oli vanhiksen retkeilymajalla näytillä. Lapsena sitä ihmeteltiin.

      Ollista en niin välitä. Capri, Naju Miide, Maade, Simppa ulkonäkö tuttuja. Moikattiin Olin sellainen 14 talvinen kun Pipsa ja Lissu tuli hakeman mut autokuskiksi. Alla oli punainen kupla volkkari. Sillä opettelin ja ajoin pussailevat takapekkiläiset helsinkiin käpylän paikkeille. En edes liikenne valoja tunenut. Monesti olin sen talven 1961-62 kuskina.
      En muista minkä nimisiä oli ne kundit.
      Miten lienee tyttöjen elämä edennyt. Onko kukaan heistä tietoinen.
      Niin myös ILSE tuo kaunotar katosi Itävaltaan reissarin kyydissä.
      Asuin silloin Vanhiksessa siellä mäenpäällä. Ja asuin tuon vuoden yksin.

      • ollikapris

        ne on roclalla


      • Vaari 68

        Ilse oli pahoin pihassa Olliin. Kun Olli alkoi styylata Järvenpääläisen eteerisen kaunottaren "Ursula Adressin" kanssa, niin vaalea vähemmän eteerinen "Marilyn Monroe" lähti pettyneenä Järvenpäästä. Tapahtui sellaistakin, että Ursulaan toivottomasti rakastunut nuorimies tappoi itsenä hyppäämällä junan alle. Oli siitä aiemmen jo uhkaillut, mutta kukaan ei ottanut tosissaan. Toinen traaginen itsemurha tapahtui Järvenpäässä myöhemmin, kun korttipeleissä kaiken omaisuutensa hävinnyt Teukka L käveli radalla suoraan junaa vastaan.


    • Joskus mukana !

      Unskihan pyöritti Aseman mäessä peliluolaa.Moni hävisi rahansa ,niillä sippi bostoniaskeilla pelaituilla sököpeleillä.Eikös ne pelit noussu aika suuriksi puolen öissä .

      • Venomin James

        Itsekin aikoinani ottanut mittaa Ollista. Minulle ei silloin nuorena salskeana tukinuittajana helposti kuka tahansa räkänokka pärjännyt, mutta kyllä täytyy sanoa että Olli oli ikäisekseen kova luu. Ja vientiä riitti, naiset tulivat hakemaan suosiota kotiovelta asti.

        Nyt on miehet siirappia ja Olli kadonnut katukuvasta.


      • Oivanpoika
        Venomin James kirjoitti:

        Itsekin aikoinani ottanut mittaa Ollista. Minulle ei silloin nuorena salskeana tukinuittajana helposti kuka tahansa räkänokka pärjännyt, mutta kyllä täytyy sanoa että Olli oli ikäisekseen kova luu. Ja vientiä riitti, naiset tulivat hakemaan suosiota kotiovelta asti.

        Nyt on miehet siirappia ja Olli kadonnut katukuvasta.

        Kyllä se Olli poistui faijani mukaan katukuvasta voittamattomana. Vaikea sanoa mikä oli syy, ettei sille pärjätty, vaikka yrittäjiä kyllä riitti pitkin maakuntaa. Ei se kovin isokokoinen ainakaan ollut, mutta älyttömän nopea , taitava, eikä pelännyt ketään.Sen jälkeen kun Olli niittasi kolme kovanluokan äijää samaan nippuun Filmilinnan edessä, niin kukaan ei jäkessä enää koittanut onneaan. Yksi niistä maahan niitatuista oli Hyvinkääläinen voimamies MM - tasolla. Jos olisi päässyt kiinni, niin Ollikaan ei olisi voinut mitään.


      • Tarkapoika
        Oivanpoika kirjoitti:

        Kyllä se Olli poistui faijani mukaan katukuvasta voittamattomana. Vaikea sanoa mikä oli syy, ettei sille pärjätty, vaikka yrittäjiä kyllä riitti pitkin maakuntaa. Ei se kovin isokokoinen ainakaan ollut, mutta älyttömän nopea , taitava, eikä pelännyt ketään.Sen jälkeen kun Olli niittasi kolme kovanluokan äijää samaan nippuun Filmilinnan edessä, niin kukaan ei jäkessä enää koittanut onneaan. Yksi niistä maahan niitatuista oli Hyvinkääläinen voimamies MM - tasolla. Jos olisi päässyt kiinni, niin Ollikaan ei olisi voinut mitään.

        Sullahan on autoliike nykyään. Oivapoika nimeltään.


      • dfhgdfh
        Oivanpoika kirjoitti:

        Kyllä se Olli poistui faijani mukaan katukuvasta voittamattomana. Vaikea sanoa mikä oli syy, ettei sille pärjätty, vaikka yrittäjiä kyllä riitti pitkin maakuntaa. Ei se kovin isokokoinen ainakaan ollut, mutta älyttömän nopea , taitava, eikä pelännyt ketään.Sen jälkeen kun Olli niittasi kolme kovanluokan äijää samaan nippuun Filmilinnan edessä, niin kukaan ei jäkessä enää koittanut onneaan. Yksi niistä maahan niitatuista oli Hyvinkääläinen voimamies MM - tasolla. Jos olisi päässyt kiinni, niin Ollikaan ei olisi voinut mitään.

        Mene imemään sen pusseja niin helpottaa :D


      • Oivanpoika
        dfhgdfh kirjoitti:

        Mene imemään sen pusseja niin helpottaa :D

        dfhgdfh hei! Asia ei kuulu riisitautisille, vaan tosimiehille, jotka eivät paskaa jauha.


      • dfhgdfh
        Oivanpoika kirjoitti:

        dfhgdfh hei! Asia ei kuulu riisitautisille, vaan tosimiehille, jotka eivät paskaa jauha.

        No miksiköhän tota vanhojen spugejen fanittamista pitäisi sitten kutsua? Melkeen puppelia touhua...


    • Oi niitä aikoja

      Niin halusiko Olli painaa Faijaa liukkaana ja ekana?

    • Äslämi

      Järvenpää. Tämä älyn kehto, tämä suurten ajattelijoiden eittämätön tyyssija.

      Onnea Järvenpää.

    • Nössö

      Juu pajuu Näitä Äitin pikku kullanmuruja jotka eivät tee kärpäsellekään pahaa on joka kaupungissa.

    • Oivanpoika

      Faijjani ja moni muukin oli ihmeisään, kun Olli tuli näyttämään silloista superjulkkista Laila Kinnusta Järvenpäähän ja tansittamaan häntä Perhelän vintille.

      • ----

        Oliko Kinnunen jo silloin alkoholisti?


    • Tuttumies.

      Järvenpääläinen Leo Hramoff kertoi:

      Meistä tuli Myllyrinteen kanssa naapureita 1951. Hän asui äitinsä kanssa. He olivat muuttaneet Helsingin Käpylästä ja ostaneet Järvenpäästä Limmosen perheeltä omakotitalon.

      Heillä oli omenapuita, ja he kasvattivat omenoita myyntiin. Minäkin kävin niitä heiltä ostamassa. Omenoita he säilyttivät talon vintissä, mihin noustiin kattoluukusta. Muistan eräänkin kerran kun olin omenanostossa niin Myllyrinne kehotti minua nousemaan vinttiin ja hakemaan omenat itse, kuten teinkin. Hän seisoi itse alhaalla ja katseli luukusta, samalla neuvoen missä päin omenat ovat.

      Heillä oli myös kanala. Se oli melko suuri ja kanoja oli paljon. Myllyrinne kuljetti sinne vettä saavilla talvisin vesikelkalla vetäen, kesällä hän kuljetti sitä erikoisisolla pyörällään, johon oli rakennettu joitakin apulaitteita. Muistan ainakin tavattoman vahvan metalliputken (ehkä se oli rautaa), joka oli työnnetty saavin korvien läpi, luultavasti läikkymisen estämiseksi, saavi lepäsi osittain toisen pedaalin päällä ja toinen pedaali oli otettu pois, siltä puolen hän talutti pyörää. Saattoi olla muitakin laitteita, mutta muistan ainakin nämä.

      Kävin mielelläni ostamassa heiltä munia, että sain samalla tavata Myllyrinnettä ja puhella hänen kanssaan. Hän oli innokas penkkiurheilija ja hänellä oli erittäin hyvä muisti. Urheilutietoudellaan hän olisi varmasti pärjännyt sen alan tietokilpailuissa.

      Hän oli käynyt sotaväen ja ollut jo silloin niin suuri että hänelle oli pitänyt tehdä sotilasvaatteet hänen omilla mitoillaan. Esim. kengännumero oli 57. Järvenpäässä asuessaan hän teetti tilauksesta kenkänsä Esko-nimisessä kenkätehtaassa, joka sijaitsi Järvenpäässä.

      Sotaväen jälkeenkin hän oli jatkanut kasvamistaan eri tietojen mukaan 247-252 senttiin asti.

      • Masav

        Jos tuohon aikaan olisi ollut virallisia kehätapeluita katujen kunkku olisi ollut voittamaton myös kehässä. Kadulla ottivat nekkuihinsa painijat, nyrkeilijät ja mm- tason voimanostajatkin.


      • masav
        Masav kirjoitti:

        Jos tuohon aikaan olisi ollut virallisia kehätapeluita katujen kunkku olisi ollut voittamaton myös kehässä. Kadulla ottivat nekkuihinsa painijat, nyrkeilijät ja mm- tason voimanostajatkin.

        Ollin poika Marko peri isänsä geenit ja hurmasi mennen tullen naisia ja miehiä hoiteli luuvitosella. Huimapaäinen varjoliitäjä kuulemama.


    • wqqqqhugfaa22

      En enään ihmettele että PohjoisKorean Johtaja on luonut itselleen sankari kultin kun moinen näköjään onnistuu Järvenpäässäkin...vaikka mies hoitelee kavereidensa vaimot niin nämä vaan hurraa tämän mahtavuutta ja urotekoja 17 hole in onea, ym,ym

    • ralliässä

      Näitä junnuralli voittajia on joka Esson baarissa tusina eikä niitä kukaan muistele, oikeitten
      Yleisen yleiskilpailujen voittajia onkin sitten jo vähemmän, junnuthan jäi yleensä 5 min yleisen
      yleiskilpailu voitosta..Järvenpäässähän on oikeasti menestyneitä autourheilijoitakin....

      • faktaaon

        Eipä ole montaa aloittelevaa kuskia Suomessa , joka voittaa toistasataa junnukuskia yli minuutilla seuraavaan ja vielä Aleninkin Nurmijärvirallin pikiksellä. Älä ole kade, vaan pyri samaan. Pysy sä vaan siellä Esson baarissa, muut ajavat kilpaa.


      • ralliässä
        faktaaon kirjoitti:

        Eipä ole montaa aloittelevaa kuskia Suomessa , joka voittaa toistasataa junnukuskia yli minuutilla seuraavaan ja vielä Aleninkin Nurmijärvirallin pikiksellä. Älä ole kade, vaan pyri samaan. Pysy sä vaan siellä Esson baarissa, muut ajavat kilpaa.

        Alen ajoi ojaan niin kaikkihan sen voitti, jos olisit joskus seurannut oikeita ralleja tietäisit että OIKEASTI lahjakkaat junnut olisivat voittaneet yleisten yleiskilpailun kun aikoja vertailtiin. 72-vuonna junnurallissa oli 3 ralliautoa ja loput volgia ja mosseja ym..


      • Rafuu
        faktaaon kirjoitti:

        Eipä ole montaa aloittelevaa kuskia Suomessa , joka voittaa toistasataa junnukuskia yli minuutilla seuraavaan ja vielä Aleninkin Nurmijärvirallin pikiksellä. Älä ole kade, vaan pyri samaan. Pysy sä vaan siellä Esson baarissa, muut ajavat kilpaa.

        Itseasiassa on , minuutilla voitettuja junnuralleja on vuodesta -78 tilastoitu 127 kpl. Näistä SM tasolle yltäneitä kuljettajia on 34 kpl. Ko. kuljettaja ei yltänyt SM tasolle.


      • Rafuula

        vanhemmista ralleista mulla ei ole kaikista tuloksia.


    • memyselfandI15

      Mä taas luulen että se kirjottaa itse nää ´kyselyt´... eihän tollasella ihmisellä ole yhtään kaveria...paha ongelma vaan itsetunnon kanssa......

      • HuvittunutM

        Luule sä vaan mä tiedän, että ei tohon aikaan täällä kirjoitellut.


    • Ääääääh

      Tämän täytyy olla typerin ketju ikinä :p Joku hehkuttaa takahikiän entisten spuge-poppoon "saavutuksia". Huh huh.

      • HuvittunutM

        Niin varmaankin, sun mielestäsi ja yksi fakki -idiootti tuli näköjään lisää.


      • Vertbored

        Spuge-uge söi nettinkiä ja paskansi rautalankaa. Kukaan ei tiedä keistä puhutaan. Siis kukaan.


    • Yggygyggy

      100 euroa vetoa, että aloittaja on tämä Olli :D

    • papparainen70

      Tuskin on, mutta totta ainakin turisee. Capri pyörii vielä facebookissa ja oli samaan aikaan Ollin kanssa maisemissa , joten kysy siltä ovatko jutut totta.

    • terhola

      itse asuin terholan alueella 60luvulta aina 80luvulle asti ja voin vannoa,et nää jutut on täyttä skeidaa.

    • Faktatovatkehissä

      Menes kysymään Mälliltä (Martti Mäensivu) uuteen sairaalaan, jos muistisi pätkii noin pahoin. Jokainen juttu pitää kutinsa.

      • joskustuntenut

        Kerrotko tarkemmin, mitä Mällille kuuluu?


    • Opoponax

      Noloin. Ketju. Ikinä.

      • Huvittunutmies

        Olen samaa mieltä, sillä sinun tulosi pilasi koko ketjun.


    • Faktaakehiin

      "Voimanoston MM-mitalisti kuoli rajun katutappelun seurauksena

      Sunnuntai 20.8.2017 klo 22.19".

      Voimanoston venäläinen MM-hopeamitalisti Andrei Dratshev kuoli sunnuntaiaamuna katutappelun seurauksena Venäjän Habarovskissa, uutisoi paikallinen media.

      Hyvinkääläinen voimanoston MM. mitallisti Hannu S. ei sentään kuollut Ollin käsittelyssä, mutta häntä heräteltiin aika pitkään. Seuraavan kerran pukarit tapasivat Keravalla oikeudessa, sillä Hannu S. vasikoi poliisille.

    • aikakultaamuistot

      Ollihan pudotettiin liikennemerkkiä vasten. Ei ollut voittamaton.

    • OllitjaKollit

      Muistan aikanaan kun Terholan ojaan nousi särki kutemaan. Siellä oli Olli gimmojen kanssa aurinkoa ottamassa ilman paitoja kun Mälli lensi siihen ojaan ja särki haukkasi lennosta sitä poskeen. Olli pelasti. Oli ne aikoja. Mannet päivitteli siinä rannalla myös tapahtunutta ja juoksivat samantien sinne nykyisen Peikkometsän tuntumaan jollekkin ukolle puhumaan asiasta. No ei Ukkoa kiinnostanut, sillä oli povaus kesken. Povasi rikastuvansa ja niinhän siinä kävi kun löi vetoa siitä kuka voittaa tappelun missäkin. Monesti tarjosi ripulipaskalla pilattua Karhuviinaa sille jonka toivoi häviävän ja joku moottori pyöräillessään paskoi housuihinsakin Nummenkylän suunnalla sen takia. Myöhemmin kaksi sellaisen omituisen nyrkkisähköpelin, jossa olisi voittanut ison palkinnon jos olisi saanut napattua kolikon peltiämpärin pohjalta. Siihen ämpäriin oli yhdistetty sähkö, joten sormet kouristui heti kun koski vettä. Lekendan mukaan vain yksi pystyi siihen. Tosin samalla kaverilla kävi myöhemmin kavereitaan parempi tuuri masinolin kanssa. Toiset elää tuurilla, ilman että tajiaa täyttää lottokuponkin. Vesa Keskinen ei ole asunu onneksi Järvenpäässä.
      Vieläköhän sieltä torin snagarilta, Pesosen nurkalta saa hampurilaisia ?

    • Anonyymi

      Onkohan Ollia näkynyt Jäken maisemissa? Legenda ainakin näköjään elää.

    • Anonyymi

      Tämä keskustelu on loistava esimerkki siitä millainen junttikylä Järvenpää on. Ostakaa skoda tai toyota, tuulipuku, tuijota muita kun idiootti, älä koskaan tee elämälläsi mitään, ole tylsä ja tavallinen, älä käy liikaa salilla, vähän voi käydä mutta ei liikaa, hauku ja arvostele muita aina koska oma elämäsi on niin vitun säälittävää mutta ainakaan et ole ylimielinen tai mukamas joku olevinaan. Tervetuloa Järvenpäähän, täällä et ole mitään tai jos jotain yrität niin kyllä juntit ampuu alas vaikka millä tarinalla. Vittu mitä paskasakkia. Elämää on Järvenpään ulkopuolellakin, vois ihan hyvää tehdä käydä katsomassa. Vitun paskaperseet. Tuulipuku, huono ryhti ja vitun säälittävä kyyläävä ilme, jep se on Järvenpääläinen.

      • Anonyymi

        Olet typerä kun yleistät kaikki samaan kategoriaan, eli samalla myös itsesi!


    • Anonyymi

      Kirjoitti perusjuntti, jonka katkeruus esittää, että kaikki järvenpääläiset ovat muka juntteja😹😹

    • Anonyymi

      Ketjussa on turhia huutelijoita, joille totuus on liian karvasta ja kateus vaivaa!

    • Anonyymi

      Kuultavasti useimmat kuulivat 50 ja 60 luvuilla Terholan Ollista jossain jutuissa

      • Anonyymi

        Tapasin kerran Ollin helsinkiläisessä ravintolassa, kun seurueellemme oli epähuomiossa annettu hänen pöytänsä. Ilmeisesti hänellä oli jonkinlainen oma vakiopöytänsä ja ravintolassa oltiin mokattu asian suhteen (luulivat että hän on tulossa tiistaina vaikka tulikin torstaina tai jotain vastaavaa).

        Kuitenkin, paikan johtaja, kovin häpeällisenä (kyse oli siis vähän hienomman pään paikasta) saapui paikalle pahoitellen parhaansa mukaan ja kertoi, että haluaisi jostain syystä siirtää meidät toiseen pöytään. Tietenkin he korvaisivat ruokamme jos vain viitsisimme vaihtaa pöytää. Siskoni ja serkkuni suostuivat tietysti innoissaan heti, mutta itse päätin vähän leikkiä kusipäätä.

        Kerroin, kuinka en kykene millään ymmärtämään tällaista ja kysyin miksi ihmeessä emme voisi syödä rauhassa loppuun, kun kerta saavuimme paikalla vasta vartti sitten ja saimme juuri tilattuakin.

        Sitten täysin tyhjästä johtajan vierelle ilmestyy Olli, joka kertoo ystävällisesti, että heillä on kyllä aikaa odottaa baarin puolella kunhan saamme lopetettua ruokailumme.

        Suurena katunyrkkeilyn fanina menin luonnollisesti itse täysin lukkoon ja pahoittelin vuorostani, miten voimme tietysti siirtyä toiseen paikkaan, että he saavat "oman" pöytänsä".

        Olli oli totta kai hyvin kiitollinen, kätteli ja kiitteli minua ja antoi käyntikorttinsakin ja pyysi soittamaan myöhemmin. Keräsin pitkään rohkeutta, mutta sain lopulta puhelimen käteen ja soitin suurelle idolilleni. Lyhyesti kerrottuna, välillemme puhkesi yhdentoista kuukauden seksisuhde täynnä raavasta miesten välistä toimintaa, jota en tule unohtamaan ikinä eläessäni. Kehomme yhtyivät kerta toisensa jälkeen yhdeksi kauniiksi kokonaisuudeksi ja Marokon kauneudesta Ranskan Rivieralle ja aina Galapagoksen rannoille snorkkelit suissamme, Olli ja minä toteutimme riettaimpia homoseksuaalisia mielihalujamme kuudella seitsemästä maanosasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tapasin kerran Ollin helsinkiläisessä ravintolassa, kun seurueellemme oli epähuomiossa annettu hänen pöytänsä. Ilmeisesti hänellä oli jonkinlainen oma vakiopöytänsä ja ravintolassa oltiin mokattu asian suhteen (luulivat että hän on tulossa tiistaina vaikka tulikin torstaina tai jotain vastaavaa).

        Kuitenkin, paikan johtaja, kovin häpeällisenä (kyse oli siis vähän hienomman pään paikasta) saapui paikalle pahoitellen parhaansa mukaan ja kertoi, että haluaisi jostain syystä siirtää meidät toiseen pöytään. Tietenkin he korvaisivat ruokamme jos vain viitsisimme vaihtaa pöytää. Siskoni ja serkkuni suostuivat tietysti innoissaan heti, mutta itse päätin vähän leikkiä kusipäätä.

        Kerroin, kuinka en kykene millään ymmärtämään tällaista ja kysyin miksi ihmeessä emme voisi syödä rauhassa loppuun, kun kerta saavuimme paikalla vasta vartti sitten ja saimme juuri tilattuakin.

        Sitten täysin tyhjästä johtajan vierelle ilmestyy Olli, joka kertoo ystävällisesti, että heillä on kyllä aikaa odottaa baarin puolella kunhan saamme lopetettua ruokailumme.

        Suurena katunyrkkeilyn fanina menin luonnollisesti itse täysin lukkoon ja pahoittelin vuorostani, miten voimme tietysti siirtyä toiseen paikkaan, että he saavat "oman" pöytänsä".

        Olli oli totta kai hyvin kiitollinen, kätteli ja kiitteli minua ja antoi käyntikorttinsakin ja pyysi soittamaan myöhemmin. Keräsin pitkään rohkeutta, mutta sain lopulta puhelimen käteen ja soitin suurelle idolilleni. Lyhyesti kerrottuna, välillemme puhkesi yhdentoista kuukauden seksisuhde täynnä raavasta miesten välistä toimintaa, jota en tule unohtamaan ikinä eläessäni. Kehomme yhtyivät kerta toisensa jälkeen yhdeksi kauniiksi kokonaisuudeksi ja Marokon kauneudesta Ranskan Rivieralle ja aina Galapagoksen rannoille snorkkelit suissamme, Olli ja minä toteutimme riettaimpia homoseksuaalisia mielihalujamme kuudella seitsemästä maanosasta.

        Tuo rohkea ulostulo asian kanssa saa entistä enemmän kunnioittamaan tätä Ollia. En ole nähnyt miestä, mutta mieleenin tulee Kreikkalaisten patsaiden kihara hiuksinen adonis, joka on sinulle varmasti osannut antaa sellaisen kokemuksen, josta voit kertoa kerta toisen jälkeen ja aina kuulijat sitä ihailevat. Ei hän ole ollutkaan sellainen kylmä katutappelija vaan oikeastaan todella herkkä toisia huomioiva henkilö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tapasin kerran Ollin helsinkiläisessä ravintolassa, kun seurueellemme oli epähuomiossa annettu hänen pöytänsä. Ilmeisesti hänellä oli jonkinlainen oma vakiopöytänsä ja ravintolassa oltiin mokattu asian suhteen (luulivat että hän on tulossa tiistaina vaikka tulikin torstaina tai jotain vastaavaa).

        Kuitenkin, paikan johtaja, kovin häpeällisenä (kyse oli siis vähän hienomman pään paikasta) saapui paikalle pahoitellen parhaansa mukaan ja kertoi, että haluaisi jostain syystä siirtää meidät toiseen pöytään. Tietenkin he korvaisivat ruokamme jos vain viitsisimme vaihtaa pöytää. Siskoni ja serkkuni suostuivat tietysti innoissaan heti, mutta itse päätin vähän leikkiä kusipäätä.

        Kerroin, kuinka en kykene millään ymmärtämään tällaista ja kysyin miksi ihmeessä emme voisi syödä rauhassa loppuun, kun kerta saavuimme paikalla vasta vartti sitten ja saimme juuri tilattuakin.

        Sitten täysin tyhjästä johtajan vierelle ilmestyy Olli, joka kertoo ystävällisesti, että heillä on kyllä aikaa odottaa baarin puolella kunhan saamme lopetettua ruokailumme.

        Suurena katunyrkkeilyn fanina menin luonnollisesti itse täysin lukkoon ja pahoittelin vuorostani, miten voimme tietysti siirtyä toiseen paikkaan, että he saavat "oman" pöytänsä".

        Olli oli totta kai hyvin kiitollinen, kätteli ja kiitteli minua ja antoi käyntikorttinsakin ja pyysi soittamaan myöhemmin. Keräsin pitkään rohkeutta, mutta sain lopulta puhelimen käteen ja soitin suurelle idolilleni. Lyhyesti kerrottuna, välillemme puhkesi yhdentoista kuukauden seksisuhde täynnä raavasta miesten välistä toimintaa, jota en tule unohtamaan ikinä eläessäni. Kehomme yhtyivät kerta toisensa jälkeen yhdeksi kauniiksi kokonaisuudeksi ja Marokon kauneudesta Ranskan Rivieralle ja aina Galapagoksen rannoille snorkkelit suissamme, Olli ja minä toteutimme riettaimpia homoseksuaalisia mielihalujamme kuudella seitsemästä maanosasta.

        Mikset kirjoita satukirjaa? Sinussa on selvästi satusedän taipumuksia😀😀😀


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tapasin kerran Ollin helsinkiläisessä ravintolassa, kun seurueellemme oli epähuomiossa annettu hänen pöytänsä. Ilmeisesti hänellä oli jonkinlainen oma vakiopöytänsä ja ravintolassa oltiin mokattu asian suhteen (luulivat että hän on tulossa tiistaina vaikka tulikin torstaina tai jotain vastaavaa).

        Kuitenkin, paikan johtaja, kovin häpeällisenä (kyse oli siis vähän hienomman pään paikasta) saapui paikalle pahoitellen parhaansa mukaan ja kertoi, että haluaisi jostain syystä siirtää meidät toiseen pöytään. Tietenkin he korvaisivat ruokamme jos vain viitsisimme vaihtaa pöytää. Siskoni ja serkkuni suostuivat tietysti innoissaan heti, mutta itse päätin vähän leikkiä kusipäätä.

        Kerroin, kuinka en kykene millään ymmärtämään tällaista ja kysyin miksi ihmeessä emme voisi syödä rauhassa loppuun, kun kerta saavuimme paikalla vasta vartti sitten ja saimme juuri tilattuakin.

        Sitten täysin tyhjästä johtajan vierelle ilmestyy Olli, joka kertoo ystävällisesti, että heillä on kyllä aikaa odottaa baarin puolella kunhan saamme lopetettua ruokailumme.

        Suurena katunyrkkeilyn fanina menin luonnollisesti itse täysin lukkoon ja pahoittelin vuorostani, miten voimme tietysti siirtyä toiseen paikkaan, että he saavat "oman" pöytänsä".

        Olli oli totta kai hyvin kiitollinen, kätteli ja kiitteli minua ja antoi käyntikorttinsakin ja pyysi soittamaan myöhemmin. Keräsin pitkään rohkeutta, mutta sain lopulta puhelimen käteen ja soitin suurelle idolilleni. Lyhyesti kerrottuna, välillemme puhkesi yhdentoista kuukauden seksisuhde täynnä raavasta miesten välistä toimintaa, jota en tule unohtamaan ikinä eläessäni. Kehomme yhtyivät kerta toisensa jälkeen yhdeksi kauniiksi kokonaisuudeksi ja Marokon kauneudesta Ranskan Rivieralle ja aina Galapagoksen rannoille snorkkelit suissamme, Olli ja minä toteutimme riettaimpia homoseksuaalisia mielihalujamme kuudella seitsemästä maanosasta.

        Olli ei Hesan rafloissa vaikuttanut, joten puhelet omiasi. Naisten kaataja ei sovi siis kuvioihisi🤣🤣


    • Anonyymi

      Täyttä Bull Shettiä.Aivoton suklaamies Höp Höpö puhuu paskaa.

    • Anonyymi

      Olli ei tietääkseni tapellut, siten kun tappeleminen käsitetään! Yksi kova ja erittäin nopea oikean käden lisku oikeaan paikkaan lopetti tappelun alkuunsa. Olli ei aloittanut koskaan eikä haastanut riitaa. Haastajia kuitenkin riitti, vaikka mahdollisuudet pärjätä olivat lähinnä hyvän onnen varassa.

      • Anonyymi

        Ollin oikea käsi oli peruste voittamattomuuteen, se oli erittäin nopea ja tehokas! Hyvä heittokäsi oli Ollin etuna myös keihäänheitossa ja pesäpallon heitossa! 2 Järvenpään mestaruutta ja yli 60 m treenaamatta oli kovaa luokkaa siihen aikaan 17 ikäiseltä keihään heitossa. Pesäpallo lensi yli 110 m.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ollin oikea käsi oli peruste voittamattomuuteen, se oli erittäin nopea ja tehokas! Hyvä heittokäsi oli Ollin etuna myös keihäänheitossa ja pesäpallon heitossa! 2 Järvenpään mestaruutta ja yli 60 m treenaamatta oli kovaa luokkaa siihen aikaan 17 ikäiseltä keihään heitossa. Pesäpallo lensi yli 110 m.

        Mikä on tämän Ollin sukunimi? Kovat on jutut tässä keskustelussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on tämän Ollin sukunimi? Kovat on jutut tässä keskustelussa.

        Lue toisesta ketjusta. Kaverilla on tämä yksi tosi fani, joka aina aloittaa kirjoituksia uudelleen. Kyllä se löytyy kun selailet


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lue toisesta ketjusta. Kaverilla on tämä yksi tosi fani, joka aina aloittaa kirjoituksia uudelleen. Kyllä se löytyy kun selailet

        Kiitoksia, täytyy lukea. Jos Olli ei ole täysin satuhahmo, niin luulisi hänenkin korviin näiden juttujen menevän. Jos olisin paikallislehden toimittaja, niin tekisin hänestä jutun ja niputtaisin faktat pöytään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitoksia, täytyy lukea. Jos Olli ei ole täysin satuhahmo, niin luulisi hänenkin korviin näiden juttujen menevän. Jos olisin paikallislehden toimittaja, niin tekisin hänestä jutun ja niputtaisin faktat pöytään.

        Eihän sitä tiedä vaikka olisi itse nuo kirjoittanut.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15277564/missa-ovat-nykyaan----


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitoksia, täytyy lukea. Jos Olli ei ole täysin satuhahmo, niin luulisi hänenkin korviin näiden juttujen menevän. Jos olisin paikallislehden toimittaja, niin tekisin hänestä jutun ja niputtaisin faktat pöytään.

        Olli Leino on aikoinaan asunut Järvenpään Terholassa, eikä ole mikään satuhahmo. Jutut Ollista täällä ja hänen saavutuksistaan pitävät kutinsa, paitsi kateellisten örvellykset. Kaikki perustuu Terholassa saatuun kovaan fyysiseen kasvatukseen isän taholta.
        Mitään eivät perheen pojat saaneet ilmaiseksi, kaikki rahat oli ansaittava mm. leukoja vetämällä, tai pihassa urheilemalla kilpaa lähiseudun poikien kanssa. Isän ominaisuudet, nopeus ja periksi antamattomuus olivat peruja isältä. Ilman ankaraa ja erityisen vaativaa isää, Ollista tuskin täällä puhuttaisiin aikansa moni osaajana.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin lähes 80-vuotias täällä kirjoittelee!

        Onhan se mukava lukea tosimiehestä faktoja! Nykyään ovat lähes kaikki äitien pullamössöjä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se mukava lukea tosimiehestä faktoja! Nykyään ovat lähes kaikki äitien pullamössöjä!

        En tiedä toista, joka hallitsee noin montaa lajia samaan aikaan!


    • Anonyymi

      Muistanpa hyvinkin. Ollin jälkeen olikin hiljaista, kunnes isäni tuli Savosta. Entinen nyrkkeilijä ja kotiseudullaan tunnettu voimamies hänkin. Kun faija sinkosi tupakannatsan sormiensa välistä ilmoille, kaatui heikommat miehet ilmavirran voimasta selälleen. Sylkästäkin se osasi niin, jotta klimppi lensi Keravan Kaskelaan saakka, jos vain tuuli kävi pohjoisesta.

      Isä meni kerran Sir Winstoniin mutta hänelle ei tarjoiltu, kun mies oli vesiselvä. Sanoivat, ettei enää lisää vettä tohdi juoda tai aivot turpoo korvista ulos. Isä "laski" kouransa baaritiskille, jonka seurauksena baaritiski halkesi kahtia. Keravalla luulivat maan järisseen.

      Isä tykkäsi käydä joka aamu uimassa. Ui Tuusulanjärven päästä päähän. Sen jälkeen juoksi Mäntsälän rajalla olevan Jaffa-kioskin kautta entiselle Wärtsilän-tehtaalle hommiin. Kioskilla huitasi 1,5 litran pullon vichyä huiviin ja 15 nakkia. Siinä oli miehen aamiainen.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5118
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      928
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe