AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Koiramäen joulu(ko)

Koiramäen joulu(ko)

10 Vastausta 182 Lukukertaa
Olihan pettymys tuo koiramäen joulu puisto vai miksi tuota nyt voisi kutsua. Hienot rakennukset, mut liian ahtaat. Yritä siinä pienten lasten kanssa mennä ja jotkut vielä rattailla. Yksi koiramäen hahmo oli ilmeisesti herätetty talviunilta, kun vertaa esim muumimaailmaan missä kaikki hahmot kiertää lastenparissa.
Jäi rahastuksen maku koko touhusta ja lasten kommentti kuvaa hyvin paikkaa, oliko se tässä? Eli vitonen riittäisi tuosta nähtävyydestä. Ihme kun ei parkista pitänyt maksaa vai unohtuiko?
Tänään myös kolmen lapsen kanssa paikalla käyneenä täytyy sanoa että kyllä otti käynti Koiramäessä päähän. Rankasti. Lapset myös meillä ihmettelivät itsekin että tämmöinenkö tämä nyt sitten olikin.

Vaahtokarkit saatiin paistettua ja huovutettuja villalumipalloja heittelivät maitotonkkiin, siinäpä se. Piparinkoristeluun ja muualle sellainen tungos että huhhuh. Kesällä varmasti oikeinkin viihtyisä ja toimiva, mutta näin talvella rajoitetulla aukiololla ei paikka vedä sellaista väkimäärää millään. Kyllä harmittaa että 50 eur upposi kuin kankkulan kaivoon.

8-v tokaisinkin että meillä on täällä automatkalla kotiin jo tuhat kertaa hauskempaa kuin Koiramäessä oltaessa. Niinpä, sanopa kato muuta...
Tämä äiti on 8-vuotiaasi kanssa täysin samaa mieltä.
Pettymys koko perheellemme ja rahastuksen maku jäi käteen.
Olin etukäteen puhunut pienelle pojalleni, että mennään katsomaan haukkuja ja joulupukkia. No kumpaakaan ei nähty.... Oletin, kuten aiempi kirjoittajakin totesi,että koiramäen hahmot kiertäksivät siellä ulkona lapsille juttelemassa, mutta emme varsinaisesti nähneet muuta kuin yhden, joma oli juuri menossa henkilökunnan tiloihin. Joulupukki oli vain yhdessä talossa koko ajan, ja lun kaikkiin taloihin oli niin kova tungos niin emme nähneet joulupukkiakaan. No mutta nähtiin sentään tallin eläimet,pihalla olleet lampaat ja pikaisesti ise grillasin vaahtokarkkeja.
Koiramäen rakennukset on tarkoitettu lähinnä lapsia varten. Ei sinne satakiloisten mammojen tartte ängetä! :-D
Ja Koiramäki tarkoitettu lähinnä alle kolmasluokkalaisille (paljon sitä vanhempia ei tuo enää kiinnosta), joten laittaisitko esimerkiksi 4-vuotiaan yksin jonottelemaan ja katselemaan johonkin vieraaseen paikkaan, ihmistungokseen? Järki käteen.
sama ihminenkö nuo kaikki postaukset on laittanut?
No eipä tulisi mieleenikään laittaa taaperoikäistä lasta yksin näihin koiramäen taloihin, kun ihmisiä on aivan älyttömästi, eikä kyllä silloinkaan kun ihmisiä on maltillisesti
Sama fiilis jäi että oli kyllä turha käynti. Ei ollut kyllä juuri mitään nähtävää. Kaamee hinta tuosta.
Ja jos hinta olisi ollut vielä halvempi,esim. ehdottamasi 5 €, olisi väkeä ollut vieläkin enemmän.. Olisitko sitten ollut tyytyväisempi? Me käytiin tokana viikonppuna su viiden jälkeen eikä ruuhkaa ollut kuin hetkellisesti piparipaikassa. Nautittiin koko perhe. Hyvää rauhallista joulua sinulle!
Siinähän onkin hyvä suunnitelma! Halvempi hinta, enemmän kävijöitä. Kun Särkänniemi ymmärtäisi tämän kesällä, niin saattaisin jopa käydä siellä. Talvihuvit ei silti kiinnosta.
 /   /  /  / Koiramäen joulu(ko)

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta