AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / The Conjuring-Kirottu (2013)

The Conjuring-Kirottu (2013)

3 Vastausta 164 Lukukertaa
Nyt tuli videolle kauhua,joka perustuu Ed ja Lorraine Warrenin kokemuksiin.Heidät tunnetaan parhaiten Amityville Horroriin liittyvistä tutkimuksista.
Tämä elokuva "Kirottu" sijoittuu vuoteen 1971. jossa 7.henkinen lapsiperhe on muuttanut entisen noidan Sherman Belseban asuttamaan taloon.

James Wan on erikoistunut kauhu elokuvan tekijä tunnetuimpana "Saw" elokuvasta lähtien,ja tämä elokuva "Kirottu" kuuluu vuoden parhaimpiin kauhu leffoihin.
Elokuvassa yhdistyvät manaajan,amityville horrorin ja poltergeistin tasoiset kulttielokuvat.
Pelottavampia ovat ne tarinat joilla on todellisuus pohjainen tarina.
Katsottu. Juoni oli ihan toimiva, toteutus taas aivan perseestä. Osittain ihan pelottavia efektejä ja juttuja, mutta se ainainen ongelma mikä näis uusis leffois on.... se TUNNELMA!! Sitä ei saada luotua niihin leffoihin jostain syystä. Oli aika kovat odotukset, mut omalta osaltani jouduin hieman pettymään, mut kyllä sen nyt kuitenkin kerran katsoi.
ihan hirvee :DD En meinannut pystyä katsomaan eniten häiritsi se kohta perustuu tosi tapahtumiin se oli :D Mutta hyvä se oli!
Ihan vitun perseestä kun koira kuolee mitä pahaa se on vittu kellekkää tehny tai sit se pulu ei sekään tehny mitää kaikki muut ois voinu kuolla ja koira selvitä sen pulun kanssa
 /   /  /  / The Conjuring-Kirottu (2013)

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta