17 v tyttö ihmettelee itseään

ni.mi.merk.ki

Koska en keksiny parempaakaan palstaa, niin menköön tää nyt tänne. Alan taas pelätä itessäni jotain pahaa vikaa, kun täysikäisyys lähestyy ja voin sanoo, etten koskaan oo ollu kiinnostunu kenestäkään. Joskus 12-13-vuotiaana koitin hetken kuvitella niin, mut tajusin, et se oli vaan semmosta toisten matkimista. Mutta nyt en ees oo vuosikausiin jaksanu esittää mitään. En näe ihmisissä vaan mitään kiinnostusta herättävää. Joskus jotkut kauheesti puhuu vaikkka hyvännäkösistä pojista ja mä vaan tunnen oloni ihan ulkopuoliseks. Mutta seksuaalista mielihyvää koen mm. kun masturboin. Oikeestaan seksi fyysisenä toimituksena olis ihan jees, mut niist ihmisist vaan en osaa kiinnostuu seksuaalises mieles/muutenkaan. Ystävyyssuhteetkin merkitsee mulle melko vähän ja viihdyn yksin. Onko täällä muita samassa tilanteessa olevia?

9

443

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ni.mi.merk.ki

      Esitinköhän asiani jotenkin huonosti...se ois toki ihan kiva, jos joku näin kokeva selventäis hiukan et mil taval, ehkä sanoin jotain epäselkeestikin. Pääpointtini nyt kuitenkin oli, et mua ihmetyttää se, etten muka tässä iässä ole millään tavalla kiinnostunu kenestäkään, kaverisuhteistakaan en kauheesti. Mikään aseksuaali en vissiin kuitenkaan ole, koska koen seksuaalista mielihyvää. Pelkään, että mussa on joku vika.

      • Erästyttövaan95

        Aika samat fiilikset täällä, En tiiä, onko tää jokin vaihe vai oonko vaan kasvanu tällaiseks. Lämpenen hitaasti uusille ihmisille, viihdyn yksin kotona paremmin kuin ystävien seurassa, enkä kykene/edes halua ihastua. Oon vaan jollakin tasolla tosi pettynyt ihmisiin. En osaa auttaa, en neuvoa, mä voin vaan sanoo et taidan ymmärtää sua.


      • kaizora
        Erästyttövaan95 kirjoitti:

        Aika samat fiilikset täällä, En tiiä, onko tää jokin vaihe vai oonko vaan kasvanu tällaiseks. Lämpenen hitaasti uusille ihmisille, viihdyn yksin kotona paremmin kuin ystävien seurassa, enkä kykene/edes halua ihastua. Oon vaan jollakin tasolla tosi pettynyt ihmisiin. En osaa auttaa, en neuvoa, mä voin vaan sanoo et taidan ymmärtää sua.

        Sama täällä, tosin vaan poika :D 16v


    • Don't panic

      Itse koen samoin kuin aloittaja ja luokittelenkin itseni aseksuaaliksi. Mulla ei ole koskaan ollut ihastuksia eikä mitään kiinnostusta muiden kanssa kiehnäämiseen. En koe jääneeni mistään paitsi tai olevani jotenkin viallinen. Multa nyt vaan puuttuu se lisääntymisvietti, joten en myöskään kärsi sinkkuudesta millään tavalla.

      Itse olen myös aika introvertti, joita aseksuaaleista iso osa tuntuu olevankin. Myös ulospäinsuuntaantuneita toki löytyy.

      Mainittakoon, että aseksuaali voi kokea seksuaalista mielihyvää ja esimerkiksi nauttia itsetyydytyksestä. Sen sijaan aseksuaali ei koe seksuaalista kiinnostusta muihin ihmisiin. Eli sinulla ei ole kiinnostusta harrastaa seksiä muiden ihmisten kanssa. Silloin saatat olla aseksuaali. Osa aseksuaaleista kuitenkin haluaa parisuhteen, mutta ilman seksiä. Se ei estä heitä olemasta aseksuaaleja.

      Tietenkin saatte itse määritellä itsenne juuri niin kuin haluatte, mutta sanomani tässä olikin kai se, ettei teissä ole vikaa vain koska olette kiinnostuneet eri asioista / jotkin asiat eivät kiinnosta. Kyseessä ei ole sairaus!

    • ~95 Nobody

      Mulla on kans sama eli muut ihmiset ei kiinnosta ja viihdyn hyvin yksin.
      Tunnen kyllä seksuaalista vetoa niin naisiin kuin miehiinkin, mutta en kumminkaan niin paljon että olisin halujeni vieteltävissä.

      Ihastunu olen vain kerran ja ihastukseni oli unessani oleva tyttö, en tiedä kuka hän oli tai olinko nähnyt hänet oikeassa elämässä. Olen kuullut että unissa voi nähdä vain ihmisiä jotka olet oikeasti nähnyt, mutta mielestäni tämä ei pidä paikkaansa.

      Olen myös moraalisesti sairas enkä näe ihmisissä hirveästi mitään arvoa. Ei haittaisi minua vaikka muutama miljoona katoaisi.
      Tykkään erilaisista asioista jotka eivät ole hyväksyttäviä moraalisesti. Toisinsanoen nämä kaikki ihmiskunnan "paheet".

    • jussuf5

      Siis minkälaisia fantasiasi ovat kun tyydytät itseäsi? Vai onko minkäänlaisia? Olisi kiva tietää. Itse koen vähän samalla lailla, mutta on fantasioita tyydyttäessä.

    • ni.mi.merkki.ki

      Ihan ekaks kiitos kaikille (asiallisista) vastauksista. Koitan tässä jotenki hahmotttaa jotain identiteettini osaa tai jotain :p

      Ja jussuf5:lle, se täs hasuu onkin, kun en mä koe mitään fantasioita tos tilantees. Kunhan vaan tuntuu hyvältä se masturbointi tommosena fyysisenä toimintona=tuntee vaan jotain jännää mielihyvää siitä, kun omii erogeenisii alueita koskee. Joku kyl joskus on väittäny, että ihminen ei vois masturboida saamatta siinä jotain fantasioita toisten kanssa harrastamasta seksistä ym. toiminnoista, mut en sit tiiä, oonko mä joku poikkeus ;o

      • eevaroosa__

        Ai ei ihminen voi maaturboida saamatta fantasioita seksistä toisen ihmisen kanssa? :D joopa joo.. Mitä puppua

        Kyllähän lapsetkin usein masturboi, vaikkei tietäisi seksistä yhtään mitään. No tytöt nyt ainakin, pojat ei samalla tavalla voi saada orgasmeja vielä lapsena. Minä olen tyttö ja itse sain niitä ensi kerran 7 vuotiaana ja en kyllä fantasioinut silloin kenestäkään, ihan lapsen ilolla runkkasin :D Ei siinä mieti että mitä on tekemässä, tutustuu vaan kehoonsa ja seksuaalisuuteensa.

        Ihminen todennäköisesti runkkaisi vaikka olisi yksin koko maailmassa. Kyllä ne omat spotit aina sieltä löytää, eikä siihen muita tarvita.

        Voit löytää ne kiinnostukset myöhemmällä iällä. Älä huolehi. Eiköhän toi oo joku vaihe. Uskon et aseksuaaleja on maailmassa aika vähän lopulta todella. Ja hei tarkennus siihen muuten; aseksuaali voi ihastua ja rakastua muttei välttämättä koe sitä seksuaalista halua lainkaan.

        Tai oletko miettinyt sitä, että olisitkin lesbo? Olen monien lesbojen kuullut sanovan sitä, etteivät ensin tienneet mitä ovat, ihmettelivät vaan kun miehen ei kiinnosta samalla tavalla kuin kavereita. Mulle seksuaalinen suuntautuminen ei koskaan oo ollu suuri ihmetys, oon aika pienestä pitäen tienny että oon lesbo :) Mutta joo eiköhän kaikki nää tälläset aiheet valkene sitten lopulta ajan kanssa.


    • ppp96

      Täällä on myös yksi seksuaalisesti poikkeava poika. Ihastumisia on ollut, mutta se on aloittajan tavoin tuntunut vain sosiaalisten normien takia tulleelta, eikä aidolta ihmisen ihastumiselta. En ole ikinä itsetyydyttänyt tai katsonut pornoa, en kiihotu siitä. Minulla on kuitenkin eräs fetissi, joka on sen verran nolo, etten sitä täällä kerro.

      Teihin immeisiin olisi kiva tutustua, pistäkää viestiä [email protected]

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4974
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3267
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1405
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      74
      943
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe