SUURI KENKÄKYSELY- huijaus

kyselyksi naamioitu

Osallistuinpa huvikseni suureen kenkäkyselyyn. Tarkoitus oli saada ilmaiset (he he..) lenkkarit vaivaiseen 3e postikuluhintaan. Olin todella niin naiivi että laitoin visa-nro:n ja maksoin "postikulut". Lopussa kiitettiin kaupoista ja näytölle tuli "Tulosta"-nappi.
Sitä kun painoin, ei kuitti tulostunut vaan sen sijaan näytölle tuli kirje, jossa kerrottiin minun liittyneen juuri mrcal365.com jäseneksi hintaan 40e/kk.

Voihan närhen munat miten voikin ihminen olla NÄIN idiootti. EN ole koskaan ennen osallistunut mihinkään ja aattelin kerrankin kokeilla. Hitsi...

Laitoin viestiä heti että käytän katumisoikeuttani ja perun jäsenyyteni. Sieltä tuli vastaus että peruttu on mutta jäsenyysehtojen mukaisella tavalla. Jäsenyysehdot muka näkyvät heidän kotissivuillaan mutta eipä näy....

31

2136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sopuli1

      täällä toinen huijattu miten tämän jässennyden voi lopettaa

    • Mrcal 365

      Täällä 3 huijattu . Lopetin heti kortin ja teen rikosilmoituksen . Pankin mukaan voivat lypsää vaikka loppuelämän ton 40€. Pankille kannattaa tehdä myös reklamaatio. En siis tilannut tuota tarjottua nettikalenteria ja rahat lähtee.
      Oletteko muuten saaneet niitä lenkkareita postitse ? Tuskinpa on kukaan.
      Suomen lain mukaan kaikilla nettitilauksilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.
      T.nina

      • 321

        Tarkoitatko siis että voivat periä rahaa edelleen vaikka kortti on kuoletettu eivätkä sitä enää suoraan siitä saa?


    • Seppo.Jyrkinen
    • Viimenen kerta

      Itse menin samaan lankaan ja kuoletin kortin, poliisi ei mahda paljon kiinnostua kun kyseessä ulkomaalainen homma ( oiskohan nigerian pojat liikkeellä).

    • lopettaa täytyy

      Itse samassa langassa. Kuoletin kortin,mutta en vielä tiedä ennättivätkö enemmänkin "vetää" tililtä. Tilausvahvistus ilmoituksia tuli kaksi vähän erilaista.
      Tuleepa ns. "turpiin" nämä houkutukset ja hyvät tarjoukset.

    • jos laitat

      Netissä ei kannata laittaa tänä päivänä mitään omia nimia , osoitteita tai yhteistietoja tai pankkikortin numeroita mihinkään.

      Jos laitat otat riskin että menetät esim luottotietosi ja paljon rahaa.

      Suomessa on lain mukaan vapaus tehdä rikoksia "netin" kautta. Eli viranomaiset ei tutki niitä kuin pitäisi.

    • doktoribitti

      Joukkokanne poliisiin ja joutuvat alkamaan tutkia asiaa.

      Oletteko tehneet ilmoituksen kuten pitää?

    • sannikas1

      Onko kukaan saanut kenkiä soittamalla palvelunumeroon tai kengät postimaksun maksettua postiennakolla 2014?Uskon ettei minunkaan tule perille asti ikinä.

    • nimetön

      Puolivuotta sitten tilasin kengät, mutta en saanutkaan niitä ja huomasin vasta äskettäin että rahat on hiipumassa joka kuukausi pois. Kävin makille kertomassa kaiken ja he leikkasivat minun korttini ja sulkivat sen ja saan uuden kortin kahden viikon päästä. Sitten ei tarvitse maksaa mitään enään.

    • Patra

      Onko Visa kortiltasi velottu kuukausimaksuja? Tämä tanskalaisfirma huijaa muunmuassa testaamaan talvitakkeja, mutta heidän tarkoituksenaan on vain saada luottokortin numero, jolta veloittaa varoja. Rikollista toimintaa, ehtisikö poliisi puuttua
      asiaan.

      Kari

    • Ocicat

      Nyt niillä uusi huijaus, ilmaiset matkaliput Toscanaan hotellilla. Onneksi katsoin tätä sivustoa ja säästin itseeni murheilta. KIITOS!

      • oyåabåoy

        En osalistunut Enkä ole nähnytkään ko. kyselyä sanoisin Heti että olen niin ruma huhupuheiden mukaisesti ja vielä läskikin huhupuheiden mukaan jotta koneenne menisi rikki jos vastaisin Sitäpaitsi kävelen aidoilla michall korseilla mm. Kaikki tulevat miniä ehdokkaat tänne olen ajatellut teitä kauvaskantoisesti jotta tekin köyhinä opiskelijoina voisitte kehuskella, ainakin joskus ja laadukkasti :)


      • oyab

        Muuten olette varmaankin katsoneet elokuvan pussikalja pojat Toivon että ette pahastu jos jollakin on samanlaiset eggokengät jotka tyypit piruttain pöllivät kaupasta pääosan esittäjälle Nauroin tänään kädet kasvoilla tyypin ilmeelle ja reaktiolle hänen saadessaan pöllityt kenkänsä :) mielikuva hänestä tänään.


      • ååår

        että nyt jos eggokenkiä myyvät ovat pahoittaneet mielensä Pyydän hetken "hiljaisuutta " Ensinäkin varmasti hyvät kengät kenelle ne sopivat Jos olette katsoneet elokuvan havaitsette että tyypille kaverinsa pöllivät piruttain vääränlaiset kun katsoo yleisilmettä ja rentoa stailausta :) ja vielä senjälkeen astui koirankkaan uusilla eggoilla, kalliossa eivät osaa käyttää pussikaljapusseja korjatakseen koirien jätökset Hyvä elokuva


      • aboyåå

        Nämä pussikalja pojat ovat monesti älykkäämpiä nuoruustaan huolimatta kuin esson baarin parlamentit Esimerkki pussikaljapojat kun näkevät arabia lippiksen naisen päässä he osaavat lukea että siinä on joku ollut abu dhabissa formuloissa Eikä kuten esson baarien parlamentit keksivät luutuneissa aivokiskoissaan likaisia, hävyttömiä oletuksiaan Hyvä pussikaljapojat meilläkin päin :)


    • Sinisilmäinennro2

      Täällä ilmoittautuu myös yksi heikkouskoinen joka meni samaan lankaan! Mitäs kokemuksia nyt on ihmisillä, miten parasta toimia? "jäsenyyden" irtisanominen, kortin kuoletus ainakin ensimmäisenä? Ovatko nämä toimenpiteet auttaneet onko vielä jotain mitä pitäisi tehdä vai riittävätkö nämä siihen ettei tili tyhjene tasaiseen tahtiin?

    • ikävääää

      Tee nyt ainakin rikosilmoitus. Jos kaikki huijatut tekisi, niin kai jotain auttaisi. Tiedotusta tämmöisistä pitäsi saada myös lisää, jotta vältyttäisiin uusilta huijauksilta. Kysäise, jos vaikka Iltalehti tms. olis kiinnostunut tekeen jutun. Jatkuvasti noita huijausilmoituksia ainakin facessa on.

    • sinisilmäinennro2

      Mites noiden muiden toimenpiteiden toimivuus?

    • idioottiko

      Hei! Täälläkin yksi idiootti osallistui siihen! Miten "jäsenyyden" saa peruttua ja mistä ko. jäsenyydestä saa tietoa? Tutkimuksessa piti saada lenkkarit (osallistuin siihen juuri), miten tämän kaiken voi perua?

      • edellinen

        En siis ole vielä maksanut mitään enkä luovuttanut kortti- tai tilitietojani mihinkään.


      • Vituttaa123

        Minulla sama tilanne! Saitko asiasta lisää tietoja, että onko ne saanut meidän tilinumerotunnukset vaikka mitään ei ole luovuttanut?


    • solekil

      Nalkkiin menin minäkin, mutta onneksi älysin tulla tälle sivustolle lukemaan, soitin saman tien pankin asiakaspalveluun ja kuoletin kortin kun perhana olin sen 2€ maksanut sillä kortilla. Oppirahat maksoin ja toivottavasti pääsen vielä eroon pakkojäsenyydestä...kele!

    • Minna122

      Pitääkö munkin kuollettaa kortti vaikka lopetin siihen kun tuli että maksua ei hyväksytty, ovatko saaneet kortin tiedot kumminkin, vastaavia kokemuksia?

    • anonyymi_wIJ

      Mulla just menny 49€ tililtä vaikka en koskaan edes kuullutkaan koko sivusta ja vielä mennyt korttimaksuna. Tehdäkö rikosilmotus vai pankkiin ottaa yhteyttä vai?

    • Anonyymi

      Kuoleta maksukortti aivan ensteks. Pankkisi ohjeistaa kuitenkin tekemään niin ja uusii kortin sinulle sekö joudut siitä maksamaan hinnaston mukaisesti.

      Suhtaudu rikosilmoitukseen niin, että sinulla on tämän firman ja tiliotteellasi näkyvän firman nimitiedot, ennekuin avaat polisin sivuilta "rikosilmotuksen jättämis" -linkin. Rikosilmoistukseen voi liittää kuvanakkaapauksia jöseneksi liittymistietosivusta (jos kuvakaappaa sen), verkkopankista näkvistä tililtä lähteneistä varoista, mutta liiteiden koostamisesta sinulle koituu sen verran ylimääräristä vaivaa kun välität poliisin n.1- viikossa käsitellyn palauteraportin pankillesi verkkopankissa. Tämä kaikki, mitä asialle voit muilta kiireiltäsi kenties nähdä vaivaa ja ehtiä tehdä, voi tuntua hyvin turhauttavalta, koska pankkisi sitten ohjaa sinua kääntymään vielä kuluttajasuojaan, joka on ulkomaisen verkkokaupan tapauksissa Euroopan kuluttajakeskus.

      Jos Euroopan kuluttajakeskukseen saataisiin tästä huijarifirmasta ja sen toiminna dokumenttia jokaiselsta tapauksesta vielä lisää, tämän verkkokaupustekliahuijarifriman toiminta, (ainakin samoilla laittellla ja iihen ohjelmoiduilal yritysnimillä) voisi lopulta onnistua viedä loppuun ja lakkautetuksi. Huijareita ei kannusta jatkamaan, jos useat tekevät ilmoituksia kulutajasuojaan , koska lopulta heidän toimnteiden (sis. jonkin maksupäätteen ylläpito yhteistyökummapnin kannsa, johon he saavat ohjelmoitua huijattujen luottokorttitietoja, ylläpito alkaa käydä heille sen verran kalliiksi, etteivät he lopulta pysty jatkamaan kyseenalaista huijaritoimintaansa. Kun viranomaistaholla on riittvästi näyttöä hoijauksista, onnistunee asettaa fiman nimi ja tunnus liiketoimintakieltoon.

    • Anonyymi

      Vapauden kenkä huijasi minulta 62,50€, kun tilasin kengät ja maksoin netissä. Kenkiä ei kuulunut 1,5 kuukauteen ja aloin kysellä. Pyydettiin vahvistamaan toimitusriedot ja tilausnumero. Lähetin heille sähköpostissa 7 kertaa tiedot uudelleen. Nyt he haluavat valottaa minulta toimituskuluja 17,50 €! Tilausta ei voi perua, vaikka en ole kenkiäkään saanut. He eivät palauta rahoja. Olen täydellisen raivon partaalla.

    • Anonyymi

      Vapauden kenkä vaikuttaa huijaukselta!! Tilaamani paljasjalka kengät alkoivat hajoamaan HETI ENSIMMÄISELLÄ KÄYTTÖKERRALLA. Lähetin kuvan ja reklamaation suomen kielellä suomenkieliseen asiakaspalveluun, johin kehtasivat vastata jollakin singaporen kielellä josta nyt ei ota mitään tolkkua!! SUOSITTELEN PYSYMÄÄN KAUKANA VAPAUDEN-KENKÄ nimisestä yrityksestä!!

    • Anonyymi

      Ostin Vapauden kengästä (huijausfirma!) kengät, maksajana Klarna. Kengät eivät olleet paljasjalkakengät, eivätkä Suomen oloihin, vaikka siis "talvipaljasjalkakengät". Palautus piti maksaa itse! 25,40€! Klarnan avulla palautusmaksu onnistui, paitsi lähetyskulut, 2,90€ jäivät vieä minun maksettavakseni (lähetyskuluja ei pitänyt olla). Eli minulla ei ole kenkiä, olen maksanut noin 30€ ja olen velkaa vielä Klarnalle tuon 2,€. Aion vielä tehdä reklamaation sinne Euroopan kuluttajasuojaan...

    • Anonyymi

      Tehkää rikosilmoitus jos ootte menettäneet rahojanne tälle firmalle! Vieläkin se iloisesti mainostelee. Jos rikosilmoituksia tulee useita, voivat jopa alkaa tekemään asialle jotain.

    • Anonyymi

      Huijausta tietenkin. En ole saanut rahojani takaisin, kun en noutanut pakettiautomaatista ja Matkahuolto on sekoillut

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3067
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      545
      2922
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2105
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1952
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1761
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1502
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1247
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1198
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1162
    Aihe