OLLILAN PELLEKERHO KOITTAA KAATAA SUOMEN

Rämälämä ding dong

Mikä on kun ei taidot riitä lauletaan laulussa.Jorma on nyt sellaisilla poluilla että olis paree mennä kotio.Tällaiset verot vie ihmisiltä työhalut ja onko oikein että ensin houkutellaan ihmiset ostamaan tontteja perustamaan perheitä kaupunkien taakse ja sitten aletaan valtion puolesta heitä kuppaamaan?Häpeäisivät mutta kun eivät edes sitä osaa!

31

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SAVE FINLAND

      Ollila tyri nokian nyt hän koittaa lopettaa Suomen jonka päättäjät on ihan pihalla missä mennään.TÄMÄN LAITAN NYT ISOLLA.JOS TÄLLAISET PERKELEEN VEROT TULEE KANSA EI LÄHDE ENÄÄ TYÖHÖN KUN SE EI KANNATA! OLETTEKO VALMIIT RUOKKIMAAN KELAN RAHOISTA NÄMÄKIN JOTKA NYT VIELÄ SINNE KEKOON KORTENSAKANTAVAT?KYKENEMÄTTÖMÄT ULOS EDUSKUNNASTA YM TYÖRYHMISTÄ

      • näin on

        Ollila on esimerkki tunarista jonka touhuilun jälkeen jää vain rauniot.Miksi tällainen tunari laitetaan tekemään jotain tällaista mitä sivistynyt yhteiskunta ei kaipaa?Suomi on täynnä näitä töppöjä ja olisi jo aika ruveta yt:llä putsaamaan virastoja eduskuntaa ym näistä suojatyöläisistä jotta saadaan rahaa työllistää oikeita tekijöitä.Suomi ei kestä jos työläiset jää kotiin.


    • Ahneuden aie

      Kannatin ajoveroa aluksi.

      Luulin nimittäin, että ajoverolla olisi korvattu käyttömaksu. Käyttömaksu on mielestäni erittäin epäoikeudenmukainen autoaan vähän käyttävälle. Mieleeni tulee omat vanhempani, jotka käyvät vanhalla autollaan kaupassa lähimarketissa pari kertaa viikossa. Ajoa joku alle 2 000 km vuodessa, mutta veroa maksatetaan samoin perustein kuin kaupparatsu maksaa.

      Sitten huomasin, että tällä ajoverolla on aikomus korvata myös auton hankintavero!
      Tämä tietää selkeästi veronkevennystä niille, joilla on varaa ostaa uusia kalliita autoja.
      Ja tämä kalliiden autojen veronalennus on tietysti kerättävä veronkorotuksena alemmilta tuloluokilta.

      Kukahan on se roisto, joka on lobbaamassa kalliiden autojen hankintaveron alennuksen maksattamista pienituloisilla ajoverona?

      • pkplnk

        Heh,ensin valitetaan kalliista autosta ja nyt kun hinta alenisi niin ei sekään kelpaa.


      • Sarkasmia vähän
        pkplnk kirjoitti:

        Heh,ensin valitetaan kalliista autosta ja nyt kun hinta alenisi niin ei sekään kelpaa.

        Tarkoitat varmaan, että aivan niinkuin päivittäistavarakaupassakin...


      • Sama.
        Sarkasmia vähän kirjoitti:

        Tarkoitat varmaan, että aivan niinkuin päivittäistavarakaupassakin...

        Ops. Meni väärään ketjuun..


      • Minäkin olen joukkoliikenteen kannattaja. Mutta juuri maaseudulla jossa on poistettu lähes kaikki palvelut ja näin matkat eri paikkoihin vain pitenevät eikä ole julkista liikennettä kyllin kattamaan mahdollinen vaje, näissä tapauksissa auton käyttö on lähes pakollinen.
        Uutta lakia suunnitellessa tulisi ensin katsoa onko se käyttökelpoinen koko maassa jos kerran laki tulee koko suomen alueelle.


      • susi jo syntyessään
        pkplnk kirjoitti:

        Heh,ensin valitetaan kalliista autosta ja nyt kun hinta alenisi niin ei sekään kelpaa.

        Nyt et ymmärtänyt edellisen pointtia. Ei kenelläkään ole autojen hinnan alentamisesta vastaan sanottavaa. Asia kun ei ole kuitenkaan niin yksinkertainen, sillä eihän autojen hintoja olla pudottamassa vaan autoveroa Ollilan työryhmä haluaisi muuttaa. Koko työryhmän ehdotus on susi jo syntyessään. Ensinnäkin tuota ehdotettua sateliittipaikanninta tullaan käyttämään valtion toimesta paljon muuhunkin kuin kilometrimaksun kerääjänä (vaikka muuta väittävätkin). Muita käyttäjiä tälle laitteelle tulevaisuudessa on aivan 100% varmasti ainakin poliisi joka pystyy sakottamaan autoilijoita ylinopeudesta ko. Laitteen avulla hyvinkin helposti. Toinen juttu onkin sitten se, että jo rekisterissä oleviin autoihin aivan varmasti joutuu auton omistaja OMALLA kustannuksellaan laitattamaan sen paikantimen. Arvatkaapa keksiikö kukaan rahastaa paikantimen asentamisesta? Kolmas juttu onkin sitten se, että oikeasti rikkaat tykkäävät tästä pelle ehdotuksesta koska he siitä hyötyvät. Tavallinen tallaaja jolla on justiin mahdollisuus ostaa se 30000 euron kottero maksaa tästäkin uudistuksesta rikkaidenkin puolesta. Asiahan menee näin: nykyisin 30000 euroa autoveroineen maksava auto maksaakin uudistuksen jälkeen noin 27000 euroa. Eli vuotuisesta ajomäärästä riippuen autoilu tulisikin huomattavasti kalliimmaksi Ollilan systeemillä hyvinkin nopeasti. Rikkaat sitten ostavat sellaisen auton joka nykysysteemillä maksaa 100000 euroa. Ollilan ehdotuksen mukaan auton hankintaveron poistuessa auton hankintaan tarvittava pääoman määrä voisi pudota jopa 40000 euroa. Eli saisivat ökyauton uuden systeemin mukaan 60000 eurolla. Kärsii siis ajaa vuositolkulla melkeinpä mielin määrin ja autoilu on edullisempaa kuin nykysysteemin mukaan. Näyttää siltä, että suomesta halutaankin tehdä valtio jossa rikkaat rikastuu ja tavalliset tallaajat maksavat rikkaiden "etuudet". Köyhistä ei kukaan välitä mitään. Kannattaisi vähän ministereidenkin miettiä ketä ottavat tällaiseen työryhmään. Ollilan saavutukset kun ovat vauhtisokeus Nokiassa ja sen seurauksena syöksykierre ja Nokian dumppaaminen ulkomaiseen omistukseen. Nyt näyttää siltä, että hän ajaa suomeakin lopulliseen syöksykierteeseen.


      • kommentz

        SUOMESSA AUTOVERO ON ERITTÄIN KORKEA....

        OLLILAN TYÖRYHMÄN EHDOTTMA SYSTEEMI ON PERIAATTEEESSA HYVÄ JOS

        SILLÄ KORVATAAN AUTOVERO KÄYTTÖMAKSU

        MUTTA ESITYKSEN TOTEUTUS VAATISI MYÖS KILOMETRIVERON SITOMISEN ESIM

        ELINKUSTANNUSINDEKSIIN JOTTA VALTIO EI VOISI SILLÄ RAHASTAA PERUSTEETTOMASTI


        LUKEKAA OLLILAN TYÖRYHMÄN ESITYS...ARVOSTELKAA VASTA SEN JÄLKEEN


      • siinä kommenttia
        kommentz kirjoitti:

        SUOMESSA AUTOVERO ON ERITTÄIN KORKEA....

        OLLILAN TYÖRYHMÄN EHDOTTMA SYSTEEMI ON PERIAATTEEESSA HYVÄ JOS

        SILLÄ KORVATAAN AUTOVERO KÄYTTÖMAKSU

        MUTTA ESITYKSEN TOTEUTUS VAATISI MYÖS KILOMETRIVERON SITOMISEN ESIM

        ELINKUSTANNUSINDEKSIIN JOTTA VALTIO EI VOISI SILLÄ RAHASTAA PERUSTEETTOMASTI


        LUKEKAA OLLILAN TYÖRYHMÄN ESITYS...ARVOSTELKAA VASTA SEN JÄLKEEN

        Jep luettu on ja lasketaampas, henkilöautolla ajetaan keskimäärin 18000km vuodessa, jos nyt oletateen ensin henkilö joka ajaa vanhalla autolla, vanhan systeemin mukaan käyttömaksu noin 150€ ja ollilan ehdotuksella 18000km x 0,068€ = 1224€ eli 1074€ kalliimmaks tulee vuodessa.

        Seuraava autoilija ostaa uuden pikkuauton ja ajaa sillä vaikka 10 vuotta, vanhalla systeemillä autovero 3000€ 150€ x 10 vuotta = 4500€
        Uudella systeemillä säästää autoveron 3000€, mutta kilometrimaksut tekee 1224€ x 10 vuotta = 12240€ eli 7740€ kalliimmaksi tulee ollilan ehdotus.

        Kolmantena uuden auton ostaa rikas porho, säästää autoverossa 100,000€ eli ainoa joka voittaa tässä pelissä 87,760€ 10 vuoden aikana ja mistä tämä voitto tulee ? no tavallisten autoilijoiden pussista !


    • vatuttaa

      Ihmisten kiusaaminen valtion puolesta on hävytöntä.Suomi täyttyy mielenterveyspotilaista kun luotto menee elämään.

    • Bensavero 0 %

      Suuri visionääri joka visio erään kännykkäfirman lähes konkurssiin, eikä nähnyt kosketusnäytön tuloa markkinoille.

      Nyt sama visionääri visioi nollaveron 0% öljyä jalostaville yhtiöille, tämähän on loistavaa.

      Täytyyhän Saudien, Oligarkien ja Norjan saada vähän lisää tuloja, koska elämä on kallista. Verovapaushan auttaisi heidän ahdinkoa.

    • kuuno

      Mies on ihan uuno.

    • Ahne ihmisluonto

      Periaatteessa hyvä ajatus, että käyttömaksu korvattaisiin ajoverolla.

      Asian vaan pilasivat eturyhmät, jotka haluavat itselleen ylimääräistä etua
      uudistuksen yhteydesssä. Tämä ryhmä on suurituloiset, jotka uudistuksen yhteydessa rupesivat hakemaan oman verotuksensa keventämistä muiden kustannuksella.
      Eli kalliiden autojen hankintaveron siirtämistä köyhempien käyttömaksuksi.

      Tulee mieleen sääty-yhteiskunta, jossa aatelisto oli vapauttanut itsensä verotuksesta. Verot kerättiin kokonaisuudessaan talonpojilta.

      Ihmisen luonto ei muutu. Samanlaista raha-aatelia ollaan nytkin luomassa, jos alemmat säädyt eivät asiaa vastusta.

    • Perusjärkeä kehiin

      Koittakaa nyt ajatella kenelle äänenne annatte kun vaalit on ovella. Vasemmiston lyyli koittaa kampittaa duunarit ja porvaripelle säestää rinnalla.

      • V8 / E85, kiittää

        Todella hyvä uudistus, kiitos Jorma


      • rivi nelonen
        V8 / E85, kiittää kirjoitti:

        Todella hyvä uudistus, kiitos Jorma

        V8:lle voin sanoa että pohjoiskorean malli ei toimi täällä.Ihmisten kyttääminen ei ole sivistyneen yhteiskunnan tapa hoitaa sosiaalirahojen vajausta.Lopettakaa se rajaton tukirahojen jako ja jättäkää työssäkäyvät ihmiset rauhaan.Kilometrivero on sairas ajatus eikä ole millään tasolla kannatettava.Suomalaiset maksaa peltilehmistään jo niin paljon veroa että hirvittää.Koittakaa ymmärtää vanha viisaus kun malja täyttyy on aika lopettaa.


    • 2000 luvulla
    • kansa päättää
    • Per Saukko

      Allekirjoittakaa kansalaisaloite vapaan liikikkuvuuden puolesta ilman viranomaisvalvontaa Oikeusministeriön sivuilla: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/608
      Jos aloite saa vähintään 50 000 kannattajaa, eduskunnan on lain mukaan pakko käsitellä se.
      Niin: ja laittakaa sana aloitteesta kiertämään.

    • Kävellen näkee

      Virolaiset ajavat täällä Viron kilvillä vaikka asuvat Suomessa vakituisesti. Suomessa kunnan ja vvo:n asuntoja ei vuokrata väliaikaisesti.Miksi tulli ei tee mitään näiden asioiden paikalleen saamiseksi? Pääkaupunkiseudun vuokrasuntojen parkkipaikat on Viron kilpisiä autoja pullollaan ja verot ym jää saamatta.Tämä pellekerho voisi alkaa näistä eikä koittaa omiaan tappaa verotaakan alle! Suomen perverssi suhtautuminen omien piinaamiseen on aika erikoista! Tämä kansa on nin nynnyä että ihan harmittaa eikö olisi jo aika alkaa osoittamaan mieltä porukalla?

      • kommentz

        ASIAA VALVOVAT TULLI SEKÄ POLIISI...JOS VALVOVAT


    • sikamenoa

      Kansan kusetus alkaa saamaan jo sellaisia muotoja että on aika nousta barrikaadeille! Miten pitkään kansa katsoo tätä touhua? Minä väitän että jos tällainen laki ajetaan läpi se nostaa sellaisen raivon ihmisissä että alkaa tapahtumaan sillä ihmiset joita on houkuteltu kehyskuntiin velkaisiin taloihin ei huumori riitä!

      • kohta vuosi vaihtuu

      • ei seurantaa
        kohta vuosi vaihtuu kirjoitti:

        Muistakaahan äänestää tässä linkki,

        https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/608

        Pistin nimeni sinne pari viikkoa sitten. Kaikki muut mukaan myös. Kohta vaaditaan varmaan sirua ihon alle, jotta voidaan seurata liikkeitä. Siis kansalaisaloitteeseen vaan nimi. Kirjautuminen esim pankkitunnuksilla. Oikeusministeriön yllläpitämä sivu.


      • werwedswewe
        ei seurantaa kirjoitti:

        Pistin nimeni sinne pari viikkoa sitten. Kaikki muut mukaan myös. Kohta vaaditaan varmaan sirua ihon alle, jotta voidaan seurata liikkeitä. Siis kansalaisaloitteeseen vaan nimi. Kirjautuminen esim pankkitunnuksilla. Oikeusministeriön yllläpitämä sivu.

        "Aloite on saanut kannatusilmoituksia 17 565 kappaletta"

        Eipä tuo paljoa kiinnosta ollila-vero tulee tätä menoa jo ensi viikolla.


    • Maksua pukkaa
      • dr hanurista

        Peräpukamia pukkaa kun ihmiset jää kotiin makaamaan.Miksi maksaa työssäkäymisestä kun ennen siitä sai palkkaa.


    • Eesti

      Suomalaiset miksi alistutte noin sairaille päättäjille?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe