AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Osuuskauppojen tavarahinnat

Osuuskauppojen tavarahinnat

6 Vastausta 24 Lukukertaa
Osuuskauppojen hintataso on korkea. Mistä johtuu? Ovatko city-kepulaiset johtajistossa?
Kepulaista sijoitustoimintaa!
Jokainen Osuuskauppa maksaa vuosittain korkoa asiakasomistajan sijoittamalle osuuspääomalle. Osuuskauppojen hallitus päättää vuosittain, kuinka paljon korkoa maksetaan; jotkin Osuuskaupat maksavat jopa 20 % korkoa. Mikä parasta, korko on verotonta 1500€ asti (siis 20 % riskitön ja verovapaa vuosituotto sijoituksellesi!) Liittymisen mukana asiakasomistaja saa tarjouksia ja etuseteleitä, joten käytännössä ensimmäisen vuoden tuottoprosentti voi nousta vieläkin korkeammaksi.
City-Maalaisliitto oli 2004 Helsingissä ylltäävän tehokkaaksi osottautunut tuotemerkki.
Ääniä ropsahti heti kerralla peräti 20 kpl.
Onko avainsana Telluz?
iskee taas omaan nilkkaan, kuten aina.

" Alueosuuskaupan ylin päättävä elin on edustajisto, joka valitaan vaaleilla joka 4. vuosi. Jokainen yli 15-vuotias asiakasomistaja voi äänestää vaaleissa ja asettua ehdolle edustajistoon täytettyään 18 vuotta. Edustajiston tehtävänä on valita hallintoneuvosto. Hallintoneuvosto puolestaan päättää osuuskaupan toiminnan peruslinjoista ja valitsee hallituksen.

Varsinaisen toimielinroolinsa lisäksi alueosuuskaupan edustajistolla on merkittävä asema laajan kontaktipinnan muodostajana asiakasomistajien ja osuuskaupan johdon välillä. Edustajisto kokoontuu osuuskaupan sääntöjen määräämällä tavalla. Yksittäisistä edustajiston päätäntävaltaan kuuluvista asioista tärkeimpiä ovat sääntöjen muuttaminen, ja mahdolliset osuuskaupan toiminnan lopettamiseen tai sulautumiseen liittyvät päätökset."

Kun punikki on niin tyhmä, ettei osaa vaikuttaa asioihin kun siihen annetaan
mahdollisuus, niin itkeminen on typerää ja turhaa.
>>>Jokainen yli 15-vuotias asiakasomistaja voi äänestää vaaleissa ja asettua ehdolle edustajistoon täytettyään 18 vuotta. Edustajiston tehtävänä on valita hallintoneuvosto. Hallintoneuvosto puolestaan päättää osuuskaupan toiminnan peruslinjoista ja valitsee hallituksen.<<<

Kovin on näennäistä osuuskauppojen demokratia. Jokapäiväistä toimintaa ajatellen tärkeimmät päätökset tekee jäsenestä käsin laskettuna vasta neljäs porras. Miksi jäsenet eivät saa valita suoraan hallintoneuvostoa ja vaikka hallituksenkin?

Joskus aikoinaan edustajiston korvasi jäsenten yhteinen kokous, jossa hallintoneuvosto ja/tai hallitus valittiin.
Ei persut sinua hyväksy ehdokkaaksi. Ei hyväksyneet palstan valvoja Aaltostakaan, vaikka oli sinua fiksumpi mies. Senkin kanssa riidaannuit, kuinkapa muuten.
 /   /  /  /  / Osuuskauppojen tavarahinnat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta