J. Tukiaisen Dolls Diary 21.12.13. "Teitä odottaa kuuma paikka!”

Syntymäsynkkä 1

Uutta törinää pukkas… yleensä vauhti kiihtyy ennen lopullista romahdusta.

Mutta kuinka jollakin voivat ajatukset pyöriä yhä vaan viikontakaisessa sekoilussa ja nahistelussa, kun oman pikkusiskon jäätynyt ruumis pötköttelee parhaillaan Helsingin ruumishuoneen kylmiössä, ja hautajaisia ehkä pitäisi hieman miettiä, ehkä jopa hiljentyä jouluun? Näin siis Tuksu 21.12. aamupäivällä:

”JULIASTA TULEE KOKO SUOMEN IKONI, SUOMEN MARILYN MONROE, KAUNOTAR

Olen iloinen siitä, ettei Julia tiedä minun viimeisimåiä tapahtumia ennen hänen kuolemaansa. Me rakastimme molemmat Juha Immosta tosi paljon. Julia nauroi aina Juhan vitseille, me nautimme hänem huumorintajustaan. Julia kysyi usein Jollaksessa minulta, missä on Juha ja hän haluaa tavata hänwet.

Juttelin kahden hyvin ystvällisen ja fiksun miehen kanssa Juhan naapurissa, toinen miehistä näytti mulle valokuvan jossa hän oli lapsena Kasper nimisen possun kanssa, hän oli viettänyt lapsuutensa maatilalla.

Puhuimme lähinnä ihmissuhteista ja anteeksiannosta. Hän oli sitä mieltä, etttä ex-puolisollekin voi antaa anteeksi ja jatkaa parisuhdetta uudestaan. Minäkin olin sitä mieltä, että exän kanssa voi jatkaa suhdetta.

Soitin kymmeniä kertoja Juhalle, mutta hän ei vastannut. Sitten yhtäkkiä puolilta öin, Juhan puhelimeen vastasikin "johtaja" Joni Virtanen. Hän huusi ja kiroili mulle puhelimessa ja oli hyvin agressiivinen.

Olin täysin tyrmistynyt, sillä Juha oli jatkuvasti haukkunut Jonia minulle, ja Juha oli sanonut vain pari päivää aiemmin minuile, että hän on katkaissut kaikki välit Joniin.”

Osa 1. (5)

55

570

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Syntymäsynkkä 2

      Jatkoa, osa 2. (5):

      ”Menin soittamaan Juhan ovikelloa, ja silmittömän raivon vallassa Joni Virtanen hyökkäsi minun kimppuuni. Hän heitti minut maahan ja alkoi nyrkeillä lyömään minua päähän ja kasvoihini.

      Hän huusi "saa-tanan läski oman isäsi hylkäämä huo-ra."

      Hän löi minua useita kertoja nyrkeillä niin, että toinen silmäni meni täysin mustaksi ja päähän tuli suuri kipeä kuhmu. Olin shokkitilassa, hän huusi minua kokoajan huo-raksi ja sanoi tappavansa minut. Sitten Joni otti keittiöstä veitsen ja sanoi sillä tappavansa minut.

      Edellisenä iltana olimme olleet kaksistaan Juhan kanssa firman pikkujouluissa, jonka jälkeen Juhs halusi DTM ravintolaan.

      Kun hän humaltui, hän alkoi lyömään minua ja heitti minut maahan ravintolassa, jolle on kyllä silminnäkijöitä. Joku toinen suurikokoisempi mies tuli lohduttamaan minua ja sanoi, ettei mies saa IKINÄ lyödä naista, vaikka olisi homokin, niin naista ei lyödä.

      Juha katosi pois ja minä kävelin yksin kotiin, jolloin matkalla tapasin jonkun pikkujouluporukan, jonka kanssa vietin loppuillan keskustassa.”

      Osa 2. (5)

      • no niinkö siinä kävi

        Päikystä:

        "Juha sanoi minulle, että hän oli antanut koko antibioottikuurin Julialle korvaa varten. Julia kuitenkin kertoi minulle, että hän oli saanut vain yhden tabletin."


      • Mitkä pikkujoulut?

        Tuksu: "Edellisenä iltana olimme olleet kaksistaan Juhan kanssa firman pikkujouluissa." Mikä oli firma, missä pikkujoulut olivat?


      • Julia kylmeni

        Miksi oman pämppäys ravintolassa oli Johannalle tärkeämpää kuin siskon, naisdiabeetikon vointi?

        Näyttää siltä, että Julia kuoli isosisko Johannan välinpitämättömyyden ansiosta. Julia kylmeni Jollashovissa usean päivän ajan kenenkään tietämättä, vain Bonzo-koiran todistaessa kituliasta tapahtumaa emäntänsä vierellä.


      • juhiz1987-rapo

        Juha Immonen (juhiz1987) raportoi 18.3.14 Facebookissa:

        "ja se vielä ettei kenellekään jää epäselväksi johanna oli viimeinen joka kävi julian luona jollaksessa ennen kuolemaa!! hän kertoi itkien mulle että hänellä on huono omatunto?!?...."


    • Syntymäsynkkä 3

      Jatkoa, osa 3. (5)

      ”Nyt palaan siihen viimeisiin iltaan.

      Joni Virtanen olisi tappanut minut, ellei asunnossa olisi ollut paikalla joku tuntematon, suurikokoisempi mies (Juha ja Joni ovat molemmat suhteellisen pienikokoisia mieheksi) ja kyseinen tunetamton mies piti kiinni Jonista ja huusi minulle, että "ota nopeasti sun vaatteet täältä ja lähde NYT!!!!!"

      Menin jonkilaiseen kummalliseen tilaan, ihankuin kaikki olisi ollut painajaista, ainoastaan unta. Joni heitti minulle huutavan suloisen possuni ja huusi, että
      "ota huo-ra tää sika mukaasi!!!!!"

      Huusin takaisin, että haluan myös pikkukoirani Esmeraldan, joka oli asunnossa. Sekä Joni että Juha eivät suostuneet antamaan mulle omaa koiraani ja uhkailivat mua kaikella. Naapurit tulivat paikalle, ja pyysin heitä soittamaan poliisit.

      Kaksi poliisia tuli paikalle ja olin hysteerisessä tilassa.
      He erottivat minut porraskäytävään ja alkoivat juttelemaan tämän tuntemattoman suomalaisen miehen kanssa, joka näillä näkymin pelasti henkeni.

      Joni ja Juha valehtelivat vuoronperään ja kuorossa poliiseille. Muistaakseni ensin he väittivät, että Esmeralda on heidän oma koiransa, ja olin muka murtautunut asuntoon ja hirveitä valeita siitä, miten "väkivaltainen rikollinen" olen ja "kuulen vankilaan, voiko poliisit viedä mut vankilaan!!!!!!"

      En voinut uskoa korviani!!!!!!!!

      Olin pitänyt Juha Immosta yhtenä rakkaimmista ja läheisimmistä ystävistäni.
      Hän on nukkunut kuukausikausia minun vieressäni, välillä Jollaksessa ja välillä keskustassa.

      Olimme myös pari vuorokautta aiemmin hänen asunnossaan, kun Julia tuli sinne taksilla ja kertoi kauhuissaan, kuinka hän oli valvonut 4 vuorokautta putkeen, ja hänen korvaansa särki. Juha sanoi minulle, että hän oli antanut koko antibioottikuurin Julialle korvaa varten. Julia kuitenkin kertoi minulle, että hän oli saanut vain yhden tabletin.

      Julia katsoi silmiin Juhaa sängyllä ja painotti kovasti sitä, että "älä petä meitä", ja olemme yhdessä kaikki kolme tiimi, joka muuttaa ulkomaille. Juha soitti Charice-nimisen japanilaisen pikkutytön esittämän huikean esityksen youtubesta "Titanic."

      Osa 3. (5)

    • Syntymäsynkkä 4

      Jatkoa, osa 4. (5):

      ”Miten on mmahdollista, että pari päivää myöhemmin Juha kääntyi täysin minua vastaan ja suorastaan kehotti Jonia lyömään minua ja haukkui minut lyttyyn???????

      Sanoin poliiseille, että heidän pitää tarkistaa asunnon sisältä, onko Juhalla kaksi vai yksi koirapassia. Minullahan on Esmeraldan koirapassi.

      Pollisit toimivat väärin tässä tilanteessa, heidän olisi pitänyt ehdottomasti pidättää Joni Virtanen. Sain kuitenkin pikkuisen rakkaani, Esmeraldan takaisin! Poliisit kävivät hakemassa koirani asunnosta, ottivat monta laukullista vaatteitani (joita olin ottanut Seiskan joulukuvauksia varten), ja he antoivat minulle kyydin keskustan asuntoon nähtvästi turvallisuus syistä.

      Julia aina sanoi, että minä tarvitsen henkivartijan, enkä voi liikkua Helsingin yössä yksin. En olisi kuitenkaan uskonut, että läheisin ystäväni kääntyy yhtäkkiä minua vastaan! Tässä tilanteessa olen onnellinen, ettei Julia koskaan nähnyt tuota tapahtumaa eikä koskaan nähnyt mustaa silmääni, sillä hän luotti Juhaan kuten minäkin.”

      Osa 4. (5)

      • lagom ljugare

        Mutta onko tapahtunut ihmeparantuminen vai mikä? Kun mustasta silmästä ei ole jäljellä harmaata viiruakaan tiistaina tehdyssä seiskavideossa, jossa Johanna suree Julian kuolemaa.

        Minullakin on jokusen kerran ollut mustasilmä, ja täytyy tunnustaa, että joka kerralla on parantuminen vaatinut yli viikon, lähemmäs kaksi.


    • Syntymäsynkkä 5

      Jatkoa, osa 5. (5):

      ”En voi sanoa enää mitään.

      Julia oli surumielinen ja ahdistunut useita vuosia. Vain muutama päivä ennen hänen kuolemaansa Julia seisoi keittiössä ja melkein huusi minulle ja Juhalle, että:

      "MEIDÄN PITÄÄ LÄHTEÄ TÄSTÄ MAASTA POIS JA ÄKKIÄ."

      Hän toisti useita kertoja samaa asiaa, että meidän pitää ehdottomasti muuttaa tästä maasta pois, muuten kuolemme kaikki.

      Minä sanoin, että me lähdemme!!!! Minä ostan lentoliput, ja aloimme suunnittelemaan, missä tulemme asumaan USA:ssa. Mielestäni Julia oli kaikkein onnellisimmillaan meidän yhteisillä matkoilla.

      Hän oli kuvaannollisesti taivaassa, kun uimme yöllä Fontaineau Blue Hilton hotellin valaistussa suuressa uima-altaassa Miamissa. Silloin tapasimme myös Udin ja Dannyn, jotka tulivat seisomaan uima-altaan viereen. Me uimme yhdessä Julian kanssa uima-allasta päädystä päätyyn ja olimme niin ONNELLISIA!!!!!

      Pyydän nyt kaikilta suomalaisilta, antakaa rauha Julian sielulle!

      Kaunotar, missi Julia on nyt saanut rauhan ja on siellä upeassa paratiisissa jonne hän aina kaipasi. Se paratiisi on paljon upeaampi kuin Miami, Hawaiji tai Dubai.

      Teille nettiherjaajat ja kiusaajat voin sanoa vain yhden asian:

      Teitä odottaa kuoleman jälkeen kuuma paikka, jossa Raamatun mukaan tulee olemaan iitku ja hammasten kiristys, eikä sieltä ole poispääsyä. Se paikka on ikuinen kladotus ja meidän perhe ei mene sinne, vaan me kaikki olemme pelastettuja. - Johanna Tukiainen”

      Osa 5. (5)

    • Hhtrfyhbkk

      Wau.. Mä olen oikeasti ihan sanaton. Toi ämmä on päästään sekoamassa lopullisesti. Vaikuttaa todella mielenterveyspotilaalta joka _oikeasti_ nyt tarvitsisi pitkää hoitoa.

      Säälittää kyllä eläinten puolesta. Epätasapainossa itsensä kanssa, joten siitä tietää, että ei eläimet saa sellaista elämää, mitä heillä pitäisi olla.

      On surullista tietenkin että Julia kuoli niin nuorena mutta kaikki me tiedettiin mihin se päätyy. Johanna ei sitä ikävä kyllä ikinä hiffannu vaan veti siskonsa keikoille kun pässiä narussa.
      Surullinen tapaus.

      Mutta tuo, että meitä tavallisia kansalaisia, uhkaillaan jollain satukirjan hel-vetillä, niin voin sanoa Tuksu suoraan sinulle, että tervemenoa, SINÄ OLIT SE JOKA DIILASI KOVIA LÄÄKKEITÄ JA VIINOJA … SINÄ PUHUIT YMPÄRI IHMISEN, JOKA HUUTI KAARINASSA TUSKAA YÖSSÄ ETTEI HALUA ELÄÄ NÄIN!

      Mutta Tuksu, sä olet niin kiero päästäs, ettet tajua että sinä olet se joka sai kaiken tämän pahanolon aikaseksi. Kaikki lähti 2008 ja sun takia erotettiin jopa ministerin tasolla oleva henkilö. Eikö sulle saa-tanan emakko mikään riitä?!

      Sun perhe on rikkoutunut ja isäs hakkaa päätä seinään suljetulla SUN TAKIA!! Siskos makaa ruumishuoneella ja sä elelet jossais fucik laalaalaa maassa edelleen ja vedät kuohuvaa siskos kunniaksi? Haloo?! Sä olet murhaaja! Syjlen sun päälle kun sut nään!

    • 5+11

      Pelkkää valhetta....!!!!
      Fontaineau Blue ei kuulu Hilton ketjun hotelleihin.

    • Bkbkbbkb

      Minä minä minä minä
      Täysin seko jengiä koko porukka. Ainoastaan eläimiä tulee sääli.

    • sekot

      Mihin ihmeen uskonlahkoon nuo kuuluu? Eihän kenestäkään voi muuten tulla noin hulluja.

    • afaf

      Se on Tuksun ikioma lahko.

    • Antipastanjauhaja

      Livets Ordilaisiahan ne on, ja kyseinen lahkohan edusta amerikkalaislähtöistä prosperity gospelia jonka opetusten mukaan rikkaat ja kauniit ovat Jumalalle mieluisampia kuin köyhät, sairaat ja rumat. Eli täysin Jeesuksen opetusten vastaista kristillisyyttä.

    • Prometheus

      Luin tuosta Livets Ordista muutamia artikkeleita netistä, historiikia jne.
      Minun mielestäni se muistuttaa hyvin paljon modernia satanismia.
      Lähempänä siis satanismia kuin kristinuskoa.

    • Livets Ord -lahko

      On kummallista, että savolaisperhe menee tuollaiseen amerikkalaislähtöiseen lahkoon mukaan...

    • ei ymmärrä

      Luulempa että Tukiaisten perhealbumissa on aika hardcore-kamaa. Ei tuollaiseen totaaliseen kaaokseen voi päätyä muuten. Lapsuudessaan on pakko olla jotain todella outoa ja vinoa.

      • Joopa joo höpö höpö

        Sinulla taitaa mielikuvitus laukatata taas valtoimenaan.
        Jäivätkö pillerit väliin?


    • hörhökultti

      Olisikohan kyse tästä (poimittu Wikipediasta): "In an article published in Cultic Studies Journal in 1992, forty-three former students of Livets Ord Bible School were interviewed. Nearly 50 percent of the forty-three students had experienced psychosis-like symptoms, and 25 percent had attempted suicide. Also common were anxiety, feelings of guilt, and emotional disorders."

      Ei tarvitse enää ihmetellä Tuksunkaan toimintaa.

    • bg3rbg3r3r

      Tää on kyllä parasta viihdettä nyt mitä tunkio suoltaa piripäästään.

    • todella huolestunut

      Luin paljon nyt Johannan kopioituja kommentteja muutaman kuukauden varrelta. Hänellä on todella pahoja harhaluuloja ja todellisuus muutenkin vääristynyt. Siskon kuolema on jo toissijaista verrattuna hänen ongelmiin ja siihen, miten häntä on kohdeltu nyt esim. Juhan taholta. Tuo nainen tarvitsisi hoitoa ihan oikeasti. Täysi-ikäistä ei ole helppo vanhempienkaan laittaa pakkohoitoon mutta jotain tässä täytyy hänen kohdallaan alkaa tekemään. Mitä tuntematon ihminen voi asialle tehdä?

    • Älä sekaanu

      Älä sotkeudu!!! Jos välttämättä haluat:

      a) yöllisiä puheluja ja viestejä about 10 per yö
      b) jatkuvaa rahankerjuuta
      c) jatkuvaa "miksi minun pitäisi ?...-höpinää"
      d) lääkekaappiisi murtauduttavan
      e) Tuhkin koirat ja sian hoitoon epämääräiseksi ajaksi ja ilmoittamatta -ilmaiseksi
      f) toimittajien kyselyjä
      g) todistajaksi poliisitalolle / oikeuteen
      h) aivan jatkuvaa valehtelua
      i) omaa elämääsi lehtiin
      j) tavaroitasi katovan...kännykkä...tietsikka..korut...

      Tuksu vetää herneet sulle 100 % sti ja kirjoittaa susta tiedot haukkumisten kera lehteen ja päiväkirjaansa Jos haluat ylläolevaa pas*kaa, niin siitä vaan jeesaamaan -ihmistä jolle vain hän itse voi jotain tehdä. Aivan turha sääliä ja yrittää muka pakkohoitoon -ei auta, ei mikään !

      NIIN KAUAN KUIN TUO NAINEN VETÄÄ VIINAA -HÄN TUHOAA KAIKEN YMPÄRILTÄÄN. Uskokaa te jeesustelijat jo viimein!!!!!!!!!!

      Huokaiskaa sitten kun Mia Mari Johanna on vankilassa!

    • Vars. hirviö

      Tuksu on kaiken lähistöltään tuhoava terminaattori.

      • MINÄ MINÄ

        Seuraatte narsistin elämää livenä.


    • On the way to hell

      Juulia on ylösnoussut, ja jos Tunkki meinaa vielä joskus nähdä siskonsa, niin nyt olisi viimeinen aika tehdä täyskäännös.

    • Tuoksu Tukevainen

      Julia kertoi minulle ilosta itkien, että Jumala oli ilmoittanut ottavansa Johannan miniäkseen.

    • Post Mortem

      Tuksu puhuu perättömiä vainajan suulla!

    • Virtanen kuittasi ip

      Joni Virtanen kommentoi Tuksun törinää 21.12. iltapäivällä:

      ”Jooo-o!
      Tuksulla on nyt suruaika ja niin meillä kaikilla on joskus ollut sellainen...

      Ei mulla tulis mieleenkään lähteä sotimaan tuollaisena ainakana ihmisten kanssa. Nyt hän on ottanut mut silmätikuksi ja viljelee toistamiseen pitkin internettiä shittiä minusta!! Hänen puolustajat sekä vihaajat on laittanut ilkeitä viestejä minulle. Lässyttäkää keskenänne mua ei kiinnosta ottaa mitään osaa mihinkään senkus vingutte, miten ilkeä ihminen ja hullu mä olen....

      Eiköhän se selviä kohta kuka oikeesti tarvitsee mielenterveysapua! Busted!"

    • Kaikki esiin

      Virtasen kannattaa yhdessä Juha Immosen kanssa puhua Hymylle tai Metropolille ja kertoa kaikki mitä tietävät Johanna Tukiaisesta ja tämän toiminnasta. Hetki ja mahdollisuus ovat nyt, sillä kuukauden päästä ovat esissä jo uudet teemat.

    • Tiedot Poliisille

      Sama koskee Poliisia. Kannattaa olla tässä oma-aloitteinen ja etupainotteinen.

      • Vol. 666

        Käänteitä glamourin saralla, Vol. 666:

        ”yhtä luotettava kuin ....?

        En ymmärrä, miksi Juha (kampaaja) lähti Johannan mukaan ruotsiin, vaikka teki selväksi minulle ettei todellakaan lähtisi tuohon rumbaan toiste ja lupasi myös perheellensä, ettei hengaile sen ihmisraunion kanssa enään. Kaikista pettynein olen siihen, että Juha antoi uuden puhelinnumeroni tuolle bimbolle ja hänen puhelimestaan sain haukkumissoittoja tuona heidän kohtaamishetkenä.

        Itseasiassa kaikki näissä kuvioissa pyörineet ihmiset ovat osottautunut yhtä "luotettaviksi"....Joo-o.....Kaikkea ei voi, eikä tarvitse ymmärtää. Aikamoinen oravanpyörä, mutta siinä se on pähkinänkuoressa! =) Toivottavasti kaikilla oli mukavat juhlapyhät


    • gpåeoöklk

      Taitaa Johannalla olla jo täällä maan päällä tuo "Itku ja hammasten kiristys"????

      • Hammaspeikko 666

        Kyllä oikea elämä opettaa Tuksulle nöyryyttä.


    • Tuksuhoney

      Tuo Tuksun laatima Dolls Diary -kirjoitus (avaus) ilmestyi nettiin sen jälkeen, kun Tuksu oli yön ja aamun aikana juonut alkoholia ja ottanut kolmiolääkkeitä tasaisen varmaan tahtiin Jarna Lahdenvuon asunnossa Nurmijärven Sorvankaarella.

      Kaksitoista tuntia myöhemmin... Tuksu oli saapunut Helsinkiin jollakin konstilla. Hän riehui illalla helsinkiläisestä yksityisasunnossa. Sieltä hänet vietiin hoitoon Haartmanin sairaalaan (joka sijaitsee Meilahden sairaala-alueella).

      Hymy-lehti raportoi 21.12.13 myöhään illalla

      ”Johanna Tukiainen kiidätettiin sairaalaan!

      Hymyn saamien tietojen mukaan Johanna Tukiainen on kiidätetty Haartmanin sairaalaan.
      Tukiainen oli ollut yön ystävänsä luona Nurmijärvellä, viettänyt päivää ravintolassa ja eräässä yksityisasunnossa. Lähipiirin mukaan Tukiainen oli ottanut myös lääkeannoksen, joka oli peräisin ystävältä.

      - Minä en niitä Johannalle antanut. Huomasin vasta myöhemmin, että lääkkeet olivat kadonneet, ystävä huomauttaa.

      Syystä tai toisesta Tukiaiselle oli tullut vakava kohtaus, jonka johdosta hänet toimitettiin nopeasti sairaalahoitoon. Haartmanin sairaala sijaitsee Helsingissä.

      Johanna Tukiaisella on ollut erittäin raskas ja surun murtama viikko, sillä hänen Julia-siskonsa kuoli maanantaina.”

      Artikkeli: http://www.hymy.fi/uutiset/johanna-tukiainen-kiidatettiin-sairaalaan

      • Sipuli kilahti

    • ...

      Onkohan huojuvat käyneet kattomassa ystäväänsä sairaalassa?

    • Tuskin ja tuskin men

      Eiköhän ne juhli DTMssä, kun ei tarvi vähään aikaan nähdä tota rapajuoppoo.....

    • Lumihitula

      Tässä Tukiainen Storyssa on huikea kässäri: juuri kun ajattelee, että mitään pahempaa tai typerämpää ei enää voi tapahtua niin sieltä pesee taas uusi käänne.

      Ja päähenkilö, hyvän tarinan mukaisesti, ajautuu kiipelistä toiseen, mahdottomalta tuntuvaan ahdinkoon ja olemme koukussa: jäämme seuraamaan selviääkö hän sieltä vai ei, ja jos niin miten.

    • Kellis-Elli

      Johannalle oikea paikka olisi mielisairaala.

    • Iltamakasiini 23.12.

      Iltamakasiini 23.12.2013:

      ”Johanna Tukiainen kertoo sairaalaan joutumisensa syyn
      Vahinko!

      Johanna Tukiainen joutui sairaalaan, mutta on toipunut vakavasta tilanteesta.

      - Otin lääkkeitä yliannostuksen. Minulla ei ole muistikuvaa. Heräsin sairaalassa. En tajunnut mitä siinä oli. Join alkoholia tarkoituksella, mutta ei minulla ollut tarkoitus ottaa itseäni hengiltä, Johanna Tukiainen kertoo.

      Perheessä on ollut syvää surua, sillä Johannan sisko Julia Tukiainen menehtyi vain muutamia päiviä sitten.

      - Julian viimeiset sanat ovat koko ajan mielessäni. Hänelle on tärkeää, että pärjäämme. Hän ei puhunut siitä, että kuinka itse jaksaa. Hän halusi, että pysyn vahvana. Aion toteuttaa sen mitä Julia sanoi. Hän halusi, että säilyn hengissä. Lähden maasta pois.

      Johannan sairaalaan joutumisesta kertoi ensimmäisenä Hymy.”

      Artikkeliin: http://iltamakasiini.fi/johanna-tukiainen-kertoo-sairaalaan-joutumisensa-syyn/

    • Glamourin riemu

      Jotenkin tuntuu jännältä seurata aitiopaikalta, tältä suomi24-näätien palstalta, kuinka mielisairas ihminen hiljalleen menettää kaiken. Tuksulla ei ole toivoakaan palata eurolavoille julistamaan glamourin riemuvoittoa, kun juuri sen riemuvoitonsa avulla hän tappoi pikkusiskonsa.

      • Pöllöt ovat puhuneet

        Pöllöt ovat puhuneet!


    • Sisäisesti Ruma

      Kertoo aika paljon Tuksun sisällä olevasta ihmisestä, jos jatkuvasti herjaa muita julkisesti (Dolls Diary -kirjoitukset, Facebook, SeiskaLive).

      • Seiska rahastaa

        Seiska rahastaa Tuksuilla niin kauan, kun hänellä henki pihisee.


      • Sos.pornoa
        Seiska rahastaa kirjoitti:

        Seiska rahastaa Tuksuilla niin kauan, kun hänellä henki pihisee.

        Kyllähän se niin on, että sosiaaliporno myy. :)


    • Maksullista seksiä

      Paljastuskirjassa kerrotaan useammalta taholta, että Johanna oli useampaan kertaan muiden kuullen haukkunut Julian siitä, ettei tämä ollut sänkyyn päädyttyään vaatinut miehiltä rahaa:

      "Mähän oon moneen kertaan sanonut, et aina pitää pyytää!"

      Aikoinaan Julia oli vedetty tähän maksullisen seksiin mukaan Miamissa Tuksun uskottelemana, että niiden rahojen avulla saavutetaan parempi elämä.

      • Kauppaa, paritusta

        Tuossa kommentissa ollaan asian ytimessä siitä,
        mistä siskosten elämässä ja taloudessa oli kyse.


    • Alta rimojen

      Tuksu onnistuu aina yllättämään käänteissään! Kylläpä on sekaisin tuo akka...

      • Arvaa harmittaako?

        Tuo Tuksun avoimesti levittämä kirjoitus voi harmittaa jälkikäteen.


    • Pöllöt ovat perässä!

      Pöllöt puhuvat Tuksulle myös keväisin (FB 17.4.14 illansuussa):

      "Varokaa, Suomi on täynnä pöllöjä........! nyt niiden huuhkajien määrä on vain kasvanut, pahuus lisääntyy. Pöllöt ovat perässä."

      • Linnut, linnut!

        Tuksu jatkoi illempana:

        "Pöllöt ovat saapuneet tähän maailmaan, huuhkajien aikakausi alkaa.
        Onneksi Julia pääsi pois. Ehti pelastautua."


      • Rantatalon kutsu
        Linnut, linnut! kirjoitti:

        Tuksu jatkoi illempana:

        "Pöllöt ovat saapuneet tähän maailmaan, huuhkajien aikakausi alkaa.
        Onneksi Julia pääsi pois. Ehti pelastautua."

        Kohta on Dolls-korporaation vetäjä Kellokoskella.


      • Pöllöjen hyökkäys!
        Linnut, linnut! kirjoitti:

        Tuksu jatkoi illempana:

        "Pöllöt ovat saapuneet tähän maailmaan, huuhkajien aikakausi alkaa.
        Onneksi Julia pääsi pois. Ehti pelastautua."

        17.4. myöhään illalla se sitten tapahtui, ja Tuksu raportoi:

        "Huuhkajat ovat nyt ilmassa............ ;) Pöllöt ovat iskeneet!"


    • Pöllö tuolla ulkona

      Huhuu, huhuu, huhuu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe