Ostin mökin.

oliko halpa?

Joo, vaikka on ollut juttua että ei justiinsa nyt kannata ostaa, eikä myydäkkään, silti ostin Kouvolasta Vuohijärven rannasta mökin. Maksoin siitä mökistä ja tontista(2600m2) 124000 euroa, ja tuntuu että sain halvalla. Ranta aukeaa lounaaseen, ja hiekkaa on 75 metrin leveydelle. Orilammen hotelliin on 2km, mutta en siellä aio käydä, kun en ole niinamäen miehiä.
Joo, ostakaa mökkejä muutki, kyllä kannattaa.

46

3581

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nisse

      Mökistä ei kannata yli sataa tonnia maksaa..

      Saimaalta olisit saanut samaan hintaan ja kunnon iso vesistö

      • Katseles vähän

        Ei niin, jos ei halua rantatonttia. Muuten joutuu maksamaan yli 100000.


    • Dyyk Kari

      Vuohijärvi on yksi Suomen kirkasvetisimmistä järvistä. Hyvä valinta, vaikka veneilyä harrastavana mieluiten mökkeilenkin selkä-meren saaristossa.

      Saimaa on iso, mutta kaukana isoistaasutuskeskuksista katsottuna.

    • -ikkunaprinsessa-

      Aika kallis oli mun mielestä ja pitäisi löytää 100 000 lla rantamökki . Mutta
      pääasia että itse löysit juuri sinulle sopivan mökin :) ja olet tyytyväinen....

      • eipä muuta

        Löytyyhän niitä. Huonokuntoisia kuivanmaan mökkejä.


      • mek
        eipä muuta kirjoitti:

        Löytyyhän niitä. Huonokuntoisia kuivanmaan mökkejä.

        Itse kattelin mökkejä netista kun olin ylöjärvellä mökilla niin alle 60 tonnilla löytyy pikkujärviltä rantamökki ja se on jo halpaa mutta jos haluaa isolle vesistölle niin maksaa. Mökin hinta riittppu myös varustelutasosta etä onko vain kesäasuttava vai voi olla ympärivuoden.


    • Rakentaja1

      Pitäisi tosiaan löytää mökki alle sadan tonnin, mutta kun ei löydy.

      Mietippäsitä, että minkälaisen töllin rakennat sadalla tonnilla? Se ei nykyään ole kummoinenkaan. Olisin valmis maksamaan melkein sata tonnia pelkästä tontista saadakseni tuollaisen tontin.

      Minusta mökki on todella edullinen kun ottaa huomioon, että kyseessä on puhdas vesistö, hyvä ranta ja kohtuullinen matka.

    • pissipäät..

      hölmö se on joka maksaa yli 50 000 mökistä.
      äijä maksoi 124000 ja puhuu halvasta vielä. outo jässikkä tosiaan.

      isoja rahoja. joo että "halpa".

      olen saanut sua YLI tuplasti halvemmalla mökin muualta kuin pskaisesta kymenlaaksosta.

      pankkihan tuonkin maksoi ja velkaannutti sinut.

      joo ja järvi pittää olla , ei kermaprseelle kuivanmaan mökit kelpaa.

      kyllä ottaa aivoon nää suomi idiootit.

      ja vttuako tänne tulette lässyttämään ostoksianne?

      on vähän idiootteja nää suomi24 keskustelupaikat. sitähän tää internetti muutenkin on.

      saa täällä sentäs pimeetä bisnestä tehdä kun ei veroja tarvi maksaa samalla kun lukee teidän ääliöiden juttuja "halvoista" mökeistä,

      käteiselläkö oikeinn maksoit?

      kymppitonnilla saa jo ihan hyvän mökin mitä sinä tietenkin sanot pskaksi. tosin netissä. muualla et.
      eikä tarvi järveä kun on muutakin vesistöä.

      • hyv1

        Minäkin olen ostanut mökin kolme vuotta sitten. Rannasta heti nousee kuhaa, siikaa ja matikkaa. Nytkin mökillä, takassa tulet ja radio päällä. Minulle mökki on rentoutumispaikka ja maksoin mitä maksoin eikä harmita yhtään ;)

        Huomenna matikkasoppaa kun verkot vedessä. Nam....


    • 100 000e..

      kyllä minua harmittaisi jos olisin tuollaiset summat uhrannut pelkän maiseman takia..

      • oliko halpa?

        Joo, mutta autoni maksaa vain 79800 euroa, jossakin pitää säästää kun mökki maksoi yli 100000€.


    • Jouluaamun uniko

      Ostit varmaan vuonna 2005, sillä tällä hetkellä tällä Kouvolan/Iitin seudulla ei ole yhtään tolkullista omarantaista mökkiä myynnissä moiseen hintaan, joitakin alkeellisia saarimökkejä on ollut, mutta nekin menneet pian.

      Teille, jotka haaveilette käytökelpoisesta omasta rantamökistä muualla kuin jonkun pienen lammen rannalla ja alle 100000e hintaan ja alle 200 km pääkaupunkiseudulta, tehkää itsellenne palvelus ja unohtakaa... Ei tule tapahtumaan tässä elämässä.

      • huuhaata

        Ei mene pitkään kun mökkejä on yllin kyllin käyttämättä. Nuoriso ei halua eikä osta mökkejä jossa ei ole mukavuuksia. Mökit jäävät autioiksi. 40tonnilla saa jo rantatontteja "pieniltä" muutaman kilometrin järviltä 2h matkan päästä helsingistä. Siihen sähköliittymä plus työt 10tonnia. 50t mennyt. Pohja plus perustus samalla imeytyskenttä saunan vesille 10t plus 5t imeytysjärjestelmä. Mökki 40m2 ulkoavalmis rakennettuna 40t. Lämpöpumppu töineen 5t.

        110t rannalla sähköt talvoasuttava ja ennen kaikkea uusi.. Itsellä jää sisätyöt eli maalaus ym pintanikkarointi ja huonekalujen paikalleen laitto. Kuivakäymälä paskalle.

        Joten yli sadan tonnin vanhat mökit on hulluutta, etenkin jos eivät ole edes talvikuntoisia kuten suurin lsa suomalaisista mökeistä ei ole.


    • masse3

      Sukulaiseni ovat yrittäneet myydä mökkiänsä jo useita vuosia siinä onnistumatta. Syynä on liian korkea hinta, pitkä matka Helsingistä, huono kunto ja rehevä tontti. Koska olen itse ollut paljon ko. mökillä, olisin kiinnostunut ostamaan sen, mutta ahneet sukulaiset eivät suostu minulle myymään vaikka olen ollut ainoa halukas ostamaan sen. Olen lisäksi tarjonnut hintaa mitä siitä on pyydetty, ainoa syy miksei ole minulle myyty on ollut kiusanteko ja sukuviha. Vaikka meidän sukulaisten kesken onkin ollut riitaa, niin ei näköjään niin kova pula kuitenkaan ole rahasta etteikö mökkiä voisi makuuttaa vuositolkulla käyttämättä. Käyttämättömyyden takia ranta on ihan umpeen kasvanut ja pitäisi ruopata, lisäksi mökin katot ovat uusimisen tarpeessa ja paljon muutakin. Kalaa järvestä ei kylläkään oikein saa, vaikka myynti-ilmoituksessa kertovat mökin olevan "kalaisan" järven luona. Lähinnä olen viihtynyt siellä sienestyksen ja marjanpoiminnan aikaan, kalastus on kyllä pelkkä vitsi siellä.

      • Ilmainen neuvo

        Käytä bulvaania, niin helppoa se on.


      • taala

        Sehän se ketuttaa kun ei oo massia ostaa omaa mökkiä, pitää suolipalstalla itkeä kohtaloa.


    • astetta kovempi

      "Teille, jotka haaveilette käytökelpoisesta omasta rantamökistä muualla kuin jonkun pienen lammen rannalla "

      Yleensähän se mökki on pienen lammen rannalla. Siellähän sen rauhan just saa. Mikäköhän idiootti sinäkin olet. Taidat itse olla suuren järven rannalla jossa ei rauhaa saa ja kaikki ajelee moottoriveneillä. Minuakin v tuttaisi.
      Oma on oma.

      "Sehän se ketuttaa kun ei oo massia ostaa omaa mökkiä, pitää suolipalstalla itkeä kohtaloa. "

      Mitenkäs kohtalo siihen liittyy?
      Mistäs revit massit mökin ostoon jos töitä ei yksinkertaisesti ole?
      Kyllä minulla on massia mökkiin ja omistan myös sellaisen.
      Kilpaillaanko seuraavaksi kummalla on kauniimpi muija vai onko sinusta siihen muualla kuin suoli24 palstalla ?

      • fiksu ostaja

        "Minäkin olen ostanut mökin kolme vuotta sitten. Rannasta heti nousee kuhaa, siikaa ja matikkaa. Nytkin mökillä, takassa tulet ja radio päällä. Minulle mökki on rentoutumispaikka ja maksoin mitä maksoin eikä harmita yhtään ;)"


        Ai että on ihan sama mitä maksoi ?
        En viitsi ärsyttää sinua enempää mutta saattaa olla että minulla on yhtä hyvä mökki kuin sinulla mutta 70% halvemmalla. Sen luulisi sinua harmittavan jo.


      • kaihyvin
        fiksu ostaja kirjoitti:

        "Minäkin olen ostanut mökin kolme vuotta sitten. Rannasta heti nousee kuhaa, siikaa ja matikkaa. Nytkin mökillä, takassa tulet ja radio päällä. Minulle mökki on rentoutumispaikka ja maksoin mitä maksoin eikä harmita yhtään ;)"


        Ai että on ihan sama mitä maksoi ?
        En viitsi ärsyttää sinua enempää mutta saattaa olla että minulla on yhtä hyvä mökki kuin sinulla mutta 70% halvemmalla. Sen luulisi sinua harmittavan jo.

        No eipä vielä harmita ;) hyvää tätä vuotta Sinulle ;)


    • Blondi? :-)

      Jos perikunnan mökin laittaa myyntiin, missä sitä kannattaa mainostaa? Talviasuttava mökki on Päijänteen rannalla, joten kannattaako se laittaa esim. Hesariin? Kun se ei ole mikään halpismökki ja Hesassa raha vielä kai liikkuu. Mutta ostavatko hesalaiset Päijänteen rannalta mökkejä vai onko se liian kaukana? Kuhmoinen/Pihlajakoski -meinaan?
      Vai Aamulehteen?

      • fds

        Laita molempiin ja vielä etuovi.comiin


      • Punaisesta torpasta

        Netissä kannattaa ilmoittaa, sieltä ne ostajatkin mökkejä etsivät. Lehti-ilmoituksessa on hyvin vähän tietoa siihen nähden, mitä nettiin on mahdollista laittaa.

        Ota hyvät kuvat, sekä sisältä että ulkoa. Olisi hyvä, jos ulkokuvia olisi myös kesäajalta, että näkisi, minkälainen on piha ja ranta.

        Eteläinen Päijänne ei minusta ole liian kaukana pk-seutuun nähden, itsekin etsin pitkään juuri sieltä (enää en etsi, löysin jo). Älä kuitenkaan ylihinnoittele mökkiäsi, jos haluat saada sen kaupaksi.


      • kyllä ostetaan

        Laita oikotie ja etuovi palstoille. Hesalaiset nimenomaan ostavat.


      • kesäinen26

        Mitähän hintaa pidät Päijänteellä olevasta mökistä.? Mulla on siellä myös perikunnan mökki, mutta meitä on monta sisarusta ja on melkoista kolhoosimeininkiä.


    • Jussi m

      Jos mökillään viihtyy ja siitä tykkää ja siellä rentoutuu miel. ilman viinaa ( toki saunakaljat sallitaan ) niin mökki on aina, huom; AINA hintansa väärtt, maksoi se mitä maksoi.

    • samaa mieltä

      Yhdyn edelliseen. Mökki toimii perapeuttisen paikkana. siellä "ladaan akkuja" ja rentoutudaan. Kerätään voimia talven varalle ja haetaan "puhtia" seuraaville viikoille. Eihän sitä oman mielen terveyden hoitamista ja vaalimista voi rahalla mitata. Vaikka mökki maksaisi miljoonan niin se kannattaa maksaa jos siellä olon kokee hyvänä juttuna.

      • kateelliset

        Kun ostin rantapalsta muutama vuosi sitten, tuttavani sanoi, että se on kallis(oli todellisuudessa halpa). Vaimoni sanoi, että sano sille vönölle, että harrastukset saa maksaa.


    • Haluisin myäs

      Varmaan hyvä ostos aloittajalla. Nyt vain kevättä odottelemaan! Itselläkin mökkikuumetta. Hinta on silloin sopiva, kun myyjä ja ostaja saavat kaupan aikaiseksi.

    • eimökkiiikinäenään

      Halpa mökkikin tulee kalliiksi.Korjaukset,verot,matkat sinne,vakuutukset yms.

    • olisin kiinnostunut

      Mitä ihmeen porukkaa täällä on kun pitää 124t€ mökkiä kalliina?
      Eihän sen halvemmalla tosiaan saa rantamökkiä, ei edes mörskää.
      Te jotka tiedätte halvempia laittakaapa yhteystiedot ja kertokaapa millainen mökki on tarjolla voisin harkita ostamista.

      • Mökki-Persu

        ^ Täällä on sosialisteja haaveilemassa omasta mökistä........sosialistin pitää saa kaikki ilmaiseksi.


      • 4 + 15

        124 tonnia mökistä on paljon. 10 vuotta sitten mökki maksoi järven rannalla ehkä 50 tonnia ja tänään tuon 120 tonnia. Tiedän tämän siksi, että sukulainen yritti myydä mökkiän ekan kerran jo silloin eikä mennyt kaupaksi. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin hinta on noussut suunilleen tuohon 120 tonniin, mökki lahonnut ja mennyt huonompaan kuntoon. Mutta kuka täysjärkinen ostaa vanhaa p askaa? Sitä paitsi mökkiläisten määrä vähenee koko ajan, joten on vain ajan kysymys milloin mökkejä tulee kunnolla myyntiin edullisesti.


      • 4 + 15

        124 tonnia mökistä on paljon. 10 vuotta sitten mökki maksoi järven rannalla ehkä 50 tonnia ja tänään tuon 120 tonnia. Tiedän tämän siksi, että sukulainen yritti myydä mökkiän ekan kerran jo silloin eikä mennyt kaupaksi. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin hinta on noussut suunilleen tuohon 120 tonniin, mökki lahonnut ja mennyt huonompaan kuntoon. Mutta kuka täysjärkinen ostaa vanhaa p askaa? Sitä paitsi mökkiläisten määrä vähenee koko ajan, joten on vain ajan kysymys milloin mökkejä tulee kunnolla myyntiin edullisesti.


      • pera5
        4 + 15 kirjoitti:

        124 tonnia mökistä on paljon. 10 vuotta sitten mökki maksoi järven rannalla ehkä 50 tonnia ja tänään tuon 120 tonnia. Tiedän tämän siksi, että sukulainen yritti myydä mökkiän ekan kerran jo silloin eikä mennyt kaupaksi. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin hinta on noussut suunilleen tuohon 120 tonniin, mökki lahonnut ja mennyt huonompaan kuntoon. Mutta kuka täysjärkinen ostaa vanhaa p askaa? Sitä paitsi mökkiläisten määrä vähenee koko ajan, joten on vain ajan kysymys milloin mökkejä tulee kunnolla myyntiin edullisesti.

        Kaikki on niin suhteellista, ostin äskettäin mökin ja maksoin 210 tuhatta. Sain sen mitä halusinkin eli omalla rannalla ja kaikilla mukavuuksilla. Hintahan oli suorastaan halpa jos vertaa neukkukuutioihin Uudellamaalla.


      • älkää houriko
        4 + 15 kirjoitti:

        124 tonnia mökistä on paljon. 10 vuotta sitten mökki maksoi järven rannalla ehkä 50 tonnia ja tänään tuon 120 tonnia. Tiedän tämän siksi, että sukulainen yritti myydä mökkiän ekan kerran jo silloin eikä mennyt kaupaksi. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin hinta on noussut suunilleen tuohon 120 tonniin, mökki lahonnut ja mennyt huonompaan kuntoon. Mutta kuka täysjärkinen ostaa vanhaa p askaa? Sitä paitsi mökkiläisten määrä vähenee koko ajan, joten on vain ajan kysymys milloin mökkejä tulee kunnolla myyntiin edullisesti.

        "Mutta kuka täysjärkinen ostaa vanhaa p askaa?" Järkevämpi ostos kuin 30 000:n mökki. Siinä sitä lannoitetta saakin. Yli satkulla pääsee rannalle. Sehän sinuakin vain ärsyttää, että ei ole varaa ostaa.


    • omanmökki

      Ostin hehtaarin rantatontin 2010 ison järven ääreltä 30te.....voi veneillä eri vesistöissä vaikka kesän. Viime kesänä rakensin sinne hongan saunan tuvalla/parvella kaikkineen 40te. Joskus saa rakentaa varsinaisen mökin 150neliöö jos tarvii. silloinkin ois ollut vanhoja mökkejä pikkulampien äärellä tarjolla 70-120te......no, koin olleeni onnekas kaupoissa ja olen tyytyväinen ostoksiini

    • popp98

      Harmittaa kyllä kovasti tilanne, suvun mökkejä on kaksi, mutta kumpikin on koko ajan aivan täynnä porukkaa ja juhannusvuorosta tapellaan. Perheen kanssa omaa mökkiä mietittiin muutama vuosi ja koetettiin suvun mökeillä käydä, mutta hermot siinä menee, nyt etsitty jo pari vuotta aktiivisemmin mutta hinnat on hypähtänyt viime kesänä ja syksynä rajusti ylös. Oma ranta rannalla(ei ruopattu lampi) ja sähkö ja sisävessa, niin jos tulee alle 150 000eurolla myyntiin ei tuntia pidempään ole myynnissä. Jokunen vuosi sitten sai vielä alta 100 000euron, johon meillä olis enintään varaa,

      Eihän tuota oikein tiedä odottelisko että jossain vaiheessa hinnat kääntyis laskuun kun siitä niin paljon puhutaan. Mutta paljon on euroja menetetty tässä odotellessa, useampi kymppi tonni hävitty hinnanousussa taivahan tuuliin..

      Omakotitalo on rakennutettu, joten ehkä sen mökinkin voisi ajatella teettävänsä avaimet käteen, mutta mistä tontti ja paperijutut, kaikki rajoitukset ja rakennusoikeudet, jäteasiat, sähköliittymät, viemärit ja yms..

      Näin asiaa hiukan tutkittuna tuntuu että omakotitalo on paljon helpompi rakentaa, kun oli selvät sävelet kaupungin vuokra tontilla, ja talopaketti sille avaimet käteen, niin erittäin helppo homma oli. Rakennusviraston kautta talopaketin myyjän juttusille ja juurikaan muuta ei tarvinut talon eteen tehdä.

      Mutta mökkiasiassa ei edes tiedä mistä aloittaa.

    • Köyhä timpuri

      Ostin sukulaiset ulos perikunnan ranta mailta 5 ha n.15v sitten maksoin 36000€
      Silloin ihan hyvä hinta Rakentanut olen pikkuhiljaa 3 pientä mökkiä,itselleni ja 2 lapselleni ja iso keittokatos ja Sauna yhteinen ja iso.
      Näihin mökkeihin mahtuu koko suku juhannuksen viettoon,kun keittokatoksen vintillä on 4 makuu paikkaa lisää.
      Rahaa ei ole paljoa mennyt Rakennus puut saanut kun tien alta kaadettiin metsää pois.
      Mutta ensimmäiset 4-5 vuotta se oli melkoinen työsiirtola.
      Halvallakin selviää.

    • Lomakoti omakoti

      Eiköhän se halpuus riipu siitä, mitä kukin "mökillä" tarkoittaa ja millaista paikkaa arvostaa.

      Itsellä on tie perille saakka, vesijohto, kaksoisviemäröinti, laajakaista, erillinen rantasauna, järvimaisema 180 asetta ja luonnonhiekkauimaranta etelään. Hiekkaa riittää niin pitkälle kuin pystyy kahlaamaan. Ihana paikka, juuri tänään kävin rakennustyömaalla. Aurinko paistoi, ei ristin sielua. Vaikka järvi on kooltaan 50 km2 ei siellä näy eikä kuulu moottoriveneen ääntä. Moni tuttava on luullut, että veneily on kielletty, mutta ei ole.

      Vapaa-ajan asunnon kustannusarvio 200 000- 250 000. Kallis? Ei minun mielestäni. Täysin talviasuttava ja kotoa matkaa 50 km. Itse suunniteltu, viisi terassia kaikkiin ilmansuuntiin. Ihan helmi, en myy ikinä.

      • 20+16

        No tänne se mökki jää kun kuolo korjaa, mitään et mukaasi saa kun matka tuonpuoleiseen alkaa.


      • Seriffi

        180 asetta ei riitä, joku voi tulla kutsumatta kylään


      • älä yritä
        20+16 kirjoitti:

        No tänne se mökki jää kun kuolo korjaa, mitään et mukaasi saa kun matka tuonpuoleiseen alkaa.

        On kuitenkin mukavampi odotella lähtöä 50 vuotta.


      • Anonyymi

        haista paska valehtelija .Ash hole.


      • Anonyymi

        ime munaa


    • Kirvesmiehen muija

      Halpa tai kallis? Se on jokaisen oma juttu. Jos kyseinen mökki tontteineen on mielestänne arvokkaampi kuin mitä olette maksaneet niin sitten se on halpa.

      Joku toinen voi pitää sitä kalliina, mutta onko sillä merkitystä viimepelissä.

      • Anonyymi

        köyhät te valitatte perse aukiset.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1776
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1377
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1336
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1263
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1250
    6. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1209
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1176
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      615
      1138
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      9
      1044
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      974
    Aihe