Poliisit sarja

/%/

Millon poliisit sarjan kuvaukset lopetettiin Mikkelissä ? Vai kuvataanko vieläkin ?

55

3978

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TOM of FINLAN

      kuvataan.kuvataan.erikoisryhmän toimintaa yms.

    • Bill Bob Thorb´nton

      Kuvaukset jatkuu. ESA 301 varusteinaan mm. kaksi kaljupäistä hormooneilla pumpattua bodaria jotka ajavat yötä päivää aurinkolasit silmillä ja teleporttautuvat milloin minnekin tekemään ansiokkaita tehtäviä paikallisten ihmisten auttamisessa ja rikollisten kiinniotossa näyttävät todelliset kykynsä jotka mm. näiden kaljupettereiden koulukavereilta jäivät huomaamatta. Mutta nytpähän näkevät mihin nää kallopetterit pystyvät.

    • Qerötgrlökjuöläekj

      Haistakaa vittu.

    • KuolemaX

      Itse saat perkele turpaan.Usko pois.Ja nopeaan.

      • TeininXXX

        Älä teini uhoa.


      • pusuhuuli lalli

        Caccataa hyi


    • pamp.pua

      Eipäs ny isotella.Mikkelissä on suomen huippu poliisit.olemme saaneet paljon ykkösluokan miehiä esim.mäntyharjun trooperista.

      • pamppua jonnekin

        mäntyharjulta tulleet huiput ovat miestenmiehiä kerrassaan!


    • Poliisejako? no ei

      Voiko olla tietämättömämpää partiota kuin aloitusjaksossa? Tämä partio ei tiedä mitä tarkoittaa aluepysäköintikielto! Uskomatonta! Ja sitten jaetaan vielä paikalliselle asukkaalle väärä tietoa! EI NÄIN! Kohta on 7.00 minuutin kohdalla, asuntoauto ei saisi pysäköidä rannalle, koska aluepysäköintikieltomerkki. Lisäkilvessä ilmoitus talvihuollon puutteesta.

      Mitä niille opetetaan, jos ei edes auttavasti liikennemerkkejä?

      http://www.ruutu.fi/ohjelmat/poliisit/kausi-6-jakso-1-mikkeli

      • InkJet1

        No...Mikkelin böölliisin suurin huoli oli "toimiikos tulostin"....


      • että silleen

        Kyllä minäkin tuota ihmettelin, asukas pyytää poliisin apua ja poliisit vain vähättelee ja antavat väärää tietoa.


      • Pysäköintipomo

        Juu mutta tämä yleistä Mikkelin poliisilla. Ei tiedetä pysäköintisääntöjä. Samaa katsoin itse ja naureskelin jaksoa katsoessa.

        Yleinen ongelma myös esim. Urpolassa. Selännekadulla pysäköintikielto LISÄKILVELLÄ 2h olisiko ollut 8-17 eli kaksi tuntia saa pysäköidä pysäköintikiekolla. Kello 17-8 saa pysäköidä ihan ilman kiekkoakin. Tätä ei Mikkelin poliisi aikanaan tiennyt. Voi voi, autokouluun...


    • Ännikääliöt

      Ilmeisesti haluat pyrkiä kuvauksen kohteeksi, kuten muutkin ääliöt.

      "Älkää viekö putkaan, mitä v.ittua ,s.aatana," niitähän nämä viattomat kuvauksen kohteet aina hokevat.

    • narsismiako

      Aluepysäköintikielosta---

      Rouva, joka piti huolta, ettei saa pysäköidä, oli tyypillinen mikkeliläinen nainen.
      Hänen kaltaisiaan on joka talossa, ja aina he ovat suurin piirtein päälle tulossa...
      Oikeita pomoja...

    • Halina

      Pajusen Harri vei mun sydämen. IHANA MIES!

      • SUPI

        Pajusen Harri vei minun kortin.. A.C.A.B


    • Jari.22t

      Pajusen Harri vei mun neitsyyden. KAMALA MIES!

      • puli pena 57v

        Ja mut putkaan...kiitos, pääsin lämpimään;)


    • Poliisit ovat turva

      Poliisit tekivät vain työtään.

      Katsoin ohjelmaa televisiosta ja lopussa näkyivät tiedot, minkälaisia toimia olivat tehneet työvuorollaan, kertoi aika karua sanomaa Mikkeliläisten ihmisten elämästä.
      Ei ole poliisien syyt, että näin, kyllä se vaan ihmiset teistä itsestänne kiinni mitä teette.

      Toki poliisiin kohdistuu teidän kritiikkiinne, aiheettomasti, oman ja toisten turvallisuuden vuoksi on tehtävä kiinniottoja.
      Sekin on selvennyt näissä jaksoissa niin täällä kuin muuallakin, että samoihin paikkoihin ja samoihin ihmisiin nämä jäljet vievät usein.
      Jotenkin puuttuu se jatkohoito näille, ei mitään pään silittelyä, vaan laitetaan heidät vastuuseen elämästään, pois kaikki tuet ja jonkinlaiseen pakkotyöhön eli pois niistä piireistä ja velttoilusta.

    • Porakastaja

      Ehkä se on paras mihin Reisikainen tuoliltaan pystyy. Kaljupää hormonibodarit ajelee maijoillaan leveenä ja pullistelee pistooli lanteilla mutta vapaalla eivät uskalla siviileissä yksin edes kylille. Ja hyvä niin. Ja komisarioportaassa l-koodi -vioittuneita kusipäitä jotka lähinnä keskittyy pätemään omaa ylivertaisuuttaan.

    • Mrminimuna

      Pitäisikö poliisien olla pitkätukkaisia kukkakeppejä ritsat vyöllään ettei sulla iske toi pienmunakompleksi päälle? Koita nyt vähän edes ryhdistäytyä.

    • Döörti harri

      Ois kiva tavata komisario Toivanen. Vanha kunnon lestadiolainen kyttäpelle. Jonkinmoinen kehityskeskustelu olis tälle "uskovaiselle" kyttäpellelle tarpeen.

    • markku poika

      mikkelin poliisiit on söpöi

    • Ookkonäänähny

      Paras jakso Mikkelin poliiseista on näemmä poistettu sitte ruudusta. Liekkönä miksi? Veivät sitte parhaimman nauruhermoja kutittaneen jakson missä teinit tötöilee eikä tarvi mitään selvittäjiä vaan lähtee putkaan nukkumaan. Koulujenloppu viikonloppu, paras loppu.

      • bensiinilesti

        Harri poliisista on tullut hieman yksinkertainen kuva. Leppoisa savolainen, mutta yrittää konahtaa, kuin epävarma alikessu, mikä lienee siviilissäkin..;) Se tummempi kaveri vaikuttaa oikeasti jämymmältä. Mutta hauskaa seurattavaa. Repesin, kun mannelauma rähähti nauruun visulahdessa, kun Harri ilmoitti tärkeänä kyseessä olevan anastetun meikkilaukun..:)


      • Ruutu

        Eikös nuo vaan max pari viikkoa pysy Ruudussa ja sitten lähtevät bittiavaruuteen... Eli ei mielivaltaisesti poistettu vaan ihan normaalisti vaan katseluaika loppunut.


      • kyl sossu toimii
        bensiinilesti kirjoitti:

        Harri poliisista on tullut hieman yksinkertainen kuva. Leppoisa savolainen, mutta yrittää konahtaa, kuin epävarma alikessu, mikä lienee siviilissäkin..;) Se tummempi kaveri vaikuttaa oikeasti jämymmältä. Mutta hauskaa seurattavaa. Repesin, kun mannelauma rähähti nauruun visulahdessa, kun Harri ilmoitti tärkeänä kyseessä olevan anastetun meikkilaukun..:)

        Hyvin syöneen näköisia mustalaispoikia oli siinä jaksossa.


    • haileselassie909

      Kyl nää on dekkareita parhaasta päästä. Luokan luuserit KOMENTAA. Etttekö usko vai vedetäänkö kyttiä nokkaan?

      • Tosielämän salkkarit

        Kyl nää sinunlaiset tyypit on parhaita, sarjassamme yhteiskunnan tukipilareita ja ruudin keksijöitä. Katsele ihan rauhassa viihdettäsi mulkosilmilläsi. Hyvä että joku saa tyydytettyä halunsa kys. sarjalla ;)


    • viihdettä urpoille

      Mielestäni kys. sarja loukkaa monenkin yksityisyyden suojaa.Vaikka kys. sarjassa kuvataankin virkavallan kanssa ns. kenttätoimintaa, niin ei se oikeuta siltikään ihmisten olevan tunnistettavissa julkaistavassa versiossa, äänen taikka kasvojen perusteella. Varsinkaan, kun kuvattava kohde on ihminen itse, vaikka välttämättäkään ei sitä halua. Tiedän, että yleisellä paikalla kuvaaminen on kuin onkin sallittua, mutta mitä sitten, jos kuvattava onkin yksittäinen henkilö, mikä ei halua olla kuvattavana?
      Sarjan ideaksi sanotaankin jokseenkin olevan poliisin arkea ja tehtäviä näyttävä tosi tv-sarja. Kyllähän se onkin, mutta haalimalla katsojia, pitää myöskin luoda siitä jonkinlaista viihdettä. Eli loppupeleissä se on pelkkä viihdeohjelma, mikä tuo "päähenkilöt" ennemminkin positiiviseen valoon. Kohtaukset leikataan/muokkaillaan niin, ettei varmastikaan "päähenkilö" joudu osoittelun kohteeksi, mikä sitten myös saattaa vääristää koko tapahtumaa/ kohtausta. Ns. "vierailevista tähdistä" voidaan sitten tehdä urpoja koko kansan edessä? Poliisihan on myös ihminen, mutta käyttäytyy aina järkevästi ;)
      Muistaako muuten kukaan olisiko missään kohtauksessa ollut niin , että "päähenkilö" olisi joutunut tokaisemaan, että asian olisi voinut hoitaa järkevämminkin?

      • no voihan...

        Sen takia näiden mallikansalaisten naamat sumennetaan ja ääni muutetaan. Kun katsonut näitä Mikkeli jaksoja, niin jotenkin ei yllätä ketkä siellä virkavallan vastapuolella onkaan ollut.

        nimim. vaatteet paljastaa


      • elä muuta sano.
        no voihan... kirjoitti:

        Sen takia näiden mallikansalaisten naamat sumennetaan ja ääni muutetaan. Kun katsonut näitä Mikkeli jaksoja, niin jotenkin ei yllätä ketkä siellä virkavallan vastapuolella onkaan ollut.

        nimim. vaatteet paljastaa

        Niinpä, siinäpä myös yksi asia. Ihminen ei saisi siltikään olla tunnistettavissa näissä tilanteissa kuvasta, jos ei itse sitä halua, on sitten spurgu tai muuten vaan ei miellyttävä ihminen.
        Sinähän olet sitten parantanut paremmuuden tunnettasi katsomalla Poliisit -sarjan Mikkeli jaksoja toistamiseen netistä? Olet näköjään saanut hieman täytettä elämääsi :) Se on hienoa, kun kiinnostaa muiden tekemiset ja törttöilyt. Itselläsi kun niin elämä pumpulissa ;)


        nimim. keskisormi ärsyttää


      • kaupungin tähtöset..
        no voihan... kirjoitti:

        Sen takia näiden mallikansalaisten naamat sumennetaan ja ääni muutetaan. Kun katsonut näitä Mikkeli jaksoja, niin jotenkin ei yllätä ketkä siellä virkavallan vastapuolella onkaan ollut.

        nimim. vaatteet paljastaa

        No mutta, jos on vieraileville tähdille jotain sanottavaa, tai joku niistä on kussut muroihisi, niin ottappa reippaasti yhteyttä vaikkapa naamakirjassa inboksiin ja keskustelee siellä sitten asiasi. Kaikkihan nykyjään löytyy sieltä :) Se on vaan semmonen homma, että jos yksittäisiä tapauksia aletaan puimaan täällä julkisesti, niin myöskin aletaan puimaan nitä myös jossain muualla, jos tiedät mitä tarkoitan?


      • lamautin laulamaan

        Mitä naamoja sumentaa.juoppo on juoppo.pilviveikko on pilviveikko.selänpesijä on selän pesijä.miettikää kui vituttaa päivästä päivään samoja naamoja hyysätä.ei mitää loukkaa jos kadulla kuvataa ,aivan sama ku sinä kuvaat.erolla että nenä saattaa loukaantuu.Lisää poliiseja vaan.rikoslaki kovemmaksi.kuolemantuomio käyttöön.näin toivoo veronmaksaja.


      • Kuluja kuriin.
        lamautin laulamaan kirjoitti:

        Mitä naamoja sumentaa.juoppo on juoppo.pilviveikko on pilviveikko.selänpesijä on selän pesijä.miettikää kui vituttaa päivästä päivään samoja naamoja hyysätä.ei mitää loukkaa jos kadulla kuvataa ,aivan sama ku sinä kuvaat.erolla että nenä saattaa loukaantuu.Lisää poliiseja vaan.rikoslaki kovemmaksi.kuolemantuomio käyttöön.näin toivoo veronmaksaja.

        Normaalit ihmiset saa maksaa aina kaikesta, mutta putkamaksu

        takaisin. Posiilien autokyyti ruumisauton taksoilla korvattavaksi.


    • dislikes

      Kyllä, erittäin hyviä ideoita. Mahtavaa päätöksentekoa näin ruohonjuuritasolta. Muuttakaa Venäjälle, siellä varmasti on kehitetty tuohon suuntaan asiat jossain määrin.
      Juosten kustu on aina juosten kustu.

    • ojppji

      kkkkk

    • saarasii

      Seurusteleeko se Pajusen Harri jonkun kanssa? :D Täälä ois yks kiinnostunut...

    • 13pöö13

      Ei voi kuin ihmetellä millä luonteella joku hakeutuu kytäksi. Olis mukava tavata tuo tv-parivaljakko kotiloloissa. Kait tuosta saa jotkut kiksit.

    • putkapate

      Kerro tarkemmin havainnoistasi... Aika normi polliiseja.

    • Hajaantukaaaaaaaa.

      Tämä vertikaalirajoitteinen pelle lähinnä nauratti kun se tuli sanomaan että hajaantukaa.Ja yksin olin paikalla. Hajaantukaa..... Puaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    • Nenään saanut

      Millos tuo sarjan teko lopetettiin ku oli yks häsmäkkä syksyllä viime vuonna kolmella pollariautolla ja yhellä lanssilla, etten oo joutunu vahingossa tosi tevee tähtöseks?

    • Annapliis

      Täällä olisi kans yks tyttölapsi vailla poliisia. Äiti, ja mun siskot on aina antanu poliiseille, jos ne vaan haluaa. Ja aika moni niistä haluaa. Tosin ei niillä seiso kuin silleen että on ainakin poliisitakki päällä ja pyssy käressä. Ja aika monella on löysä vekotin siltikin. Mut sitä ei sanoo, ainakaan ääneen.

    • täyttänaalinpaskaa

      Kiva propagandaohjelma, ei muuta. Hauska huomata, että naiset pääsevät huomautuksella niissä tilanteissa joista olen itse saanut sakot. Laki on sama kaikille? Juu, niin varmasti..

    • koneranes

      Älä valita runkkari. On ihan oikein että itsetyydytyksestä julkisella paikalla kirjoitetaan lappu.

    • utelias-ulla

      Onko tuo Jarkko varattu mies?

    • villasukka&topahousu

      Pajusen Harri vei meidän foliohatut ! onko kukaan nähnyt?

    • GTRTE44

      Molempia oon vetäny turpaan ja vedän jatkossakin.

    • Polvihaaja

      Useiimmat näistä pelleistä on tyyppejä joiden olis pitäny jäädä syntymättä. No, nyt Ne on KYTTIÄ. Menny sik että auttaa ihmisiä. Vai että yrtittää komentaa????

    • Pobliisi

      Turpaan vaan jokaista kyttää. Tosi nollia koko tyypit, Kuka fiksu ihminen hakeutuu tonne kyttäämään muita? Luokan priimukset varmaan. Tai sitten kontrollihakuiset surkimukset joita suurin osa noista näyttää olevan. Mutta ah, on niin mukava kilkata katuun noita pellehermanneja!!! Päivällä eivät uskalla tulla edes kotoaan ulos ja ehkä hyvä niin. Eihän se jälkikasvun vika ole jos isukki on kyttä joka pitäisi hoitaa.

    • Räkänokat

      ja surkeimmat luuserit / pikkurikolliset näyttävät konttaavan koloistaan palstalle aina silloin kun saavat tilaisuuden uhota nimettöminä. Tosi miehekästä ja tyypillistä luuserien touhua mutta tällä palstalla sitä on mukava esittää kovista kun ei tarvitse vastata teoistaan. Rangaistukset kovemmiksi ja niin epämukaviksi ettei rikollisuus houkuttele. Tuomiot julkisiksi ja sellaisiksi että ihmiset naureskelevat. Vanha kunnon jalkapuu torille ja tuomion pituus aluksi vaikka vuorokausi-pari ilman ruokaa tai juomaa. Iso kyltti vierelle jossa koko rikoshistoria esillä ja laput kriminaalin silmille ettei tunnista naureskelevia ihmisiä kostoa ajatellen. Nolaamisen jälkeen alkaisi normaali tuomio kovennettuna. Raskas fyysinen pakkotyö urakkaluonteisena parantaa vinksahtanutta ajatusmaailmaa.

      • kengittäjä

        Mitään silmälappuja tarvitse. Ei noista räkänokista ole kenellekkään kostajaksi.
        Housuun ne paskoo jos joutuvat kovan paikan eteen. Ja noi poliisitkin pyörittelee ne mennen tullen.
        Se vaan pennut on niin, että jokaiselle hevoselle löytyy se kengittäjä, vaikka kuinka uhootte.


      • Semmosia

        No nimenomaan. Itsekkin kirjoittelet täällä nimettömänä ja paukuttelet henkseleitäsi. Miksiköhän ne laput pitäisi laittaa niiden silmille, pelottaako silmiin katsominen? Etpä taida itsekkään olla mikään pulmunen. Jospa sinutkin laitettaisiin jalkapuuhun torin keskelle pikkurikoksistasi, niin saattaisi muutaman päivän tomaatin heiton jälkeen mieli muuttua. Päripäivää jalkapuussa muuttaisi sinunkin ajatusmaailmaa. Miksi ylipäätään pitää nolata ketään? Urakkaluontoisena?... Urpo...

        Kyllähän se näinkin on , että työntekijää ja työntekoa pitää arvostaa omalla tavalla. Nykyään kun tuntuu, että työnteko vaatii jokseenkin luontoa, mitä monella täällä ei ole. Monen hörhönkin mielestä normaali elämä on vaikeaa, kun sitä alkaa jossain määrin yrittämään. Sittenpä sitä ratkeaa aikaisemmalle polulleen. Onhan se vaikeaa päästä ns. jaloilleen, jos lähtökohdat ja omat asiat on jo niin päin v:tä, että se vaatii useamman vuoden työn korjaukseen. Luonnonpuute? Eipä täällä kellään helppoa ole, jokaisella on omat huolensa ja murheensa. Monelle kun ei riitä ne asiat, mitä elämässä sillä hetkellä on.

        Varsinkin näillä pikkurottarikollisilla on ollut tapana kiusata nuorempia, aikuiselämään totuttelevia, sinisilmäsiä poikasia, nyhtämällä niiltä rahaa. Riittää kun esim. baari-illan jälkeen tulee joku kährämä jonkun kanssa, niin hupsista keikkaa, vaativat maksamaan rahaa tai hakkaavat. Tekaisevat näinkin jonkun syyn, millä persaukisena koittavat päästä toisen rahoihin käsiksi. Säälittävää...


      • Robin Hood
        Semmosia kirjoitti:

        No nimenomaan. Itsekkin kirjoittelet täällä nimettömänä ja paukuttelet henkseleitäsi. Miksiköhän ne laput pitäisi laittaa niiden silmille, pelottaako silmiin katsominen? Etpä taida itsekkään olla mikään pulmunen. Jospa sinutkin laitettaisiin jalkapuuhun torin keskelle pikkurikoksistasi, niin saattaisi muutaman päivän tomaatin heiton jälkeen mieli muuttua. Päripäivää jalkapuussa muuttaisi sinunkin ajatusmaailmaa. Miksi ylipäätään pitää nolata ketään? Urakkaluontoisena?... Urpo...

        Kyllähän se näinkin on , että työntekijää ja työntekoa pitää arvostaa omalla tavalla. Nykyään kun tuntuu, että työnteko vaatii jokseenkin luontoa, mitä monella täällä ei ole. Monen hörhönkin mielestä normaali elämä on vaikeaa, kun sitä alkaa jossain määrin yrittämään. Sittenpä sitä ratkeaa aikaisemmalle polulleen. Onhan se vaikeaa päästä ns. jaloilleen, jos lähtökohdat ja omat asiat on jo niin päin v:tä, että se vaatii useamman vuoden työn korjaukseen. Luonnonpuute? Eipä täällä kellään helppoa ole, jokaisella on omat huolensa ja murheensa. Monelle kun ei riitä ne asiat, mitä elämässä sillä hetkellä on.

        Varsinkin näillä pikkurottarikollisilla on ollut tapana kiusata nuorempia, aikuiselämään totuttelevia, sinisilmäsiä poikasia, nyhtämällä niiltä rahaa. Riittää kun esim. baari-illan jälkeen tulee joku kährämä jonkun kanssa, niin hupsista keikkaa, vaativat maksamaan rahaa tai hakkaavat. Tekaisevat näinkin jonkun syyn, millä persaukisena koittavat päästä toisen rahoihin käsiksi. Säälittävää...

        "Bisneksistä" voit jäädä velkaa.
        Anastamalla toiselta, joudut maksamaan takaisin.
        Jos otat lainaa, niin olet velkaa.
        Nokkapokasta saatat joutua maksamaan, mutta vain oikeusteitse
        Parisuhde tunnejutuista ei jää rahallista velkaa osapuolille, tietysti omaisuusjutut asia erikseen.
        Velka on aina velka, mutta ei joka asiasta voi rahaa alkaa vaatimaan.


    • Billie Klinton

      Onkelma on siinä kun nää mikkelinkään kulipäät, joita edelliset postaajat edustaa, ei ole mitään muuta kuin täysiä vellihousuja jos ei oo partiokaveri vieressä, pistooli molempien kädessä, lisäapua tulossa, kurkkusuorana huudetaan, ja ollaan niin pirun kovia. Ja lähiöville saatiin kiinni. Mut tosijutut ja tekijät on jossain mihin te ette uskalla pistää nokkaanne mitenkään. Ja tiedätte itekkin että hukka perii jos jotain edes yritätte, kaikki kyttäjannut tiedetään tasan tarkkaan.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4260
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4172
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3946
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2787
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2495
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2088
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2084
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      193
      1986
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1639
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1432
    Aihe