KITEEN KERROSTALON HÄIRIKÖINTI

muutto

Kiteelle on pesineet Venäläiset ja Mustalaiset...
Olen parinvuoden sisällä joutunut muuttamaaan neljä kertaa talossa tapahtuvan häiriköinnin vuoksi.
Jos mustalainen asuu kerrostalossa niin koko suku muuttaa mukana,joka yö on niin niin kamala meteli ettei tavan työssä kävijä voi miteenkään olla.Mutta jos valkolainen mellastaa kerrostalossa niin taatusti löytää ittensä putkasta alta aikayksikön,vaan näille häiriköitsijöille ei saada mitään tolkkua.
Eikö nää asunnon vuokraajat tajua tätä tilannetta vai onko ne tosiaan niin rahan ahneita etteivät välitä kun omistajille valitetaan,olishan se talossa viihtyvyydenkin kannalta hyvä että saisi rauhassa asua...
Kiteen kaupungin pitää laittaa kaikki mustalaiset samaan kerrostaloon ja venakot taas samaan,sitten saisivat mielenmäärin mellastaa.

71

1683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietoa

      Hyvä kun joku kirjottaa tästä päivän polttavasta asiasta,on todella surkea tää kerrostalo elämä,kyllä kiteen kaupungin täytyisi puuttua tähän..
      Olen kuullu tuttavilta että on kurjaa kun ei saa asua rauhassa..

    • että silleen

      No johan nyt on kumma,itse olen asunut yli kaksi vuotta kerrostalossa jossa asuu myös mustalaisia. Kertaakaan eivät ole olleet mitenkään häiriöksi.
      Muutaman yön jouduin valvomaan silloin kun muutin,kiitos vanhan VALKOLAISmiehen,joka hakkasi kävelykepillään keskellä yötä minunkin ovea.no eipä siihen kukaan jaksanut puuttua,olihan kyse vanhuksesta.jos joku nuori ton olis tehny,häädönhän se olis saanu.
      Olis kiva jos kaikki lopettas ton helvetin naapureiden kyttäämisen ja keksisitte jotakin muuta aikanne kuluksi.

    • joo2

      no onkos se pakko häiriköidä.......

    • Epäilen..

      Mustalaisten metelöinnin vielä suostuisin uskomaan monien ihmisten kokemusten kautta joita tunnen, mutta melkoisella varmuudella väitän sinun valehtelevan venäläisten suhteen!
      Kukaan ei ole Kesälahdella eikä Kiteellä päässyt sanomaan heidän käyttäytymisestään joka itseasiassa on parempaa kuin suomalaisten! Jos yksi tuhannesta joskus sattuukin örähtelemään pari votkapullollista päivänmittaan juotuaan, niin sopii kysyä kuinka monikymmenkertaisesti kotimaan kansalaiset aiheuttaa ongelmia tässäkin suhteessa!

    • huihai2

      Kyllä se niin on että minäkin olen joutunut valvomaan mustalaisten takia jatkuvasti,yä kun tulee niin aletaan ELÄMÄÄN.eikä kukaan voi mitään se on ROTU syrjuntää,viereisessä asunnossa muutaman kerran "JUHLI ns,tavan tallaaja niin saipas lähdön...no miten on mannet,kertokaapas miten saan nukutuksi...

      • Kiteeläinen

        Hirtä ittes


    • Leo 41

      Herätys asunnon omistajat/vuokraajat,älkää ottako asumaan mustalaisia...ei ainakaan Kiteen keskustan tuntumaan..
      Kiteen kaupunki laittakoon mustalaisille asunnot vaikka korpeen jossa ei ole työssäkäyviä..

    • Veikkogunnar

      Mustilaisten kulttuuriin kuuluu työssäkäymättömyys. Siispä se pitää valkolaistenkin hyväksyä.
      Ei kaikkien tarvitse olla samanlaisia.

    • onko tosi

      Olipa sitten työssäkäyvä tai ei,pitää antaa rauha asukkaalle ei saa metelöidä jatkuvasti yöllä,miten muka saat sellaisessa nukutuksi ja töihin pitäisi lähteä virkeänä kotihan on levon ja rauhan paikka,saako mustalaiset remuta joka yö ja kokoyön ,päivät nukkuvat, käyvät välillä kelasta hakemassa rahaa..
      Kerroppas miten saan nukutuksi kun seinäntakana on jatkuva meteli...alanko metelöimään mukana,taitas tulla minulla ensin häätä...

    • mie44

      Kyllä se näin on että taloyhtiössä on säännöt jotka kuuluu kaikille asukkaille,myös mustalaisille.

    • hippapi

      Muuttakaa kaikki helvetin korpeen, niin ei tarvitse kytätä ja valittaa joka risauksesta.

      • tympäisee

        hyvä kirjoittaja,mikä on pieni risaus?jos musiikki pauhaa aamu neljään ja puhutaan viellä kovempaan siihen päälle sitten paukutellaan ovia käydään suihkussa,pestään pyykkiä,ynmmm,ynmm....


    • KEPPIÄ KAALEILLE

      Kyllä KULMAHOUSUT pitää saada Kiteelläkin kuriin ,että työssäkäyvät veronmaksajat
      saavat levätä ja olla muutenkin rauhassa omassa KODISSAAN josta vielä joutuvat
      maksamaan aika kovan vuokran omista rahoistaan.

    • toivotonta

      Selvää puhetta mutta miten tää käytännössä toimii????kun säännöt ei koske mustalaisia.,harva mustalainen osaa lukea,siis jonkun täytyy lukea säännöt paperista,,joka on isännöitsijä..

    • Kiteeläinen

      Haista paska kuka oletkin kun tavotan niin et enää kirjottele niillä sormillas

    • JewSalomon

      Venäläiset ei metelöi. Monet kantasuomalaiset ovat puolta kauheampia vuokralaisia, kokemusta on. Venäläisistä sentään suurinosa menee töihin eli on niistä paljon suurempi hyöty. Se toinen puoli joka ei työllisty ei vaatimalla vaadi mitään etuuksia eivätkä aiheuta häiriötä kantaväestölle.
      Samaa ei voi sanoa kaikista...

      • Näin_on_teko

        Oikeassa olet.
        Itseasiassa alkuperäisillä suomalaisillakin olisi oppia otettavaksi venäläisten käyttäytymisestä, sillä niin hyvää se on. En itse tunne yhtään tapausta eikä edes kohtuullisen laaja tuttavapiirini tiedä sellaista, että venäläisistä olisi ollut mitään häiriötä. Sen sijaan "eräistä muista ryhmistä" on sitäkin enemmän ja itsekin asun osoitteessa josta tietyistä syistä mustilainen oli ulostettu muualle asumaan.


      • AdolfH

        Vitun ryssät.


      • 32vuotiasjareipas
        Näin_on_teko kirjoitti:

        Oikeassa olet.
        Itseasiassa alkuperäisillä suomalaisillakin olisi oppia otettavaksi venäläisten käyttäytymisestä, sillä niin hyvää se on. En itse tunne yhtään tapausta eikä edes kohtuullisen laaja tuttavapiirini tiedä sellaista, että venäläisistä olisi ollut mitään häiriötä. Sen sijaan "eräistä muista ryhmistä" on sitäkin enemmän ja itsekin asun osoitteessa josta tietyistä syistä mustilainen oli ulostettu muualle asumaan.

        Eläpäs valehtele. Jottako mustilainen olisi ulostettu vuokra-asunnosta.
        Tarkoitit varmaan jotta mustilainen ulosti asunnossaan.


      • HitlerKaput
        AdolfH kirjoitti:

        Vitun ryssät.

        Kaatuiko ukkisi ryssän luotiin vai miksi olet noin katkera ja kitkerä?
        Aatun suuret suunnitelmat pitivät sisällään myös suomalaisten hävittämisen, mongoloideja kun ollaan. Mieti vähän, ketä palvot.


      • HutsinNevada
        32vuotiasjareipas kirjoitti:

        Eläpäs valehtele. Jottako mustilainen olisi ulostettu vuokra-asunnosta.
        Tarkoitit varmaan jotta mustilainen ulosti asunnossaan.

        Ei valehtele.
        Minäkin tiedän tapauksen josta on puhe.


      • Näin_on_käynyt
        HutsinNevada kirjoitti:

        Ei valehtele.
        Minäkin tiedän tapauksen josta on puhe.

        Noinkohan tiedät, sillä mustilaisten(kin) ulostuksia asunnosta lienee Kiteellä(kin) tässä vuosien mittaan tapahtunut ihan useampia, mutta vieläkin enemmän tavallisten suomalaisten. No, onhan heitä lukumääräisestikin huomattavasti enemmän, niin luonnollistahan se silloin on.

        Sattuipa pahasti kun nukahdin hyvin väsyneenä illalla aikaisin ja nyt on sitten valvottava kun uni ei riitä. Onneksi ei ole menoa kuin vasta iltapäivällä.


    • nämävainhuippu

      hyvin vointi yhteiskunta on tiensä päässä

      • KaikkiErikseenJoVain

        Kuin myös sinun äidinkielentaitosi.


    • ACBRappu

      Joka taloyhtiössä on säännöt - jotka saa isännöitsijältä

      - ilman korvausta !

      Yhtiökokouksessa on hyvä ottaa esille jos vastaavaa tapahtuu !

      • minkäs-teet

        Säännöt ovat rappukäytävän seinälläkin nähtävissä. Ja jokaiselle on annettu säännöt paperilla jo vuokrasopimuksen tekohetkellä ja jotka ainakin meidän kanssa käytiin isännöitsijän kanssa vielä suullisesti läpi. Mutta kun nuo häiriköt eivät välitä.


      • Nyt_se_on_loppu
        minkäs-teet kirjoitti:

        Säännöt ovat rappukäytävän seinälläkin nähtävissä. Ja jokaiselle on annettu säännöt paperilla jo vuokrasopimuksen tekohetkellä ja jotka ainakin meidän kanssa käytiin isännöitsijän kanssa vielä suullisesti läpi. Mutta kun nuo häiriköt eivät välitä.

        Noin se valitettavasti on.

        Varsinaisesta ja sananmukaisesta häiriköinnistä ei ole kyse, mutta miten ihmeessä joku voi pitää niin perkeleellistä jytinää kävellessään kuin mitä yläpuolellani asuva idiootti tekee. Vielä tuon päivällä kestäisi, mutta ei ole mitenkään mukava herätä aamuöisin joskus kolmen paikkeilla kun herra käy ikään kuin rautapohjaiset kengät jalassaan kusella ja vetää vessan jonka putket on joku toinen kusipää suunnitellut kulkemaan juuri sängylle varatun paikan seinän kohdalle! Asia on joskus annettu tiedoksi, mutta kovin kauan se ei tehonnut.
        Niinpä olen päättänyt muuttaa kokonaan pois niin pian kuin mahdollista, joten jätän ajattelukyvyttömän tulevan asukkaan riesaksi. Toivottavasti tilalleni tulee hermonsa menettänyt persoona joka käy lukemassa yläpuolen asukkaalle "viittomakielen uutiset" niin että näkyy ja tuntuu vähintäin riittävän kauan.


    • Eppäilen_näin

      Jaahas, sielläkö sitä Kuikantiellä päin ollaan sitten muuteltu asunnosta toiseen?

      Kuulinpa sellasta juttuu että joskus aikoinaa kun Kesälahellaki oli jokune mustilaine asustellu kerrostalossa nii koko suku kuulemma kuletti pakettiautolla sinne pyykkiisä pestäväks ja rummuuttivat sitte pesukonetta yöt ja päivät. Muilla asukkailla ei sitte monnee päivää ollu mittää mahollisuutta omine pestävinee kun kaikki konneet oli varattuna.

    • saunamaksuja

      Kannattaa ottaa taloyhtiön kokouksissa ja nostaa kissa pöydälle !

      • UnderDogs

        Osassa asunnoista ei saa pitää kotieläimiä ollenkaan !

        Joten miten nostaa kissa pöydälle ?


    • ainiinkumukaanvai

      Meillon kissa, pitääkö se nyt ottaa kokoukseen mukaan ja nostaa pöydälle?

      • KarvaneMikäKarvane

        No sitte on noustava perskarvonee ite siihe pöyvälle.


    • AamullaUlos

      Miten olisi jos kertoisi heille että jos ei tämä lopu - niin joutuvat oikeisiin töihin ?

      • KaikkiMuugaan

        Miten olisi sulkeiset kuten armeijassa ja saisivat luoda lunta sekä haravoida heti klo 8.00 alkaen ? - vaikka viisi tuntia per päivä ?


    • VaraaMerkki

      Ennenkuin muuttaa niin pyytää listaa asukkaista ja miten ovat hoitaneet velvoitteensa ja että onko Poliisi käynyt millaisella asialla ?

    • LakiJaOikeus

      Ilmoittakaa hyvät ihmiset vuokranantajalle asioista!

      Vuokrasopimuksen mukana tulee myös muita tietoja sisältävä paperi ja siinä kehoitetaan yöaikan soittamaan vartiointiliikkeele häiriöitä aiheuttavista asukkaista!

      Ei kannata kuvitella asioiden korjaantuvan ajanmyötä itsekseen, sillä varmasti käy aivan päinvastoin kun rottajoukko huomaa saavansa elää miten haluaa.

    • ponuajuottaa

      On siellä liian halvat vuokra asunnot, paskasakki alkaa pesiytymään!

      • Tämä_on_nähty_

        Ei kai nyt kuntakaan majoita tyhjänpäiväisiä loisia kalliimpiin asuntoihin, vaan esimerkiksi Kuikantielle ja muualle lähimaastoon jossa on kaikkein halvimmat.
        Sen sitten tietää minkä näköisiä on asukkaat, eli ne jotka ei milloinkaan ole mitään tämän yhteiskunnan eteen tehneet, mutta ovat aina valittamassa ja vaatimassa kaikkea mahdollista ikään kuin toiset olisivat heille palvelijoita.


      • viinaniillemaistuu

        Tyypillisiä demareita


      • puruvesi

        Ei sillä asunnon vuokran suuruudella ole merkitystä, kun sossu maksaa sen vuokran joka tapauksessa. Siten on pilattu monien rivitaloyhtiöidenkin viihtyvyys, kun sinne on tuo roskavöki majoittunut.


      • Tämä_on_nähty_
        puruvesi kirjoitti:

        Ei sillä asunnon vuokran suuruudella ole merkitystä, kun sossu maksaa sen vuokran joka tapauksessa. Siten on pilattu monien rivitaloyhtiöidenkin viihtyvyys, kun sinne on tuo roskavöki majoittunut.

        Maksaa maksaa, mutta kyllä edelleenkin yritän vahvasti uskoa ettei edes Kiteellä olla niin yksinkertaisia, (Savonlinnasta en ole ihan niin varma) että kaikenlaiset parasiitit asutettaisiin kalleimpiin asuntoihin ellei juuri sillä valintahetkellä ole jostain syystä ollut suoranainen pakko.
        Toki joukossa on muutamia kunnollisiakin ihmisiä jotka ovat löytäneet sopivan rauhallisen huoneen noista ns. rupusakin punaisista tiilitaloista ja omasta vapaasta halustaan asuvat niissä edullisen vuokran takia.


    • KeisariOnKing

      Jotenkin tuntuu että nämä asukkaat aina kasaantuvat samoihin taloihin ?

      • Tämä_on_nähty

        Niinhän siinä yleensä käy, eli tutun tuntuisessa seurassa ja ympäristössähän sitä viihtyy.


      • InTheGhetto

        Hakatie ja Kuikantie ovat olleet Kiteen ghettoaluetta jo pitkälti yli 20 vuotta eikä muutosta tunnu tapahtuva. Ihan hyvä, että tietynlainen porukka keskittyy tietyille alueille asumaan.


      • VuoristonNeuvos

        Kyllä on menty parempaa päin - mitä minä olen Kiteellä vaikuttanut !


    • Kuorsaajat

      Voisiko joku TALOYHTIÖN KOKOUKSESSA ottaa SÄÄNNÖT ESILLE ?

      • HirmuistaHäirintää

        Nimimerkistä päätellen ehdottaisit ettei kuorsaaminen olisi sallittu, vaan sen laatuiset häiriköt olisi poistettava asunnosta taivasalle.


    • TaasKerran_

      Kuuluu taas kusipää kävelevän yläpuolella. Heräsin siihen hirmuiseen jytinään, mutta antaa olla koska muutan tästä kohta pois. Vituttaa siitäkin huolimatta ja tekisi mieli käydä lukemassa viittomakielen uutiset niin että muistaa sisällön!

      • HelppoaOllaRikas

        Kaikkeahan sitä tekee mieli.
        Tekee mieli saada kaunis vaimo.
        Tekee mieli saada paljon rahaa.
        Tekee mieli asua hienossa kartanossa.
        Jne.
        Onneksi kaikki eivät uskalla mieltymyksiään toteuttaa.


      • Maurimatonen

        Missäkä päin kiteellä asuu noin raskas jalkaisa mutuja.


    • PaasAlusta

      Onneksi ongelmat ovat vähentyneet kun niistä on yhtiöiden palavereissa otettu puheeksi ja kerrottu ulkolaisillekkin / käännetty / taloyhtiön säännöt !

    • moikka123456

      Tervehdys kaikille! Ihmisiä on moneen junaan, niin meissä romaaneissa, valtaväestössä, venäläisissä. Mielestäni ei voida yleistää koko ryhmää osan törppäilyllä. Asun kellonsoittajantiellä ja naapurissa asuu mies joka käytti tuttavani lasta seksuallisestihyväksi joka on ylisairasta mutta en voi yleistää koko valtaväestön ryhmää lapsiin sekaantujiksi. Olen töissä käyvä ja veroja maksava suomalainen jolla on koulutus. Ammattikorkeakoulun opinnot alkavat työniohella ensi syksynä. Muistuttelen että meillä kaikilla on säännöt jos joku naapurissa häiriköi niin soitto isännöitsiälle, kannattaa, kannattaa käydä suoraan myös juttelemaassa häirikkö naapurille, tehdä asian eteen tekoja ja vaatia että häirintä loppuu. Hyvää joulun odotusta kaikille!

      • moikka123456

        Pahoittelen kirjoitusvirheistä, kiire kotikäynnille.


      • KierokadunKampi

        Juu... Ei se mitään... Joskus itsekkin kiireessä teen virheitä !


    • Tynkinmies

      Kannattaa kirjallisesti valitaa Isännöisijälle !

      ja kun samalla asukkaalle on tullut

      # 1. huomautus
      # 2. varoitus
      # 3. vakava varoitus &
      - jos vielä yhren kerran niin saa etsiä uuden asunnon
      # 4. niin saadaan lopettaa vuokrasuhde

      Taloyhtiöissä ei ole pakko asua jos ei tiedä mitä se naapureille tarkoittaa !

      • VaarmaanMuistat

        Hienoa jos asioihin on puututtu !

        Itse asun aikoinani ja naapurit eivät varoituksista huolimatta hiljentyneet klo 22.00 ja totesin että varmaan on parempi muuttaa itse pois - ja niin teinkin !

        Nyt on kivat naapurit !


      • Näin_on_teko
        VaarmaanMuistat kirjoitti:

        Hienoa jos asioihin on puututtu !

        Itse asun aikoinani ja naapurit eivät varoituksista huolimatta hiljentyneet klo 22.00 ja totesin että varmaan on parempi muuttaa itse pois - ja niin teinkin !

        Nyt on kivat naapurit !

        "Sul`on mun luonto."
        Noin katsoin minäkin asioiden ratkeavan oikeaan suuntaan kaikista parhaiten ja muutin Kiteeltä kokonaan pois. Nyt ei ole asioissa enää valittamista monessa muussakaan suhteessa kuin vain pitkin yötä kuuluvasta jyskeestä ja kolinasta . Syyllisiä siihen ei ollut kumpikaan viestiketjun aloittajan mainitsemista kansanryhmistä, vaan ihan ns. normaalit suomalaiset.
        Hukkukoot paskaansa ja niinhän siinä ennemmin tai myöhemmin tapahtuu.

        -Tasapuolisuuden vuoksi on toki mainittava häiriökäyttäytymiseen olevan hyvä mahdollisuus jo sen perusteella, kun verrataan erilaisten väestönosien lukumäärää toisiinsa.


    • artsilla-löytyy

      mitä ihme itkemistä, mustilaiset häiritsee, olen asunut 21 vuotta täällä, eikä ongelmia.
      Kymmenisenvuotta takaperin riiasi mustalainen meidän talossamme yhtä leskimammaa. Meinasi roope alkaa hevosteleen, paukautin lättyyn pahvihousu häipyi kuin pieru saharaan. Luuvitonen on kansainvälinen rauhantekijä.

      • laukesinsuuhun

        Roope... hahahahahahahaaa.
        Pahvihousu... hihihihiii..
        Pieru saharaan... huhuhaaabuahahahaaa!


    • suti.suomalainen

      Kannattaa olla ylpeitä, kun vierasmaalaiset viihtyvät kaupungissa. Venäläiset toki naapurista mutta mustalaiset alun perin kaukaa Intiasta.
      Lieksalaisetkin ovat melko lesoja kun heillä on kulttuuria erityisesti kaukaa Afrikasta.

    • KiteenAika

      Voitaisiinko vaatia että Suomessa on Suomen aika !

      Ei kotimaan aika ! Kiitos

    • voivittutätäelämää

      Älkää romaneista ja venäläisistä vain valittako. Minun naapurissani aivan tavallisia suomalaisia huutamassa yötä päivää.

      • NainOne

        Ota yhteyttä Isönnöitsijään ja kerro hänelle - että mistä kenkä puristaa !

        Saavat huomautuksen ja senjälkeen vain yhden kuukauden kerrallaan sopimuksen !

        Eli kuukaudessa saavat muuttaa jos eivät lopeta !


    • mummoniin

      Joo tänne on pesiytynyt, Kiteelle, enemmänkin näitä reikäpäitä; he ovat niitä joita tietyt ryhmät voi pitää hullunaan vaikkapa hankkia niin uudemman auton käyttöönsä.
      En ymmärrä ollenkaan miksi esim. minua kohtaan käytetään terrorismia, vain siksikö kun katkaisin virran OMAN osakkeen seinältä, huomasin nimittäin etten voi enää hallita omia sisäänkirjautumistilejäni kun katkaisi sähköt esim. television sulakkeella, pääsin kirjautumaan taas.
      Mitä ihmeen säätämistä tässä talossa on IV ja sähköpuolella, ja MILLÄ luvalla!!!

      • JututJostainSyvältä

        Mitä vittua oikein selität? Hyvät on sulla aineet käytössä kun pistää nupin noin sekaisin. Mitä käytät? Kerro, niin pääsevät muutkin kokeilemaan!


      • Niitä_vaan_löytyy
        JututJostainSyvältä kirjoitti:

        Mitä vittua oikein selität? Hyvät on sulla aineet käytössä kun pistää nupin noin sekaisin. Mitä käytät? Kerro, niin pääsevät muutkin kokeilemaan!

        Joo-o!
        Sepä olisikin mielenkiintoista tietää, mutta varmaankaan selitystä ei tule.
        Tekstistä päätellen kirjoittajana on taas joku viirapää joka ei ymmärrä itsekään mitä hourii. Ei siihen silloin lisäaineita tarvita.


    • kivapuhe

      Häirinnän saa parhaiten loppumaan kun menee reippaasti soittamaan häiritsijän ovikelloa. Kun häirikkö avaa oven välittömästi alkaa kiva puhumaan käsin.
      Tällä menetelmällä häiriö loppuu 100% eikä tarvitse soitella isännöintiin.
      Jos ei tähän pysty on ressukka, jonka pitää olla hiljaa ja kärsiä.

      • KyrpäIlmanKasseja

        Eunukki olen mutta turpaan voin silti antaa!


    • Minyt

      Kiteen tummat on tosi mukavia. Ne ei häiritse vika on kun on huonosti rakennetut kerros talot huonot eristeet kun pieraseekin niin kuuluu ala kertaan .näin se on älkää aina valittako .pankaa pumpulit korvaa. Kiitos ka hy ää jatkoa

      • asunto.on

        Vaikka ääni vaimeneekin niin haju silti kulkeutuu ainakin saman rappukäytävän asuntoihin. Näin nuhakautena on vähän helpompaa.


    • KöyhäOpiskelija

      Itse olen huomannut, että täällä naapurustossa ihan kantasuomalaiset pitävät meteliä. Venäläisistä ja romaneista ei mitään harmia ole ollut, mutta hieman harmittaa tuo ihan suomalaisten naapurien metelöinti. Olisi mukavaa saada jopa nukkua yöllä, eikä tarvitsisi herätä huutamiseen ja siihen, että seinät tärisevät kun musiikki soi niin kovalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1465
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe