Kotiteatterivahvistin

Audavr

Vanha vahvistin Harman Kardon AVR155 päätti sopimuksensa. Nyt olisi loppusuoralla kolme vaihtoehtoa, mutta en osaa päättää mikä olisi seuraaja.

Harman Kardon AVR177
Onkyo TX-NR626
Denon AVR-X2000

Onko suosituksia tai kokemuksia näistä tai muista vahvistimista.

12

3202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pari lisävaihtoehtoa

      YAMAHA RX-V675 tai 775 vertailuun mukaan.

    • ominaisuusvinkki

      Osta sellainen, jossa on HDMI Standby Pass-through.

      Olen todennut sen hyväksi ominaisuudeksi, kun katson esim. iltamyöhään jotain digiboksista, joka on kytketty HDMI:llä vahvariin. Ei tarvitse pitää vahvaria päällä hiljaa kuunneltaessa ja silloin ääni menee telkkariin. Sitten kun kytken vahvarin päälle, ääni menee vahvarin kaiuttimiin ja telkkariin menee silloin pelkästään kuva (ei tarvitse laittaa telkkarista ääntä pois).

    • HomeTheaterFreak

      Terve. Aika hiusten halkomista minkä valitsee. Luin juuri kaikista tuon hintaluokan vehkeistä vertailut brittilehti whathifistä. Heillä oli myös Yamaha, Sony, Denon, Onkyo kimppatestissä. Sony vei niukasti, toisena Denon, Yammu kolmas Denonin kanssa. Linkkaan sulle testit näistä kaikista. Harmann testissä myös, jostain syystä britit ei pidä Harmanin saundista. Itsellä 270 ja kovin tyytyväinen olen. Harmanin watit on myös aitoja ja se ei kyykkää alhasillakaan kuormilla. Mutta lue nämä alkuun ja laitan sulle halvimmat hinnat mistä löytyy kukin. Markantalosta ilmaset kotiinkuljetukset sisältyy hintaan myös. Harmanista taisit tarkottaa 171 mallia.

      SONY 569€ http://www.whathifi.com/review/sony-str-dn1040

      http://www.markantalo.fi/product/tv-ja-aani/vahvistimet/STRDN1040/sony-7-2-viritinvahvistin-str-dn1040-musta?scid=1984&ad=hintaseuranta&ad_src=hintaseuranta.fi&ad_content=Sony STR-DN1040, av-vahvistin&ad_prodid=1462787

      YAMMU 499,80€ http://www.whathifi.com/review/yamaha-rx-v675

      http://www.data-systems.fi/tuotteet/tuote/yamaha-rx-v675ti-av-receiver-7-x-150-w-3906313/kategoria/viihde-elektroniikka-kodin-viihde-elektroniikka-hifilaitteet-1225/?ad=hintaseuranta&ad_src=hintaseuranta.fi&ad_content=Yamaha RX-V675, AV-vahvistin&ad_prodid=1421462

      DENON 499€ / 650€ Tannoyn testivoittaja skobejen kanssa
      http://www.whathifi.com/review/denon-avr-x2000

      http://www.verkkokauppa.com/fi/product/0673/dmjvk/Denon-AVR-X2000-7-1-kanavainen-AV-vahvistin-vari-musta

      http://www.mareks.fi/denon-avr-x2000-7-1-kotiteatterivahvistin-tannoy.html

      ONKYO 449€ http://www.whathifi.com/review/tx-nr626

      http://www.markantalo.fi/product/tv-ja-aani/vahvistimet/TXNR626B/onkyo-7-2-viritinvahvistin-tx-nr626-musta?scid=1984&ad=hintaseuranta&ad_src=hintaseuranta.fi&ad_content=Onkyo TX-NR626, viritinvahvistin&ad_prodid=1441700

      HARMANN 588€ http://www.whathifi.com/review/harman-kardon-avr-171

      http://www.markantalo.fi/product/tv-ja-aani/vahvistimet/AVR171/harman-kardon-7-2-viritinvahvistin-avr-171


      Itse ostaisin ehkä seuraavan luokan vahvistimen. Vaikka sitten pätkällä loppuosa tuosta 500€ jälkeen. Riippuen toki kaiuttimistakin. Mitkä kaiuttimet sulla on? Subbari?

    • HomeCinemaFreak

      Voisi vielä liittää toisen vertailu sivuston joka paneutuu tarkemmin testeihin. He tapaavat yleensä merkin tekijät, jotka kertovat mitä he ovat tehneet uuteen malliin uutta. Tämä sivusto paljastaa myös ikävästi, että välillä uusin malli voi olla huonompi. On menty takapakkia äänessä, sen sijaan uusia ominaisuuksia on tullu tilalle. Kun pitää olla wifiä sun muuta hömpötystä.

      Sonyn kohdalla sama kaveri on testannu 1020,1030 ja nyt 1040 mallia.

      To sweeten the deal, Sony has exerted itself in an attempt to make the STR-DN1040 discernibly better than the STR-DN1030, which it is replacing. It costs $100 more, but the extra bucks have gone into better build quality, including claims of tougher circuit boards loaded with bigger and better components. On a recent press trip to Tokyo, the designer described how he tweaked the power capacitors, repeatedly getting revised samples from suppliers, interrogating different materials to discover their audible differences. This is good practice.

      http://www.soundandvision.com/content/sony-str-dn1040-av-receiver

      Sieltä löytyy myös Page 2 ja mittaukset. Lue tarkkaan jos kiinnostuit Sonysta. Testaajan mielestä tämä hintaluokka paras, jollei kaiutinkuorma erityisen vaikea.

    • Ohikulkija_

      Jos Yamahaan päätyy, niin kannattaa ehdottomasti ottaa kalliimpi viime vuoden malli halvalla.

      http://www.hifikulma.fi/Yamaha-RX-V773-Viritinvahvistin

      Omistin joskus 465? mallin, pirun tyytyväinen olin ja myin kaverille joka nautiskelee vieläkin sillä leffoja. Yammut laadukkaita pelejä. Tosin niin ovat nuo muutkin. Onkyosta ei kuulemma kannata halpiksia ostaa.

      Hiusten halkomista mikä paras noista. Tuo Yamahan tarjous kyllä todella hyvä, on astetta parempi kuin tuo uusi 675 malli. Enemmän tehoa, parempi Ypao jne...

      Kerralla ostaa hyvän, niin ei tarvitse miettiä seuraavaan 5-10vuoteen päivityksiä, ellei juokse uusien juttujen perässä jatkuvasti. Toki huoneen koko ja kaiuttimet ratkaisee myös mikä kannattaa valita. Perus kerrostalo käytössä jokainen näistä ajaa asiansa. Tuo Sony vaikuttaa todella hyvältä, kehutaan jokaisella sivustolla testeissä kuten myös Denonia. Vaikea valinta.

      Kerro kaiuttimista, huonekoosta, akustiikasta?

      • Paljon tietoa

        Tähän on tullut hyvä tietopaketti keskimääräistä parempaa A/V-viritinvahvistinta hankkivalle. Itsekin suosittelen Yamahaa. Oma ekan ostin käytettynä vuonna 1989, seuraavan 1997-98 (RX-V595, edellisen myin pois) ja nyt marraskuussa RX-V775:n, vain koska tarvitsin HDMI:tä. Se 595 olisi muutoin ollut edelleen OK.


      • hinnat laskeneet

        Nyt saa Yamaha RX-V775:ttä hintaan 499 euroa!! Siinä kaksi HDMI-lähtöä (esim. tv ja videotykki).
        SItten yhdellä HDMI-lähdöllä vastaava malli RX-V675 on 449 euroa (hinnat eräästä kaupasta, löytyvät vaikka googlella jos en halua mainostaa).

        Hinnat laskevat, kun uudet mallit (RX-Vx77) alkavat tulla eli kohta nämä x75-mallit ovat niitä edullisia viime vuoden malleja! :)


      • Jjlkcjnvhjk

        Itellä on Yamaha ainaki, päivitin vielä ja voin suositella, Aventage sarjaa, oli yks Yamahan rx-v malli mut ei potkinu vaan tarpeeks, mut ny potkii jopa liikaaki, Dolby Atmoksen takia vähä niinku päivitin, oon ite tykästyny Yamahan laatuun, timantti topakalla järjestelmällä!


    • Tilaa Saksasta
      • Jjlkcjnvhjk

        Sonya suosin kuulokkeissa pikemminkin ku vahvistimena, kyl vahvistin täytyy olla Yamaha tai ei tuu mittää! Yamaha osaa. Ite en kovin paljoo luottais testivoittajiin tai mikä on ammattilaisten suosikki.


    • Sanonpa vaan

      Yamaha RX-V575 ja tyytyväinen olen ollut.

      • Jjlkcjnvhjk

        Yamaha onki järkee topakka ja ääni timanttia ja pirun komeita vahvistimia, piti vaan päivittää kun halusin, Dolby Atmoksen, vanha yamaha meni kaappiin "vara" vehkeeks, ku ei sitä tiä mitä sattuu uudelle? Oon helkkarin tyytyväinen kans!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1858
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1798
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1761
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1567
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1118
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1102
    Aihe