Kesää kohti

happoa patsaille

Ei ole järveä eikä paljon muutakaan. Mutta hieno ja ainutkertainen jokivesistö on! Sammunjokea on kunnostettu ja palautettu kalojen kutua ajatellen. Ison joen puolella on uistelijoita ja veneilijöitä kesäkaudella vilskeeksi asti. Paikalliset uistelu cup-kisat pyörii. Väkeä saapuu naapurikunnista asti, välillä kauempaakin.

Mökkejä rakennettu viimevuosina tasaiseen tahtiin sinne tänne. Karhiniemen uimarannalla on väkeä, kun aurinko vähänkin pilkistää. Parkkipaikat on tupaten täynnä. Toisella rannalla venetrailereita, toisella puolella autoja. Vesijettikuskit surruuttaa edestakaisin, kuin etelän lomakohteessa. Tämän voi jokainen huomata, jos on jalkautunut veden ääreen Huittsissa.
Ei ihan aina lähdetä muualle, niin kuin ennen. Ollaan löydetty oma jokemme!

Keskustan suosituimpia ajanviettopaikkoja on ehdottomasti wpk:n rannan venelaituri. Siitä on hyvä onkia, virvelöidä, pulahtaa veteen,, ym.. Niin nuoriso kuin lasten vanhemmat!

Hyvät Huittisten päättäjät ja viranhaltijat, älkää uiko vastavirtaan, kun seuraavan kerran, joku toivoo Karhiniemelle isompia parkkipaikkoja. Oikeasti kunnollista veneenlaskuluiskaa. Ja jos tartuttekin syöttiin, niin kuunnelkaa käyttäjiä ennen, kuin nopeasti pesette kätenne asiassa tekemällä jonkun kyhäelmän rantaan.

18

623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaivaksi tuollaiset

      Eihän Huittisten päättäjät noin pienistä asioista kuten asukkaiden viihtyvyys
      ja matkailijat jaksa innostua.Menkööt muualle. Ainut vesistöstä kiinnostunut
      kaivaisi naapurikuntaan kanavan että saataisiin laskettua Huittisista rannat
      nopeasti kurat pintaan.

      • milla2

        tätä jaksan itsekkin ihmetellä,missä on joki vesistöjen arvostus.vietin monta vuotta turun saaristossa,mutta ei sammun,loimi,kokemäenjokien rantoja mikään voita,suomalaisille pitää aina olla järvi,jossa usein levää ja mitä lie syyhyä.huittisten kaupunki mainostamaan hienoja maisemia eikä niitä pilaamaan,


    • motaripaatti

      Kyllä joki olisi kanavoitava pääsisi yläjuoksulle tampereen pyhäjärveen ja alajuoksulle merelle asti moottoripaatilla ja kyllä sinne rannoille silti uimareita mahtus kun ei liian keskelle jokkee tuu ettei häiritse paatteja.

      • gummipatja

        Taisi "motaripaatti" laittaa provon. Mutta samanlaisia haihattelijoita nuo kanavointi tyypit, kuin ne, jotka tosisaan on huudellut Karjalaa takaisin. Ajatuksena hienoja, mutta siisnä kaikki.
        Turha haaskata aikaansa meuhkaamalla jotain sellaista, mikä on mahdottomuus.


      • juuri noin
        gummipatja kirjoitti:

        Taisi "motaripaatti" laittaa provon. Mutta samanlaisia haihattelijoita nuo kanavointi tyypit, kuin ne, jotka tosisaan on huudellut Karjalaa takaisin. Ajatuksena hienoja, mutta siisnä kaikki.
        Turha haaskata aikaansa meuhkaamalla jotain sellaista, mikä on mahdottomuus.

        Kerrotkos Tuorillekkin että lopettaa itsensä häpäisemisen kanavan suhteen


      • gummipatja
        juuri noin kirjoitti:

        Kerrotkos Tuorillekkin että lopettaa itsensä häpäisemisen kanavan suhteen

        Ko. itsensähäpäisijällä alkaa ikä painamaan. Eläkkeelle siirtyminen kaikesta siintää jo edessäpäin. Mitä on jäänyt käteen? Jos haluaa nimensä kirjoitettavan historiankirjoihin alkaa olemaan kiire tehdä jotain, mistä mies muistetaan. Valitettavasti nyt on vauhti päällä sohia kaikenlaista välittämättä seurauksista!


      • pelkkä luuranko
        gummipatja kirjoitti:

        Ko. itsensähäpäisijällä alkaa ikä painamaan. Eläkkeelle siirtyminen kaikesta siintää jo edessäpäin. Mitä on jäänyt käteen? Jos haluaa nimensä kirjoitettavan historiankirjoihin alkaa olemaan kiire tehdä jotain, mistä mies muistetaan. Valitettavasti nyt on vauhti päällä sohia kaikenlaista välittämättä seurauksista!

        Niin kuivan näköinen tapaus,että taitaa sohimiset jäärä sanallisiksi


    • kränpaa

      jos tarpeeksi sohii niin tulee kuiva, mutta silti epäilen että monet nuoremmat jää toiseksi.

      • happoa patsaille

        Palataanpa keskustelun alkuun. Nyt se kesä sitten on! Karhiniemi ja Kokemäenjoki! Jälleen uskomattoman paljon väkeä joka päivä aamusta iltaan. Vesihiihtoa, veneilyä, uistelua, kalastusta, uimareita, auringon valossa viihtyviä, koiran uittajia, veneitä lasketaan ja nostetaa. Huh mikä vilske! On ahdasta ja se on merkki, että täällä vietetään kesää huittisissa.
        Ei tarvitsisi olla perusjannua ihmeellisempi tyyppi huomatakseen mikä alue Huittisissa olisi hyvä kohde "edelleen kehittää" kuntalaisten virkistys ja vapaa-ajan mahdollisuuksia ajatellen.
        Nyt pitäisi vain helteiden ja kesän jatkua niin pitkälle, että päätöksiä tekevä ns teräväpää palailee mökeiltään ja lomiltaan muualta Huittisiin ja pääsisi näkemään tämän kaiken!
        Vai tehdäänkö kännölään taas uusi epäonninen latupohja isolla rahalla, jota ei taaskaan kukaan käytä?


    • kaasunaamari

      Juu ja paska haisee uimarannalla niin ettei henkee tahdo saada mitä kovempi helle sitä runsaammin haju tarttuu.Paarmat varmaan tykkää paskan hajusta kun ovat kasvaneet niin saakelin suuriksi kyseisellä uimarannalla.

      • Uimari4

        Voi kun saataisiin uintimahdollisuus esim vanhan VPK: n rantaan, tai jonnekin tänne keskustaan.
        Kaikilla ihan kun ei ole autoa ja uimahalli on kiinni kuumimman kesäajan.
        Kävijöitä varmaan riittäisi, eikä haisisi P....


    • mää vaan

      Vesistöjä ja ns. uimapaikkoja on, mutta saunapaikka uupuu! Monessa muussa kunnassa saunallista uimapaikkaa hoitaa kyläyhteisö tai muu sellainen. Miksi ei Huittisissa? Karhiniemi olisi tosiaankin kehittämisen arvoinen paikka.

      • uiskentelija

        Olis tosi mahtavaa jos Karhiniemellä olis mahdollisuus saunomiseen ja talvella pulahtaa avantoon siitä ilosta maksaisi ilolla muutaman roposen.


    • happoa patsaille

      Sitä saunaa ei tule Huittisiin niin kauan, kun päättäjät on omilla mökeillään omissa saunoissaan tai asiaan vaikutusvaltaiset asuvat naapurikunnassa missä on hienot yhdistyksen pyörittämät avantouintisaunat. (esim. Katismaa) Ja siellä mukavaa seuraa vanhojen kapiaisten ja opettajien kanssa hyviä juttuja naureskellen. Aito kiinnostus kehitää tämän suuntaisia asioita Huittisiin on todella penseää. Todetaan vain että "Juu, Juu, mutta, kun sitä ja tätä".. Väistellään asiaa, kun tämän tyylisistä asioista Huittisiin ei saa muualla sitä haluttua kiittelyä ja selkään taputtelua.
      Asia vaatisi kansalaisadressin ja voimaa asian taakse. Sekä poliittisen tahtotilan. Kuka tuntee valtuutettuja menkää ja painostakaa asiassa.
      Ilmeisesti pitäisi saada sponsorikin tai jotain..

      Huittisissa tulta saa alleen vain kilpaurheilutasoiset asiat. Tai korkea kulttyyriset taide asiat. Vaikkakin hyviä asioita sinällään.
      Muut toiveet kaikuvat tyhjyyteen.

    • Mursunviiksi

      Monet hankkeet on kaatunut täällä siinä vaiheessa, kun aletaan miettiä kenen pellosta tontti lohkaistaan. Siitä puhuminenkin on lähes tuomittavaa sillä peltoa arvostetaan kuin Versaillesin puutarhaa, vaikkei viljely ole edes kannattavaa toimintaa omistajien mukaan. Peukutan hanketta molemmilla käsillä.

      • kaasunaamari

        Entäs se paskan haju kuuluk se asiaan kun meinaan jottain hanketta yritettään vierä etteen päin


      • happoa patsaille

        Oikein!
        Huittisissa niin pienet piirit, ettei haluta ärsyttää maanomistajia millään lohkaisupuheilla. Uskon, jos neuvotteluita alettaisiin vain tosissaan käydä löytyisi jonkinlainen ratkaisu näihin asioihin. Esim pitkät vuokrasopimukset.

        Kunnan etuosto-oikeus ei näissä kohdin pääse toimimaan, kun ei ole myynnissäkään koskaan. Ja suorat ostot on mahdottomia, kun maanomistajat yrittävät saada midaan kosketuksen ylimaallisine hintoineen


    • happoa patsaille

      Asia vain on näin! Huittisten elinkeinorakenteesta johtuen, juontuu sellainen ilmiö, että lähes kaikkialla tuoksuu vienosti sianpaska kaiken aikaa. Joskus hyvinkin voimakkaasti. Siihen ei saa muutosta. Se on sama asia kuin vaatisi Karjalaa takaisin.
      Kaksi vaihtoehoa jäljellä!
      Enisimmäinen: Meillä on rantasauna ja hyvä uimaranta.
      Toinen: Meillä ei ole kumpaakaan

      Molemmissa tapauksissa paska haisee edelleen.
      En hajusta itsekkään pidä, mutta tosiasiat ei miksikään muutu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe