AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Kielitaidoton kaveri mukaan matkalle!

Kielitaidoton kaveri mukaan matkalle!

6 Vastausta 314 Lukukertaa
Terve!

Selitänpäs heti hieman otsikkoa: Itse puhun todella heikkoa englantia ja tahtoisin oppia sitä lisää. Minulla on kova halu päästä matkustelemaan, mutta yksin en ehkä vielä uskaltaisi lähteä kohteeseen jossa en tunne yhtään suomalaista (lisäksi yksin matkustaminen on puolet kalliimpaa). Tämän vuoksi kaipaisin samanlaisen huonoa englantia puhuvan suomalaisen kaverin mukaan, jotta voisimme yhdessä olla huonoja ja oppia ns. pakkotilanteissa toimimaan taidoillamme.

Minä olen 22 vuotias nainen ja matkakohteella ei niinkään väliä! Kaipaisin kuitenkin lämpöä, uutta nähtävää ja seikkailuja!
Maaliskuussa johonki reissuun ?
kiinostaisko tälläsen 50 kymppisen miehen matka seura. mulla olis asuntokin valmiina tuolla malagan seudulla näihin aikoihin sinne ei vielä kannata lähteä mutta tossa maaliskuun alussa on jo tarpeeksi lämmintä ja lennotkin tosi edullisia että jos kiinostaa niin pistä jotain yhteys tiotoja niin kerron enemmän ...terv:jukka kotkasta
Hei Jukka Kotkasta olen aikuinen nainen Haminasta milloin olet menossa sinne Malagan seudulle itse menen fukeen maaliskuun viimmeinen päivä olis kiva saada seuraa.
Hei! Olen myös miettinyt rantalomakohdetta äkkilähdöllä tammikuussa. Voisin neuvotella kanssasi matkasta, koska olen myös huomannut miten paljon kalliimmaksi tulee jos yksin lähtee reissuun. Mun emailini on tero-meses at hotmail com. Muutenkin järjestelyt helpompia kun on kaveri matkassa turvana.
Moi!

Suunnittelen ite Australiaan lähtöä, töihin, rannoille, pitämään hauskaa ja saamaan uusia kokemuksia ja tutustumaan uusiin ihmisiin. koitan nyt metsästää jotakuta mukaan kellä ois samanlaiset haaveet, tuntuu liian pelottavalta yksin mennä uuteen maahan seikkailee ni olis kiva jos olis mukana joka puhuis samaa äidinkieltä!:D oma englantikaan ei oo kummosta mut pitäs pärjätä jotenkin :D itse oon pian 20.
joko oot lyöny suunnitelmia lukkoon reissuun lähdöstä? itellä loppus kahen vk päästä työt ja sen jälkeen ois aikaa ja halua lähtee palmun alle aasiaan tai afrikkaan! oon ollu kerran aiemmin 1kk noin kaksi vuotta sitten aasiassa omin päin kielitaidottomana ja voin sanoa että reissussa oppii pakon edessä mutta toisaalta kyllä toinen reissu ois mukavampi tehdä suomalaisessa matkaseurassa nii ei tulis koti-ikäväkään kun sais puhua myös sitä suomea englannin treenamisen ohessa. pistä viestiä jos ois kiinnostusta tutustuu enempi vaihtaa ajatuksia reissusta ja niin edelleen, T.poeka88 25v mies pirkanmaalta
 /   /  /  / Kielitaidoton kaveri mukaan matkalle!

Keskusteluhaku

Laaja hakuFacebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta