Couperosa voide kokemuksia

Posket punoittaa

Olen 20 vuotias mies ja häirtisee aika vahvasti tuo poskien punoitus. Ostin Avenen Soothing repair mask ja Avenen lähde vesi sprayn. Onko kellään kokemuksia näistä. Kuinka usein tulisi käyttää ja onko vaikutus pitkä aikainen. Ei lue ohjeissa mitään kuinka usein pitäisi käyttää. Tänään ekaa kertaa käytin ja aluksi tuntui miellyttävän viileältä mutta n. 20minuutin kulttua punoitus palasi poskiin melko voimakkaana. Onko normaalia?

11

7736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pompula kirjoittaa

      Lähdevesi suihketta voit käyttää niin useinkn sielu sietää.

      Tuota naamiota voit käyttää useamman kerran viikossa. Ei nyt jokapäivä mut vaikka 3 kertaa viikossa. Eli paksu kerros sitä kasvoille, annat vaikuttaa 10min ja pyyhit naamion pois vanulapuilla lähdevettä apuna käyttäen.

      Eikö sinulle myyty sarjan avene antirougeurs uv- voidetta tai paikallisvoidetta(fort) eli voidetta jota laitetaan sitten pudistetuille kasvojen ongelmakohdille? Vai käytätkö jotain muuta sarjan voidetta.

      Hyvä cuperoosa- ihon hoito lähtee puhdistuksesta. mielällään putsari jota ei tarvii pestä pois vaan pyyhkiminen ja lähdevesi suihke puhdistus riittää. Sitten voidetta ja ongelamkohtiin se paikallisvoide.

      Muista että cuperoosaa pahentaa tupakka, alkoholi, stressi, sauna. pakkanen ja aurinko. Suuret lämötilan vaihtelut esim pakkasesta suoraan saunaan.
      Pakkasella iho on hyvä suojata voitella ennen ulosmenoa samoin on hyvä laittaa voidetta kasvoihin myös ennen saunaan menoa. Ja heti kun huhtikuun aurinko pilkistää uv-voide esiin.

      Avene sarja on hyvä on myös muita hyviä kuten la rose poseyn cuperooso rasja

    • -dd-

      Juu tuo Avenen naamio on tarkoitettu käytettäväksi hoitovoiteen Anti-Redness FORT kanssa. Käytetään kuuriluontoisesti eli päivittäin useita kuukausia, kunnes tilanne paranee.

      Tuo Fort-voide ei mielestäni ole yhtä tehokas kuin sarjan aikaisempi voide.

      Apteekissa on myös uusi lääkevoide couperosaan: Dermalex. Käy pyytämässä siitä näyte, jotta voit kokeilla miten se sopii sinulle. Siinä on kumma tuoksu, mutta sitä on tutkittu lääkevoiteelle vaadituin testein (ei ole siis kosmetiikka, vaan lääkehyllyssä), joten oletan että voisi toimiakin.

      Käytät sitä sitten tuon Avenen naamion ja lähdeveden kanssa.

      - se sun ihon punastelu kertoo että ihosi on akuutisti kovin ärtynyt, joten hoitovoide olisi tarpeen.

      Sitä lähdevettä on hyvä ruiskuttaa iholle kun iho punastelee ja polttelee. Punastelu johtuu niistä herkästi laajentuvista hiussuonista. Ne reagoivat tuossa tilassa jopa siihen jos sivelet ihoasi. Ongelma ei siis ole voiteen tms. syy.

      On myös tavallista että jos on päivällä ollut ulkona viileässä ja tuulessa, saattaa illalla yhtäkkiä alkaa posket lehahdella punaisina.

      Ja kesäksi tarvitset ehdottomasti päivävoiteen, jossa on UV-suoja. Tai sitten käytät aurinkovoidetta.

    • -L-

      Itse käytän tuota avenen antirougers fort tuotetta aamuisin( ja iltaisin) paikallisesti. Ja kuureina detrian arbutit seerumia. Muutoin hoidan ihan perusvoiteilla ja itse olen ainakin saanut punoituksen rauhoittumaan. Nyt taas talvii ja pakkanen tietenkin näyttää totuuden, mutta nyt kesällä ja vielä toistaiseksi iho on pysynyt kunnossa. Miulla vaikuttaa myös mausteiset ruuat tuohon poskien punoitukseen, joten välttelen niitä. Ja kyllähän noitakin tarvitsee käyttää jonkun aikaa, itsellä ei ainakaan tehonnut heti.

    • -dd-

      Juu, kyllä saa voidella nassua joka aamu 3-4 kk ajan ennen kuin jotain tulosta näkyy.

      Itse olen huomannut että säännöllinen hoito kuitenkin tehoaa ns. pitkässä juoksussa: aloitettuani hoidon iho ei ole koskaan mennyt niin pahaan kuntoon kuin mitä se oli 10 vuotta sitten pahimmillaan.

      • Nainen 70v

        Avenet eivät auttaneet minulla punoitukseen ja ruusufinniin. En ole vielä löytänyt sopivaa voidetta melkein kaikkea kokeiltuani. Ihoa on hoidettu laadukkailla tuotteilla jo ainakin 50 vuotta, toivotonta.


      • Blondi punaa
        Nainen 70v kirjoitti:

        Avenet eivät auttaneet minulla punoitukseen ja ruusufinniin. En ole vielä löytänyt sopivaa voidetta melkein kaikkea kokeiltuani. Ihoa on hoidettu laadukkailla tuotteilla jo ainakin 50 vuotta, toivotonta.

        Kannattaa kokeilla Locobase repair-rasvaa.
        Välttämättä punoitus ei johdu couperosta vaan yliherkkyydestä voiteisiin ja pesuaineisiin. Itselläni päänahan kutitus ja ihottuma katosi kuin vaihdoin luomushampooseen. Olen kokeillut eri shampoita mutta palaa aina takaisin luomushampooseen.

        Toinen on ettei suihkussa saa käyttää liian kuumaa vettä. Ihoa suojaava luonnollinen rasva huuhtoutuu pois.


      • Nainen 70v
        Blondi punaa kirjoitti:

        Kannattaa kokeilla Locobase repair-rasvaa.
        Välttämättä punoitus ei johdu couperosta vaan yliherkkyydestä voiteisiin ja pesuaineisiin. Itselläni päänahan kutitus ja ihottuma katosi kuin vaihdoin luomushampooseen. Olen kokeillut eri shampoita mutta palaa aina takaisin luomushampooseen.

        Toinen on ettei suihkussa saa käyttää liian kuumaa vettä. Ihoa suojaava luonnollinen rasva huuhtoutuu pois.

        Sopiikohan Locobase-repair-rasva sekaiholle ja ruusufinnille, lieneeköhän liian rasvaista?


    • Redface

      Hei! Suosittelen kaikkia kasvojen punoituksesta kärsiviä käyttämään MIRVASO -nimistä geeliä! Geeli on reseptilääke. On vasta äskettäin tullut Suomeen! Geeliä laitetaan aamuisin puhtaalle iholle ja puolessa tunnissa punoitus on hävinnyt täysin! Geeli supistaa kasvojen verisuonet 12 tunnin ajaksi.
      Itse sain lääkäriltä tätä geeliä ja olen ollut todella tyytyväinen! Itsetuntoni on parantunut huomattavasti. Joskus ihosta tulee ihan pelottavan kalpea, kun kaikki kasvojen verisuonet supistuvat :). Geeeli on toisaalta kallista, n. 60€ pieni tuubi...

      • Delpeg

        Toimiiko Mirvaso -geeli meikkivoiteen tai -puuterin alla?


    • jifjeoifjeof

      Mirvaso geeli käy kyllä meikkivoiteen ja puuterin alla. Jouduin kuitenkin itse lopettamaan sen käytön huomattuani ihoni regoivan normaalia voimakkaammalla punoituksella geelin vaikutuksen loputtua.

    • heikurankeikura

      Mulla on ylimääräinen Zeitgard ihonpuhdistuslaite. https://bit.ly/2D8RtT9
      Harja ei pyöri vaan värähtelee. Hyviä kokemuksia aknen ja couperosan kanssa. Vaimo käyttää säännöllisesti. Saat sen 50e laita sähköpostia [email protected]

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1605
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe