Elämän synty ja olosuhteet

Ateistiset ja evolutionistiset tiedemiehet viisastelevat sanoen, että elämää syntyy elottomasta aineesta aina kun vain on olemassa elämän synnylle suotuisat olosuhteet.
Tällä väitteellä he sahaavat omaa nilkkaansa. Nimittäin juuri nyt on maapallolla mitä suotuisimmat olosuhteet elämälle ja sen synnylle, jos elämän yleensä olisi mahdollista syntyä elottomasta aineesta.

Maapallon olosuhteet on Jumalan luomistyön ansiosta viritetty äärimmäisen tarkasti juuri elämälle sopivaksi. Seuraavassa muutamia asioita, jotka on hienosäädetty elämää varten:

Painovoiman oikea voimakkuus, maapallon etäisyys auringosta, maapallon akselin kaltevuus, kiertoradan epäkeskisyys, pyörähdysaika, magneettikentän vahvuus, maapallon heijastuskyky, ilmakehän oikea koostumus ja paine, lämpötila, vesi, maapallon sijainti linnunradan galaksissa jne. Lisäksi mainittakoon auringon säteilyn oikea koostumus ja määrä, kuun ja muiden planeettojen vaikutus ja sijainti maahan nähden ym.

Jos maapallon olosuhteet ja sijainti olisivat vähänkin poikkeavat nykyisestä, niin kaikki nykyinenkin elämä kuolisi maapallolla, puhumattakaan, että syntyisi uutta elämää elottomasta aineesta.

Maapallolla on tällä hetkellä noin 7 miljardia ihmistä ja lisäksi eläimet. Evolutionistit eivät ole pystyneet osoittamaan niiden joukosta ainuttakaan yksilöä, joka olisi syntynyt elottomasta aineesta.
Elämä syntyy vain elämästä eikä mistään muusta.

10

686

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitäpä tuolla vuodatuksellasi olikaan tekemistä evoluution kanssa?

    • facepalmoikeesti

      Mun silmät vuotaa verta aina kun nään jonkun HC-uskovaisen väittelevän maailman synnystä/evoluutiosta/mistä tahansa maailmankaikkeuteen liittyvästä

    • antijaakob

      Leijonia, mäntyjä ja ahvenia ei synny elottomasta aineesta, mutta mistä hitosta me tiedämme missä ja paljonko muunlaista elämää syntyy? Voipa syntyä vaikka koko ajan.

      Mutta Jaakob onkin tunnettu hihhuli joka ei uskoisi vaikka omin silmin näkisi.

      BTW Jaakob, mistä Jumala tekikään elämää?

      • asdgdfg

        Jumala loi ihmisen "maan tomusta" näin suomalaisessa käännöksessä. Tämä ei kuitenkaan ollut elävä olento, vaan Jumala puhalsi luomukseensa elämän hengen. On myös siis raamatullista (Ainakin nykyään myös tieteellistä) sanoa, että elämää syntyy vain elämästä.


      • vähän korjausta
        asdgdfg kirjoitti:

        Jumala loi ihmisen "maan tomusta" näin suomalaisessa käännöksessä. Tämä ei kuitenkaan ollut elävä olento, vaan Jumala puhalsi luomukseensa elämän hengen. On myös siis raamatullista (Ainakin nykyään myös tieteellistä) sanoa, että elämää syntyy vain elämästä.

        Nykyään elämää näyttäisi maapallolla syntyvän vain elämästä, mutta se ei tee väitettä tieteelliseksi. Kaikki mahdolliset ekologiset lokerot ovat jo niin täynnä, ettei uudella kehittymättömällä elämällä olisi minkäänlaista jakumisen mahdollisuutta.
        Tieteen on pakko huomioida se, että eloton on muuttunut eläväksi jossain vaiheessa. Olettamus ikuisesta elämästä ei ainakaan ole tieteellinen.


    • Old Earth Chaotist

      Ellet todella ole viestiesi mukaisesti täydellinen tolvana, ymmärrät olevan samantekevää väittävätkö eräät tiedemiehet elämää syntyvän AINA suotuisten olosuhteiden vallitessa.

      Oleellista on huomioida, että abiogeneesi edellyttänee määrättyjä olosuhteita, jotka aivan ilmeisesti ovat muinoin vallinneet, ja että elämän jatkuvuuden edellyttämät olosuhteet vallitsevat nyt, koska olemme tässä sitä ihmettelemässä.

      Luetellessasi Maan elämän kukoistukselle keskeisiä tekijöitä et mitä ilmeisemmin pannut kausaliteettia merkille - mutta mikäs tässä on naureskellessa tuollaiselle "vettä sataa, jotta kukat saisivat vettä" -tyyppiselle ajattelulle.

    • hohhoijaa....

      Heh heh, meidän planeetta on yksi kahdeksasta meidän aurinkoa kiertävistä planeetoista. Tuo aurinko on yksi miljardeista tähdistä linnunradalla, joka on yksi miljardeista galakseista universumissa.

      Sinun "ajattelusi" on ehkä hieman liian maapalllo- ja ihmiskeskeistä. Luuletko oikeasti, että kaikki tässä universumissa on olemassa ainoastaan meitä varten?

      Olet oikeasti ääliö, idiootti ja pösilö.

    • Anonyymi

      Teoria maapallon syntymästä ja sen jälkeisistä tapahtumista. Maapallo syntyi alkuräjähdyksestä jolloin isotähti tai planeetta tuhoutui tai muutti suuntaa pois päin auringosta. Tarpeeksi kauaksi kuljettuaan alkoi maapallolla syntyä elämää. Tarpeeksi kauaksi auringosta kuljettuaan lämpötila alkoi laskea maapallolla ja alkoi jääkausi. Jääkausi loppui koska auringon vetovoima alkoi vetämään maapalloa takaisin. Olemme sen jälkeen kulkeneet lähemmäksi ja lähemmäksi aurinkoa. Tämä selittäisi ilmaston lämpiämisen koko ajan vähitelle. Joskus olemme niin lähellä aurinkoa että sen lämpö tuhoaa maapallon.

      • Anonyymi

        "Maapallo syntyi alkuräjähdyksestä..."
        Ei syntynyt. Enempää en jaksanut lukea.


    • Anonyymi

      ei kiinnosta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1780
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1095
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe