Uutta verta politiikkaan!

Kannatetaan

Suomen Laillisuuspuolue (SLP)

Suomalaisten etua ajava isänmaallinen oikeudenmukaisuuspuolue

Suomen Laillisuuspuolueen ydinteemat

1. Suomen itsenäisyys takaisin = eroon eurosta ja Euroopan unionista, joka on mafian ja pankkiirien pienen piirin epädemokraattinen Uutta maailmanjärjestystä ajava petosjärjestö. Ei NATOlle, mutta oma vahva puolustus.
2. Suomi oikeusvaltioksi. Eroon korruptiosta, viranomaismielivallasta (varsinkin lasten huostaanotoissa), poliittisista virkanimityksistä, veronkierrosta, harmaasta taloudesta, hyvä veli –verkostoista sekä politisoituneesta oikeuslaitoksesta, jonka oikeudenmukaisuuteen kansalaiset eivät enää luota.
3. Median tulee olla itsenäinen ja puolueeton tiedonvälittäjä, joka toimii vallan vahtikoirana eikä kuten nyt, että valtamedia on liitossa vallanpitäjien kanssa sensuroiden vahvasti kriittisiä ajatuksia ja kirjoituksia.
4. Suomi irti velkakierteestä. Suomen valtio voi itsekin laskea liikkeelle tarvittavan rahan, oman valuutan, markan, tarvitsematta ottaa lainaa kansainvälisiltä pankeilta. SLP kannattaa talousdemokratiaa.
5. Suuryhtiöiden mielivalta on torjuttava. Suomalaisten työpaikat on tärkeämpi asia kuin monikansallisten yhtiöiden voitot. Joidenkin harvojen rikastuminen ei saa olla tärkeintä, vaan ihmiset, heidän työnsä ja elämänsä.
6. Suomen islamistaminen on lopetettava. Suunnilleen samalla tavalla ajattelevien ja uskovien ihmisten yhteiskunta toimii tutkimusten mukaan paremmin kuin monikulttuurinen yhteiskunta, jossa syntyy jännitteitä ja ristiriitoja erilaisten oikeus- ja moraalikäsitysten takia. Suomi kuuluu suomalaisille ja heidän arvoilleen. Maassa maan tavalla tai maasta pois.
7. Rangaistukset rikoksista ovat osittain liian lieviä ja ihmisten oikeustajun vastaisia, joten rangaistuksia on kovennettava esim. henkirikosten ja raiskauksien osalta. Törkeästä seksuaalirikoksesta tulisi tuomita aina ehdotonta vankeutta. Ulkomaalaiset raiskaajat, jotka eivät ole Suomen kansalaisia, on karkotettava pois Suomesta lähtömaahansa.
8. Suomen Laillisuuspuolue ajaa rauhanomaista ja neuvotteluihin perustuvaa Karjalan palautusta ja uskoo, että se vielä toteutuu. SLP:n ohjelmassa on asiaa koskeva maininta: On aloitettava keskustelut Venäjän kanssa Karjalan ja muiden menetettyjen alueiden palautuksesta Suomen yhteyteen, koska se olisi näiden alueiden, mutta myös Venäjän ja Suomen yhteinen etu.
Suomen Laillisuuspuolueen koko yleisohjelman voi lukea osoitteessa: www.suomen-laillisuuspuolue.fi.

5

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joky

      Olisit vaan suoraan laittanut nimeksi IKL-ja takaisin menneisyyteen!

      • tiedä häntä

        Vai onko tämä taas Aunen uusin viritys?


    • ehdottomasti hyvä

      Tämä olisi hyvä puolue myös Kontiolahden kunnanvaltuustoon! Erinomainen puolue. Jouko Piho asuu nykyään Loviisassa mutta hienoa olisi saada Jouko Piho Kontiolahteen asumaan ja Kontiolahden kunnanvaltuustoon valtuutetuksi. Hän pitäs jöötä siellä ja tilanteet rauhottus kummasti ja tulis paljon uutta, hyvää näkökulmaa ja käytäntöä. Ehdottomasti Jouko Kontiolahteen!


      http://www.jouko-piho.fi/

      • 696969

        Näinhän se on -Joukossa tyhmyys tiivistyy!


    • vaalit oli

      melkein vuosi sitten olet nyt myöhässä yritä uulelleen 3 vuoden päästä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      341
      3841
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1709
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      59
      1473
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe