Ravintola Wanha Lyhty & Kellari Kokkola

asiakaspalvelija

En ymmärrä miten tämä ravintola on vieläkin pystyssä. Aina kun olemme vierailleet siellä olemme saaneet tosi huonoa asiakaspalvelua. Ravintolan omistaja Annika Ojatalo on ilmeisesti aivan liian pihi ja rahanhimoinen palkatakseen tarpeeksi työntekijöitä. Olen pistänyt merkille, miten tarjoilijat joutuvat lähes juoksemaan ympäri ravintolaa, ja yksi ihminen näyttää tekevän ainakin kahden ihmisen työt yksin.

Varsinkin tämä liian vähäinen henkilökunta kiireessä vaikuttaa myös asiakaspalveluun. Kaikki tehdään vaan melkein, eikä kunnolla. Monesti saat istua likaiseen pöytään, jota ei olla pyyhitty koko päivän aikana. Monesti olen löytänyt ilokseni myös ruokailuvälineistäni pinttynyttä likaa. Tarjoilijat unohtelevat asioita, tuovat vääriä ruokia tai viinejä ei näy koko aterian aikana. Ja koskaan kukaan ei tule kysymään esim. maistuuko ruoka!!

Varsinkin omistajasta olen saanut todella tylyn kuvan. Ja asiakaspalvelu ei taida kyseisellä henkilöllä olla vieläkään hallussa, puhumattakaan ravintolan pyörittämisestä. En missään nimessä voisi kutsua tätä á la carte ravintolaksi. Ei todellakaan ole sen arvoinen.

Ruoka on ihme kyllä yleensä kuitenkin ollut ihan positiivinen yllätys. Harmi, että ravintolassa asiakaspalvelullakin on kuitenkin niin iso osa viihtyvyydestä.

18

1092

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hnv

      Minäkin oon pistäny merkille ihan samoja asioita. Varsinkin omistajasta oon saanu tosi huonon kuvan. Mihinköhän ne asiakaspalvelutaidot on vuosien aikana kadonnu, vai onko niitä alunperin ikinä ollutkaan...

    • outoa

      no miksi ihmeessä siellä pitää käydä, jos paikka on noin huono? Asiakas äänestää jaloillaan.

    • ihan ok

      Ruoka ravintolassa on ollut aina todella hyvää. Asiakaspalvelu vähän tönkköä. Kyllä me silti siellä joskus (harvoin) käydään.

    • hili

      Viime Keskiviikkona käytiin siellä syömässä. Silloin tarjoilemassa oli yksin nuori tyttö, joka lopuksi kysellessä paljastui harjoittelijaksi. Vähän jäi ihmetyttämään miten harjoittelija jätetään yksin vastuuseen kaikesta. Onko se edes laillista? Muita työntekijöitä ei näkynyt. Hyvin tyttö kuitenkin pärjäsi, vaikka huomasi että aika kiire oli. Ja kerrankin saatiin ystävällistä palvelua.

      Ruokien saamisessa kesti todella kauan. Lopuksi kysellessämme paljastui myös, että keittiössä oli vain yksi kokki töissä...

    • Minna56

      Ravintola on kyllä aivan ihanan tunnelmallinen. Ruoka on ollut lähes aina tosi hyvää, eikä siinä ole tullut suurempia pettymyksiä.
      Palvelusta voisin kyllä minäkin antaa vähän palautetta, muistan lukeneeni joskus aikoja sitten miten omistaja kehui, että kaikki tarjoilijat ovat ammattitaitoisia ja tuntevat ravintolan historian jne. Minä olen mielestäni kuitenkin aina saanut hieman tylynpuoleista palvelua, niin omistajalta kuin muilta tarjoilijoilta. Pöydät ovat myös monesti olleet aika sotkuisia, toisin sanoen puhtaat katteet ym. on laitettu vain kaikkien sotkujen päälle. Pöytien pyyhkimistä saisivat siis mielestäni enemmän tehdä. Ja muistettaisi palvella asiakkaita aina positiivisesti. Eihän siellä muuten halua kukaan käydä.

    • pihviäjalohta

      Katselin ruokalistan läpi ja kyllähän se niin perus -70 lukulaista bensa-asemaraflan listaa on, jota Jyrki Sukulan Kuppilat kuntoon sarjassa näytti olevan joka kippolassa, että varmaan kokkolassa kilpailun puutteesta menestyy mutta ei menestyisi muualla.

    • Enemmän nähnyt

      Hei ymmärtämätön....
      Kannataisikohan sinun suunnata askeleesi johonkin muualle ja antaa Lyhdyssä
      käydä niiden, joiden mielestä siellä on kaikki kohdallaan....
      Ja kummanhan näkemystä pitäisi epäillä? Sinun vai omistajan, joka on palvellut asiakkaitaan jo yli 25 vuotta.....

    • Blondi4

      Olen samaa mieltä "Enemmän nähnyt" kanssa.

    • minun mielipiteeni

      Jokaisella on onneksi oikeus omiin mielipiteisiinsä ja kaikkia ei voi miellyttää. Ojatalo on todellakin palvellut asiakkaitaan jo 25 v, mikä on ihan kiitettävä aika. Silti tosiasia on se, että kyllä siinäkin ravintolassa olisi parantamisen varaa.. niinkuin myös monessa muussa. Minä olen kuitenkin tarkka siitä mistä maksan, ja jos koko paketti ei ole kunnossa, niin kyllähän siitä paha maku suuhun jää. Lyhty on minun mielestäni ns. "peruskamaa", ruoka ok ja palvelu ok, siltikään en rupeaisi kenellekkään erityisemmin hehkuttelemaan.

    • hätäinenkö?

      Ruuassa ei minullakaan ole moittimista, mutta palvelu on hidasta! Etukäteen tilattu ruoka ja kellonaika tiedossa, silti kesti TUNNIN ennenkuin ruoka tuotiin!!!

    • pasi65

      Onpa omituisia kokemuksia, itse olen käynyt Lyhdyssä syömässä ainakin 15v ajan eikä kyllä ole moitteen sijaa. Siis ravintolahan on huippu kaunis ja aina on ollut siisti, palvelu on ollut mielestäni normaalia ja hyvää, ei mitään nuoleskelua mutta hyvää. Oiskohan nyt pettyneillä liian suuret odotukset että ravintolassa pitää asiakkaat ylipalvella ja palvoa? Tosin muutaman kerran olen kyseisessä ravintolassa törmännyt huonosti käyttäytyviin ja ylimielisiin asiakkaisiin, jotka ovat juoksuttaneet ja läksyttäneet nuoria tarjoilijoita ihan suotta.

    • orvokki5

      Satuin kerran Lyhdyssä ollessamme kuulemaan, kun asiakas antoi omistajalle ihan syystä palautetta ja aika tylyä tekstiä tuli takaisin. Ymmärtäähän sen, että monet asiakkaat saattavat valittaa myös turhista asioista, ja sen takia alkaa veri kiehmaan, mutta eipä niitä asioita ihan noin kuitenkaan kannattaisi hoitaa. Minulle tuli ainakin paha mieli kyseisen asiakkaan puolesta. Mihin tämä asiakaspalvelu onkaan menossa...

    • terve12

      Lappu luukulle niin kaikki on tyytyväisiä

    • jaajust

      ei muakaa huvittais palvella ku valitetaan kaikesta eikä saa tehdä duunia rauhas

    • Oulu

      Käytiin viikonloppuna ja olihan kokemus! Itse omistaja oli yksin töissä enkä kyllä voinut lopussa enää kuin nauraa, käytös ja asiakaspalvelu oli niin huonoa. Itse olin paikkakunnalla käymässä, mutta toiste en erehdy. Omistaja Oli aivan ihmeissään, jos vaikka kysyttiin lisukkeiden vaihtoa tms. Saatikka sitten kun lasten annosten pihvit piti viedä takaisin, kun kaksivuotias ei millään voinut syödä sitä määrää pippuria. Kuulemma kukaan muu ei ole valittanut ja uudestaan tuli omistaja vielä varmistamaan, että olemmeko tosissamme, kun kokkikaan ei kuulemma voi asiaa uskoa. Niin ja ruokaa odotettiin todella pitkään, yksi tarjoilija eli omistaja töissä. Ruoassa ei ollut lasten annoksia lukuunottamatta vikaa, mutta tuon palvelun vuoksi en voi suositella kenellekään.

      • asiakas2014

        Syö sitä ruokaa äläkä puutu toisten asioihin


    • Kaupunkilainen
    • Läpikulku

      Läpikulkumatkalla! Ei voi tosin ravintolaruoaksi kutsua vaan syöttöläsapuskaksi. Palvelu erittäin huonoa! Huomaa että omistajalla ei ole muuta himoa kuin rahan. Ei kyllä varmasti palata uudemman kerran :-(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      356
      3175
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      129
      1197
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1167
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      133
      953
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      816
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      737
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      727
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      717
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      689
    Aihe