toistuvat unet.

darkDreams

Hei näen unia joitka toistuu saman kaltaisina mutta tapahtuma paikka vaihtuu.
Nämä unet joita näen ovat aika lailla painajais maisia minulle aina annetaan tehtävä tai sitten en saa katsoa taakseni ollenkaan pitää vain josta juosta juosta.

1.näin unen jossa minun piti juosta pitkää käytävää ja päästä ulos mutta tielläni oli portaita ja lukittuja ovia joku jahtasi minua,kun viimein pääsin pois niin olin vanki tyrmässä siellä oli mies joka antoi avaimen hänellä oli huppu hän otti sen pois mutten siltikkään nähnyt kasvoja.
2.Olen uimahallissa minut on upotettu altaan pohjaan ja kahlittu sinne yritän päästä pois ennen kuin kuolen,luokseni ui iso valas joka pelastaa minut minä saan taas henggittää.
3. olen kirjastossa sisällä on kirkasta kuin auringossa aivan kuin kaikki olisikultaa kirjsto on auto yritän päästä pois joudun pimeän osastoon joka on täynnä kristalleja kirkkaita kuin tähdet kirjasto herää henkiin,eloon suorastaan kaikki sadut ja kirjojen henkilöt heräävät eloon. pian juoksen kultaisia portaita pitkin katto tasanteelle ja olen turvassa,sitten herään.

Nämä unet eivät ikinä liity minun elämäni ja päivän aikana tapahtumiin asioita ne on outoja karmia mutta en ikinä pelkää näissä unissä vaikka ovatkin painajais kaltaisia. Osaako joku selittää mitä nämäunet voisivat tarkoittaa en itse ole saanut mitään selkoa.

2

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • thrillofnothing

      Itsekin varsinkin nuorempana näin paljon toistuvia unia joissa oli jatkuvaa juoksemista, pakoilua milloin näkymätöntä uhkaa, välillä oli jättiläiset perässä, välillä demonit ja välillä isot joukot ihmisiä. Unet monesti loppui siihen että tuli kallio tai muu korkea paikka eteen niin päädyin hyppäämään vaan alas ja aina heräsin vasta kun tömähin maahan.
      Muistan vieläkin sen ensimmäisen unen josta alkoi tämä, se oli ehkä pelottavin uneni koskaan, olin 6 vuotias ja uni todella toden tuntuinen. Kävelin silloisen kerrostalo asunnon olohuoneeseen jossa sohvalla oli setä, täti ja äiti he tuijottivat television lumisadetta, eli sitä kanavaa jossa ei ole mitään ohjelmaa, eivät reagoineet mihinkään, parvekkeen ovi lensi auki ja sieltä lenti sisälle hahmo jonka naama oli ihan palanut tunnistamattomaksi ja se jahtas minua olohuoneen ympäri ja päässä kaikui "Et pääse koskaan karkuun minua", tämän jälkee muutaman kerran sama lause kaikui mielessä kun juoksin unissa karkuun mitäkin.
      Teini-iässä muistan että monesti kun samat tilanteet alkoi niin koetin vain kohdata ne ja taistella vastaan mutta kun ihmisjoukko käveli vastaan kuin elottomat zompiet koetin alkaa taistelemaan niin jotenkin minun liikkeet vain hidastui niin etten pystynyt tekemään mitään.
      Myöhemmin opin aina vaikeissa tilanteissa jopa nousemaan lentoon, mikä toi suunnattoman helpotuksen uniin.

      Yhä mietin näiden merkitystä, ehkä se kuvasti epävarmuuttani ympäristöä kohtaan tjsp.

    • Aloittajan mainitsemissa unissa syy saattaa liittyä elintoimintoihin. Jos unennäkijällä on vaikeuksia hengittää, hänen pulssinsa kohoaa ja hän kokee ikäänkuin juoksevansa. Varsinkin portaiden nouseminen hengästyttää ja siksi ne esiintyvät usein unessa.

      Aloittaja kertoo kolmesta erilaisesta unesta, mutta kaikkiin niihin liittyy hengästyminen tai vaikeus hengittää. Vedenalainen uni on varsin kuvaava.

      Hengitysvaikeus saattaa johtua nukkumisasennosta. Tietyt asennot vaikeuttavat hengittämistä, kuten selällään nukkuminen. Henkilö voi myös nukkua niin sanotusti kasvot tyynyssä. Kyse voi olla myös uniapneasta.

      Ketjun toisen kirjoittajan unet vaikuttavat olevan ahdistavuudeltaan erilaisia. Niissä on kyse perusturvallisuuden kokemisen puutteesta ja avuttomuuden tunteesta muuttuvassa ympäristössä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2221
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1710
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe