Paytrail :n maksupalvelu ei toimi

kauppias

Jo viime yöstä asti ollut lähes kokonaan katki Paytrail Oyj verkkomaksupalvelu. Aika hyvin menettää rahaa 4000 verkkokauppiasta, jotka ovat Paytrail Oyj:n palvelun käyttäjiä !!!
Aikasen kököä on jos systeemi ollut jo yli 12 tuntia alhaalla, jonkun tietoliikenne vian takia ? Taitaa Paytrail Oyj käyttää jotain halpoja tyyppejä kun ei saa tuota vikaa paikannettua. Taikka sitten niillä on vaan kaikki serverit possahtaneet ja tilanne ei palaudu ollenkaan takaisin ?

20

5780

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kamreeriykä

      Ihan paska operaattori ja helvetin kallis. Taitaa vielä ryssä putiikki Cygate hoitaa hostauksen, eihän Cygatella ole yhtään todellista osaajaa.

    • sijfidafd

      Tiedotus hoidettiin todella huonosti Paytraililla eivätkä hyvitä mitään tällaisesta katkoksesta. Kyllä yksityisyrittäjällä ottaa koville kun meni viikon parhaan myyntipäivän tuotot!! Aikanaan vaihdoin Checkoutilta Paytrailille kun kehuivat että toimii paremmin. Taidanpa vaihtaa takaisin Checkoutiin, palvelu ihan samantasoista ja hinnat PALJON edullisemmat.

    • amias

      Ei siinä Paytrailin pahoittelut paljoa lämmittänyt kun tuli satoja euroja takkiin, eivät kanna mitään vastuuta mutta kovan laskun muistavat joka kuukausi laittaa. Hohhoijjaa, taidampa tutustua muihin maksupalveluntarjoajiin.

    • eijfjjfjff

      "hauskinta" tässä on ettei päivitys edes onnistunut! Päivityksen tarkoitus oli poistaa aiemmin esiintyneet ongelmat, jotka aiheuttivat katkoksia maksuissa.

    • IsoK

      Näköjään myös kaikki muut Suomalaiset verkkomaksupalvelut olivat alhaalla vielä pidempään.. Taidan sittenkin pysyä Paytrailin tallissa.

    • Jacinto Mesa

      Paytrail taas nurin: "maksutapahtumassasi tapahtui virhe. Odota 5minuutia ja tarkista sähköpostisi...." Ja tuota pas..aa en käytä enää koskaan. Mielummin olen tilaamatta kyseisen tuotteen, jos ei muuta maksutapaa ole tai ei voi käyttää. Terveisiä vain huijatuiksi tulleille kauppiaille jotka maksavat tästä pas..ka palvelusta.

    • 4+1

      Nyt loppu kärsivällisyys, en käytä enää verkkokauppoja jotka menee paytrail-systeemillä. Viime viikolla sain viimein setvittyä heidän kautta menneen maksun, joka oli jossain maksupalvelun käyttövaiheessa tuplautunut, eli 2 laskua yhdestä ostoksesta. Nyt sitten kun tein verkko-ostoksia melko laajalla ja aikaa vievällä sivustolla ja sain viimein parissa tunnissa kasattua tilauspaketin, menin maksuvaiheeseen niin ilmoituksena Paytrail-rajapintavirhe, yritä myöhemmin... koko ostoskori tyhjeni ja katosi, ei välimuistia, koko homma hukkaan. Antaa olla, pitää vissiin ihan vanhanaikaisesti lähteä etsimään vastaava liike tuolta katutasoilta

    • jljljllkjlk

      Taidat olla kilpailija firmasta

    • Ihanaaolla

      Paytrail toimii loistavasti joka päivä!

    • pettynyt_vai_petetty

      Vai loistavasti... minä maksoin heidän kauttaan ostoksen, ja he eivät välittäneet maksua kauppiaalle, joka perui tilauksen. Maksu kuitenkin veloitettiin tililtäni, ja väittävät sen siirtäneen kauppiaalle. Ko. kaupan kanssa ei ole aikaisemmin ollut mitään ongelmia, eli en heidän luotettavuutta ensimmäisenä epäile. Paytrail ei suostuisi palauttamaan minulle maksua, vaan käskevät vaatimaan sitä suoraan kauppiaalta, joka taas sanoo ettei ole maksua saanut. Mikä on maksunvälittäjän vastuu tässä tilanteessa? Ja mikä on kuluttajan hyöty tästä välityspalvelusta, kun yritys ei ota vastuuta tekemistään maksusiirroista? Jatkossa maksan vain luottokortilla. Ja toivon että Paytrail on nyt kuitenkin suoraselkäinen suomalainen yritys, joka palauttaa rahani tässä tapauksessa.

      • Raha_kateissa_Valitus

        Mikäli kirjoittamasi on totta: tee valitus finanssivalvontaan!

        http://www.finanssivalvonta.fi/

        Finanssivalvonta on finanssialaa valvova viranomainen.

        Huom: älä sotke finanssivalvontaa tähän:

        http://www.finanssiala.fi/

        jälkimmäinen taas on pankkien edunvalvontajärjestö, aikaisemmalta nimeltään Pankkiyhdistys.


    • Kahvakuulaaja

      Eipä onnistunut eilen illalla (1.9.2015) kurssin maksaminen eikä edelleenkään tänä aamuna (2.9.2015). Asiakaspalveluun soittaminen toivotonta.

    • pthoy

      Itse verkkokaupan tekijänä suosittelen ennakkomaksua. Sen on helpoin, paras ja kauppias saa rahat, riippuen pankista, viimeistään seuraavana päivänä. Teettää jonkin verran työtä, mutta kun siihen laskun tekemiseen tottuun, niin on se parempi näin, kuin rahojen saaminen viikon päästä www.polishtradehouse.fi

    • Pahastipettynyt

      Nyt tammikuussa 2016 ostin verkkokaupasta bussilipun Pietariin ja maksu meni Paytrail järjestelmän kautta. Neljä päivää on kulunut ja vieläkään en ole saanut lippua koska maksu ei näy vastaanottajan tilillä. Onneksi nyt ei ole isoista rahoista kysymys mutta toisinkin voisi olla. Mitä jos olisin halunnut matkustaa seuraavana päivänä lipun oston jälkeen 5-henkisen perheen kanssa. Harmittais ihan v_tusti.

    • shoppaaja

      Kirjautuminen ei onnistunut -oli käytettävä ennakkomaksua. Kuitenkin pääsin salasanalla tietoihini.

      • shoppaaja

        En tarvitse enää.


    • Anonyymi

      Vanha keskusteluryhmä mutta tulipahan vastaan. Olen kauppias ja käytän PayTrail järjestelmää. Unohtamatta aikaisempia teknisiä ongelmia heidän päässään; päättivät tänään sitten yhtäkkiä katkaista maksut ilman mitään ilmoitusta ja nyt maksut eivät enää mene läpi. Meni 2-3 maksua per päivässä, 100-200eur myyntiä, webbikaupasta myyntiä eli ei mitään isoa mutta meille tärkeää - eipähän myydä enää.. :(

      Syy? Epäselvä.. Kuulemma pitäisi lähettää tietoja yrityksestä ja sen toiminnasta ennenkuin avaavat uudelleen. Jokin lausunto pitää saada vaikka kaikki kirjoitettu jo aikaisemmin. Eli eivät itse vaivaudu selvittämään ja lukemaan yrityksen tiedoista. Argh.. mitä palvelua!

      Kyllä lähtee PayTrail vaihtoon tällaisen asiakaspalvelun takia kun näköjään muitakin vaihtoehtoja nykyään on (ja halvempia): checkout, bampora, maksuturva, ... Tuli huono kokemus, oli jo aika neutraali-huono aikaisemmin.. En suosittele

    • Anonyymi

      Minultakin Paytrail veloitti maksun tililtäni, mutta tilaus ei mennyt lainkaan firmaan mistä tilasin. Rahat vain Paytrai otti ja nyt perjantai-ilta. Maanantaina kuulemma ovat vasta paikalla ne henkilöt, jotka korjaavat tialnteen. Viikonloppu ilman korjaajaa. Kyllä pitäisi olla joki korjauspäivysty Paytraililla. Ei tuollainen peli vetele! Siinähän jää todella monelta firmalta verkkokauppaostostialukset saamatta, koko viikonlopun tilaukset.

    • Anonyymi

      Itse en enää käytä verkkopalveluita jotka käyttää paytrailia. Matkahuollosta ostin lipun, monta kertaa tökki. Lopputulos, ei lippua mutta maksu kyllä meni. Kuntosalia yritin maksaa niin ei vaan onnistu. Menee kyllä pankin sivuille ja muka maksukin onnistui, sitten herjaakin että maksu epäonnistui. En luota enää tuohon systeemiin. Ostan sieltä missä muut maksupalvelut.

    • Anonyymi

      Maksu lähti tililtä, mutta silti antoi ilmoituksen ”maksu virheellinen” eikä tilattua digioppikirjaa tullut. Reklamaatio tehty SanomaProlle, saa nähdä mitä vastaavat. Kaikin tavoin yritän välttää Paytrailia jatkossa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe