Sain täydelliset rinnat

joannakrepa

Olin jo vuosia halunnut itselleni isot rinnat.
Olen 175cn ja painan 58kg. Lopulta päädyin Diamond Cliniciin ja en kadu pätkän vertaa. Olin konsultaatiossa noin tunnin ja kokeilin mahdollisimman monia implantteja, että tulee kerralla sopivat ettei tartte ravata uusintaleikkauksissa. En malta odottaa kesää, jotta saan ylpeenä esitellä uutta olemustani. Toki jatkan reenausta muun kropan hyvässä kunnossa pitämiseksi.
Nyt on kaikkien hyvä aika mennä konsultaatioon mihin nyt sit kukin menee. Mutta rinnat tekevät kyllä naisen. Ai että oon ONNELLINEN!!! Ja niin en ole kuitenkaan mikään tyhjäpää, maisterin tutkinto takana, mutta nyt olen sinut itseni kanssa . Onnee kaikille leikkaukseen meneville.

28

731

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KaarinaK.

      Paljonko maksoit? Oliko kipuja kuinka? Yötä sairaalassa?

      • Samoin

        Mitkä implantit sulle laitettiin? Mulle laitettiin Silimedin implantit Laatukirurgiassa. Pyöreät. Oikein tyytyväinen olen ollut. Mies kehuu rintoja täydellisiksi.


      • idiootti123

        Kukaan järkevä ei mene konsultaatioon muualle kuin suoraan kirurgille itselleen. Ainoa poikkeus on ehkä Lassi tms. jotka ovat kysyttyjä koko maapallon mittakaavassa. Heillä on oma esitietojen konsultti tiettyihin operaatioihin. Mutta hekin oletettavasti näkevät asiakkaan vielä kunnolla ennen varsinaista leikkausta.

        Leikkauksen suunnitteluun menee kirurgeilta paljon työtunteja. Konsultaatiota samana päivänä, johon sen jälkeen kuuluu suoraan leikkauspöydälle meno ei ole olemassa.

        Noi Viron kirurgit, jotka käyttävät Suomessa halpis konsultteja ovat valmistuneet Neuvostoliiton aikana. Tai ainakin suurin osa on. Tämän voi tarkistaa myös jokaisen CV:stä. Neuvostoliitossa Ek.lääkärin pätevyyden sai vuodessa! Virossa on kyllä pari "oikeaa" kirurgia sekä plastiikkakirurgin koulutuksen saanutta. Jos heillä olisi luvat toimia Pohjoismaiden sairaaloissa, ja tienata 160 000€ vuodessa, sekä toimia yksityisenä kirurgina sekä lääkärinä meillä, luuletteko tosiaan etteivät he olisi jo täällä...? Tiedän tämän myös aikana faktana, koska olen opiskellut maassa. Jokainen voi toki uskoa mihin haluaa.


      • idiootti123

        Lisäksi tämä Diamond Clinikin omistaja, joka näyttää pistäneet 21-vuotiaalle botoxia saadakseen asiakkaita, kertoo aika paljon yhtään vanhemmille ihmisille. Täytyy olla kysyntä vähissä.

        Toisekseen botoxin mainostaminen julkisesti on erittäin kiellettyä! Erityisen kiellettyä se on julkkiksilla. Yhtiö joka omistaa oikeudet botoxiin, omistaa kaikki oikeudet kaikkeen markkinointiin. Yhtiö on thriljoonien dollarien arvoinen. He haluavat hoitaa kaiken markkinointinsa täysin itse, lakimiesten avustamana.
        -Kaikki botox mainokset, jotka eivät ole heidän hyväksymiä ovat laittomia. Asiassa ei ole mitään epäselvää.

        Kolmanneksi kaikki reseptilääkkeiden, erityisesti vahvojen kuten botox, markkinointi on EU:n laissa kielletty.

        Lisäksi DC:n hinnat näkyvät olevan jopa korkeammat kuin oikeilla suomalaisilla plastiikkakirurgeilla sekä lääkäreillä. Muutenkin kyseessä on 4.luokan hermomyrkky, joka väärään kohtaan pistettynä voi jopa johtaa kuolemaan.


    • Mr. Suomi

      Tämä ei ole vinoilua kun sanon että se että on maisterintutkinto ei takaa sitä etteikö olisi tyhjäpää. Se kertoo vain siitä että olet hyväksyttävästi omaksunut ne asiat joita joku taho sinun halusi omaksuvan. Olet saanut paperin siitä että let hyväksytysti kelvollinen suorittamaan sitä yhteiskuntapoliittista agendaa johon sinut on koulutettu.

      MItä tulee rintoihisi niin olisin mielenkiintoinen kuulemaan miksi ne ovat sinulle niin tärkeät ja miksi haluat esitellä itseäsi? Haluatko olla muita parempi vai onko sinulle naurettu nuorempana? Ja miksi kuntosali on niin tärkeä osa elämääsi että siitä täytyy mainita tässäkin tilanteessa? Mistä johtuu heikko omakuva?

      Itse vältän naisia joilla on silikonit. Suurin osa (on myös muitakin tapauksia) ottaa silikonit koska toisilla on tai he luulevat niiden kautta tulevan "naisellisemmiksi". Edellinen suhteeni romahti siihen kun taloon tuli silikonit. Suhde muuttui kerralla pinnalliseksi. Rintoja ei saanut enää juuri edes kosketella koska ne olivat niin arat (oikemapi termi piireissä kuuluu herkät) ja ne tuntuivat kovilta käteen. Sanotaan mitä sanotaan, mutta kyllä sormet tuntee.
      Vanha sananlaskukin kuuluu "Se mitä silmä ei nää, sen sormet tuntee".

      Täytyy myöntää että teinipoikana katselin isorintaisia tyttöjä. Mutta kun tietämys kasvoi ja ehkä elämän kokemuskin, niin kohteet vaihtuu. Nykyään se millainen ihminen itse on merkitsee. Se miltä hän näyttää ei merkitse mitään. Jos henkilön kanssa on mukava jutella ja ajatukset ovat samansuuntaisia niin hänen kanssaan viihtyy.

      Vanha Kiinalainen sananlasku sanoo:"Ei ole rakkautta että katsotaan toisiaan silmiin, vaan että katsotaan samaan suuntaan".

      Siksi kaikki "naturelli-ellit" sanon varoituksen sanan. Harkitkaa ainakin neljä kertaa ennenkuin menette leikkaukseen. Suomessa on suuri joukko miehiä joita silikonit inhottaa. Ja joille ulkoinen olemus ei ole kaikki kaikessta. Uskallan jopa väittää, että meidän kanssa elämä on täynnä rakkautta.

      • Tervemenoa!

        Onneksi Suomessa on sellaisiakin miehiä joille silikonit ei ole turn-off ja hyväksyvät vaikka vaimolleen silikonit. Jos kaltaisesi mies osuisi kohdalleni, olisin erittäin tyytyväinen että lähtisi lätkimään.


      • 11+8

        Asiallista puhetta. Olen samaa mieltä siitä että silikonitisseissä ei ole mitään järkeä, koska se pilaa luontaisen ja oikean naisellisuuden.


    • Ans kattoo ny

      Ap tule parin vuoden päästä kertomaan onko kaikki vielä yhtä ihanaa.

    • Looong time ago

      No terve!!! Itsellä on aika paljon enemmän kuin pari vuotta ja kyllä: kaikki on edelleen loistavasti! Mikä ihmeen postaus toi nyt oli? Miksi ei olis "ihanaa"?

    • bugaboo1

      Kuule Mr. Suomi, sopusuhtaiset silarit hakkaavat moneen kertaan imetetyt kärpäslätkät 6-0.

      • vain propagandaa

        Miksi laitat vertailuun silikonit ja "moneen kertaan imetetyt kärpäslätkät"? Miksei silikonit ja vastaavat rinnat ilman silikonia?


    • Kkk9

      Itselläni on silikonit, mutta kuulun siihen koulukuntaan joka ei niitä olisi ottanut, ellei olisi omistanut kehittymättömiä, hormonihäiriön vuoksi vajaiksi jääneitä ei-rintoja. Ymmärrän Mr Suomen kannan, mutta se on aika puusilmäinen. Väitän kivenkovaan, että silikonit omistava nainen voi olla syvällinen ja kaikkea muuta kuin pinnallinen. Kieltämättä ketjun aloittaja ei kovin älykkäältä vaikuta, epäilenkin aloitusta täydeksi trolliksi...

      Itselleni silikonit symboloituivat osaksi omaa naisellisuuttani, johon rinnat kuuluvat. Jos minulla olisi ollut edes AA-kupin rinnat, en olisi leikkaukseen mennyt.

      Toisaalta en ymmärrä naisia, jotka oikeasti rinnat omistavat ja haluavat siitä huolimatta luonnottomat, pyöreät ja plastiset rinnat itselleen. Silikonit oikein kehon mittasuhteet huomioon otettuna ovat todella kauniit ja sopusuhtaiset.

      • luomu on paras

        Mieluummin vaikka täysin litteä kuin silikonit.


      • katkarapumiehet
        luomu on paras kirjoitti:

        Mieluummin vaikka täysin litteä kuin silikonit.

        Mitä sitten haet tältä palstalta? Pidennystä katkarapuusi vai?


      • yksi vain
        luomu on paras kirjoitti:

        Mieluummin vaikka täysin litteä kuin silikonit.

        kiva ku joku on totaki mieltä. niitä tuskin montaa löytyy. ja mun järkeen ei mahdu että löytyy yhtään ku oon just sellaisista kärsinyt jo kymmenen vuotta..


    • M 76

      Huono itsetuntosi ei ole kadonnut. Haetko teollesi oikeutusta, kun kerrot olevasi maisteri... Hoh hoijaa... Maisteriksi olet lukenut, mutta tutkinto ei kerro mitään siitä onko ihminen syvällinen ja omaako hyvät arvot. Hitlerhän oli myös todella älykäs, mutta ei syvällinen eikä varsinkaan omannut hyviä arvoja.

      Mielestäni aloittajalla on täysin vinksahtaneet arvot elämässä! Pelottavaa ajatella, että maassamme työskentelee kenties vastuullisissa tehtävissä ihmisiä joiden mielestä tissit tekee naisellisuuden!

      Itsevarmuus tekee naisellisuuden - ei muoviset tissit. Elämässä pitäisi osata miettiä ihan muita asioita, kuin voivotella omaa ulkonäköä.

      Nyt olen ilkeä, mutta toivon todella, että saat jonkin komplikaation, niin ehkä elämäarvoissa tapahtuisi muutos terveempään. Ehkä ymmärtäisit, että naiseutta ja tyytyväisyyttä itseen ei voi rakentaa tissien varaan.

      Ja lopuksi todettakoon: kuka tahansa nainen saa miesten huomiota, jos sitä niin kovasti kaipaa. Asia erikseen on se millaista huomiota tavoittelee. Se ettet arvosta itseäsi näkyy tavassa ajatella miehistä (rivien välistä luettavissa tekstistäsi). Ei miehet niin yksinkertaisia ole, että pelkkiä tissejä katsoisivat. Ja ilmeisesti oletat vielä, että isot tekevät haluttavan :D Olet niin väärässä...

      Vinkki: kaunis hymy, positiivisuus, hyvä itsetunto ja luonnollinen kauneus iskee ;)

      • Kateus, perussynti

        "Haetko teollesi oikeutusta, kun kerrot olevasi maisteri... Hoh hoijaa... Maisteriksi olet lukenut, mutta tutkinto ei kerro mitään siitä onko ihminen syvällinen ja omaako hyvät arvot."

        Aloittaja halusi ilmeisesti osoittaa ettei ole tyhjäpäinen bimbo joksi kaikki silikonien laittajat leimataan. Tuntuu että itselläsi ei ole kunnollista koulutusta ja koet alemmuutta jos joku mainitsee koulutuspohjansa.

        "Itsevarmuus tekee naisellisuuden - ei muoviset tissit. Elämässä pitäisi osata miettiä ihan muita asioita, kuin voivotella omaa ulkonäköä."

        Tuollainen mielipide kumpuaa yleensä siitä että itsellä ei ole mahdollisuuksia samaan ratkaisuun ja yritetään löytää psykologiset selitykset omalle kateudelle.

        "Nyt olen ilkeä, mutta toivon todella, että saat jonkin komplikaation, niin ehkä elämäarvoissa tapahtuisi muutos terveempään."

        Olet todellakin ilkeä, parempi vaihtoehto olisi ollut olla kirjoittamatta koko kommenttiasi jos et siedä naisia jotka suurentavat olemattomat rintansa silikonilla.

        "Se ettet arvosta itseäsi näkyy tavassa ajatella miehistä (rivien välistä luettavissa tekstistäsi). Ei miehet niin yksinkertaisia ole, että pelkkiä tissejä katsoisivat. Ja ilmeisesti oletat vielä, että isot tekevät haluttavan :D Olet niin väärässä..."

        Rivien välitä ei pidä etsiä mitään mitä siellä ei ole. Et voi arvailla mitä aloittaja ajattelee miehistä. Valitettavasti aika iso osa miehistä katsoo vain naisen tissejä ja mitä suuremmat niin sen parempi.

        "Vinkki: kaunis hymy, positiivisuus, hyvä itsetunto ja luonnollinen kauneus iskee ;)"

        Taidat vaan olla kateellinen kun itse joudut tukeutumaan pelkästään noihin. Naisen itsetunto nousee valtavasti kun lautarinnan tilalla onkin normaalit naisen rinnat.


    • lauta vai ei

      Ymmärrän kauneusleikkauset mikäli ne kohentavat ihmisen itsetuntoa. Ei ole kiva kärsiä olemalla lauta ala-asteesta yläasteelle....ja aina eroat muista,,,rinnat on iso asia naiselle ja myös miehille. Jos miehellä munan mittä on katkarapu ne tekis mitä vaan saadakseen pidennyksen että paksuuntamisen. piste.

    • PatsyS

      Hohhoijaa taas, miten tavanomaisesti tämäkin viestiketju on edennyt. Aloittajan onnellisuudella omista silikoneista ja Mr Suomen pettymyksellä naiseen, jolla oli silikonit ei kai ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Itse mietin usein, miksi tämä kauneuskirurgia on niin tulenarka aihe ja houkutta vihaisia ihmisiä näihin viestiketjuihin? Jos joku laittaa itselleen täysin tarpeettoman hienon urheiluauton ihan vaan nauttiakseen sen ominaisuuksista, saako hän samanlaista lokaa niskaansa? (Esim. epäilyjä siitä onko ÄO kengännumeroa isompi, tai kompensoiko hän autollaan jonkun "pienuutta"?)

      Noh...arvasittekin varmaan, puolustaessani rintaleikkauksia, että minullekin on tehty sellainen. Lainatakseni tämän viestiketjun termejä: Olen maisteri ja minulla oli moneen kertaan imetyt kärpäslätkät. Olin harkinnut päätöstäni korjata nuo nahkapussit jo liki 10v. Korjausleikkauksen jälkeen pohdin, miksen tehnyt sitä jo aikaisemmin. Se, mitä nämä uudet rinnat minulle antavat, jääköön toiseen tarinaan. Päätös laikkauksesta oli yksin minun ja vain minun.

    • jkdovbuh

      Melkein poikkeuksetta aina sanotaan implantit ottaneita tyhjäpäiksi, ihan kuin äo laskisi leikkaussalista tultua...mites rintasyöpäpotilailla- laskeeko heidänkin äo siinä kun heidät kärrätään salista?

      Sanotaan myös että implantoidut rinnat eivät ole RINNAT vaan silikonit,muovit tms. Käytätkö myös rintasyöpäpotilaiden rakennetuista rinnoista sanontaa epärinnat? Ei sulla ole rintoja koska ne on leikattu pois,sulla on vaan tekotissit.....Monelle tehdään omasta kudoksesta, mutta nekään ei ole oikeat rinnat, ne ovat vaan kudosta jotka on muotoiltu rinnan näköiseksi-näköisrinnat. ja monilla on tyhjäpäisyyden tekevä implantti siellä alla.

      Syöpäpotilaat leikkauttavat uudet rinnat samoista syistä kuin me muutkin- itsetunnon vuoksi. Mutta vain meitä haukutaan...vaikka itse maksamme viulut! rintasyöpäpotilaan korjausleikkaukset jälkihoitoineen maksavat yhteiskunnalle km 30t euroa.

    • Pikkukaksonen

      Tässä on nyt käyty läpi koko kaarti silikonien oikeutuksesta aina siihen, että onko aloittajaa edes olemassa. Hei, onnea aloittajalle. Yksi hailee, onko juuri tämä aloittaja todellinen, heitä kuitenkin on, jotka käyvät hakemassa silikonit tunteakseen olonsa paremmaksi.

      Aloitan sanomalla, että oma kantani silikoneja kohtaan on aika kriittinen. Ymmärrän, jos rinnaton tai hyvin pienirintainen haluaa silikonit. Sitä en ymmärrä, jos rinnat on olemassa ja hyvätkin sellaiset, mutta halutaan suuremmat. Mutta mitäpä se minulle kuuluu? Jos joku haluaa tätä kautta hakea omaan omakuvaansa kohennusta, go for it. Silikoneja ei julkisilla rahoilla tehdä, joten itsepä silikoninsa maksavat. Tässä tarkoitan normaaleja suurennusleikkauksia, en esimerkiksi sen sortin korjausleikkauksia, joissa vaikkapa kehityshäiriö korjataan.

      Näissä leikkauksissa kannattaa kuitenkin muistaa se, hoidetaanko niilläkin syytä vai seurausta. Jos haet silikonit, oletko niiden kanssa onnellinen vielä vuosienkin jälkeen, vai täytyykö hetken päästä lähteä hakemaan lisää täytettä? Näitä surullisia tapauksia näkee aina välillä. Täytettä haetaan lisää, lisää, lisää. Joudutaan plastiikkakirurgian kierteeseen. Muistetaan, miten hyvä fiilis oli kun sai uudet rinnat, ja sen turvin uskaltaudutaan aina uudestaan? Uskon silti, että harvassa on tämä ryhmä, ja suurin osa hakee ne silikonit kerran ja on niiden kanssa tyytyväinen.

      Itsetunto. Minusta on aina mielenkiintoista, miten vedotaan siihen kuuluisaan itsetuntoon ja itseluottamukseen. Samaan hengenvetoon huudetaan, miten suuri osa miehistä ei tykkää silareista naisilla ja miten silikoneiden ottajat ovat tyhjäpäitä. Sen jälkeen lähdetään salille pumppaamaan rautaa, ostetaan kaupasta proteiinijauheita ja hurautetaan kotiin egonjatkeella. Lähdetään juoksulenkille tyhjällä vatsalla ja ravataan vaatekaupassa, koska "mulla ei oo mitään päällepantavaa".

      Yksikään mies ei voi samaistua siihen, mitä rinnat merkitsevät naiselle. Yksikään mies ei tajua sitä, miltä tuntuu saada kohtuuttomasti huomiota rintojen vuoksi. Millaista vaivaa aiheuttavat erikokoiset rinnat, rinnattomuus, kohtuuttoman suuret rinnat. Siksi minulle ainakin on se ja sama, mitä mies huutaa silikoneista. Mielipiteitähän on aina ja niistä voidaan keskustella, mutta sen voi tehdä aikuismaisesti toista lyttäämättä. Tiedättekö, sillä hyvällä itsetunnolla, sillä kun itsellä on terve itsetunto ja omat rajat, ei ole tarvetta huutaa naama punaisella toisia idiooteiksi. Hyvää itsetuntoa on myös se, että voi tehdä asioita, joita haluaa tehdä, vaikka puoli valtakuntaa olisi toista mieltä. Suuri osa miehistä ei pidä silikoneista? Tough shit. Tähän voisi heittää sen ihanan kliseen, että kukaan ei tarvitsekaan kuin vain sen yhden, joka tässä tapauksessa niistä pitää.

      Harvassa taitavat olla ne, jotka silikoneilla hakevat hyväksyntää. Harvassa taitavat lopulta olla myös ne, jotka ovat tyhjäpäitä bimboja. Hyväksyntää hakevat bimbot sattuvat vain olemaan niitä, jotka haluavat julkisesti tuoda esille ottaneensa silikonit sen vuoksi, että saavat huomiota. Ja kun huomio loppuu, lähdetään hakemaan lisää täytettä, jotta saadaan lisää huomiota. Tällainen on tyhjäpää. Moneenko olette törmänneet?

      "Syöpäpotilaat leikkauttavat uudet rinnat samoista syistä kuin me muutkin- itsetunnon vuoksi. Mutta vain meitä haukutaan...vaikka itse maksamme viulut!"

      Eli sinun mielestäsi on sama asia hankkia normaaleihin rintoihin (vaikka olisivat sitten hyvin pienet) silikonit, kuin menettää hengenvaarallisen taudin kautta toinen rinta kokonaan ja toisen rinnan puuttumisen vuoksi tehdä korjausleikkaus? Tunnetko yhtään rintasyöpäpotilasta? Jos tuntisit, pitäisit suusi kiinni.

      • oie<fthnbu

        Tunnen useitakin rintasyöpäleikattuja-pidä itse pääsi kiinni. Niistä tuntemistani 2/3 on leikkauttanut uudet rinnat. Ja edelleen rintasyöpäpotilaalle leikataan uudet rinnat itsetunnon vuoksi ei muista syistä! Nainen ei oikeasti TARVITSE mihinkään sitä rintaa joka on leikattu. Jos on tosi isot rinnat niin puuttuvan voi korvata ulkoisella proteesilla tasapainon ja terveyden vuoksi. Muuhun sitä ei tarvita paitsi itsetunnon paikkaukseen. Mietippä miksi se toinen terve rintakin leikataan? Ja verovaroin!


      • Pikkukaksonen
        oie<fthnbu kirjoitti:

        Tunnen useitakin rintasyöpäleikattuja-pidä itse pääsi kiinni. Niistä tuntemistani 2/3 on leikkauttanut uudet rinnat. Ja edelleen rintasyöpäpotilaalle leikataan uudet rinnat itsetunnon vuoksi ei muista syistä! Nainen ei oikeasti TARVITSE mihinkään sitä rintaa joka on leikattu. Jos on tosi isot rinnat niin puuttuvan voi korvata ulkoisella proteesilla tasapainon ja terveyden vuoksi. Muuhun sitä ei tarvita paitsi itsetunnon paikkaukseen. Mietippä miksi se toinen terve rintakin leikataan? Ja verovaroin!

        Ei, nainen ei TARVITSE mihinkään rintoja, ei vaikka yksi olisi tallella ja toinen puuttuisi. On silti äärettömän paljon hankalampaa ja henkisesti raskaampaa elää rintapuolena kuin normaalin rintaparin kanssa. Joo, voi korvata ulkoisella proteesilla, ja räpeltää sen kanssa sitten aina, katsella arpea, jonka tilalla on joskus ollut jotain. Kyllä, molemmissa tapauksissa suurin syy leikkauksen tekemiseen on ehkä itsetunto. Väitän kuitenkin, että itsetunto-ongelmat voivat rintapuolena olla hieman eri luokkaa kuin henkilöllä, joka haluaa normaaleihin rintoihinsa silikonia täyteeksi. Ja näiden ongelmien samalle viivalle niputtaminen on se, jonka vuoksi minusta kuulostaa siltä, että et ole erityisen läheltä seurannut rintasyöpää sairastaneen elämää.

        Verovaroin ja verovaroin. Verovaroilla terveyskeskuksissa ravaa päivittäin ihmisiä valittamassa flunssaa ja hakemusta helpotusta asioihin, joihin oikeasti ei mitään lääkettä edes tarvittaisi. Verovaroilla tehdään kaikenlaista kivaa. Suon ihan mielelläni rintasyöpäpotilaille mahdollisuuden päästä korjausleikkaukseen. Silikonit, jos ne laitetaan normaaleihin (pienet tai ei) rintoihin, kustantakoon jokainen edelleen itse. Jos niitä ryhdyttäisiin tukemaan, niin mielestäni samalla voitaisiin ottaa myös vaikkapa rasvaimut julkisin varoin tehtäväksi. Aiheuttaahan se pömppövatsakin itsetunto-ongelmia jollekin.


    • Prätkämimmi

      Joannakrepa se täällä mainostaa taas Diamond Cliniciä. Kirjoitat tänne muihinkin ketjuihin eri nimimerkeillä, kirjoitustyylisi paljastaa sinut näiden nimimerkkien takaa. Todella läpinäkyvää ja itseasiassa todella säälittävää mainontaa
      Pidätkö ketjujen lukijoita niin yksinkertaisina etteikö lukijat arvaa kuka tämän sun nimimerkin takana kirjoittelee. Terveisiä sinne Tampereelle.... :D

    • Itse maksan itse pää

      Jokainen tekee keholleen mitä haluaa. Rintojen suurennukset maksetaan suurelta osin itse. Siis suurennus ei silikonileikkaus. Itselläni on suuret luomurinnat, ja ellei olisi,enkä olisi tyytyväinen menisin suurennokseen. Me kosmeettisten syiden vuoksi leikkauttavat maksamme omasta pussista, se ei ole pois veronmaksajilta. Ulkonäkö on tärkeä, joka muuta väittää valehtee.

    • shasha

      kukas se kissan hännän nostaa, ellei kissa itse
      omakehu haisee Mirja

    • itsenitähden

      Mä olen käyttänyt Diamond clinicin palveluja kohta kolme vuotta. Lähinnä täyteaineita. Plastiikkakirurgin laittama injektio aiheutti patteja huuleen toisessa paikassa, Nyt aion vaihtaa 20 vuotta vanhat silikonit uusiin. Jännittää!

    • aiettätrolli

      ap trolli "Ai että oon tyhjäpää Onnellinen," mistä oot onnellinen, mitä tekit, ei mitään trolli

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe