AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Mekko isokokoiselle?

Mekko isokokoiselle?

4 Vastausta 254 Lukukertaa
Äidin synttäreille pitäisi löytää joku mekko, mutta ongelmaksi nyt koituu paino. Kaikki ylimääräinen on nimittäin vyötäröllä joten en mielelläni ala ahtamaan mitään tiukkaa vesirajaa ylleni, vaan pitäisi löytää sellainen löysähkö vähintään polvet peittävä mekko tai niiden ylle jäävä.
elloksella on mun mielestä hyvä vaikoima, ja toimituskin alle viikossa. maksu erämaksulla ellos-tilin kautta, jos ei kerralla halua tai pysty maksamaan.
Mullakin mekko juhliin haussa. Haluaisin JUHLAVAN maximekon. Ongelmaksi muodostuu se, että olen pitkä eli maxipitkät eivät ole kuin polveen/polven alle. No, eipä noita juhlavia maximekkoja isoissa koossa ole vastaan tullut... olen katsonut ellos.fi, halens.fi, bigoliver.fi, misura.fi (tuolla jotain pitkiä iltapukuja, joista ehkä tuunaamalla saisi ok:n), heidielise.fi, juhlashop.fi, ihanavaatekauppa.fi (tuolla mainostetaan, että voivat tilata halutun juhla-asun tjsp)
Eipä ole paljon mahdollisuuksia löytää mitään mekkoja.OLen kokoa 48 ,yritin Castaluna .fi nettikaupasta.OLi kaksi kaunista mekkoa joita olisin hallunut ,mutta olivat lopuun myydyt.Ei auta mikään ei sellaisia ole on vain pikku tyttö mekkoja, joissa on liian avarat kaula aukot ja aivan liian lyhyet helmat. Lähes mahdotonta löytää mekko omena vartalolle.
omenavartalosta pääsee eroon suht helpostikin, niin sitten on helpompi hankkia mekkoja. minä olen kokoa 46-48 ja oon ellokselta tilannut mekkoni, jonkun halensilta ja lumingeriellakin on välillä tosi kauniita. aloitin vuoden vaihteessa keventämisen, ja toiveena olis mahtua 42-44 mekkoihin kesällä viimeistään, kun on aika monet juhlat tiedossa.
 /   /  / Mekko isokokoiselle?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta