Kestomaskara

Räpsyripset kesäksi

Heippa. Onkos kukaan kokeillut sitä uutta kestomaskaraa? Itse en voi pitää ripsipidennyksiä kun ne kutittaa silmiä ja omat ripset ovat aika lyhyet ja huomaamattomat. Lisäksi silmät ovat aika pienet joten jotain volumia pitäis saada. Ripsipermis ja värjäys ei oikein riitä. Kokemuksia!!

43

6926

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Ei kiitos

        Minun mielestäni nämä tekoripset ja muut meikit sopivat paremmin naisille kuin miehille. En siis aio ottaa kesäksi ripsipidennyksiä, enkä mitään muutakaan fab hair day juttuja.


      • suomi24badumtss

        "Ongelmana ohuet ja hennot ripset"

        No voi herranjumala kyllä varmasti keksit pahenpiakin ongelmia jos oikein yrität!


    • Mozambik

      Jep, mä kokeilin. Enkä muuten kokeile enää. Mulla on luonnostaan ihan vaaleet ja näkymättömät, tosi lyhyet ripset ja odotin nähtyäni ennen ja jälkeen -kuvia mielettömän tummia ja laitetun näköisiä ripsiä, joihin ei tarvi ripsarii lisätä.

      Just joo, en tiedä eikö vaan tuote toimi vai eikö liikkeessä osattu hommaa hoitaa, mutta nää on jopa laimeemman näköset, kun kestovärjäys, sekin on tummempi ja tasaisempi. Alaripsiin ei jääny väriä yhtään ja yläripsiin satunnaisesti. Ihan hirvee siis. Huomenna ku herää, saa meikata kyl normisti - tosi pettyny!

      Oliski kiva kuulla, onko jollain oikeesti onnistuneita kokemuksii?? Miten tämmöset voi muka pysyä 2-4 viikkoo jollain?

      • järkkyä...

        No ainakin tossa linkissä näkyvät ripset oli törkeen näkösesti taivutettu ja muutenkin huolimatonta jälkeä. Tuolla ei ainakaan osata tehdä...


    • Räpsyripsi

      Kokeiltu on. Tyvikohotus, ripsipermis, kestoväri ja päällimmäiseksi kestomaskara. Ripset kaartuvat kyllä nätisti ja katse avartuu, mutta kestomaskarasta tuli hieman hämähäkkimäiset ripset. Liekö tottumaton tekijä vai miksiköhän ripset menivät könttiin. Niitä ei meinaan saa irti sitten millään vaikka kuinka ripsikammalla raastat (ja sattuhan sekin:))
      Nyt on kulunut toimenpiteestä muutama viikko ja maskara alkanut hiipumaan melko kauniisti, paitsi aivan ripsien tyvestä pilkistää omaa vaaleaa kasvua. Koska olen näillä silmillä katsellut maailmaa jo hieman pidempään, riitti kestomaskara minulle varsin hyvin vain yläripsiin.
      Kestomaskaroidut ripset kyllä huomattiin:)!

    • siis huomattiin...

      huomattiin positiivisessa vai negatiivisessa mielessä?

    • jospa.

      Tekoripset näyttävät tekosellaisilta. Eikö nyt muovin voi sellaisenaan huomata huonoksi vaihtoehdoksi ja teennäisen näköiseksi Jospa sitä silmää voisi sievistää sillä tavalla, että antaa sen olla ihan rauhassa. Jospa paranee sillä tavalla ja sen voi myöhemmin huomata ulkonäössäkin.

    • maxcarattaja

      Kestomaskarat pääsääntöisesti toimivat parhaiten jos omat ripset ovat jo näyttävähköt... Eli ihan lyhyisiin harvoihin ripsiin en tuotetta suosittele.
      Maskaran "liima" on erittäin herkistävää, eli jos olet herkistynyt ripsiliimoille, en käsittelyä suosittele.
      Valitettavan usein näkee näitä hämähäkki-ripsiä, jolloin tuotetta on laitettu liikaa.
      Tuote on parhaimmillaan kun sitä laitetaan maltilla yksi-kaksi kerrosta vahvoihin luonnonripsiin.
      Kuten kaikessa, kaikki käsittelyt eivät sovi kaikille ja tekijän olisikin tehtävä hyvin tarkkaan pohjatyöt keskustelemalla asiakkaan kanssa jotta pettymyksiltä vältyttäisiin.

    • Kylmät kädet

      Minulla ui silmissä yhtenään silmäripsi. Se on tosi rasittavaa. Kertooko se ohuista, vai paksuista silmäripsistä?

      • mari2

        Itselläni kokeilussa mavalan ripsiravinne, 4vk kohta käyttänyt ja pelkästään positiivista sanottavaa tuotteesta. Maksaa apaut 10e. Ostin koska mulla katkeili ripset aikalailla ja taivuttaessa lähti aina useampi kuin yks, eipä lähde enää :P
        Ripsiravinne oiva suoja myös jos kestovärjää :)


    • Kommentoija-94

      Itselläni oli tämä kestomaskara juuri. Pysyi hyvin 2 viikkoa ja sitten vasta rupesi vähän hiipumaan :) Ei tarvinnut lisätä ripsiväriä ollenkaan. Itselläni on luonnostaan lähes mustat ripset ja aika pitkätkin, joten olin tyytyväinen kestomaskaraan. Keskustelin juuri tuttuni kanssa tästä kestomaskarasta ja hän sanoi, että useat ajattelevat sen tekevän ihmeitä, vaikka ajatuksena on vain se ettei tarvitse joka päivä laittaa ripsiväriä. Jos haluaa näyttävät ripset kannattaa mieluummin harkita pidennyksiä.

    • kommentoija-94

      Itselläni oli tämä kestomaskara juuri. Pysyi hyvin 2 viikkoa ja sitten vasta rupesi vähän hiipumaan :) Ei tarvinnut lisätä ripsiväriä ollenkaan. Itselläni on luonnostaan lähes mustat ripset ja aika pitkätkin, joten olin tyytyväinen kestomaskaraan. Keskustelin juuri tuttuni kanssa tästä kestomaskarasta ja hän sanoi, että useat ajattelevat sen tekevän ihmeitä, vaikka ajatuksena on vain se ettei tarvitse joka päivä laittaa ripsiväriä. Jos haluaa näyttävät ripset kannattaa mieluummin harkita pidennyksiä.

    • Seppo M

      Älkää naiset laittako tuollaisia. Lähtee vielä omat ripset pois. Työkaverilla oli tekoripset 2 vuotta, otti ne pois marraskuussa. Tulos: kaksi omaa ripseä! Vaimo ei ole koskaan käyttänyt ripsiväriä ja ripset ovat tuuheat ja pitkät. Uskon, että kaikki maskarat ja vastaavat ovat syynä naisten huonoihin ripsiin. Eiväthän ne hiuksetkaan päässä pysy, jos ne sotketaan kaiken maailman kemikaaleilla!

      •  Kk

        Itse luotan kestomakkaraan.


      • VILI VILPERI

        Seppo M. Olet oikeassa, toivottavasti naiset kuuntelevat sinua. Tämä tekoripsivouhotus on suorastaan naurettavaa. Jokainen varmasti näkee joka päivä näitä tekoripsihirvityksiä, joista ei voi sanoa laisinkaan, että olisivat AIDON näköiset. Luuleekohan nämä tyttöset olevansa kovinkin ihanan näköisiä suttuisten teko-sellaisten kanssa. Joskus tulee mieleeni, että mimkähän näköisiä ovat jos sattuu iskemään allerginen reaktio.


      • huono, ku ripsien pidennykset kiinnitetään omaan ripseen niin hällä oli vissin 2 ripseä sitten.:D


    • räpsyripsi

      Itselläni on ihan tavalliset vaaleat ripset ja ostin yli kuukausi sitten netin kautta NeuLash-seerumia. Googlaamalla löytyy ennen ja jälkeen kuvia ja tarkempaa tietoa tuotteesta. Kallistahan se on, mutta uskomaton aine.
      Ripseni ovat nyt ihanan pitkät ja kaarevat! Monet ovat kysyneet, että olenko ottanut pidennykset :)! Jos vaan raaskii ostaa ja muistaa joka ilta laittaa ripsien tyveen, niin suosittelen lämpimästi!

      • Wonderful052

        Mun mielenkiinto heräsi ja loppui kun luin , että naulash sisältää lääkesinetts, joka on kielletty Suomessa. En kyl pistäis sellasta silmiin


    • vinkkejä

      Olen käyttänyt kestoripsiväriä, ihan siis marketin tuotetta, missä kumiharja. Sillä olen saanut parhaimman tuloksen ohuisiin ripsiini.

      En omistanut ripsivärin poistoainetta ja aloin käyttää avokadoöljyä ripsarin poistoon. Tällä kestoripsari lähtikin näppärästi. Jonkun kuukauden kuluttua huomasin ripsieni vahvistuneen ja tämä ilmeisesti johtuu öljyn käytöstä putsarina. ihan siis vahingossa sain ripseni tuuheaan ja hyvään kuntoon.

      Joskus juhliin mennessä laitan lyhyitä ripsitupsuja ulkokulmiin, sillä tavalle näyttää luonnollisilta. Eikä omat ripset kärsi, kun se on vain satunnaista.

    • En mäkään suosittele pidennyksiä kenellekkään. Itselläni oli sellaiset 2 kertaa peräkkäin ja tulos että puolet omista ripsistäni putosi tekosellaisten mukana. Sen jälkeen en voinut kuvitella laittavan niihin tynkiin edes ripsiväriä. Tämän jälkeen sain ripseni kasvamaan kauniin pitkiksi ja tuuheiksi NEULASH-ripsiseerumilla. TOIMII TODELLA!! Yöksi Neulashia ja päiväksi Talikan Lipocil expertiä, joka myös tummentaa ja taivuttaa ripsiä .Tähän touhuun kului noin 3 kk..mutta se kannatti! Aika ajoin laitan ripsiini kestovärjäyksen ja ripsiväriä en tarvitse kuin bileissä :) Neulashin ansiosta mulla on ihanat, pitkät räpsyripset. Lomalle lähtiessäni laitoin kestomascaran ja ainakin mulla se toimi loistavasti, mutta tulee minusta liian kalliiksi jatkuvassa käytössä. Mutta tietenkin on muistettava että myös omien ripsien kunto, tuuheus ja pituus vaikuttaa lopputulokseen...eihän ripsarillakaan saa tynkäripsistä säihkysilmiä...

    • Tavallinen kuluttaja

      Käytän Lancomen vedenkestävää. kallis, muistaakseni 38 e mutta on hyvä .Pysyy ja ei kuluta omia ripsiä ja tulee kaunis jälki ,Helppo eritotella ripset. Voi uida ja saunoa jos haluaa ja pysyy.

    • UarreSuar

      Tulet vain omillas "toimeen",parhain ratkaisu.

    • maryam
    • Kauneushuijaus

      Pitäisi olla rangaistava teko.

    • Piikkisuorat

      NeuLash kyllä toimii, mutta en uskaltanut ostaa toista kertaa kun luin niistä haittavaikutuksista. Valitettavasti irtoripset saavat tuhon aikaan omissa ripsissä ja ripsipermanentti oli omissa pitkissä mutta piikkisuorissa ripsissäni katastrofi.
      Kestoripsiväriä en ole kokeillut.

    • Älä ota

      En suosittele ellei itellä ole tuuheet ja pitkät ripset muuten ei näy mitään ja menee känttisiks ja rumaks, ja enemmän ajan kanssa huomsin että niistä on vaivaa kun hyötyy ja rapsuttelinki loput pois!

      EN TODELLKAAN SUOSITTELE!!

    • Jokujj

      Ainoa mitä omasta näkökulmastani voin suositella, on ripsiseerumi. Itsellä on käytössä Mary Kay ja on auttanut ripsiin ja mitään haittavaikutuksa en ole huomannut. Kaikki muu esim. ripsienpidennykset on nou-nou minulle. Tykkään luonnollisesta lookista. :)

    • nakit jamuusiiitta

      kyllä mulle toi gotler.jahti ja lauantai on uponnu hyvin. sopii hyvinkin eri naamoihin eri lailla laitettuna.

    • nimim.voinkohan elää

      apua mitä voin tehdä ? näin vanhemmalla iällä ,olen huomannut kullikarvojeni muuttuneen ohuemmaksi ja harvalukuisemmaksi , kuin nuoruusvuosillani on ollut.
      tilanne on todella huolestuttava , en kehtaa enää mennä yleiseen saunaan enkä uimahalliin ,puhumattakaan vieraisiin naisiin .
      pieneksi lohdutukseksi voin kuitenkin olla onnellisessa tilanteessa ,että kusellakäydessäni ei tarvitse itse nähdä tätä surkeaa tilannetta ,koska vatsani on kasvanut niin suureksi ,etten yrityksestäni huolimatta näe vilaustakaan ennen niin komeasta ,nyttemmin pieneksi ja ryppyiseksi tirisnippeliksi muuttuneesta letkunpätkästäni ja sen juuressa sijaitsevasta karvoituksesta.
      olen yrittänyt liimata naapurin sergein vanhan susikarvalakin sinne mutta ei mikään liima vaan pidä ,aina irtoaa hetkenpäästä pois.
      olen miettinyt ,millä se pekkarinen saa sen peruukin pysymään päässään niin lujasti ettei se tuulenmukana lennähdä huitsin nevadaan.
      enivei , jokatapauksessa tilanteeni on aika surkea.
      voisiko jostain kasvoitusta tuuheuttavasta salvasta tai linimentistä olla apua, vai mitä pitäisi tehdä.

      • kariitta1k

        Posliinista tykkää naiset siinä missä miehetkin,siinä sulle neuvo.
        Varo kuitenki sitä jäljel olevaa letkunpätkää,ettei lyhene entisestään, kun posliiniksi muutat.


    • luonnon konsti

      ei sellast neulasseerumia tarvii ku ottaa kuusen oksist niit neulasii ja tökkii niit silmiin avot ku tulee komiat ripset .

    • pete1001

      Älä ajattele silmäripsiä, olen itse mies ja kyllä kaikkein tärkein on se sisäinen kauneus.

      • Sisäinen myös...

        ...Ja sitten alempien huulien ripset myös pitää laitattaa kampaajalla.


    • No hätä.

      Ketään miestä ei kiinnosta ripsiesi pituus, naisista en osaa sanoa.

    • beautyyyy

      Koklaa Jane Iredalen lash primeria ripsarin alle, toimii loistavasti!

    • urts

      Eipä ole isoja murheet joillakin.

      • urts

        Toista se on kun on pikkuvarpaan kynnenreuna matalampi kuin toisen pikkuvarpaan.


      • urts
        urts kirjoitti:

        Toista se on kun on pikkuvarpaan kynnenreuna matalampi kuin toisen pikkuvarpaan.

        Jat toisen sieraimen räkä on tummenpaa kuin toisen.


    • saaru85

      Mä kävin myös laitattaa käsittelyn ja olin lopputulokseen kaikkea muuta kuin tyytyväinen. Ripset oli heti sen näköiset ko niissä olis ollu kaks päivää vanha ripsari. En tiiä sit eikö käsittelijä osannu hommaansa vai laittoko ripsaria vaan liikaa mut aivan hirveillä "klönteillä" oli ripset. Mulla melko pitkät mutta vaaleat ripset joten ajattelin että tästä olis apua mut eipä tartte mennä toista kertaa :(

    • pösilöä puuhaa

      Ei enään kuuna päivänä mokomaa ripsienrääkkäystä, kestomaskara näet irrotti tukun omia ripsiä karistessaan pois. Tyhmyydestä sakotetaan:(.

    • ei onnistunut

      Minulla on kestomaskara enkä pidä siitä, kun ripset menee yhteen niin eroteltsessa ne myös lähtee irti. En tykkää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3421
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      176
      1468
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1228
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1122
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      805
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      782
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      769
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      42
      750
    Aihe