Mecco-kauppa/ Kasarminkatu - ei tule mekko!

mekkopetetty

Ostimme liikkeestä Wanhojen tanssimekon jo marraskuun puolivälissä, ihan standardi-kokoisen!
Toimitus kotiin luvattiin 8 viikon päästä!
Eipä ole tullut, enkä saa enää selvää oikeasti milloin tulee, kun joka viikko luvataan, että ensi viikolla!
Alkaa paniikki iskemään, mistä uusi mekko...
Saako Hesasta tai ympäristöstä vielä mekkoja ? Voiko joku suositella hyvää liikettä, josta saisi mekon mukaan ja kohtuuhinnalla, max 300 e?

13

4060

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ♡♥♥♥♥♥♥♥♥♥

      Meccon mekot on kauniita.

    • cic

      Itse tilasin vanhojentanssipuvun Mecco:sta kesäkuun puolivälissä ja puku tuli 3,5 viikossa. Puku on tosi hieno ja istuu hyvin...voin ainakin itse suositella lämpimästi

    • Anonyymi

      Epäluotettava huojarifirma!! Älkää ikinä tilatko täältä. Mukava asiakaspalvelu ei auta, kun kusetetaan kuluttajaa.

      Vaatikaa kuluttajaneuvonnan avustuksella korvaamaan vastaava tuote!

    • Anonyymi

      Ostettiin Meccosta vanhojenmekko tyttärelle 3-4 vuotta siten. Silloin lähtöhinnat olivat alle 200 eur. Nyt kun toinen tyttäreni katsoi mekkoa niin lähtöhinnat 400 eur....Ääk, onko hinnat tosiaan pompanneet puolella ylöspäin muutamassa vuodessa??

    • Anonyymi

      Ei tule mekko ei. Käytiin ihan liikkeestä tilaamassa vanhojentanssimekko ja luvattiin, että tulee kuudessa viikossa. Ei tullut ja aina kun asiaa tiedusteltiin, vastauksen saamisessa kesti monta päivää. Mekko oli kuulemma juuri tulevassa kuormassa. Ei ollut ikinä. Myyjät joutuivat vastaamaan kyselyihin ja heidän esihenkilöille jätetyt soittopyynnöt eivät tuottaneet tulosta. Onneksi sitten vielä löydettiin mekko muualta. Ihan huijarilafka.

      • Anonyymi

        Lieneekö syynä se, että Mecco teki konkurssin keväällä (Kerup Consulting) ja firma pyöräytettiin vähin äänin perheen sisällä jatkamaan toimintaa. Karina Novias-ig-sivuilla kerrotaan Mecco-firman jääneen kosolti velkaa heille ja yht työ päättynyt sen vuoksi. Vaikea saada mekkoja tehtaalta, jos velkoja sinnepäin ei ole maksettu. Nämä tiedot voi jokainen tarkistaa asiakastiedosta ja karina noviaksen ig sivuilta julkaisun kommenttiosiosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lieneekö syynä se, että Mecco teki konkurssin keväällä (Kerup Consulting) ja firma pyöräytettiin vähin äänin perheen sisällä jatkamaan toimintaa. Karina Novias-ig-sivuilla kerrotaan Mecco-firman jääneen kosolti velkaa heille ja yht työ päättynyt sen vuoksi. Vaikea saada mekkoja tehtaalta, jos velkoja sinnepäin ei ole maksettu. Nämä tiedot voi jokainen tarkistaa asiakastiedosta ja karina noviaksen ig sivuilta julkaisun kommenttiosiosta.

        Korjaan Kerap Consulting oy


    • Anonyymi

      Toimitus viipyi 1,5 kk kauemmin (luvattiin 8 viikkoa, kesti n. 14 viikkoa) mutta tuli riittävän ajoissa ennen vanhojen tanssia. Ei ollut valmis malli vaan helma, etuosa, takaosa ja kangas valittiin erikseen. Jännitti paljon, mutta mekko oli juuri sellainen kuin tilasimme. Olkaimia pitää lyhentää 1cm, mutta se oli tiedossa jo etukäteen. Pituuden olin mitannut kotona ohjeen mukaan.

      Onneksi varasimme ajan liikkeeseen. Olisimme kotona tehneet tilauksen ihan päin honkia. Olisi tullut väärä väri ja väärän kokoinen yläosa. Kaikki meni hyvin, kun myyjät kirjasivat toiveemme. Liikkeessä myyjät olivat joustavia ja ystävällisiä.

    • Anonyymi

      En todellakaan voi suositella kyseistä liikettä. Menimme liikkeeseen vartavasten tekemään tilauksen. Löytyi unelmien mekko, kun yhdisteltiin mekkojen eri ominaisuuksia. Myyjä teki tilauksen ja otti mitat. Jäimme odottamaan mekkoa. Mekko otettiin liikkeeseen toimituksella ja silityksellä. Ensinnäkin mekko tuli postiin. Mekkoa ei oltu silitetty vaikka olimme siitä maksaneet. Mekko oli juuri sellainen kun olimme tilanneet, mutta myyjä tehnyt helman mittauksen päin honkia. Järkytys oli että mekko oli aivan liian lyhyt noin 10cm, jonka johdosta mekko oli hirveän näköinen kantajansa päällä! Näin ollen mekko oli käyttökelvoton. Mekossa täysi palautus oikeus, mutta rahoja odotamme edelleen.

      • Anonyymi

        Sama juttu täällä: väärä koko vaikka liikkeessä tehtiin tilaus. Palautusoikeus luvattiin, mutta eipä kuulu rahoja takaisin.


    • Anonyymi

      En tiedä, onko Mecco -pulju enää toiminnassakaan, mutta jos on, ÄLÄ TILAA SIELTÄ!

      Meidän vanhojentanssimekon tarina meni näin. Varasimme liikkeeseen sovitusajan n. syyskuun puoliväliin 2023. Meccon liike Helsingissä oli siisti ja kaunis, pukuja hyvin esillä ja asiakaspalvelu oikein ystävällistä ja avuliasta. Myyjä kertoi, että eri puvuista voi yhdistää ylä- ja alaosat keskenään ja värin voi valita vapaasti. Pukuja soviteltuamme päädyimme tekemään juuri näin, eli yläosa toisesta puvusta, alaosa toisesta. Tytön haluamaa puvun väriä ei ollut liikkeessä näytillä, mutta myyjä opasti valitsemaan värikartasta oikean värin. Puku laitettiin tilaukseen ja maksettiin paikan päällä. Tilaukseen lisättiin myös pukupussi ja esisilitys, jota myyjä suositteli.

      Tilausvahvistus tuli sähköpostiin ja tarkistin siitä, että kaikki oli ok. Ainoa asia, mitä jäimme jännäämään, oli se, miltä pienen värikartassa olevan kangastilkun perusteella tehty värivalinta näyttäisi valmiissa mekossa. Toimitusajaksi luvattiin 6-8 viikkoa, eli mekon oli määrä tulla postissa kotiin viimeistään n. marraskuun puolivälissä. Mekkoa ei tuohon mennessä kuulunut, mutta emme huolestuneet tästä, koska vanhojen tansseihin oli aikaa vielä lähes 3kk.

      Mekko tuli viimein joulukuun puolivälissä, eli toimitus kesti lopulta n. 12vk. Paketin avattuamme pettymys oli suuri, sillä mekko oli aivan väärän värinen. Eli ei sinnepäinkään mitä oli tilattu. "Esisilitetty" mekko oli myös aivan ryppyinen. 20e maksanut pukupussi oli samanlainen, joita saa halpahalleista vitosella.

      Koska saapuneen mekon väri ei miellyttänyt tyttöä lainkaan, eikä ollut siis se, mitä oli tilattu, edessä oli reklamaatio. Soitto liikkeeseen, palvelu taas oikein ystävällistä ja tilannetta pahoiteltiin. Uusi mekko tilaukseen oikean värisenä. Mekko luvattiin toimittaa tammikuun 2024 puoliväliin mennessä (eli n. 4 vk päästä). Tätä hieman jo silloin epäilin, kun alkuperäinen toimitusaikakin oli venynyt reilusti. Kysyin pariinkin kertaan puhelimessa, tuleehan mekko silloin, kun on luvattu. Myyjä lupasi, että tulee. Luotin siihen. Tässä kohtaa rupesin kuitenkin googlailemaan muiden kokemuksia Meccosta, eivätkä ne olleet mairittelevia. Viivästyneistä toimitusajoista ja vääristä mekoista oli kirjoiteltu Meccon osalta keskustelupalstoilla jo edelliset 10 vuotta.

      Tammikuun puoliväli tuli ja meni. 23. tammikuuta mekko ei ollut vieläkään tullut. Vanhojentanssipäivään oli tuolloin aikaa 2,5 viikkoa. Pikkuhiljaa alkoi stressitasot nousta. Soitto liikkeeseen. Kysyin, milloin mekko oikein tulee. Myyjä ei osannut sanoa, lupasi kysyä esimieheltä. Soitti minulle samana päivänä takaisin ja kertoi, että pari lähetystä vanhojentanssimekkoja heille vielä tulossa. Kysyin onko meidän mekko varmasti jommassakummassa lähetyksessä. Myyjä lupasi, että on. Sanoi, että mekko tulee liikkeeseen viimeistään 30. tammikuuta (siitä olisi 10pv aikaa tansseihin). Tulossa oli kuljetusalan lakko, joten sanoin, että kun mekko tulee heille, älkää postittako mekkoa meille kotiin, vaan haemme sen Helsingistä itse, ettei käy niin että mekko jää lakon vuoksi jumiin postin. Lupasivat ilmoittaa heti, kun mekko on heillä liikkeessä.

      25. tammikuuta kuulin kaverilta, joka myös oli tilannut vanhojentanssimekon Meccosta ja saanut ensin aivan väärän mekon, oli juuri toistamiseen saanut sieltä väärän mekon. Siinä vaiheessa loppui meiltäkin usko Meccon toimintaan ja lupauksiin. Varasimme viikonlopulle 27. tammikuuta sovitusajan Zazabellaan, jossa jouduimme tietysti tyytymään hyllyssä olevaan mekkovalikoimaan, koska mitään ei ehtinyt enää tilaamaan. Mutta löysimme ihanan mekon, jonka saimme korjausompelujen jälkeen 2pv ennen vanhojen tansseja. Mekko maksoi korjauksineen kolmanneksen enemmän kuin alkuperäinen Meccon mekko.

      Ja miten kävi Meccon mekolle? 30. tammikuuta, jolloin mekko oli luvattu saapuvaksi liikkeeseen, ei kuulunut mitään. Päiviä kului, eikä kuulunut vieläkään mitään. 8. helmikuuta, eli vanhojen tansseja edeltävänä päivänä huvikseen soitto Meccoon, että missähän mekko viipyy. Sieltä vastattiin, että mekko odottaa liikkeessä, että kukaan vain ei ole muistanut ilmoittaa meille, että se on noudettavissa!!!

      Siis niin uskomatonta touhua, ettei voi käsittää! Vaikka liikkeen asiakaspalvelu oli kaikissa vaiheissa ystävällistä, niin mitään muuta hyvää puljun toiminnasta ei sitten voikaan sanoa. Mitkään annetut lupaukset toimitusaikojen suhteen eivät pitäneet missään vaiheessa paikkaansa. Tieto tilauksen tilanteesta ei kulkenut, yhteydenpito asiakkaaseen päin oli olematonta, asiakkaana sai joka käänteessä olla itse kyselemässä mekon perään. Ja kaiken huippuna tuo, että lopulta muka unohtivat ilmoittaa meille, että mekko on saapunut liikkeeseen. Rahojen palautusta sai odotella vielä kuukauden päivät sen jälkeen, kun ilmoitin, että kaupat on purettu.

      Meccon nettisivuilla lukee, että Helsingin liiketila on tällä hetkellä suljettu remontin vuoksi. Jollei lafka ole jo konkassa, niin EN VOI SUOSITELLA KYSEISESTÄ LIIKETTÄ KENELLEKÄÄN!!!

    • Anonyymi

      Kyllä, aivan samanlaista toimintaa Mecco - liikkeentä myös meidän kohdallamme syksyllä/talvella 2023/24.

      Kokemus syksyltä 2023/talvi2024. Älä tilaa mekkoa täältä. Jos paikan päältä liikkeestä löytyy mieluisa, niin osta toki pois.

      Meille tuli Vanhojentanssimekkona mittatilauksena halpa Temu-kopio - viimetipassa tietenkin. Tuntui pahalta nuoren puolesta, kun kerrankin lähdettiin kivijalkaliikkeeseen, jotta varmasti saadaan sitä mitä halutaan.

      Ja vielä mitä, ei todellakaan ja nyt odotellaan toista
      kuukautta maksun palautusta. Viikoittain on rahojen (500€) perään kyselty, mutta ei ole vielä näkynyt.

      Hämmästyttävää on miten tällainen yritys voi edelleen jatkaa toimintaansa.

      • Anonyymi

        Missään tapauksessa ei ole yrityksessä työskentelevien nuorten syytä. Joku muu on pielessä ja pahasti.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6063
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3836
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      249
      2188
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1860
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1303
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe