VIllihiisi kuntalaisten taakka?

Hiisi vieköön....

Kaupungin päätöksentekoa netistä seuranneena ei voi kun ihmetellä osuuskunta villihiiden asian käsittelyä. Kahdeksan (8)eri kertaa jo ollut eri tahoilla käsiteltävänä, aina liittämis ja avustusasiat hylätty. Mikä ihme on ettei uskota selviä päätöksiä. Yritetäänkö Villihiiden vastuuhenkilöitä jonkun tahon tukemana näin kovasti pelastaa? Tekniseltä lautakunnalta jo tuli selkeät ohjeet. Kaupunginhallitusko tässä taas osoittaa samaa päättämättömyyttä kuin kouluasiossakin jo on nähty? Villihiiden toiminta oli alunalkaen jo hinnoittelun takiakin täysin toivotonta. Mikä nyt olisi toisin? Ei voida sallia, että nyt kaadetaan pienen omia intressejä ajaneen ryhmittymän oman edun tavoittelun jälkipyykki muiden vedenkäyttäjien niskaan. Ne ketkä ovat osuuskunnan konkurssinpartaalle ajaneet kantakoot myös siitä itse vastuun.

249

1850

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Konkkaan vaan

      Ollut koko historiansa ajan taakkana vain osuuskunnan vastuuhenkilöille. Nykyään myös kaupungin virkakoneistolle. Aiheuttanut alueellaan eripuraa myös ihmisten kesken. Kaikki vain muutaman henkilön oman edun tavoittelun takia.

      • Protestilistalle het

        On se rasite pankillekin.


      • Hiisi katolleen
        Protestilistalle het kirjoitti:

        On se rasite pankillekin.

        Konkurrssiin vaan niinkuin hartolan vesiosuuskuntakin. Paras vaihtoehto oli sielläkin.


    • Nurin vaan

      Samaa mieltä. Niin paljon niistä täällä ollut harmia rauhaa rakastaville ihmisille. Pitäisivät vaan huolta omista vesistään ja paskoistaan, eikä huolehtisi muista. Hoitaisivat nyt velkansa p....le..

      • Olof

        Ei veroeuroja Villihiiteen On loputon suo.


    • Miä tiärän

      Tavoitteenahan oli vain jotta näppy saisi puhdasta vettä. Kunnan käkkäräpää auttoi asiassa.

      • Miä näin

        Putket vedettiin myös kunnanjohtajalle joka innokkaasti kunnassa esitteli asiaa. Sen haaran päässä vain 2 taloutta. Olipa kallis pätkä.


    • En liity

      Eivät tänne ainakaan voi toiminta-aluetta perustaa osuuskunnalle, koska vesihuoltolain 8 pykälän mukaan yksittäisten kiiinteistöjen omistajien tai haltijoiden tarpeen mukaan ei tarvitse toiminta-aluetta perustaa. Suurin osa kylästämme ainakin sitä tulee vastustamaan. Arvannette kyllä mikä kylä. Siinä kuntaliiton lausunnossa joka löytyy kaupungin sivuilta, asia myöskin selviää. Minä kannatan siitä vaihtoehto 1. Se on paras.

    • Jo liittynyt

      Kohta se nähdään kuinka käy, kun erikoislaaja toiminta-alue perustetaan Villihiidelle. Kylästä ei jää ainuttakaan taloa ilman vettä ja viemäriä.

      • Krm

        Mökkiläiset tuskin alkavat pelastamaan osuuskuntaa. Heillä myös veden käyttö vähäisempää, joka olisi pitänyt tiedostaa jo osuuskuntaa perustettaessa. Ilmeisest halutaan tyhjentää vapaa-ajan asunnot, eivät ole tärkeitä kaupungille.


    • Taistelu alkakoon

      Koko osuuskunnan perustaminen perustui valheeseen. Hakemukseenkin oli merkitty 240 taloutta liittyjiksi. Iso hinkki villikkalasta oli silloin rakennustarkastajan kanssa ajamassa vääristeltyä asiaa. No, iso hinkki sai vetensä....

      • Tiltu 1

        Olikohan rakennustarkastaja hinkitetty???


      • Hink hink
        Tiltu 1 kirjoitti:

        Olikohan rakennustarkastaja hinkitetty???

        Oli hinkitetty oikein monelta taholta huhujen mukaan. Oli hinkki miehii.


      • Miä olen kuullu
        Hink hink kirjoitti:

        Oli hinkitetty oikein monelta taholta huhujen mukaan. Oli hinkki miehii.

        Näinhän se perimätieto kertoo. Oli kyse ympäristöasioista, matkailusta tms. Viranhaltija kyllä ajoi asioita mielellään, kunhan omatkin tarpeet tuli siinä sivussa hoidettua. Taisi joskus jollekin kärykin käydä?


      • Miä tiärän
        Miä olen kuullu kirjoitti:

        Näinhän se perimätieto kertoo. Oli kyse ympäristöasioista, matkailusta tms. Viranhaltija kyllä ajoi asioita mielellään, kunhan omatkin tarpeet tuli siinä sivussa hoidettua. Taisi joskus jollekin kärykin käydä?

        Kyllä se jormaa ulkoilutti talon sisällä ahkerasti.


    • Epätietoinen osakas

      Anteeksi tyhmä kysymys, mutta onko iso hinkki ja näppy sama henkilö?

    • Nurin vaan

      Taitaa olla..

    • Oikeusvaltioko?

      Kylien yhteishenki alkaa olla koetuksella! Näyttää vahvasti siltä, että Olan päättäjät jatkavat samaa hölmöläisten hommaa minkä Artjärven päättäjät aikoinaan aloittivat. Ihmiset, joilta puuttuu tarvittavaa asiantuntemusta, laitetaan vetämään näinkin massiivista projektia.

      Nyt taloudet, jotka eivät alunperinkään halunneet Villihiiteen liittyä yritetään pakottaa mukaan, jotta velkaisa osuuskunta saataisiin pelastettua. Suuri osa näistä talouksista olisi valmis hoitamaan itse itselleen tarvittavan vedenpuhdistussyysteemin (joka tulisi huomattavasti edullisemmaksi kuin villihiiden epämääräiset liittymiskustannukset yms.), mutta eivät uskalla tilanteen epävarmuuden vuoksi. Osa talouksista on jo sellaisen hoitanut, ja nyt saavat pelätä pakotetaanko heidät silti liittymään.

      Jos sijoittaja tekee huonon sijoituksen, ei naapuri häntä siinä tilanteessa pelasta. Samoin pitäisi olla tässäkin asiassa, jokainen vastatkoon omista virhearvioistaan.

      • krm

        Artjärvi myönsi 500 000 euron takauksen Villihiidelle. Tiesivätköhän silloin, että kun
        liitytään Orimattilaan, se jää Olan päättäjien ja asukkaiden maksettavaksi.


      • Ärtsjö
        krm kirjoitti:

        Artjärvi myönsi 500 000 euron takauksen Villihiidelle. Tiesivätköhän silloin, että kun
        liitytään Orimattilaan, se jää Olan päättäjien ja asukkaiden maksettavaksi.

        Just näin!


      • Taistelu alkakoon
        krm kirjoitti:

        Artjärvi myönsi 500 000 euron takauksen Villihiidelle. Tiesivätköhän silloin, että kun
        liitytään Orimattilaan, se jää Olan päättäjien ja asukkaiden maksettavaksi.

        Tiesivät jo silloin kun aloittivat villihiiden suunnitelun että homma ei toimi , koska kunnan kanssa tehtyy sopimukseen kirjattiin lauseke: voidaan liittää myöhemmin kunnan vesihuolto laitokseen. No, megahinkki sai vetensä...


    • Onko järkee vai ei

      Askelantiellä kaivetaan villihiiden viemäreitä ja imuautot ajelevat päivittäin, ovatko putket rikki? Ovatkohan alapuolella olevat ihmisten kaivot vaarassa? Kummasti edellisen sähkökatkon aikana olivat imuautot myös liikkeellä. Onko lainmukaista että pumppaamoista on purkuputki suoraan järveen johtavaan ojaan? Tämäkö on sitä vesiensuojelua?

      • pelsu

        Nämä osuuskunnat eivät edistä mitenkään vesiensuojelua ja ympäristönsuojelua.
        Kestää 100 vuotta ennenkuin ne on jotenkin saatu maksettua.


    • Kärmettyny

      Mitenkäs kun osuuskunnan asiat on julistettu salaisiksi ja kaupungin omistama yhtiö on ostaja? Pitäisikö tulla tiedot julkisiksi? Silloinhan pelataan kuntalaisten rahoilla. Entäpä jääviydet. Valtuuston puheenjohtaja on Artjärven osuuspankin halliintoneuvostossa. Olisiko parempi ettei sekaannu asiaan? Onko jäävi. Teknisen puolen johtaja Orimattilan osuuspankin hallintoneuvostossa. Sieltäkin varmaan rahoitetaan kaupungin hankintoja. Näitä jääviyksiä on paljon muillakin. Mitenkähän tasa-arvoisuudet toimivat tulevaisuudessa muiden osuuskuntien kanssa. Tulevat varmasti apua huutamaan tasa-arvon nimissä. Ei voi muuta sanoa kuin,että voi p......le mitä meininkiä. Aivan aivoton kaupunginhallitus. Voi v....tu!

      • krm

        Kaupungin virkamiehet ovat Op:n hallinnossa ja luottamusmiehiä myös. Tämä on sellaista sulle mulle politiikkaa jota harrastetaan maalaiskaupungissa. Ihmettelen vain miten annetaan 500 000 euron takaus sen kummemmin ilman laskelmia
        tulevasta veden myyntituloista. Osuuskunta ei tule selviämään lopusta 400 000 eur
        velasta,niin jättimäisiä tuloja ei saa veden myynnistä 80-120 osakkaalle, joista iso
        osa on vielä loma-asukkaita.


    • En liity

      Niistä ylivuotoputkista on mennyt viilihiiden aikana paskaa villikkalan järveen varmaan enemmän kun koko kylän historian aikana muutoin koskaan. Eikö sen liukkosen pitäisi puuttua siihen ankaralla kädellä. Toisellakin puolella järveä olevalta pumppamolta on useinkin mennyt tavaraa järveen, kun oikein paskapaperia on näkynyt ojan varren risukoissa. Ympäristösyillä ei noita viemäreitä voida mitenkään perustella. Kalliiksi taitaa muutenkin tulla yhteiskunnalle kun koko ajan imuautot ja kaivinkoneet kiertää linjaa.

      • åsw

        Liukkonen istuu toimistolla


    • En liity

      Niin, osuuskunnathan ovat sen lempilapsia. Ei niihin voi puuttua. Mummujen umpikaivot ovat paljon tappavampia yhteiskunnalle.

    • Litkut järveen

      Toiminta-alue vaan heti päälle ja joka torppa putken jatkoksi niin loppuu nämä ininät täällä. Kilometri joka suuntaan putkesta niin tulee tarpeeksi liittyjiä.

    • Yks sormiin

      Voi olla kaverit vähis kohta villihiiren porukoil. Miä en aineskaa tervehri enää niit. No, keskaril ehkä....

    • Putken alueella

      Mitä ovat asian eteen tehneet kaksi valtuutettuamme? Minä en enää äänestä niistä kumpaakaan missään tapauksessa. Tehkää muut myös samoin.

    • Jihad

      Ei tiennyt kunnanhallitus putkiston ostopäätöstä tehdessään mihin soppaan lusikkansa työnsi. Monta kertaa maapallo kiertää auringon, ennenkuin saavat ketään liitettyä. Sitä saavat mitä tilaavat.

      • Nurin vaa

        Kaupunki ei osta putkea vaan vesiyhtiö jos niin päättää. On kuulemma kohta asia esillä. Tuskinpa tappiollista putkea hankkivat.


    • Littymistä maksanut

      Koko Villikkala ehdottomasti liitettävä vesi ja viemäriputkiin. Jo tasa-arvoisuudenkin ja jätevesiasetuksen perusteella. Ei mitään armoa.

      • krm

        Ovet säppiin ja muutto muualle. Alunperin luvattiin 4000-5000 eurolla. Että sellaisia
        ovat Villihiiden pojat.


    • Konkkaan vaan

      Suomi vapaa maa. Jos on niin tyhmä,että maksaa tolkuttomia hintoja sellaisesta mikä ei ole pakko, niin voi voi sitten. Tyhmästä päästä karsii koko talous. Se ei ole tasa-arvoa jos joku on tyhmä, että kaikkien olisi silloin oltava yhtä tyhmiä.

    • Ei vielä hätää

      Ei kaupunginhallitus siitä vuelä ostopäätöstä ole tehnyt. Otti vasta kantaa ja kääntyi kuntaliiton esittämän vaihtoehto 2 kannalle. Menee vielä orimattilan vedenkin hallitukselle käsittelyyn.

    • Yks sormiin

      Kiitos IlkkaTurunen hyvästä kirjoituksestasi tämän päivän lehdessä. Hyvin olit koonnut meidän tuntomme yhteen kirjoitukseen. Pysytään vaan kaikki lujina, emmekä kukaan liity verkostoon. Vaikeaa on kenenkään pakottaa koko kylää tekemään mitään vastoin tahtoaan vaikka oikeuteen laittaisivat. Kaikista päätöksistäkin voimme aina valittaa korkeimpaan tahoon asti. Aikaa menee helposti useita vuosia ja vaalejakin tulee väliin.

    • viemärirotta

      Turusen kirjoitus oli asiantuntematonta shaissee. Onhan se selvä, että sitä saa mitä tilaa. Veslain mukkaan ossuuskunnalle pittää määritellä toiminta-alue ja niin tulee käymään. Osuuskunta hakee itse sen ja kaupunki vahvistaa sen lain mukaisin kriteerein. Silläkään ei oo muuta vaihtoehtoa. Pääset kaikki vastustajatkin putkeen kohta kiinni niin siinä teille

      • ruskearotta

        Joo, Turusen kirjotuksessahan oli että Villihiisi pitäis päästää konkkaan. Jos möhlinki tapahtunut Artjärvellä olkoon se poliitikot ja virkamiehet tai kuka virheen tehnyt, niin nytkö se pitäisi maksattaa orimattilalaisilla korotettuina vesimaksuina tms. Koska jos laina jää maksamatta niin kyllähän se jotenkin pitää kattaa. Ei, toiminta-alue vaan pystyyn ja maksaakot ne käyttäjät asiasta eikä siirretä asioita. Turunen valittelee että virkamiehet ja poliitikot on siirtämässä asiaa syyttömille (artjärven alueen asukkaille), vaan itse on siirtämässä sitä kaikkien meidän vastuulle.


      • Naurattaa iha sikana
        ruskearotta kirjoitti:

        Joo, Turusen kirjotuksessahan oli että Villihiisi pitäis päästää konkkaan. Jos möhlinki tapahtunut Artjärvellä olkoon se poliitikot ja virkamiehet tai kuka virheen tehnyt, niin nytkö se pitäisi maksattaa orimattilalaisilla korotettuina vesimaksuina tms. Koska jos laina jää maksamatta niin kyllähän se jotenkin pitää kattaa. Ei, toiminta-alue vaan pystyyn ja maksaakot ne käyttäjät asiasta eikä siirretä asioita. Turunen valittelee että virkamiehet ja poliitikot on siirtämässä asiaa syyttömille (artjärven alueen asukkaille), vaan itse on siirtämässä sitä kaikkien meidän vastuulle.

        Toiminta aluetta ei tule jos asukkaat vastustavat. Näin se vaa menee. Konkkaan vaan. Osuuskunnat jäsenet ja hallitus vastaavat omalla omaisuudellaan osuuskunnan veloista. Lue laki osuuskunnista netistä. Hah hah siinähän makselette sitten paskatorvianne ketkä sitä sinne vinguitte. Entinen Artjärven rak.tarkastaja jättihinkin ja sen kepu tovereiden kanssa asian läpi ajoi. Kyllä velkojenmaksu joka tavalla oikeaan osoitteeseen menee. Muille ei tule kuluja kun osuuskunnan osakkaille ja hallitukselle hih hii...orimattilan vesi saa sitten koko putkiston 500 000€ takausta vastaan ja loput velat maksaa osuuskunta hah hah haaaa...kyllä on ihanaa...kun saa velkaa maksaa...vai mitä osuuskunnan jäsenet? Hah hah haaaaa..kyl meitä muita nyt naurattaa...


      • Minuukii naurattaa
        Naurattaa iha sikana kirjoitti:

        Toiminta aluetta ei tule jos asukkaat vastustavat. Näin se vaa menee. Konkkaan vaan. Osuuskunnat jäsenet ja hallitus vastaavat omalla omaisuudellaan osuuskunnan veloista. Lue laki osuuskunnista netistä. Hah hah siinähän makselette sitten paskatorvianne ketkä sitä sinne vinguitte. Entinen Artjärven rak.tarkastaja jättihinkin ja sen kepu tovereiden kanssa asian läpi ajoi. Kyllä velkojenmaksu joka tavalla oikeaan osoitteeseen menee. Muille ei tule kuluja kun osuuskunnan osakkaille ja hallitukselle hih hii...orimattilan vesi saa sitten koko putkiston 500 000€ takausta vastaan ja loput velat maksaa osuuskunta hah hah haaaa...kyllä on ihanaa...kun saa velkaa maksaa...vai mitä osuuskunnan jäsenet? Hah hah haaaaa..kyl meitä muita nyt naurattaa...

        Joo,hah haa osuuskuntalaki 20 luku vahingonkorvausvastuu. Hah haa.


      • Niin ja minuu hih..
        Minuukii naurattaa kirjoitti:

        Joo,hah haa osuuskuntalaki 20 luku vahingonkorvausvastuu. Hah haa.

        Uusittu versio tullut 1.1 2014. Hih hii . Hakusana : osuuskunta laki


      • Toiminta-alue pyh.

        Toiminta-aluetta ei voida perustaa jos kannattavuuslaskelmat osoittavat tappiota. Laki estää sen. Aika matemaatikko saa olla jos sen saa plussaa näyttämään. Vaikka eihän Villihiiden vetäjille asiakirjoihin väärien tietojen merkintä ole uutta. Mutta nyt ne sitten tarkistaakin muut instanssit. Siitäs saitte!


      • Ei tuu

        Ei tuu. Turhaa iniset. Meiän kantti kestää.


    • sonnat ojassa

      Toista mieltä olen putkista, jos putki tulee pakolliseksi laitetaan muuttaa artjärveltä muuttamaan todella paljon ihmisiä poies, ja taloja menee purkuun järkyttävät määrät

      PS putkea ei meirän torppaan tule!

      • Aih,lipsahti...

        Täytyy sit varoa jos putki tulee ettei vaa mee vahinkos mitää sellaist sinne mikä tuhois pumput ja tekis tukkoa putkii. Se olis hirmu ikävää, tulis turhaa harmii vaa näärännäpylle.


    • putkistot poikki

      Juu u lisää vaan hajonneita putkia ja paskaa askelantien ojiin vaa, niin eikohän tää artjärven vesistökin parane. kalakkannatki lisäänty ku järviin tulee "lannotetta". onkohan liitosmaksukaan kohtalainen? en oikein usko. EN kannata pakkoliitos aluetta!

    • Suolen sisäinen

      Askelantiellä on yksi artjärven nähtävyyksistä Alfred Tannerin muistomerkki, muistomerkki sijaitsee suoraan kuprun kikkareiden jälkeen vasemmalla, mutta minusta vähän tuntuu ettei porukka halua kyseiselle muistomerkkiä lähteä katsomaan, kun naapurissa valuu ojia myöden kuprun kakka kikkareet ja hajut ovat päätä huimaavat. Onhan toki edullisempaa käyttää peltojen/ojien lannoitteena kuprun sontaa, mutta mitähän naapurusto tuumaa kun juomaveteen valuu kyseinen sonta ja virtsa. Itse en ainakaan haluaisi juoda tuollaista vettä.

      • Nähtävyys

        Orimattila haluaa vuoremäelle Angry Birds puiston, villihiisi ehti ensi avaamaan lapsille tarkoitetun Kikkare-vesipuiston Paskelantielle.
        Lapset voi rakennella esim. kikkarepatoja, järjestää arvauskilpailuja koska seuraava kikkare putkahtaa ulos putkesta.
        Siis koko perheen riemuloma kohde.


      • pieleen meni sekin
        Nähtävyys kirjoitti:

        Orimattila haluaa vuoremäelle Angry Birds puiston, villihiisi ehti ensi avaamaan lapsille tarkoitetun Kikkare-vesipuiston Paskelantielle.
        Lapset voi rakennella esim. kikkarepatoja, järjestää arvauskilpailuja koska seuraava kikkare putkahtaa ulos putkesta.
        Siis koko perheen riemuloma kohde.

        Ei tuu kikkarepuisto toimimaan villihuussi laittaa kuitenkin lipunhinnan niin korkealle ettei kellään oo siihen varaa


    • Näppy hinkissä

      Kun lueskelin tuota jätevesilakia niin siellähän sanotaan selkeästi, jotta ennenkuin toiminta aluetta perustetaan pitää olla kannattavuuslaskelmat, ja että homma toimii omillaan. Tässähän ei taida olla sitä mahdollisuutta olemassa. Liittyjiä kun ei ole, niin ei ole tulojakaan. Jos osuuskunta yrittää hakea toiminta-alueeksi kyläämme niin ei huolta. Laki on puolellamme. Hip hip huraa, meil on kivaa...

    • Hinkit mielessä

      Paljohaa tiättää tyätä askelan pätkä putkest. Noinkohaa saavatte osuuskunnalt rahoi tekiät? Veikkaan ettei iha halapaa hommaa. 10 000€ taitaa olla palannu jo köykäsee ja tuskimpa riittääkää. Toivottavasti älyyvätte laskuttaa joka päivä ettei jää rahnat saamati. Vuaren sonnan ja kusenmyynti ei siihe kyl piisa mitä maksaa. Onneks en o toho putkee liittynny. Min paskoi ku ei levitellä pitkin peltoi ja pihoi ossuuskuntien toimest. Kyl vämpti on niin Per....le!

    • Konkkaan vaan

      Osuuskunnan pj ei taida enää olla selvillä missä nykyään mennään. Tämän päivän etlarissa kertoo liittymähinnoista aivan puutaheinää. Eikö hän ole lukenut edes kuntaliiton lausuntoja asiasta. Kuntaliiton kolmesta vaihtoehdosta jokaisessa joutuu pitämään alkuperäiset liittymähinnat voimassa jo liittyjien tasavertaisuuden perusteella. Ja kannattavuuslaskelmien perusteella niitä pitäisi nostaa paljon jotta toiminta edes olisi kannattavaa. Lukisi nyt kaupunginhallituksen pöytäkirjan 27.1.2014 ja sieltä kuntaliiton lausunnon. Jos on lukenut niin ei ole kyllä ymmärtänyt hölkäsenpöläystä koko asiasta. Mutta ehkä se onkin syynä tällaiseen toimintaan jota nyt tehdään. Vaikka runkolinja myytäisikin kaupungin vesilaitokselle, mitä se muuttaisi tilannetta? Saisivat hetkeksi vähän rahaa mutta tulot eivät siitä lisääntyisi, velat ja vastuut sen sijaan säilyvät.

    • Villihiiri

      Näin siinä tulee käymään. Kahden vuoden päästä sama tilanne. Rahat loppu ja taas huudetaan kuntaa apuun. Liittyjiä kun on turha toivoa siihen konkurssiin maksajiksi. Kaikkien nykyistenkin osakkaitten kannattaisi erota välittömasti, että pääsee luistamaan pois vastuista. osuusmaksunkin saa vielä takaisin. Jäsenenä ei tarvitse olla mutta vettä voi ostaa ja viemärissäkin voi olla ilman osuuskunnan velvotteita. Jos nyt autetaan osuuskuntaa vedotaan taas siihen, että ennemminkin autettiin. Alunpitäen konkurssikypsä yritys. Eikä kaupungin kannata tehdä ennakkotapausta tästä koska kohta voi olla muutkin osuuskunnat samaa vaatimassa.

    • Eronnu jo ajoissa

      Oikein,erotkaa kaikki osuuskunnan jäsenet siitä vielä kun voitte! Kohta tulee konkka!

    • Eroilmoitus

      Niin tehdään. Kiitos vinkistä.

    • Minuukii naurattaa

      Eduskunnassa oli jo ensimmäinen käsittely.läpi meni lievennykset. Ei tartte liittyä. Hah haa

    • Vihiä saannu

      Kovasti tuo kepulaiskopla loppaa nyt päättäjiä. Puhelimet käy kuumana ja yrittävät keksiä keinoja pelastaa puoluetoverit konkalta.

      • froi

        Toivottavasti sitä apua löytyy muillekin vesiosuuskunnille Orimattilassa. Kaupunki ei
        voi tukea vain yhtä osuuskuntaa.


      • Piikainkyrön ok.
        froi kirjoitti:

        Toivottavasti sitä apua löytyy muillekin vesiosuuskunnille Orimattilassa. Kaupunki ei
        voi tukea vain yhtä osuuskuntaa.

        Orimattila on takaajana myös Liukkosen omassa piikainkyrön vesiosuuskunnassa 185 000 €, jollen väärin muista. Sinne ajoivat kans väkisin toiminta-alueen vaikka vastustusta oli. Viranhaltija pystyi kuitenkin asiaan paljon vaikuttamaan. Olikohan oma ammu ojassa?


      • hrepu
        Piikainkyrön ok. kirjoitti:

        Orimattila on takaajana myös Liukkosen omassa piikainkyrön vesiosuuskunnassa 185 000 €, jollen väärin muista. Sinne ajoivat kans väkisin toiminta-alueen vaikka vastustusta oli. Viranhaltija pystyi kuitenkin asiaan paljon vaikuttamaan. Olikohan oma ammu ojassa?

        Mukavasti hoitu homma.


      • Jääviys esii
        hrepu kirjoitti:

        Mukavasti hoitu homma.

        Niin tek, eikä kukaa muka eres ollu viissii jäävikää. Liukkis järkkäs viäl äijäsä ja sen pojan kaivelemaa sinne.


    • Paskaa porvoonjokeen

      Eihää niitten tartte enää mitää mistää välittää ku kaupunki tulee pelastamaa. Pakko pelastaa...tasavertainen kohtelu velvoittaa. En kuitenkaan usko , että Villihiittä pelastetaan. Paljon on asioita huomioimatta. Oikeudenkäyntikulut voi tulla kalliiksi kaupunkille. Konkkaa vaa koko helvetin osuuskunta.

    • Ely pelastaa

      Kova kiire on perustaa toiminta-aluetta megahinkillä, kun ely keskus kerran niin haluaa..buahhah haa...

    • Jukka Laurila

      Orimattilan sanomien 14.2 pääkirjoitukseen pieni oikaisu, jossa Sipiläinen kirjoittaa Niinikosken vesiosuuskunnan "liittymäpakosta". Osuuskunta piti seuratalo Kerholassa toiminta-alueen tiedotus tilaisuuden. Siinä tilaisuudessa, ilmoitin ettei Laurilanmäeltä liity kukaan osuuskunnan putkistoihin, siellä meille sanottiin ettei osuuskunta pakota ketään väkisin liittymään veteen ja viemäriin. Näin tällä harhaanjohtavalla OSUUSKUNTA sanalla saatiin meidät vakuutettua ja vaiennettua,sekä myöskin hyväksymään toiminta-alue, vaikka tässä tilaisuudessa sitä olisi pitänyt jyrkästi vastustaa ja ilmoittaa, ettei liittyjiä tule.Totta osuuskunnan puuhamiehet puhuivatkin. Osuuskunta ei pakota, vaan kaupungin ympäristösihteeri tuli kameroineen paskakaivoja kuvaamaan ja esitteli ne sitten ympäristölautakunnalle, jonka perusteella liittymäpakko sitten määriteltiin kaikille toiminta-alueen piirissä asuville, varallisuuteen ikään tms.katsomatta.Tasapuoliseen kohteluun Sipilän vertaus ei osu, sillä Niinikoskella ei ollut putkia kaivettu maahan ennen toiminta-aluuen rajausta, toisin kuin Villihiidellä, jotka kaivelivat niitä pitkin ja poikin ilman toiminta-aluetta olettamuksella, että liittyjiä ilmaantuu.

      • velous

        Ikävää,että virkamies toimii näin. Ei ajattele yhtään kuntalaisen etua.
        Jaksamista sinne teille taistelussa tätä ihmeellistä virkamiestouhua vastaan.
        Jos kaupunki joutuu osallistumaan kustannuksiin, niin takuulla vesimaksut nousevat Orimattilassa. Ikävää, että syyttömät ihmiset joutuvat maksumiehiksi.


      • Villihiisi v...tuun

        Kun kaupunki tai osuuskunta järjestää tiedotus tilaisuuden oletetun toiminta alueen asukkaille niin kaikkien on tultava sinne ehdottomasti vastustamaan ja toivottamaan ne paskankerääjät hevonkuuseen.


      • Pitäkää putkenne
        Villihiisi v...tuun kirjoitti:

        Kun kaupunki tai osuuskunta järjestää tiedotus tilaisuuden oletetun toiminta alueen asukkaille niin kaikkien on tultava sinne ehdottomasti vastustamaan ja toivottamaan ne paskankerääjät hevonkuuseen.

        Mielenkiintoista on Kuntaliiton lausunossa ensinmäinen kohta "Vesiosuuskunnan ajautuminen konkurssiin on tärkeää estää. Konkursista voi seurata vesiosuuskunnan vastuuhenkilöille rikosoikeudellinen vastuu." Siis Kuntaliitto ja Orimattilan kaupunki tietävät vesiosuuskunnan vastuuhenkilöiden syyllistyneen rikoksiin ja sen esilletulo täytyy estää.
        Rikollista toimintaa olisi ehkä, Valtionavustushakemuksissa liioitellut liittyjä luvut.
        Pitäisiköhän jo jättää tutkinta pyyntö Valtion talouden tarkastuskeskukselle.
        Eihän Villihiisi ole edes toimittanut viranomaisille vuoden 2012 tilinpäätöstietoja, joiden viimeinen jättöpäivä oli viime kesänä.
        Tälläinen puljuko pitäisi vielä pelastaa?


    • Ei jummarra

      Mitenkähän osuuskunta tekee ne kannattavuslaskelmat perusteluiksi toiminta alueen hakemuksen liitteeksi, kun taloussanomien sivuila lukiessani tappioluvut olivat seuraavat: 2008= 14t €, 2009=29t €, 2010=73t €, 2011=95t€. Mitenkähän tästä eteen päin? 2012 &2013 puuttuvat. Jos sama linja on jatkunut tappiota on tänä vuonna jo varmasti 200 000€. Teknisenlautakunnan on vaadittava kannattavuuslaskelmat ennekuin voi edes laittaa toimintahakemusta eteenpäin. Vesilaissa on selvä pykälä että on toiminta on oltava kannattavaa ennen toiminta alueen hyväksymistä. Sehän ei ole mahdollista jos ovat vielä putkea myymässä kaupungin vesiyhtiölle jolle tulevan toiminta alueen tuotto siirtyisi. Eihän osuuskunnan tulot voi enää kasvaa. Velat pysyvät nillä entisellään. Miksi kaupunki pelastaisi konkurssikypsän osuuskunnan? Miksi osuuskunta yleensä hakee toiminta aluetta jos on myymässä putkea kaupungille??? Kysymyksiä on paljon ja niitä voisi jatkaa loputtomiin.

      • krm

        Nää vesiosuuskuntien asiat ovat aina olleet jotenkin salaisia ja salamyhkäisiä,kun
        niitä kyselee osuuskunnan hallitukselta tai virkamiehiltä. Siksi on parempi kun pysyy erossa koko systeemistä


    • Linnaa vaan

      Jonkun on nyt laitettava heti se tutkintapyyntö mahdollisesta petoksesta viranomaisille, että tämä leikki loppuu villihiideltä. Kirjanpidot esiin ja tutkintaan.Me emme niitten maksuja ota kontollemme.

    • Laillista oltava

      Aivan, edellinen kirjoittaja on oikeassa. Nyt tutkintapyyntö osuuskunnasta ennenkuin toimintaalue hakemus tulee kaupungin lkäsittelyyn. Kaupunki ei voi olla tukemassa toimintaa josta on olemassa epäilyjä homman lainmukaisuudesta. ( kuntaliiton lausunto) Asian käsittelyä on ainakin lykättävä kunnes kaikki selvitykset on tehty. Nyt heti!

      • ruskearotta

        Ei muuta kuin vesihuollon toiminta-alue alueelle. Sillä selvä, selitelkööt tämän palstan lakimiehet mitä hyvänsä...


    • Kyllä jämpti on nii

      Piirrelkööt niin paljo toimintaalueitaa ku lystäävät. Paskaakaa ei kiinnosta. Se vaa on varmaa että sontaputkee ei liitytä. Isot voimat saa olla liikkellä että niin kävis. Siin ei jokuu viilihiiren paskasakki pal vaikuta. Siinhää makselette itte konkkanne.

    • ruskearotta

      artjärveläisten uho
      on pellejen tuho
      narinaa, narinaa, narinaa
      täysin turhaa tarinaa
      paskaputki tulee
      artjärveläinen sukkaansa kusee
      ei auta mikään
      pääsee villihiisi miehen ikään
      siinähän kiroilette
      ja pöntöllä vaikeroitte
      kun kakka tulee
      ja rahaa menee

      • Niatu putki

        Olhaa huano runo. Kantsis alkaa marjanpoimijaks.


    • Kyl jämpti on nii

      Taitaa mennä rahaa vain sinulta ja siltä muulta paskaputkisakilta ku noin kiukuttaa. Voi,voi kuhan ei pääsis itkua siulta.

    • Runo hiisi

      Tässä teille hyvä biisi,
      konkkaan menee villihiisi.
      Rahat loppuu itkee hinkki,
      antakaa meille hyvä vinkki.
      Pankki maksuillaan hiittä piinaa,
      muilla riittää rahaa viinaa.
      Putken vetoon oli hoppu,
      nyt se tuli kuitenkin loppu.
      Muut vaa kusee paskoo tonkkaa,
      villihiisi menee konkkaa.
      Meiltä muilta ei mee paskaa rahaa,
      osuuskunnalle toivotaan me pahaa.
      Tarttee tietysti paljon pinnaa,
      kun on vaarana joutua linnaa.
      Vaikeaa tehdä on enää käännös,
      kun tuli tehtyä asiakirja väärennös.
      Ely siitä varmaan suuttuu,
      hovissa tuomio tuskin muuttuu.

    • Runo hiisi

      No, eikö ruskeanrotan runosuoni enää pulppuakaan kuin villihiiden putki askelantiellä?

      • ruskearotta

        No miksi sykkisi? Kun se toiminta-alue vain tulee ja sille ette voi mitään.


    • Kyllä jämpti on nii

      Höpö höpö. Sellaista mahrollisuutta ei ole, eikä tule ja sillehän myä nimenomaan voiraan. Sittehhää näätte ja jäätte yksin laskujenne kanssa. Taitaa sinuu vähä hualestuttaa.Hah hah haaaa..

    • Runo hiisi

      Ruskeerotta, jol on päässä potta,
      ei tykkää musta on sil päässä kusta.
      Häl päätä särkee ei oo järkee,
      olevinaan on niin kovin tärkee.
      Kusessa on kohta Hiisi,
      Osakkaille tulee kriisi.
      Tyhmät putken tupaan hankki,
      kohta perii kaiken pankki.
      Viisailta nyt säästyi nahat,
      tyhmiltä kait menee rahat.
      Kohta eivät enää ketään vaivaa,
      Hallitus kun jostain rahaa kaivaa.
      Konkka tuli,lumi suli,
      Hiisi sanoi puli puli.
      Siihen loppui tarina tää,
      Kikkarettakaa ei jäljelle jää.

    • ruskearotta

      Valitan - toiminta-alue tulee....

    • Kyllä jämpti on nii

      Tulkoo sitte jos tulee, liittyjii ei vaa tu. Mutta avustuspetos syyte kyllä tulee osuuskunnalle se on varma. Käyp ku matkailurojektille. Tulee vaa takasinperintä, mut mitäs myä siit välitetää..tyähää sen maksatte ai jai ai voi voi sentää...kallis kakkaputki tuli..

    • Iloinen rotta

      No nii, nyt on selvinnyt sitten ettei toiminta-aluetta voida laillisesti perustaa. Siitäs saitte ruskeetrotat. Kohta se selvii teitillekkii

    • Villihinkki

      Miksi, oi miksi meille kävi nyt näin huonosti?

      • ruskearotta

        Kyllä sen toiminta-alueen voi ihan laillisesti perustaa, enemmän ongelma lain kannalta olisi jättää sitä perustamatta...


      • Ruskearotta kalpenee
        ruskearotta kirjoitti:

        Kyllä sen toiminta-alueen voi ihan laillisesti perustaa, enemmän ongelma lain kannalta olisi jättää sitä perustamatta...

        Aikasen vaikeeta perustaa, koska Suomen hallitus on jo jättänyt lakialoitteen pakkoliitoksista luopumisesta koska nykyinen laki on kohtuuton.
        Orimattilan kannaltahan on halvin tapa päästää vesiosuuskunta konkkaan, maksaa se 500,000 minkä on taannut ja konkurssin käräjäoikeudessa katsotaan onko vesiosuuskunnan vastuuhenkilöt käsitelleet rahoja holtitomasti ja onko kannattavuus laskelmia vääristelty valtionapujen saamiseksi.
        Sitten käräjäoikeus velvoittaa vesiosuuskunnan vastuuhenkilöt yhteisvastuullisesti korvaamaan Oriattilan kaupungille aiheuttamansa taloudellisen vahingon.
        Ja hups kaupunki saa sen 500,000 takaisin.
        Kyllä vesihiisin johtoryhmällä on sen verran omaisuutta, että ulosottomies saa kaiken mitattua korkoineen.


    • ruskearotta

      Vesihuoltoalue tulee - ei se mutina nyt auta.

      • vyjo

        Orimattilan ei olisi pitänyt ikinä ottaa Artjärveä. Kiva maksella toisten laskuja.
        Mitenkähän sitä rahaa saa 500 000 eur pankista niin helposti. Ei voi kuin ihmetellä!


    • Villihinkki

      Asiakirjoja väärentämällä sitä rahaa saa. Ainoo haitta että joutuu maksaa takaisin.he hee

      • Petosko?

        Ketä siinä muuten kusetettiin? Kuntaa vai osuuspankkia väärillä kannattavuuslaskelmilla, että saatiin 500 000€ ? Veikkaan että pankkia,kunta oli vain takaajana kepulaisten myötävaikutuksella. Eikö se pankin hallintoneuvoston pj ole samaa kerhoa? Olisiko ollut vaikutusta. Jääviydet? Nyt kaupungilla vetää samaa linjaa, että puoluetoverit pelastettava kaupungin rahoilla. Onko vaikuttanut ettei pankki jo olisi pistänyt protestia villihiidelle? Kuka tietää. Jäljet johtavat sylttytehtaalle. Rikostutkintaan vain heti!


    • Meganäppy

      Vesilaitos sen putken suunnitelman mukaan pitäisi ostaa eikä kaupunki. Ongelmana on ettei vesilaitoksella ole määrärahoja sen ostoon. Erkontien putkistojakaan eivät voi uusia kun ei ole määrärahoja. Hennaan palaa niiltä miljoonia jo tänä ja ensi vuonna. Velkaa joutuvat todennäköisesti ottamaan sinnekin. Mutta se on ollutkin suunnitelmissa. Villihiisi sen sijaan ei. Enpä usko että sieltäkään sontahiidet saavat pelastajaa.

      • ruskearotta

        Siinä samaa mieltä että Villihiiden osalta se virhe tehty aikoinaan Artjärven kunnassa. Kyllä siinä olisi pitänyt olla tarkempi. Mutta kyseisen kunnan kylttyyri on sen verran omalaatuista että eihän tuo epätavallista ole. Siellä niitä vahinkolaukauksia on sattunut ennenkin. Kärsivät vähän tällaisesta ennenaikaisesta laukemissyndroomasta. Hemmetinmoinen kiire asioiden kanssa kiireellähän syntyy vaan...? Eihän siellä arvi kuin kaivaa päätös esiin niin näkee ne sankarit ketkä kuprun tekivät.


    • Jo liittynyt

      Solita Soinoja,Makkonen, Lindroos ainakin alussa seuhtoivat asian tiimoilla. Osoitekin oli pajatie 1. Makkonen oli siellä hoitamassa osuuskunnan asioita kunnan virkaajalla,vaikkei todellisuudessa niistä kukaan tainnut tietää mitä tekivät. Lindroos kävi meidänkin oven takana montakertaa uhittelemassa. Toivotin sen painuvan v....tuuun. Ei tullu enää. Severran oli ilmeisesti ymmärrystä tai itsesuojeluvaistoa miehellä vai oliko se marjanpoimija....Makkonen käy vielä kirkonkylällä hirvimettällä että siellä voi käydä antamassa sille syksyisin kunnolla loimeen. Soinojan kulman hirmu mahdolisesti joutuu nyt konkurssissa pistämään talon myyntiin. Aika näyttää..

      • putki ru-kkarit

        Ihme kun tuo Villihiisin puuhaporukka kehtaa vielä kylillä liikkua?
        Luulisi että hävettäis sen verta ettei päivänvalolla kehtais naamaansa näyttää ja ihme sekin ettei kukaan ole vielä korvatillikkaa nuille mänteille antanu


      • Vihiä saannu
        putki ru-kkarit kirjoitti:

        Ihme kun tuo Villihiisin puuhaporukka kehtaa vielä kylillä liikkua?
        Luulisi että hävettäis sen verta ettei päivänvalolla kehtais naamaansa näyttää ja ihme sekin ettei kukaan ole vielä korvatillikkaa nuille mänteille antanu

        Olhaa tät villikkalan haaraa arkkitehti ja maatalouskauppias sekä kupru ajamassa väkisin tänne.syyllisii nekii on edellisten lisäks.


      • Mummi 2

        Kiitos teille ; Solita Soinoja, Makkonen ja Raimo Lidroos ym. Teitte hienoa työtä.
        Kraanasta tulee hyvää vettä ja vessan voi vetää rauhallisin mielin. Likavedet menevät putkia pitkin puhdistamoon, eivätkä likaa upeita järviämme.
        Minä en ymmärrä näitä ala-arvoisia kirjoituksia. Paistaako tässä taas läpi
        Artjärveläisten ikuinen kateus. Kts. Art. nimen historia.


      • Helkuta sentää
        Mummi 2 kirjoitti:

        Kiitos teille ; Solita Soinoja, Makkonen ja Raimo Lidroos ym. Teitte hienoa työtä.
        Kraanasta tulee hyvää vettä ja vessan voi vetää rauhallisin mielin. Likavedet menevät putkia pitkin puhdistamoon, eivätkä likaa upeita järviämme.
        Minä en ymmärrä näitä ala-arvoisia kirjoituksia. Paistaako tässä taas läpi
        Artjärveläisten ikuinen kateus. Kts. Art. nimen historia.

        Hyö voivatte kiitellä kutka sit putkee tarttevatte, mut älkää meille muille sit tyrkkyttäkö ku ei sit haluta perk...le! Meitin puolesta voitte pitää ja maksaa ite putkenne. Noi 3 saap vaikka mätäntyä meitin puolesta. Joka siihe haluvaa ni liittyköö jos silt tuntuu.


    • ruskearotta

      Joo mutta kyllähän se kunta oli se joka lainan takasi. ei kai siinä olisi muuten päästy etiäpäin. Tietty porukka ajoi asiaa ja tietty takasi. Ja sehän näkyy pöytäkirjoista ketkä sen lainan kannalla olivat. Eikös se esittelijä esimerkiksi ollut kunnanjohtaja....

    • paska juttu

      kyllä on melkoinen soppa.kyläläiset yrittää saada mielipiteensä päättäjien ja virkamiesten tietoon.tuntuu siltä että etenkin tuolla virkamies puolella yritetään kaikin keinoin vältellä asiaa.mikä on virkamiehen vastuu?kyllä nyt viimeinkin pitää päättäjien herätä ja alkaa kerätä tietoa mikä on todellisuus.olen pitänyt suomea oikeusvaltiona mut näytää siltä että täälläkin määrää putin,jos on tietoisesti tehty virheratkaisuja niin onko suomessa todellakin sellaiset lakipykälät että viattomat kyläläiset pakotetaan niihin maksumiehiksi.se on aivan varma että tämä katsotaan lakituvassa loppuun asti,ja vielä brysselissäkin jos on pakko.

    • J..lauta perk..

      Nykyset päättäjät on kaikki kommareihi verrattavis.paskat muista kuhaa ittel ja kavereil menee hyvin. Ei kunnioiteta enää oikeutta elää omillaa niinku tahtoo. Keksitää kaikenlaist velvotetta ja maksuu vaa muutaman yksityisen kusipään aloitteesta. Huolettaa vaa koska väkivalta leimahtaa niinku ukrainas. Ei taira olla kaukana. Kaikki vaa jonkuu perk...een paskaputken takia. V..tun Villihiisi. S...tana..

    • Ei maille tulla

      Älkää huoliko. Pakolla kukaan ei tule tontin puolellle. Kaivelkoovatte putkiaan niin paljon kuin lystäävät. Pääasia ettei laske tontille tai mailleen niitä. Kymmenen vuotta menee helposti käräjöidessä. Jyrkkänä vaan kaikki kyllä ne laskut niille sitä ennen erääntyy..

      • Voi persputki

        Hinkki kulkee kylällä ja kertoo ettei ole tarkoitus pakottaa ketään liittymään putkeen, toimialue ainostaan VELVOITTAA kiinteistön liittymään putkeen.
        No eihän se niin paha ole jossei pakoteta ainostaan velvoitetaan, mutta maksaa silti saman 20,000 velvoitettiin tai pakotettiin raha meni silti


    • Pyytämättä paras

      Olisi kyllä parempi jos vain nätisti pyytäisivät, josko voisi liittyä putkeen 4-5000.€ summalla. Sithää vois jopa harkita sitte. Mut hinkit pitää näyttä enste kun tupaa tulee esittää asiaa.

    • Outoa

      Miksei pankki muuten ole jo laittanut lainoja perintään.Maksut varmaan paljon myöhässä? Ketä suojellaan?

      • oipio

        Virkamiehiä!


    • Sos.dem

      Ja kepulaisia osallisia.

    • Siitäs saitte

      Toimintaalue hakemus jätetty. Hah,siitäs saitte. Virkamiehet lupasivat että toimintaalue tulee. Valmistautukaa kaikki vastustajat.

    • Hinkit heilumaa

      Turha toivo Hinkki. Virkamiehet ei voi luvata sellaista, sekä tiedoksi vain että ollaan valmistauruttu ja hyvin ollaaki.

    • Naurava rotta

      Osuuskunnan halllituksen varauduttava jätttimäisiin velkojenmaksuihin. Me varaudumme nauramaan hah,haa...

      • Nenä

        Riittääköhän Hinkin hehtaarit laskun maksamiseksi?
        Lasku villihiiden vastuuporukalle on aikasen huikea.
        Voip torppakin mennä myyntiin.


    • tietämätön

      Kuka tämä kuuluisa hinkki on??

    • 2tietämätön

      Entä kuka on se jättisupermegahypernäppyhinkki?

      • Pelottaa

        Se on varmaan nimestä päätellen kamalan hirveän kammottava jättimäinen olio jota kukaan ei varmaankaan haluaisi suurin surminkaan nähdä. Ainoastaan pahimman vihamiehen ovesta sen voisi tuupata sisään kylvämään kauhua ja herättämään hirvittävän kauhistuttavaa yrjötystä kaikille eläville olioille. Toivotaan kuitenkin että kyseessä on taruolento....


      • Peloissaan
        Pelottaa kirjoitti:

        Se on varmaan nimestä päätellen kamalan hirveän kammottava jättimäinen olio jota kukaan ei varmaankaan haluaisi suurin surminkaan nähdä. Ainoastaan pahimman vihamiehen ovesta sen voisi tuupata sisään kylvämään kauhua ja herättämään hirvittävän kauhistuttavaa yrjötystä kaikille eläville olioille. Toivotaan kuitenkin että kyseessä on taruolento....

        Uskaltaako tässä enää ovea avata kenellekään jos tuollainen olio voi olla vastassa,saati sitten liikkua ulkosalla? Voi kauhistus sentään! Aaaaaaaargh...


      • Ei tarvii pelätä
        Peloissaan kirjoitti:

        Uskaltaako tässä enää ovea avata kenellekään jos tuollainen olio voi olla vastassa,saati sitten liikkua ulkosalla? Voi kauhistus sentään! Aaaaaaaargh...

        Sen pelottavan asian voi välttää ainoastaan liittymällä vesiosuuskunta Villihiiteen!


      • Ennen nirri ku putki
        Ei tarvii pelätä kirjoitti:

        Sen pelottavan asian voi välttää ainoastaan liittymällä vesiosuuskunta Villihiiteen!

        Ennen min vaikka kuolo vie, ku siihe liitytää..perskuta.


    • Jippiii

      No niin, nyt on lähtenyt pyörät pyörimään. Villihiiden lähtölaskenta on alkanut. Sitten pidetään jättibileet kun se on kanttulivei. Jes!

    • Ruskeerotta

      Turhaan vielä kiljutte. Toimintaalue tulee ja kaikki teidät pakkoliitetään putkeen. Vanha laki on vielä voimassa ja sen mukaan vielä eletään. Alkakaa vaan jo säästämään, että saatte maksettua liittymämaksut.

      • velp

        Onpa ystävällistä väkeä Artjärvellä. Kannattaa välttää koko paikkakuntaa samoin
        Orimattilaa.


    • villijööti

      niinpä niin. kohta myydään tontteja 1e hinnalla Artjärvellä, ja villihiisi juhlii kun ei liityjiä olekkaan :D

    • Kyl korpeais v..sti

      Kuhaa ei vaa väkivalta puhkee siellä. Porukat kuulemma melko kuumina. Ymmärrän kyllä hyvin heitä. Itekkii jos joutuis liittyy johkuu putkii joittenkii kusiaivojen takii ja viäl maksaa 20.000€ ni kyl se korpeais.

      • Pääkumisee

        Taitaa joku saadakin parit korvapuustit, kun tulee pimeellä vastaan ja nyt ei taijeta tarkoittaa niitä vehnäsiä


    • Kyl on kurjaa

      Seuratalon iltamissakaan ei eräillä taida enää olla kivaa, eikä juhannuskokolla,ym.kemuissa...

      • artshit

        Eihän noi villihuusilaiset mitään häpee, sananlaskussakin sanotaan, ennen maa repee ku huora häpee


      • artshit
        artshit kirjoitti:

        Eihän noi villihuusilaiset mitään häpee, sananlaskussakin sanotaan, ennen maa repee ku huora häpee

        Tuli rivi tähtiä ku pitäis lukee h u or a


    • Runo hiisi

      Se sananlasku parin vuoden takaa vielä pätee " parempi rahat taskussa kuin villihiiden konkassa.heh hee..

      • nenä

        Joka toiselle kuoppaa kaivaa, tarvitsee lapion


    • Ai kauheeta

      Huhujen mukaan päällikkö Roikkuva Hinkki on hyvin hyvin vihainen, kun täällä pahojanne kirjoittelette.

      • Vartaan pyörittäjä

        Sitten kun joutuu myymään mehtänsä on vasta oikeus olla hyvinkin vihanen
        Itte on laskujansa työntämässä muiren postilaatikoihin, tanan sika.
        Ens kesän sikajuhlilla joutas vartaaseen koko ämmä


      • Pankrotti tuli
        Vartaan pyörittäjä kirjoitti:

        Sitten kun joutuu myymään mehtänsä on vasta oikeus olla hyvinkin vihanen
        Itte on laskujansa työntämässä muiren postilaatikoihin, tanan sika.
        Ens kesän sikajuhlilla joutas vartaaseen koko ämmä

        Villihiidellä sama kohtalo kuin Hartolan vesiosuuskunnalla. Nurin men....ja kuses ovatten..ei auttanu mikää


    • Kivaa luettavaa

      Lukekaa kaikki netistä hakusanalla: vesiosuuskunnat, kuntienvesihuoltolaitokset ja kunnat. Täältä voi ladata ilmaiseksi 418 sivuisen tietopaketin. Kuntaliiton kustantama. Tämän kun lukee niin huomaa että Villihiisi on tehnyt kaiken päin pers...ttä.

    • Hih hiii

      Oli varmaan yrjöäjä juannu viilihiiden putkesta.

    • Yäk

      Ny se haluu leikkikenttää naapuriinsa et pääsee sinne koiran kans yrjöilemää..

    • osmo.p

      Onks tää hinkki J.B?

      • Haisee

        Ei vaan S.S


      • osmo.p
        Haisee kirjoitti:

        Ei vaan S.S

        Seppo kenties?


      • haisee
        osmo.p kirjoitti:

        Seppo kenties?

        Solita


      • kuka maksaa laskut
        haisee kirjoitti:

        Solita

        Kuulin justiinsa, että villihiiden hallituksella on huomenna paniikkikokous.
        Porukat miettii kuumeisesti kuinka päästä itse livistämään velkavastuista ja kuinka saada velat muiden maksettaviksi.
        Kokouksessa luvassa itkua ja huutoa.


    • Osakas

      Ei oo panikkia. Vesiyhtiö ostaa putken. Sit tulee toimintaalue ja sen jälkeen liitytte putkeen. Mitähän sitte kirjoittelette?

      • Osakas maksaa

        Ostaa, ostaa tietysti, mutta keneltä? Taitaa olla kaupan osapuolina Orimattilan kaupunki ja vesiosuuskunta villihiiden konkurssipesä.
        Osuuskunta kun ei pysty maksamaan velkojaan Orimattilan kaupunki joutuu maksamaan lainan takauksensa mukaisesti MUTTA kaupunki tulee kuitenkin hakemaan tuon summan vesuosuuskunnan hallitukselta käräjäoikeuden kautta.
        Sittenhän me vasta kirjoitellaankin :)


    • Osakas

      Vesilaitos oy ostaa villihiideltä. Villihiisi voi myydä mitä ja kenelle haluaa. Kaupungin kanssa takausasiat sovitaan. Myyntihinnalla lainat ja takaus vähenee. Vesilaitos kun on osallisena putkistossa niin tulee myöskin toimintaalue jolle ette voi mitään. Liittyjiä saadaan roimasti lisää ja talous kohenee. Näin tämänpäivän viimeisin tieto. Että kusessa olette. Heh hee...

    • Njet hiisi

      Turha viäl teiän juhlia. Voip tulla takapakkia.

    • feo2

      Villihiiden porukka vois ottaa järjen käteen. Mitään inhimmillisyyttä ei enää koko
      asiassa. Oma etu vaan tärkeintä.

    • I first

      Tottakai oma etu tärkein. Myö saatii vesi ja kakkaputket tontille. Mut tyä muut saatte ne maksaa. Näin myä ainakii silloin ymmärrettii

    • Rahhoo on

      Juu, maksetaa mielellään, mutta ei teille. Työ makseletten omat laskunne.

    • Kyllä jämpti on niin

      Minäkin voin antaa asianajajan palkkioihin muutamia satasia, jos viette villihiiden käräjille.

    • kalpea rotta

      Kyllä Villihuussin porukat vielä löytää ihtensä leivättömän pöydän edestä jos eivät itse ymmärrä lopettaa leikkiä ajoissa.
      Panoksethan kovenee päivä päivältä kunnes hakevat itsensä konkurssiin

    • ruskeerotta

      Ei tuota koko ongelmaa olisi olemassa jos ne artjärveläiset päättäjät eivät olisi aikoinaan säheltäneet. Pieni kunta ja niitä asioita osaavia ei löytynyt. Kaivakaa vain se silloisen kunnan päätös ja katsokaa ketkä neropatit menivät lainan takaamaan . Veikkaan että se porukka on nyt kuin kusi sukassa - täysin tietämättömiä ja muistamattomia asiassa. Mitä?! Taattiinko men jotain? No, sinne ne rahat meni kuin pieru Saharaan. Nyt sitten muitten pitäis maksaa yksien ryssijöiden moka.

      • Paikalla ollut

        Artjärvellä se oli vain kepulaisten hanke. Kokoomus vastusti.


      • persuuuri
        Paikalla ollut kirjoitti:

        Artjärvellä se oli vain kepulaisten hanke. Kokoomus vastusti.

        Eikös se kokoomuksen Leenu Riitala vastusta periaatteesta kaikkea mikä ei tule kartanonemännän itsensä hyväksi.


      • Kepu pettää aina
        persuuuri kirjoitti:

        Eikös se kokoomuksen Leenu Riitala vastusta periaatteesta kaikkea mikä ei tule kartanonemännän itsensä hyväksi.

        Olivat kokoomuslaiset oikeassa. Ikävä kyllä.


      • Nähty on
        Kepu pettää aina kirjoitti:

        Olivat kokoomuslaiset oikeassa. Ikävä kyllä.

        Pitää hyvin paikkansa. Kepupaskat ajoi vaan omaa etua. Hinkkikin huusi suoraa huutoa kuinka on ruosteista vettä ittellää.


      • 50-100,000 eur?
        Nähty on kirjoitti:

        Pitää hyvin paikkansa. Kepupaskat ajoi vaan omaa etua. Hinkkikin huusi suoraa huutoa kuinka on ruosteista vettä ittellää.

        No, nyt on Hinkille tulossa niin suuri laske että mielummin jois vetensä vaikka lätköstä kui maksais laskua


      • Paikalla ollut
        50-100,000 eur? kirjoitti:

        No, nyt on Hinkille tulossa niin suuri laske että mielummin jois vetensä vaikka lätköstä kui maksais laskua

        Taisi olla se Leenu Riitala ainoa joka halusi säästää kunnan rahoja. Koska väität tuommoista niin voisitko antaa edes jobkin esimerkin väitteellesi? Kepupaskoista voidaan niitä oman edun päätöksiä luetella pilvinpimein.


      • Nähty on myös
        Paikalla ollut kirjoitti:

        Taisi olla se Leenu Riitala ainoa joka halusi säästää kunnan rahoja. Koska väität tuommoista niin voisitko antaa edes jobkin esimerkin väitteellesi? Kepupaskoista voidaan niitä oman edun päätöksiä luetella pilvinpimein.

        Eikös se maailman lyhin kirjakin ole Artjärven kokoomuksen aikaansaannokset. Suu kyllä käy, mutta mitään ei tapahdu. Tai anteeksi. Ovathan he keksineet uuden energiamuodon: Huulivoimala.


    • kalpea rotta

      Ei muut mitään maksa käräjäoikeudessa ei mee viittä minuuttia kauempaa todeta rahan käytön olleen todella huolimatonta ja avustushakemuksessa talouslukuja on vääristelty. Kyllä silloin lainantakaajakin joutuu hakemaan rahansa takaisin Villihuussin vetäjiltä. Ei auta itkukaan, maksaa pitää halusi tahi ei.
      Mikäli Orimattilan kaupunki ei vaadi rahojaan takaisin, joutuu pian ittekin käräjille rikollisten suojelusta

    • töppöjalka

      Sehää ny olis ollut Artjärvel ennenkuulumatonta et ne keput ois antaneet kokoomukselle tai demareille mitää mahdollisuuksii vaikuttaa, niille vaa elämä vaikeeks ja pois vaa.

    • Jukka Laurila

      Vastaus artjärveläiselle olettamuksella, että minua tarkoitit. Minä en alennu näille palstoille kirjoittelemaan asioista jotka kaikki jo muutenkin tuntevat. Ja toiseksi, tottakai kaikki tietävät tekemiseni Artjärvellä, sillä minulla ei ole ollut tapana salailla asioita joita teen. Tietenkin ollessani aikoinani Artjärvellä valtuutettuna myös pyrin siihen, ettei virheitä tehdä. Se on tapani tehdä asioita. Mielummin kerralla oikein, kuin monta kertaa samaa. Se myös tulee usein myös paljon kalliimmaksi. Kolmanneksi ilmoitan sinulle, että rohkenen kyllä käyttää omaa nimeäni jos tunnen tarvetta tänne kirjoittaa, enkä näe mitään syytä miksi piiloutuisin nimimerkkien taakse. Kirjoitusten taso täällä ei näytä olevan muutenkaan kovin korkealla tasolla, joten jätän ne omaan arvoonsa. Terveisiä vain sinulle ja koirallesi. Kevät ja nesteet virtaavat vähän siellä sun täällä niinkuin vanhakansa on todennut.

      • artjärveläinen

        Meinaat että joku noita sun juttuja uskoo. Mutta ole huoleti, kaikki tietävät kyllä tekemättömyytesi. Ja tuo antteksi vaa juttuhan oli myös hauska veto.


      • Jukka Laurila
        artjärveläinen kirjoitti:

        Meinaat että joku noita sun juttuja uskoo. Mutta ole huoleti, kaikki tietävät kyllä tekemättömyytesi. Ja tuo antteksi vaa juttuhan oli myös hauska veto.

        ????????????.... Olen sanaton.......tarkista nyt kuitenkin varmuudeksi oletko muistanut kaikki tämänpäivän lääkkeesi ottaa. Ja unohdit jo laittaa nimesikin.


      • artjärveläinen
        Jukka Laurila kirjoitti:

        ????????????.... Olen sanaton.......tarkista nyt kuitenkin varmuudeksi oletko muistanut kaikki tämänpäivän lääkkeesi ottaa. Ja unohdit jo laittaa nimesikin.

        No hei, kyllähän minä muistan että olit aina sanaton teknisessä lautakunnassa. Vaan olipa kerran hippalot ja tulit ottaneeksi vähän taikajuomaa niin silloinhan kerroit miten laitat kylän asiat kuntoon. Muistatko vai menikö muisti silloin kokonaan, palaa pätkittäin? Paikan kai muistat, voit aloitella siitä.


      • J.L
        artjärveläinen kirjoitti:

        No hei, kyllähän minä muistan että olit aina sanaton teknisessä lautakunnassa. Vaan olipa kerran hippalot ja tulit ottaneeksi vähän taikajuomaa niin silloinhan kerroit miten laitat kylän asiat kuntoon. Muistatko vai menikö muisti silloin kokonaan, palaa pätkittäin? Paikan kai muistat, voit aloitella siitä.

        Olikohan se sama tilaisuus jossa todettiin Villihiisi toivottomaksi konkurssiin meneväksi yritykseksi ja sen kunniaksi pidettiin hippaloita??


      • Jukka Laurila
        J.L kirjoitti:

        Olikohan se sama tilaisuus jossa todettiin Villihiisi toivottomaksi konkurssiin meneväksi yritykseksi ja sen kunniaksi pidettiin hippaloita??

        Sen verran vielä haluan lisätä edelliseen, että älä minuun pura turhautumistasi. Syytön minä olen vaikeuksiinne. Olisit silloin uskonut meitä kun Villihiittä perustettiin. Me silloin selkeästi ilmoitimme sen olevan tuhoon tuomittu yritys ja vielä väärillä tiedoilla ajoitte asiaa virkakoneistossa. Sitä saa mitä tilaa. Katso vain peiliin ja kirjoittele itsellesi. Ps. Voit Solita kirjoittaa rohkeasti omalla nimelläsi etkä käyttää tuota nimimerkkiä artjärveläinen. Noin ison osuuskunnan johtajan täytyy olla rohkea.


      • Myäs porvari
        Jukka Laurila kirjoitti:

        Sen verran vielä haluan lisätä edelliseen, että älä minuun pura turhautumistasi. Syytön minä olen vaikeuksiinne. Olisit silloin uskonut meitä kun Villihiittä perustettiin. Me silloin selkeästi ilmoitimme sen olevan tuhoon tuomittu yritys ja vielä väärillä tiedoilla ajoitte asiaa virkakoneistossa. Sitä saa mitä tilaa. Katso vain peiliin ja kirjoittele itsellesi. Ps. Voit Solita kirjoittaa rohkeasti omalla nimelläsi etkä käyttää tuota nimimerkkiä artjärveläinen. Noin ison osuuskunnan johtajan täytyy olla rohkea.

        Toi kirjottaja voi olla myäs sen ajan naispualiin vasemmistolaissiiven edustaja teknises. Ei välttämäti osk:n pj. Sil on aina ollu kaunaa porvareit kohtaa. Ei niille kannata vastailla. Tunnet varmaa ketä tarkotan.


      • J.L
        Myäs porvari kirjoitti:

        Toi kirjottaja voi olla myäs sen ajan naispualiin vasemmistolaissiiven edustaja teknises. Ei välttämäti osk:n pj. Sil on aina ollu kaunaa porvareit kohtaa. Ei niille kannata vastailla. Tunnet varmaa ketä tarkotan.

        Olet oikeassa. Se on kyllä toinen looginen vaihtoehto tuolle katkeroituneelle kirjoittajalle. Ehkäpä joskus hankkii itselleen elämisen arvoisen elämän.


      • artjärveläinen
        J.L kirjoitti:

        Olet oikeassa. Se on kyllä toinen looginen vaihtoehto tuolle katkeroituneelle kirjoittajalle. Ehkäpä joskus hankkii itselleen elämisen arvoisen elämän.

        Nämähän on niin vanhoja vitsejä: Onko lääkitys kohdallaan - montako tuntia käytitte tällaisen uraaurtavan vitsin keksimiseen? Laitoitteko ihan aivoriihen pystyyn? Hippalot pidettiin ihan eri paikassa ja tiedät kyllä missä. Ei liene vain jälkikäteen kovin hyviä muistoja tilaisuudesta. Toisaalta hyvähän se on että yksi kokoomuslainen osaa pitää juomat sisässä eikä yrjöä niitä taksiin. Jos minä olen katkeroitunut niin näet kuitenkin vaivan vastailla - onko jotain kuitenkin omallatunnolla kun täytyy selitellä.


      • artjärveläinen
        artjärveläinen kirjoitti:

        Nämähän on niin vanhoja vitsejä: Onko lääkitys kohdallaan - montako tuntia käytitte tällaisen uraaurtavan vitsin keksimiseen? Laitoitteko ihan aivoriihen pystyyn? Hippalot pidettiin ihan eri paikassa ja tiedät kyllä missä. Ei liene vain jälkikäteen kovin hyviä muistoja tilaisuudesta. Toisaalta hyvähän se on että yksi kokoomuslainen osaa pitää juomat sisässä eikä yrjöä niitä taksiin. Jos minä olen katkeroitunut niin näet kuitenkin vaivan vastailla - onko jotain kuitenkin omallatunnolla kun täytyy selitellä.

        Ketäs hyviä kokoomuslaisia täällä on? Kh:n puheenjohtaja teidän mukaan piilokepulainen, yrjöäjäkin teidän puolueessa vaikka ei olisi pitänyt ottaa mukaan, valtakunnallisella tasolla Katainen ei kelpaa. Kaikki joista on ollut puhetta ovat näköjään epäkelpoja. Kai sinne teidän poppooseen on joku järkeväkin eksynyt?


      • putketon
        artjärveläinen kirjoitti:

        Ketäs hyviä kokoomuslaisia täällä on? Kh:n puheenjohtaja teidän mukaan piilokepulainen, yrjöäjäkin teidän puolueessa vaikka ei olisi pitänyt ottaa mukaan, valtakunnallisella tasolla Katainen ei kelpaa. Kaikki joista on ollut puhetta ovat näköjään epäkelpoja. Kai sinne teidän poppooseen on joku järkeväkin eksynyt?

        Alueuutisissa Kepulainen kirjoitti että keskustalaiset vastustaa jyrkästi kaikkia pakkoliitoksia, koska se ei sovi suomalaiseen luonteeseen. Ainoana poikkeuksena näyttää keskustalla olevan Hiitelän ja Villikkalan asukaiden pakkottaminen liittymään villihiiden putkiin. Tämänkaltainen pakottaminen näyttää sopivan hyvin eräiden keskustalaisten arvomaailmaan. Onneksi kepultakin löyttyy joukoistaan pari fiksua kaveria, EHKÄ he voivat vaikuttaa tähän muuhun porukkaan.


      • Nuuskija
        putketon kirjoitti:

        Alueuutisissa Kepulainen kirjoitti että keskustalaiset vastustaa jyrkästi kaikkia pakkoliitoksia, koska se ei sovi suomalaiseen luonteeseen. Ainoana poikkeuksena näyttää keskustalla olevan Hiitelän ja Villikkalan asukaiden pakkottaminen liittymään villihiiden putkiin. Tämänkaltainen pakottaminen näyttää sopivan hyvin eräiden keskustalaisten arvomaailmaan. Onneksi kepultakin löyttyy joukoistaan pari fiksua kaveria, EHKÄ he voivat vaikuttaa tähän muuhun porukkaan.

        Tuon artjärveläisen jäljet johtavat suoraan koirapuistoon. Ei tarvitse muita arvuutella. Selvät jäljet jätti.


    • Anteeksi vaa

      Pyydän anteeksi, jos erehdyin henkilöstä. Töissä menee huonosti, opiskeluista ei oikein tahdo tulla mitää, ja nyt vielä olen joutunut olemaan sairaslomalla mielenterveydellisistä syistä. Tuntuu vain siltä että kaikki ovat minua aina vastaan joka paikassa. Töissä, opiskelussa,harrastuksissa,jopa täällä Artjärvelläkin. Olen pahoillani aiheuttamastani mielipahasta.

    • hinkit riippuu :(

      Pitäisiköhän jo aloittaa varainkeruutta jotta voidaan ostaa nätti muistoadressi villihiidelle. Tuhkauurna ei varmaankaan kantsi ostaa kun noi putken penteleet ei edes pala. Mutta muistotilaisuus olis kuitenkin kiva pitää vaikka seurantalolla.

    • Kemu pystyyn vaan

      Erikoissikarankat kemut pidetään kokokylälle villihiiden muistoksi. Niin Ikimuistoiset ettei muisteta että koko Villihiittä olis ollu olemassakaan...

    • Kemuista tullu

      Mikä Villihiisi? Miä en muista mittää?

    • Näin huhuttiin

      Kaupunginhallitus käsittelee villihiisi asiaa. Eivät kuulemma suosittele ostamista. Liian leväperäistä ollut hoito. Konkkaan menee näillä näkymin.

    • Huhuko

      Sepä oli erittäin hyvä uutinen. Toivotaan sen olevan totta.

    • Örrrrrrrrrrr

      Ihan totta se on. Villihiisi laitetaan konkkaan, hallituksen jäseniltä myydään kaikki omaisuus velkojen kattamiseksi. Ruoskitaan vielä sen jälkeen julkisesti Artjärven torilla 30.6. Vesihuoltoaluetta ei tule ja....

      Ai perkele. Anteeksi. Olin satutunnilla ja jäi levy vähän päälle. Ei, kyllä te pikku-kakkikset ja pikku-pissikset joudutte liittymään Villihiiden verkkoon. Tekee ihan hyvää teille. Ajatelkaa tota ilmaisena painonpudotuskuurina kun joudutte pettuleivälle. Rahat pois vaan.

    • metsuri

      Aivan varmasti ruoskitaan jos putkeen pakotetaan.
      Ei kylläkkään julkisesti torilla mutta pimeellä kylätiellä vetelen moottorisahan teräketjulla niin että lätty lätisee.

    • Ei osta

      Kaikki odottavat pelolla ostaako Orimattilan vesi oy Villihiiden putken? Vai miksi hiljaisuus?

      • Fakta tieto

        Ehei, ei osta rahat tarvitaan Hennaan. Millä sitä persaukinen mitään ostaa. Kaupunki jättää Villihuussin oman onnensa nojaan. Maksakoot huussilaiset sen mitä ovat tilanneet


      • Näin on
        Fakta tieto kirjoitti:

        Ehei, ei osta rahat tarvitaan Hennaan. Millä sitä persaukinen mitään ostaa. Kaupunki jättää Villihuussin oman onnensa nojaan. Maksakoot huussilaiset sen mitä ovat tilanneet

        Ei oo mitään merkitystä sillä että vesi oy ostaa putkesta puolikkaan. Ei vaikuta mihinkään. Vesi oy ei myy liittymiä vaan osuuskunta omilla taksoillaan.


    • Ei kauppoja

      Ei varmaan niin osta. Ei tuu toiminta aluettakaan. Mitä tekisivät putkella johon ei tuu liittyjiäkään.

    • tupajumi

      Kuulin justiinsa isolta-J:ltä että kaupunki ostaa putken!

      • Jes!

        Hyvä juttu! Pääsette nyt kaikki nauttimaan hirveistä liittymismaksuista.


      • Näin se vaan menee
        Jes! kirjoitti:

        Hyvä juttu! Pääsette nyt kaikki nauttimaan hirveistä liittymismaksuista.

        Big J ei tiedä mistään mitään. Puheet perustuvat sen omiin harhaluuloihin tai utopististen mielikuvitus sukulaisten oletettuihin lausumiin. Toiminta-alue tulee ja putkesta osa siirtyy vesi oy:n omistukseen. Ja mikä parasta, saamme sitten paljon uusia liittyjiä osuuskuntaan.


    • Osku piski

      Höpö höpö. Kaupunginhallituksessa vasta 28.4. Sen jälkeen menee konserninohjausryhmälle käsittelyyn jonka jälkeen vesi oy päättää ostaako vai ei. Että turha vielä riemuita.

    • Heh hehah

      Ei auttanu teitin valitukset kaupunginhallitukselle. Kaikki väitteet kumosivat. Hah haaaaaa...

    • Anssi vaa

      Ei oo viel vastoinkäymiset loppu villihiirel. Hah..

    • ruskeerotta2

      Hahaha...Kenelläpä nyt on löysät housuissa. Kyllä se toiminta-alue tuli vaikka täällä pösilöt toisin uhosivat. Vaan tyypilliseen artjärveläiseen tapaan taas alkoi se paskanjauhanta ja joku pro vaihtoehto alkoi mainostelemaan jotain v i t u n yleisötilaisuutta. Niin kuin siellä rupukylässä olisi jotkut eri säännöt. "Se paskaisimmin nauraa joka viimeiseksi nauraa".

      • jalve

        Onnea yritykselle. Kaikki tuki tälle vaihtoehdolle.


      • Ei tuu viäl mitää
        jalve kirjoitti:

        Onnea yritykselle. Kaikki tuki tälle vaihtoehdolle.

        Älkäähän vielä riemuitko. Ei oo toiminta-aluetta viäl tullu. Valitusten kanssa menee ainakin vielä 3-4 vuotta ennenkuin mitään tapahtuu...ja tuskin sittenkään. Kaupungin isätkin jo tämän myöntävät. Paskat näkyivät menneen kaikkien villihiittä edustavilta tahoilta ja kaupungin viranhaltijoilta kun olisi pitänyt tulla paikanpäälle yleisötilaisuuteen. Millaisia luusereita oikein ovat. Villihiiden päällikkö etunenässä kieltäytyi. Helv...tin paskahousut! Sittehän nähää kuka viimeksi nauraa.


      • näin ne
        Ei tuu viäl mitää kirjoitti:

        Älkäähän vielä riemuitko. Ei oo toiminta-aluetta viäl tullu. Valitusten kanssa menee ainakin vielä 3-4 vuotta ennenkuin mitään tapahtuu...ja tuskin sittenkään. Kaupungin isätkin jo tämän myöntävät. Paskat näkyivät menneen kaikkien villihiittä edustavilta tahoilta ja kaupungin viranhaltijoilta kun olisi pitänyt tulla paikanpäälle yleisötilaisuuteen. Millaisia luusereita oikein ovat. Villihiiden päällikkö etunenässä kieltäytyi. Helv...tin paskahousut! Sittehän nähää kuka viimeksi nauraa.

        Villihiittä edusti Isot hinkit eteisessä


      • jalve
        näin ne kirjoitti:

        Villihiittä edusti Isot hinkit eteisessä

        Vaikka toiminta-alue tulisi,voidaanko sen kaikki kulut maksaa veden myynnillä?
        Onko alueella vapaa-ajan asutusta, joka käyttää vettä vähemmän. Ovat poissa osan
        vuotta vakituisissa asunnoissaan. Myös pienituloisia, joilla ei ole laittaa 20 000 eur
        vesiosuuskuntaan. Ainoa vaihtoehto pistää talo tyhjäksi ja muuttaa kerrostaloon
        vuokralle. Ilmeisesti Orimattilan kaupungin vuokratalot on varautunut tähän.


      • En liity
        jalve kirjoitti:

        Vaikka toiminta-alue tulisi,voidaanko sen kaikki kulut maksaa veden myynnillä?
        Onko alueella vapaa-ajan asutusta, joka käyttää vettä vähemmän. Ovat poissa osan
        vuotta vakituisissa asunnoissaan. Myös pienituloisia, joilla ei ole laittaa 20 000 eur
        vesiosuuskuntaan. Ainoa vaihtoehto pistää talo tyhjäksi ja muuttaa kerrostaloon
        vuokralle. Ilmeisesti Orimattilan kaupungin vuokratalot on varautunut tähän.

        Ei tarvitse moniin moniin vuosiin. Kun ei liity niin ei liity. Käskee niitten vaa painua hevonkuuseen putkineen. Aika monta prosessia on ennenkuin väkisin voivat putkea tontille tuoda. Pysytään lujina. Jokainen vastustakoon viimeiseen saakka...


    • ruskee rotta

      Artjärvellä jo p a s k a tutisee. Uho vaihtunut jääkylmään tuskanhikeen. Nyt nautru maittaa.

    • En liity

      Kuulin eräältä taholta että mutkia tullut matkaan putkikaupoissa..hih.tää on nautrua? Toiminta-aluekaan ei ole läpihuutojuttu....hih hii....(nautrua)

    • rosvot jää kiinni

      kuulemani mukaan poliisi on alkanut tutkimaan villihiiden toimintaa avustuspetosta tai jotain sellaista Voisiko joku kertoa onko huhu totta?

    • Heh hehah

      Kyllä maar...tottapa tuo. Hah haaa...paljon on tutkittavaa..avustuspetoksista alkaen..saas nähdä kuinka käy heh hee..kukahan joutuu kuseen...sitä niittää mitä kylvää...hih hii..ja sitä saa mitä tilaa ..hoh hoh hoo....ja siitä maksaa mitä huijaa höh höö...ja siitä rangaistaan kun rötöstelee häh häää...

    • Rikos ja rangaistus

      Jos tuo edellinen tieto pitää paikkansa, niin tuskinpa Orimattilan Vesi Oy jatkaa kaupan hierontaa putkesta. Eihän rikostutkinnan alla olevan osuuskunnan kanssa voida kauppoja tehdä, ennenkuin asiat selviävät. Liekö kuitenkaan totta tuo juttu? Tosin kuntaliiton lakimiehet jo epäilivät syytteitä jaeltavan jos ajetaan konkurssiin. Kai sen kohta lehdestä luemme.

      • Kakkua tulossa?

        Ukkonen tulossa ja tunkkainen olo, väsyttää, päivää piristää kummasti vain ajatus villihiiden hallituksesta istumassa käräjillä, ihan tulee touhutippoja housihin :)


      • Ruskee rotta
        Kakkua tulossa? kirjoitti:

        Ukkonen tulossa ja tunkkainen olo, väsyttää, päivää piristää kummasti vain ajatus villihiiden hallituksesta istumassa käräjillä, ihan tulee touhutippoja housihin :)

        Jotkut eivät näy ymmärtävän että valheiden levittäminen netissä on myös rikos. Mutta eihän näihin "hähähähäää"-artjärveläisiin kannata suhtautua vakavasti. Kun se on tiedossa että kylältä löytyy entisistä päättäjistä alkaen ihmisiä joille luetun ymmärtäminen (tai lukeminen?) tuottaa vaikeuksia. Poliisi ei nyt olisi se 1. taho joka tällaista tutkisi. Vaan se olisi ELY-keskus rahoittajana joka tekisi takaisinperinnän - johon ei vielä tarvitse sotkea edes poliisia. Mutta kun ei tällaista takaisinperintää ole nyt tulossa. Putki on rakennettu ja avustukset maksettu. Tuo on nyt vain tätä tyypillistä artjärveläisyyttä - kun laillisella puolella hävitään niin aletaan puhumaan paskaa kaikista asioista. Tuohan on ollut mentaliteetti siellä aina joka asiassa: jos jokin ei miellytä niin aletaan vääntämään huhuja ja valheita, vedotaan jääviyksiin, käydään kaikki valitusasteet lävitse (ja saadaan selkään jokaisessa niissä) jne. Valehtelijoiden klubi olisi voitu aikoinaan kuvata Artjärvellä...PS. Ei se keltainen mikä sulla nyt on housuissa ole touhutippoja. Se on ihan jotain muuta nestettä...


      • Odota vain elokuuta
        Ruskee rotta kirjoitti:

        Jotkut eivät näy ymmärtävän että valheiden levittäminen netissä on myös rikos. Mutta eihän näihin "hähähähäää"-artjärveläisiin kannata suhtautua vakavasti. Kun se on tiedossa että kylältä löytyy entisistä päättäjistä alkaen ihmisiä joille luetun ymmärtäminen (tai lukeminen?) tuottaa vaikeuksia. Poliisi ei nyt olisi se 1. taho joka tällaista tutkisi. Vaan se olisi ELY-keskus rahoittajana joka tekisi takaisinperinnän - johon ei vielä tarvitse sotkea edes poliisia. Mutta kun ei tällaista takaisinperintää ole nyt tulossa. Putki on rakennettu ja avustukset maksettu. Tuo on nyt vain tätä tyypillistä artjärveläisyyttä - kun laillisella puolella hävitään niin aletaan puhumaan paskaa kaikista asioista. Tuohan on ollut mentaliteetti siellä aina joka asiassa: jos jokin ei miellytä niin aletaan vääntämään huhuja ja valheita, vedotaan jääviyksiin, käydään kaikki valitusasteet lävitse (ja saadaan selkään jokaisessa niissä) jne. Valehtelijoiden klubi olisi voitu aikoinaan kuvata Artjärvellä...PS. Ei se keltainen mikä sulla nyt on housuissa ole touhutippoja. Se on ihan jotain muuta nestettä...

        Koska ELY-keskus ei itse peri väärillä perusteilla annettuja rahoja takaisin muuttuu tilanne. Nyt poliisi tutkii onko avustusta haettu väärillä perusteilla ja onko ELY keskus viranomaistahona syylistynyt törkeään huolimattomuuteen (avustusten maksamiseen puutteelisen valmistelun takia). Päitä taitaa heilua niin villihiidessä, kaupungintalolla kuin ELY keskuksessa.
        Avustusrahat on valtion pakko periä takaisin kun tutkinnassa todetaan osuuskunnan syylistyneen holtittomaan rahankäyttöön.


      • 120 tonnii per pää?
        Ruskee rotta kirjoitti:

        Jotkut eivät näy ymmärtävän että valheiden levittäminen netissä on myös rikos. Mutta eihän näihin "hähähähäää"-artjärveläisiin kannata suhtautua vakavasti. Kun se on tiedossa että kylältä löytyy entisistä päättäjistä alkaen ihmisiä joille luetun ymmärtäminen (tai lukeminen?) tuottaa vaikeuksia. Poliisi ei nyt olisi se 1. taho joka tällaista tutkisi. Vaan se olisi ELY-keskus rahoittajana joka tekisi takaisinperinnän - johon ei vielä tarvitse sotkea edes poliisia. Mutta kun ei tällaista takaisinperintää ole nyt tulossa. Putki on rakennettu ja avustukset maksettu. Tuo on nyt vain tätä tyypillistä artjärveläisyyttä - kun laillisella puolella hävitään niin aletaan puhumaan paskaa kaikista asioista. Tuohan on ollut mentaliteetti siellä aina joka asiassa: jos jokin ei miellytä niin aletaan vääntämään huhuja ja valheita, vedotaan jääviyksiin, käydään kaikki valitusasteet lävitse (ja saadaan selkään jokaisessa niissä) jne. Valehtelijoiden klubi olisi voitu aikoinaan kuvata Artjärvellä...PS. Ei se keltainen mikä sulla nyt on housuissa ole touhutippoja. Se on ihan jotain muuta nestettä...

        Hähähähäääää. Ruskee rottahan onkin villihiiden miehiä hähähähääää ekat teistä onkin jo myyny talonsa pelätessään vahigonkorvaus summaa joka on ISO hähähähähäääää


      • ruskee rotta
        120 tonnii per pää? kirjoitti:

        Hähähähäääää. Ruskee rottahan onkin villihiiden miehiä hähähähääää ekat teistä onkin jo myyny talonsa pelätessään vahigonkorvaus summaa joka on ISO hähähähähäääää

        Ei sitten mene jakeluun? Kun se poliisi ei nyt tässä tapauksessa kiilaa minnekään tutkimuksineen. Homma lähtee käyntiin vain jos ELY-keskus tekisi poliisille tutkintapyynnön
        http://yle.fi/uutiset/poliisi_tutkii_arktosin_tuet/6409233
        http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/opetusministerio-teki-rikosilmoituksen-adultan-saamista-valtionavuista/2039474

        Aivan samoin kuin se oli p a s k a puhetta ettei toiminta-aluetta tulisi. Poliisi tutkii ainoastaan asiaa jos sille joku esittäisi tutkintapyynnön - sen verran muuten resurssit vähissä ettei niillä ole kaikille latvasta lahoille aikaa...Ja sellainenkin nimike on kuin perätön ilmianto. Jos tuo on teidän märkä uni että päitä tippuisi jossain teidän "paikallisten lakimiesten" mielestä niin mikäs siinä. Haaveillahan aina saa. En ole Villihiiden miehiä mutta onpahan täällä naureskeltu jo pitkään näille Artjärven "asiantuntijoille". Harvinaisen yksinkertaista porukkaa. Jokainen lukutaidoton peräkamaripoika on nyt sitä ja tätä mieltä. Noilla teidän mielipiteillä voi pyyhkiä p e r s e e n ja vetää sen jätöksen Villihiiden putkeen.


    • Kalpeni ruskea rotta

      Ei sitten mene jakeluun TUTKINTAPYYNTÖ on jo jätetty ja poliisi on nimennyt jo tutkijat. Hähähähäääääää

    • ruskee rotta

      Mihinkäs sitä tällaisilla keleillä kalpenisi. Enemmän ruskettuu. Mahtaa se olla nyt KOVA VITUTUKSEN paikka kun joutuu laittamaan jätevesijärjestelmät kuntoon niin kuin muutkin. Itsellä ei ole Villihiiden kanssa tekemistä joten ei kosketa minua rahallisesti. Joten se tunnettu sisälukutaito on taas hukassa. Mitäpä uutta tuossa olisi. Yksityishenkilöinä voitte tehtailla tutkintapyyntöjä jos huvittaa. Turha kuvitella että ne johtavat mihinkään jos ELY-keskus ei näe asialle tarvetta. Makeat nauruthan tuossa taas saa kun seuraa tätä torveilua. Ja höpöhöpö että tuossa mitään tutkijoita olisi nimetty. Nyt on kuules loma-aika ja satun tietämään että poliisilla on omat kiireensä niin nuo käsittelyajat on vähän muuta kuin viikkoja tai päiviä.

      • Kalpeni ruskee rotta

        Kun tutkintapyyntö otetaan vastaan se saa oman diaarinumeron. Tällöin asia on tutkittava, sillä ei ole väliä kestääkö se kuukauden vai viisivuotta. Toiminta-aluetta on kuitenkin tutkinnan aikana hippasen vaikea tehdä kun osuuskunnan toiminassa on ollut seikkoja jotka todennäköisesti johtavat oikeustoimiin. Lähinnä valtionavun takaisin perintään, maksajina ne henkilöt jotka ovat hakemuspapereihin nimensä laittaneet. Ruskee rottakin taitaa laittaa talonsa myyntiin ennen kuin vouti vie. Hähähähääääääää


      • ruskee rotta
        Kalpeni ruskee rotta kirjoitti:

        Kun tutkintapyyntö otetaan vastaan se saa oman diaarinumeron. Tällöin asia on tutkittava, sillä ei ole väliä kestääkö se kuukauden vai viisivuotta. Toiminta-aluetta on kuitenkin tutkinnan aikana hippasen vaikea tehdä kun osuuskunnan toiminassa on ollut seikkoja jotka todennäköisesti johtavat oikeustoimiin. Lähinnä valtionavun takaisin perintään, maksajina ne henkilöt jotka ovat hakemuspapereihin nimensä laittaneet. Ruskee rottakin taitaa laittaa talonsa myyntiin ennen kuin vouti vie. Hähähähääääääää

        Vai että tutkintapyyntö saa ihan oman diaarinumeron. Voi kiitos kun kerroit. Opit taas jotain uutta? Vasta tuomio on se joka jotain estää. Joten turha kuvitella että Suomessa homma toimii että jokin (perätön) syyte estää yhtään mitään. Johtavat TODENNÄKÖISESTI oikeustoimiin? Et näköjään olekaan yhtään heikoilla jäillä. Ja todennäköisyys on? 5 %? 0,5 %? Sinuna en lähtisi nyt arvailemaan yhtään mitään kun jo diaarinumerokin näyttää olevan sinulle ihan uusi juttu. Olen nyt jo sanonut että se on H E L V E T I N ikävää kun tällä änkyräporukalla ei ole lukutaitoa tai kykyä ymmärtää lukemaansa. Jos sanoin että minua ei tapaus Villihiisi kosketa koska en sen suunnitellulla toiminta-alueella asu niin miksi se minun taloni myyntiin vaikuttaisi mitenkään? Vaikka kuinka hähättelisit niin ei se sitä miksikään muuta. Mutta tällaista matalaotsaista porukkaahan sinä edustat: vaikka asian selittää niin väität vastaan. Niinhän sitä sanotaan että hullulla on halvat huvit ja idiootilla ilmaiset...


      • pahaa untako
        ruskee rotta kirjoitti:

        Vai että tutkintapyyntö saa ihan oman diaarinumeron. Voi kiitos kun kerroit. Opit taas jotain uutta? Vasta tuomio on se joka jotain estää. Joten turha kuvitella että Suomessa homma toimii että jokin (perätön) syyte estää yhtään mitään. Johtavat TODENNÄKÖISESTI oikeustoimiin? Et näköjään olekaan yhtään heikoilla jäillä. Ja todennäköisyys on? 5 %? 0,5 %? Sinuna en lähtisi nyt arvailemaan yhtään mitään kun jo diaarinumerokin näyttää olevan sinulle ihan uusi juttu. Olen nyt jo sanonut että se on H E L V E T I N ikävää kun tällä änkyräporukalla ei ole lukutaitoa tai kykyä ymmärtää lukemaansa. Jos sanoin että minua ei tapaus Villihiisi kosketa koska en sen suunnitellulla toiminta-alueella asu niin miksi se minun taloni myyntiin vaikuttaisi mitenkään? Vaikka kuinka hähättelisit niin ei se sitä miksikään muuta. Mutta tällaista matalaotsaista porukkaahan sinä edustat: vaikka asian selittää niin väität vastaan. Niinhän sitä sanotaan että hullulla on halvat huvit ja idiootilla ilmaiset...

        Ajattelin kertoa sinulle diaarinumerosta koska kerroit ettei poliisia kiinnosta tutkia moista asiaa. diaarinumeroinnilla varmistetaan, että asia todellakin käsitellään.
        Koskeehan villihiisi sinuakin ja punaista taloasi :) taitaa nimesi olla parissakin paperissa ja henkinen hätä näkyy kirjoituksissasi. kannatta laittaa talo oikotien myyntipalstalle ja piilottaa myyntitulot muuten valtio pitää huolen mihin omaisuutesi menee.


    • Voi voi

      Luuleekohan villihuussin porukat pääsevänsä pälkähästä kuivin jaloin?

    • Näin ne

      Tämäkin palsta näköjään heräsi henkiin Vaihtoehto pro:n jätettyä tutkintapyynnön.
      Sitä nyt sitten Villihiiden väki ihmetelee, Villikkalan NS talolla kyllä tehtiin selväksi Villihiisiläisiille, että tutkintapyyntö tullaan jättämään mikäli toiminta-alueen muodostamista jatketaan. Osuuskunta halusi pakottaa ihmiset kaivamaan lompakoistaan järjettömiä summia ostaakseen palveluja, joita he eivät tarvitse.
      ei ole yksi eikä kaksi pienituloista perhettä, jotka ovat yöunetkin menettäneet valtavan toiminta-alue junttauksen takia. Nyt tais käydä niin, että unettomia öitä viettääkin Villihiiden väki. Varatkaa nyt Villihiiteläiset porukalla lisää rahaa yhteiseen kassaan, koska maksettavaa taitaa oikeasti tulla. Minusta alkaa pikkuhiljaa näyttämään, että oikeus toteutuu sittenkin. Villihiiden kannataisi vielä tässä vaiheessa jättää omaehtoisesti konkurssihakemus, se voisi olla pienempi riesa kaikille.

    • Hinkkiä peliin

      Vaihtoehto Pron jutuista ei kannata välittää. Sellaista porukkaa joka ei löydä edes omia persreikiään ilman karttaa. Käyneet sen verran kouluja että just osaavat kirjoittaa nimensä. Lukutaidon kanssa onkin sitten vähän niin ja näin.

      • ?????

        Ai, ruskee rotta vaihtoi nimimerkkiä


    • He.he.he.he.he.he...

      Tutkinta on alkanut jo edetä. Huonolta näyttää jo heti alkuun villihiiren kannalt.

      • putket lahotkoon

        Tutkinta etenee, elokuun kokouksen esityslistalla ei ole esillä villihuussin toiminta-aluetta, virkamiehet ja viranhaltijatkin on näköjään heränneet totuuteen ettei tästä tulekkaan pelkkä läpihuutojuttu. Juuri nyt olisi villihuussin oikea hetki jättää vapaaehtoinen konkurssihakemus niin voisivat säästyä pahimalta vaihtoehdolta. Elleivät nyt oikeesti halua kaikille osuuskuntalaisille jättilaskua.


    • putket lahotkoon

      Tutkinta etenee, elokuun kokouksen esityslistalla ei ole esillä villihuussin toiminta-aluetta, virkamiehet ja viranhaltijatkin on näköjään heränneet totuuteen ettei tästä tulekkaan pelkkä läpihuutojuttu. Juuri nyt olisi villihuussin oikea hetki jättää vapaaehtoinen konkurssihakemus niin voisivat säästyä pahimalta vaihtoehdolta. Elleivät nyt oikeesti halua kaikille osuuskuntalaisille jättilaskua.

    • Heh hehah

      Hihii...niinpä vaan on jo löytynyt epäselvyyksiä..hehee...ja lisää tulee löytymään...ha haa...elystä tulee takaisin perintä jos menee syytetoimiin höhöö....vastuuhenkilöillä voi olla kohta huonot ajat edessä..hähää....

      • tutkinta etenee

        Jos tunkiota kaivaa pian alkaa kakka haisemaan. Villihiisi on niin täynnä epäselvyyksiä ettei kauan kestänyt poliiseilta löytää todella mielenkiintoisia yksityiskohtia osuuskunnan ja kaupungin kytköksistä.


    • Haisutunkio

      Ei tarttenu kaivella. Hais jo valmiiks niin helskatisti. Löytöjä on kuulemma tullu mukavasti.

    • Tarpeekseen saanut

      Toivon todella koko sydämestäni, että Villihiisi joutuu valtaviin ongelmiin. Toivon, että se vie mukanaan ihmiset, jotka ovat väkisin ajaneet Villihiisi-asiaa, välittämättä kylän yhteishengestä tai mistään muustakaan. Toivottavasti saatte kokea moninkertaisesti ahdistuksen, mitä olette meille aiheuttaneet touhuillanne. Ja toivottavasti nautitte olostanne kylässä, jossa osa tutuista ihmisistä ei enää tervehdi toisiaan.

      Ja toivottavasti tajuatte kiittää kaikesta itseänne.

      • tutkinta etenee

        Uskon toiveesi toteutuvan hyvnkin pian.Ensimmäiset ELY piirit ovat jo linjanneet uuden vesilain tarkoittavan ettei toiminta-alueita voi enää muodostaa kuin taajamiin, haja-astusalueet jäävät uuden lainmukaisesti kokonaan toiminta-alueiden ulkopuolelle. Vielä kun poliisin tutkinnan jälkeen todetaan orimattilanveden putken osto Villihiideltä piiloitelluksi yritysavustukseksi ja näin ollen laittomaksi niin eiköhän siinä ollut Villihiisi. Ei jää kuin kasa laskuja jäljelle ja alkaa kuumeinen etsintä, kuka tämän putken keksi ja onko heillä tarpeeksi varallisuutta korvata aihettamansa taloudelliset vahingot. Kyllä tulee muutamia taloja kirpaisemaan ja toivottavasti rajusti.


    • Konkka tulee......

      Ei oo kuulemma orimattilan vesi vielä putkea ostanut, ja näillä näkymin ei siihen vielä taida ryhtyäkään kunnes tutkinnat ovat ohi. Tyhmäähän se olisikin sekaantua rikostutkinnan alla olevaan putkeen. Joutuvat muuten vielä itsekin korvausvelvollisiksi. Kai siellä yhtiössä sen verran älliä on?

    • Putket lahotkoon

      Villihiisi kuvitteli kyläläisten olevan lampaita, jotka kävelee teuraaksi vapaaehtoisesti. Olisi ollut villihiiteläisiltä parempi olla vain hiljja toimintaalueesta niin kaupunki olisi maksanut "laittomasti" joka vuotisen tuen jolla vesiosuuskunta olisi selvinnyt laonan lyhennyksistä. Nyt tämäkin vaihtoehto on pois suljettu, konkka tulee takuuvarmasti.

    • Kalpeni ruskee rotta

      Villihiiden kirjoitukset uupuvat kokonaan, onkohan tullut jo kutsut kuulusteluihin?
      Uho on vaihtunut epäuskoon, näinkö meille täällä käy, käy, käy

    • Kyl on jännää

      Toivottavasti kaikilta liittyjiltä löytyy kuitit tehdyistä töistä koska nekin tutkitaan tässä samassa yhteydessä..esim pihojen suuntaporaukset eräällä...kuka maksoi vai menikö hiidenpiikkiin.. Huhujen mukaan harmaata hommaaki on tehty.......

      • Näin ne

        Niinpä, tuo ei tullut heti pieneen mieleenkään. Mutta kyllä tuokin asia varmasti viranomaistaholta tarkastetaan, niin kuin kaikki muutkin yksityiskohdat. Harmaatalous kun on nyt muutenkin tapetilla. Yhdestä kohtaa kun löytyy epäilyttävää niin sitten penkovat kaiken, aivan kaiken ja sehän on tosi hyvä.


      • Faktat puhuvat
        Näin ne kirjoitti:

        Niinpä, tuo ei tullut heti pieneen mieleenkään. Mutta kyllä tuokin asia varmasti viranomaistaholta tarkastetaan, niin kuin kaikki muutkin yksityiskohdat. Harmaatalous kun on nyt muutenkin tapetilla. Yhdestä kohtaa kun löytyy epäilyttävää niin sitten penkovat kaiken, aivan kaiken ja sehän on tosi hyvä.

        Se putki sinne nyt on rakennettu. Kuopattu Artjärven kunta on mennyt takaamaan 500 000 euron lainan. Kai sen putken tarpeellisuus sentään aikanaan on tutkittu. Onhan sille käyttöä saatava eli toiminta-alue olisi pitänyt jo aikanaan määrätä. Miksei silloin? Viimeistään nyt. Vai onko tavoite pilata entisestäänkin heikon vedenlaadun järvet?


      • Voi harmi
        Näin ne kirjoitti:

        Niinpä, tuo ei tullut heti pieneen mieleenkään. Mutta kyllä tuokin asia varmasti viranomaistaholta tarkastetaan, niin kuin kaikki muutkin yksityiskohdat. Harmaatalous kun on nyt muutenkin tapetilla. Yhdestä kohtaa kun löytyy epäilyttävää niin sitten penkovat kaiken, aivan kaiken ja sehän on tosi hyvä.

        Tutkijoille ilmoitettiin nyt että liittyneiltä pitää tarkistaaputki ja maanrakennus töiden osalta harmaantalouden mahdollisuus. Epäilyksiä on.. Tarkistetaan...ovat yhteistyössä verottajan kanssa...voi voi voi...kun ei vaan kävisi huonosti kenellekkään...


      • kummeli meininkiä
        Voi harmi kirjoitti:

        Tutkijoille ilmoitettiin nyt että liittyneiltä pitää tarkistaaputki ja maanrakennus töiden osalta harmaantalouden mahdollisuus. Epäilyksiä on.. Tarkistetaan...ovat yhteistyössä verottajan kanssa...voi voi voi...kun ei vaan kävisi huonosti kenellekkään...

        nyt on arvontalaulun aika, kelle nalli napsahtaa? haha haaaaaa


    • Hih hiiiiiiiii

      Ai jai...ikäviä lausuntoja elystä voi voi sentään...mitähän nyt sitten,.voi voi..tuleekohan konkurssi nyt kuitenkin voi,voi.voi..kaikki muutenkin nyt mennyt pusikistoon ai jai voi voi...kukahan loppupelissä joutuu maksumieheksi...voi voi..voi...ku mikään ei mee hyvin..

    • Hyvä ELY

      Pitääkö huhu paikkansa kun kylillä kerrotaan Villihiiden hallituksesta alkaneen joukkopako heti kun ELY keskus antoi lausuntonsa toiminta-alueesta sekä Villihiiden putken myyntiä silmälläpitäen.? Kovimmat puuhamiehet ovat kuulemma poistuneet takavasemmalle ja jättäneet akat makaamaan tuleen?

    • Pako vhiidestä

      Ei auta pako...nimet on paperissa ja maksumieheksi joutuvat...buahhhaahhhaa haa...

    • Kjäh,kjäh

      Missä muuten ruskee rotta nyyhkyttää? Onkohan menny jo pelastamaan omaisuuttaan?

      • Minäkö tyhmä

        Ruskee rotta on viksu, talo vaihtaa varmasti pian omistajaa.


    • Iloinen rotta

      Jutuista ja teoista päätellen ei ole kovin viksu. Jo sekaantumalla villihiiteen osoitti heikkoja älynlahjoja...

    • Hurraa hurraa

      Lähtölaskenta edennyt melko pitkälle. Näyttäpä oikein hyvältä. Konkurssihakemusta odotellessa. Sitä saa mitä tilaa. Onnea vaan kaikille osallisille!

      • Mielenkiintoista

        Mielenkiintoista nähdä kuka jättää konkurssihakemuksen, Villihiisi itse,?vai pankki? vai ely keskus? Sehän on jo selvää, että joku sen jättää vielä tänävuonna


    • Mielensä pahoittaja

      Hyvin menee. Vesihuoltolakiin rajuja muutoksia, ehkäpä jopa perutaan....buahhahhaa...voihan hiisi..mitäs nyt tehrää? Konkka on tulossa ja maksumies löydyttävä...buah hahhaa...kylläpä nyt pahoitin mieleni..toivottavasti muut välttyvät siltä.

    • oikeus tapahtukoon

      Mitäs sitä mieltänsä pahoittamaan kun laskut menee niille keille ne kuuluukin.
      Tilaaja maksaa, väärät tiedot tilauspapereissa on petos,

    • Mielensä hyvittäjä

      Niin, taidat olla oikeassa. Ollaan siis kaikki erittäin iloisia siitä, että hiisi menee pankrottii. Huh hah hei, ja kanttulivei, pankki hiideltä kaiken vei.

      • Heräs ajatus

        Vieköhän vouti tiloilta hinkitkin? Maataloushuutokaupoissa niistä on kyllä yleensä maksettu joitain kymppejä ;)


    • Voudille hommii

      Ei ne nykyään irtaimistoon niin kajoa. Talot ja maat lähtevät vaan ja ehkäpä ratkorit työkoneineen ja autot vielä.

      • Pyöräilemään

        Kylälle on siis odotettavissa lisää pyöräilijöitä. Kaupungin kannataisi nyt rakentaa lisää pyöräteitä.


    • Oikeus voittaa

      Sen osuuskunnan taru alkaa nyt olla melko lopuillaan. Sen verran hauskoja tietoja on vuotanut. Kyllä minä nyt en mieltäni pahoittanut.

    • Villihiisi jyrää!

      Miksi olette nyt niin hiljaa? Ai niin, rikostutkinnat lopetettiin aiheettomina ja kaupungin vesiyhtiö ostaa putken, toiminta-aluekin on tulossa.. Mikäs meidän tässä on liittyjiä odotellessa. Alun alkaen tämä kaikki oli jo selvää. Turha meitä vastaan on taistella.. Villihiisi jyrää!

      • Mitäs ny tehää?

        Kyl minul on ny erikoisen paha miäli ku toiminta aluetta ei tukkaa. voi voi voi hih hiii...


    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1605
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      837
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe