AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Tämän illan voittajat

Tämän illan voittajat

10 Vastausta 208 Lukukertaa
Kumpi lähtee karsimaan? KalPa vai Oriflame?
KalPa niistä kaksi pistettä Jypiltä mutta hävisi niukasti HPK.lle.
Oriflame konttasi tuloksellisesti kaksi peliä vaikka niskan päällä laukauksissa olikin.
Panosta illan matsissa paljon.
Toinen peli on Hämeenlinnassa. Play off vastustajat jo viime kaudelta ilves ja pallokerho ottavat ennakko asetelmia ensimmäiselle kierrokselle.
Voittajalle kotietu. Ellei pisteitä jaeta, sillon ilves vie kotiedun.
Kumpi mielestänne vie?

Omat arvaukset on KalPa ja Ilves.
Oriflame luistelevampi ja pelisysteemiltään parempi joukkue kuin Kalpa.
Lisäksi Oriflamella parempi puolustus ja maalivahtipeli. Oriflame kontannut viime
aikoina ja isoin uhka onkin kuinka nuoren joukkueen pää kestää tiukassa paikassa ja tämä lienee se Kalpan sauma tänään. Hpk ja Ilves pelanneet hyvin viime aikoina ja siinä on tasainen ja hyvä peli tulossa, mutta panosta ei toki niin paljon kuin Kalpan ja
Oriflamen pelissä joten joukkueet pystyvät pelaamaan vapautuneesti.
"Oriflame pelisysteemiltään parempi joukkue...." Voitko naiskiekko fani vähän kertoa tästä enemmän? Oriflamella on tämän sarjan huonoin pelisysteemi, tai pelkkä tuon termin käyttäminen on tässä vähän väärä sana. Jopa KJT on pelisysteemiltään Kuortanetta edellä. Eihän Riskun talentit tee mitään muuta kentällä, kuin luistelevat ja sinkoilevat miljoonaa joka suuntaan ja kun sykemittari piipittää, tullaan vaihtoon.

Ainoa pelillinen keino on heittää kiekko puolenkentän jälkeen päätyyn ja mennä tuhatta perään. Siinäkö sitä pelisysteemiä? Toivottavasti tänne Jääkiekkoliiton tyttökiekon kehitysprojektiin saadaan ensi talvena myös ämpärillinen kiekkoja hommattua, niin saattaa mailallekin olla käyttöä jo ensi talvena..

Kuortane on kaivanut itselleen nyt sellaisen kuopan, että uskon vahvasti Kalpan yllättävän tänään Niiralassa.
Täytyy myöntää että olen nähnyt tällä kaudella vain yhden Kalpan pelin, mutta siinä ei ollut minkäänlaista pelisysteemiä. Vuoron perään joku kuskasi kiekkoa ajauten hyökkäyspään kulmaan tai menettäen kiekon jo sitä ennen. Oriflame sentään pyrkii pelaamaan pystysuunnan kiekkoa ja pyrkien aina suoriin hyökkäyksiin ja vastaavasti
Pelaa puolustuspäässä huomattavasti tiiviimmin kuin Kalpa. Mutta toivotaan että tulee tasainen ja hyvä peli. Harmi kun ei taida näkyä netissä.
zeesus, mikä analyytikkö! Täysi pokeri olet ja säälittävä urpo. Etkö mahtunut itse joukkueeseen vai oletko katkera vanhempi vai muuten vaan maan matonen joka ei ymmärrä naiskiekosta saati jääkiekosta tuon taivaallista. Jos et osaa analysoida asiallisesti ja pysyä asiassa niin amatöörien kommentteja ei kaivata. Tosin tämä palsta on kaltaisillesi ääliöille. Teitä katkeria tapauksia joilta näyttää elämä puuttuvan sitten riittää...huh hei...pokeri ääliön vei!
Ei sieltä kalakukkolasta löytyisi live kuvaa illan pelistä tai vaikka live raportointia?
KALPA
Jännäksi meni, mutta Kalpa vei lopulta pidemmän korren. Tarvittiin voittolaukauskisa. Oikeutettu voitto, johtihan Kalpa jo 3-0, ja laukaukset menivät savolaisille.
Veti kyllä Juuso Toivola hienon kolmen pelin keikan Kuortaneen peräsimessä. Yhdeksästä mahdollisesta pisteestä saatiin kokonaiset YKSI ja samalla Oriflame käsittämättömästi ajettua Karsintasarjaan. Hienoa työtä myös sillä saralla!!
Ei voi kuin ihmetellä mistä noita penkkiurheilijoita sikiää? Jahkaavat toisten pelaamisista, niin kuin olisi jostain tärkeästäkin asiasta kysymys.
Ei muusta osata puhua kuin toisten tekemisistä tai tekemättä jättämisestä, ihan kuin olisivat itse pelaamassa. Ihan hukkaan heitettyä touhua aikuisilta ihmisiltä, lapsilta sen vielä ymmärtäis.
Sinäpä sen sanoit! Haukutaan valmentajia, pelaajia, huoltajija, isiä, äitejä ja kumminkaimoja...tervemenoa itse pelaamaan tai valmentamaan jos rahkeet riittää, mutta eipä näytä riittävän kun suunsoittoon.
 /   /  /  / Tämän illan voittajat
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta