HUB logistics

varastojuuti

Laitoin Lahteen kyseiseen työpaikkaan hakemuksen kun hakivat varastotyöntekijää.

Onko kellään tietoa millainen työpaikka kyseessä?

44

10358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kake222

      juh hyvät homat ajat purkaat tavaraa mutta ei maksa mitään tessin palkat ja koe ajan jälkeen reilu 10.50 tunnilta että hajotkaa siihen

      • Anonyymi

        Täällä ei kannata kysyä mistään yrityksestä mitään, oletko löytänyt yhdestäkään positiivista sanottavaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä ei kannata kysyä mistään yrityksestä mitään, oletko löytänyt yhdestäkään positiivista sanottavaa?

        Täällä kirjoittaa vihervassarit


    • johnny4

      Hyvä firma,reilu ja oikeudenmukainen.Ainut asia huono palkka verrattuna työhön tietyssä toimipisteessä, jossa toisen yrityksen työntekijät saavat parempaa palkkaa ja tuotantopalkkioita,hubin ihmiset ei!

    • pakkari

      Pakkarit hubilla ovat aineskin kauheita neitejä! Onnea vaan jos pystyt vältää firman

    • neiti vaan

      ihan yli arvostettu yritys maksavat tes palkkoja. teet duunisi puoli ilmaiseksi urakka vauhdilla keräät tavaraa etkä saa siitä kuin lokaa niskaan, näin uudessakaupungissa .valmet automotivella hub rikastuu halpatyövoimalla.

    • hubilainen

      Nälkäpalkka siel on. Mut hubin pomolla on Fiskars Karma ja oma autopaikka latturilla ;) Kyllä työvoimatoimisto on hyvä bisneskumppani.

      • mourits

        olen itse hubilla hommissa palkka hanurista ja palkan maksut sinne päin vaan. aina vaan selitellään kuinka palkkakonttori teki väärin. pomot ei vaan ota vastuuta itse.


    • evppakkaja

      Vanha juttu tääl, mut osus silmii ni pakko heittää kommenttii. Olin joskus vuosia sitten hommissa ja liksa ok....eikä yhtää neitii muual ku konttoris,oiskohan teille maksettu sen mukaa mitä saitte aikasee...ei istumisest ja kännyn näpelöinnist voi oikee liksaa maksella (o: enkä kyl ollu varastossa aikaa tappamassa.

    • evppakkari

      Lisätääs viel...kysees aika ennen vuotta 2012...pakko myöntää, et kyllähän siellä aikalailla hupasia heppuja oli esimiesasemassa. Eräitäkin tuotantopäälliköitä, naurattaa vieläkin kun muistelee....ei totisesti penaalin terävimpiä kyniä. Tosin tartteehan toimari jonkun puskuriks....tais olla samankylän heppuja tuo, siis lahtelaisii.

    • MinTES

      Kotkan yksikössä on todella paska työnjohto ja päälliköt. Eräskin ''päällikkö'' sortaa työntekijää mikäli ei ole mieliksi hänelle tai antaa rakentavaa mutta häntä kohtaa huonoa palautetta. Palkkakin on aivan hanurista, ellet ole ruskea kielinen. En siis suosittele kenenkään hakevan kyseiseen firmaan.

    • Liian_kauan_hubilla

      Palkat pidetään minimissä Kaupan TES:illä vaikka osassa toimipisteistä pitäisi noudattaa aivan muita työehtosopimuksia (mm. Lahdessa). Vaihtuvuus on suurta ja ilmapiiri suoraan sanottuna takapuolesta. Jos vain jotain muuta löytyy niin suosittelen välttämään kuin ruttoa.

    • joopajoo1239999

      Epäoikeudenmukainen ja epäinhimmillinen firma. Tekivät sopimuksen lentokentälle 2016, jossa olen ollut töissä yli 10v. Sopimusta kirjoittaessaan asiakkaan kanssa eivät tienneet eivätkä ottaneet selvää kulurakenteesta ja työmme kuvasta. Toivat jostain toisesta yksiköstään uuden "esimiehen", jolla ei ollut mitään kompetenssia toimia tehtävässään ja pääasiallinen toimi vaikuttaakin olevan muiden kyttääminen ja raportointi jos hubista puhuttaan jotain pahaa.

      Perustyöt pyörivät jo pitkään ylitöillä ja silti pistivät 9 henkilöä vielä pihalle. Toisinsanoen nämä 9 henkilöä maksoivat hubin johtajien tekemän paskan sopimuksen ja me jäljelle jäävät maksamme siitä ennestään kasvavana ylikuormituksena. Automaatio kuulemma vähentää työpaikkoja, mutta automaattia ei ole vielä näkynyt eikä taida olla selvää kuka sen lopulta edes maksaa, puhumattakaan siitä, että automaatio ei tule ikinä korvaamaan kuin korkeintaan pienen osan työtämme. Visiot perustuvat siis luuloihin, joihin ei ole mitään faktapohjaa. Kallista leikkiä työpaikkojen kustannuksella.

      Hub logistics on surkein ikinä näkemäni ja kokemani työnantaja, joka ei todellisuudessa välitä työntekijöistään, kuten väittää. Tälläisille firmoille toivon pikaista konkurssia, johon tämä firma ainakin kentällä on todennäköisesti jo matkalla.

    • elämänhaluinen

      Jos haluat menettää elämahalun niin suosittelen. Mutta jos pystyt välttämään ko.yritystä voit jopa tuntea eläväsi. Paskin firma missä olen ollut koskaan kuitenkin yli 30v työkokemusta muualta. onneksi pääsin pois ja elämä on alkanut taas maistua. Äl edes harkitse vaan hakeudu muualle!

      Ed.kirjoitus pitää paikkansa joka kirjattu 4.4.2018 klo.10.30

      terv. taas elämässä kiinni.

      • Kuttula

        Yt-neuvottelut päästi pois Vantaalta niiltä. Kysytty takas en tiijä meniskö.


    • Luutikka

      Määritelmä umpisurkea työnantaja jopa mairittelee yritystä.

      • a-b-c

        surkea, ala-arvoinen ja täysin epäpätevä johto...pysyisin kaukana ko yrityksestä.
        huonoin työnantaja kenen palveluksessa olen koskaan ollut.


    • Kuulapää

      Ihan jees. Opiskelujen lomassa tein kausittain parin vuoden ajan duunia. Vakkarihommaan olisin jäänytkin jos olisi tarjottu!

    • kuraa

      Toi Hub logistics on kyllä ihan täyttä kuraa,teet työtä niinkuin sinulle maksettaisiin suoritelisiä mutta palkka on pelkästään tuntipalkka.Ei jatkoon!

    • Onneksvaihtuutyönantaja

      Paskin työnantaja koskaan! Ei välitä työntekijästä yhtään ei infoa mistään ja jos tulee mitään infoa on vanhaa! En suosittele kenellekään mennä tähän firmaan.

    • MehisKehisTehis

      Hae hubille töihin ja he automatisoivat työpaikkasi kyllä ennenpitkää. Työntekijä on heidän silmissään arvoton, mutta hub akatemian käynyt pikkupomo pojankloppi "ansaitsee" kyllä palkkansa kyttäämisellä ja raportoinnillaan. Näitä valioyksilöitä koulutetaan, jotta tavallisia duunareita ei enään tarvita ja koneet tekee työsi.

    • Anonyymi

      Ensin vuokrafirmalla aika kauan ja nyt jo jonkun aikaa hubin kirjoilla vakityössä. Ei valittamista todellakaan!! En Lahdessa vaan muualla. 😊

    • Anonyymi

      Luojan kiitos hub ajoi itsensä ulos lentoasemmalat johtuen ammattitaidon ja tiedon puutteesta. Ainoa mukava hemmo koko firmassa oli itse omistaja, valitettavasti ympärille oli rakennettu kyvytön pellejoukko hienoissa vaatteissaan jolle kaikki muu oli tärkeämpää kun itse työn teko. Nyt 3kk swissportilla ja meno on ammattitaitoista ja työntekijöitä arvostetaan.

      • Anonyymi

        Aivan sama tarina kuin edellä kun Finnairin tekniikassa.

        Ne jotka joutuivat jäämään töihin 2018 /10 jälkeen ovat jo ihan loppu suuresta työkuormituksesta. 2020. Sitten ihmetellään miksi jengi voi huonosti työpaikoilla kun johto on heikkoa ja sopimukset tehdään ymmärtämättä toimintaympäristöä.

        Jos olet nuori ja haluat elämälle suuntaa, älä edes harkitse ja kierrä kaukaa!


    • Anonyymi

      Tänä vuonna aloitin ja todellakin viihtynyt! 😊 Vuokrafirman kautta ja vakipaikkaa hakemassa. Meillä on tosi kiva porukka.

    • Anonyymi

      Ihan ok kesätyöpaikka. Vakituiseksi en ikinä menisi.

    • Anonyymi

      Älä edes harkitse jos haluat elää! Aivan syvältä.

      • Anonyymi

        Anukseenkin paistaa enemmän valoa kun Hub:iin.

        Terv. Toisesta pääsin pois.


    • Anonyymi

      Hyvä posse ja hauskaa duunia. Luottamusmies oli ainoa joka ei viihtynyt mutta se läski ei mitään tehnykään.

      • Anonyymi

        Älä Pekka viitsi


    • Anonyymi

      Oi niitä kultaisia aikoja! Pääsi tienaa Hubilla naurettavan helpolla varastotyöllä käteen noin 2500ekk. PKS.

      Varastotyö ok jos hyvä jengii. Mut enimmäkseen ikävän tiukkapipoisia tyyppejä.

      Kuulemma siel lentokentällä jotkut tekee 3200-4000ekk brutto. Ylitöillä päästy tonne 6-7k jopa. Ainakin finskillä. En tiedä mites nyt swissillä sitten.
      Hubia on haukuttu laajasti siel lentokentällä ainaki

    • Anonyymi

      Helpoimmat rahat ikinä!
      Mitään ei tarvi palkan eteen tehdä. Puhelin vaan nopeasti taskuun kun työnjohtaja tulee kyttäämään.

      • Anonyymi

        mitkä rahat?


    • Anonyymi

      Huono paikka.

    • Anonyymi

      Alkupalkka perus hantti hommissa 10,50 euroa ja parhaat liksat 14-16e vanhemmilla tekiöillä puheiden mukaan. Pomojen palkoista ei hajua. Ylitöillä tienaa ja ihan ok hommat. Välillä ihme viheltäjiä käy töissä mutta yleensä niiden työt ei kauaa kestä . Ihan hyvä paikka vaikka sais maksaa enemmän. ;)

    • Anonyymi

      Ei voi suositella kenellekään työnantajaksi. Työtehtäväsi tullaan ennen pitkää pilkkomaan osiin erinäisten vuokratyöntekijöiden hoidettavaksi, ja ainakin yhdessä toimipisteessä uusien työntekijöiden perehdytys jätetään puolitiehen jotta myöhemmin ulos savustaminen olisi helpompaa.

    • Anonyymi

      Ei oikein luottamusta herätä kun rekryjä hoitaa muun väen lisäksi ainakin erään yliopiston proffa ilman, että annat hänen luvan jakaa tietojasi kyseiselle firmalle. Sieltä alkaa tulla jotain random yhteydenottoja ja koko firmahan on tappiol ja liikevaihto laskeva trendi. Se ei sinällään ihmetys kun Pulzer nyt kuppaa kaikki: alihankkijat ja työntekijät. Kusetus jatkuu niin kauan kun tyhmä ja vääräuskonen mieles jaksaa uskoo. Juttuja riittäs vaikka mihin jakaa mut tää kait täl kerral.

      Lopullinen piste ii:n päälle oli se kun kusipäätyönantaja (Sulzer) oli kyseisen firman varastopalveluiden käyttäjä ja kyseinen firma ajanut jo fyysisen naapurinsa valuyrityksen (Karhula Foundryn) konkurssiin, koska päätti tilatti tilata valunsa jostain Espanjasta yms. ja tämä Hub oli luvannut jonkun kämäisen tonnin lopputyön tekijälle. Saatana koko työ syöpä karhulan pumppupaska tuottaa jonkun 440 millii vuodes et jos ei voi maksaa kun tonnin lopputyön tekijälle jonkun ulkoistetun Hubin kautta, niin on aika vitun säälittävää ja nauretaa sille porukalla.

      https://youtu.be/pGtthddo4tI

    • Anonyymi

      En suosittele missään nimessä. Ihan paska firma.
      Osalla sopimuksessa työaika 30-37,50 h viikko, osalla 0-37,50 h viikko. Palkka 11e - 13e.
      Ei saa enempää vaikka olisit Jumala.


      Työvuorolistat laitettu viikoksi kerrallaan, edellisellä viikolla vaikka työaika ja päivät aina samat, maaanantaista perjantaihin aamu- tai iltavuoroa.
      Lupaavat maan ja taivaan väliltä mutta käytännössä paska puhetta. Parempi ole työtön ku tossa firmassa.

    • Anonyymi

      Kannattaa välttää henkeen ja vereen ainakin Päksin toimipistettä. Työnohjaajat ja yksikönpäälliköt aivan ulapalla asioista, alaisten kyttäämiseen riittää kyllä aikaa muttei omien vastuualueiden hoitamiseen. Siellä voi tauolla rennosti pomot istua kun palkka juoksee vaikkei itse sormeaan nostaisi, eikä alaisia kohtaan tarvitse minkäänlaista arvostusta osoittaa.
      Alaisilla palkka täysin mitätön verrattuna siihen työn määrään ja rankkuuteen. Hubin kaltaista paskalafkaa ei olisi missään nimessä saanut päästää sairaalaan operoimaan, yhtymä teki ison virheen sopimusta tehdessään. Vähänkuin tilaisi varastointipalvelunsa Wishiltä.

    • Anonyymi

      Voin sanoo kyllä että oli kyl redflag ku eräs apulaisproffa alkoi leikkiä Adolfia ja väkisin mua työllistämään kyseiseen firmaan ilman tahtomustani/haluani.

      Hoi, nyt herätys todellisuuteen ja 2020-luvun demokratiaan! Hän väkisin että mun täytyy muuttaa Vantaalle ja kun en innostunut enkä ollut millään tavalla tähän lafkaan yhteydessä, niin sieltä alko tulee väkisin yhteydenottoa mulle päin vaikken yhtään yhteystietoa heille antanut. Se siitä usein jauhetusta tietosuojasta sitten kun asiat menee näin päin selän takana. Olikohan apulaisproffalla Hubin osakkeita taskussa? Eipä hän mulle osinkoja tarjonnut työllistymistä vastaan optiona mut itse lie niistä nauttinut mielellään jos näin oli?

      Tustustuisvat tämmöset diktaattori-apulaisproffat perustuslain kohtiin, jossa puhutaan yksilöiden vapaudesta itse päättää missä kaupungissa asuu ja työskentelee. Emäfirma jo kusetti mut niin rankasti ikuiseen työttömyteen kun propagandassaan lupasi uskollisille vaikka mitä urakehitystä firmassaan mikä ei oikeasti auennut usean kesän 10-11 €/h haalarihommien jälkeen edes valmiilla AMK tutkinnolla ja 11 €/h brutto ois pitänyt jatkaa opintolainojen kanssa AMK käytynä haalarimiehenä kun samaan aikaan heidän toimistoon tulee suoraan 1 kesää viettämään näitä 2 lukuvuoden aloittelevia opiskelijoita. Siinä sitä lojaaliutta ja tasa-arvoa.

      Menis hän apulaisproffa ite sinne rehkii ja nostais osinkoa. Mitä hän toisia sinne väkisin junailee vaan menis itse. En tiedä onko hyvä firma mut tän heidän palveluja käyttävän kanssa mua vaan kyykyttivät globaalissa firmassaan, joten en enää luota heidän tämmöisiin alihankkijoihin. Antaa muiden ottaa opintolainaa ja lähtä tekee duunarihommaa nyt vuorostaa.

    • Anonyymi

      Keskussairaalalla joku alainen tehnyt kuulemma jossain aineissa tai kännissä töitä ja törmäillyt oviin, kertoo varmaan kyseisestä firmasta kaiken oleellisen

      • Anonyymi

        Kuullut samaa jo aiemmin, et aineen käyttäjä löytyy ko paikassa.


    • Anonyymi

      Persettä nuolemalla pääset etenemään ja saat pitää työs. 150 lasis pitäis töitä tehdä nälkpalkalla. Esimies kyttää kellon kanssa kauan ruokkiksella, kahvitauolla ja miten kauan minkäkin työn suoritat.
      En voi suositella.
      Plussat, ei löydy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe