En uskalla olla oma itseni

Väärinymmärretty

Haluaisin olla lolita, oikeasti RAKASTAN kermakakkumekkoja ja kaikkea ruseteista kenkiin. Minut on kuitenkin koulussa ymmärretty mekkojen vihaajana ja esitän että inhoan kaikkea prinsessatyyliä että saisin hyväksyntää. Sen jälkeen kun aloin esittämään roolia, sain ystäviä. En ole enää pukeutunut mihinkään värikkääseen, muuten kaikki ihmettelee ja kaverini silloin haukkuu noloksi ja kyselee ******. En tiedä miten voisin olla lolita, koska meidän koulu on synkkä eli gootteja, scenejä, emoja, viiltelijöitä ja tupakoitsijoita löytyy, ja tietenkin kovikset. Meidän luokalla on yksi tyttö joka pukeutuu värikkäästi, ja häntä kiusataan. Olen kuitenkin onnistunut sulautumaan niin hyvin että olen päässyt lissujen kavereiksi.

Haluaisin kuitenkin olla omaitseni, mutten pysty. En pysty pukemaan edes legginssejä kouluun (kesällä) koska silloin kaverini haukkuu ***** noloksi. En voi myöskään irroittautua hänestä koska ollaan olu 7 vuotta kamuja, eikä minulla oikein ole muita. Lissuista en tykkää, mutta jos olen heidän seurassaan minut hyväksytään paremmin.

En tiedä mitä tehdä. Minua varmasti aletaan kiusata ja syrjimään taas koulussa koska olisin oma itseni. Äitinikin varmasti ihmettelisi ja kysyisi mielenterveyttäni. Vaikka mulla onkin jo skitsofrenia. En voi sanoa mielipidettäni mistään, koska silloin kaveri haukkuu idiootiksi hänen oman mielipiteen perusteella ja jos kysyn miks ei, hän syyttää minua rankemmin. Puran vihani perheeseeni, mutta surun viiltelyyn. Älkää sanoko viiltelystä mitään koska ne on ihan huomaamattomissa paikoissa eivätkä ne ole syviä, mutteivät myöskään pintanaarmuja. Olen ***** turhautunut ja haluaisin haistattaa pitkät paskat "kaverilleni" ja laittaa välit poikki.

Kerroin aika vähän elämäni tilanteesta, mutta olin joskus masentunut ja melkein hirtin itseni patteriin kunnes yksi tyyppi pelasti minut. Minun kaverinkaveri on myös meidän kanssa mutta hän syrjii minua ja sanoi että pilasin hänen lapsuutensa. Kyllä, olen kertonut opettejalle ja sain terapiaa. Kiusaajani ei saanut mitään, minä sain kaikki terapiat, opettajat, kuraattorit, terkkarit ja vanhemmilta paskat niskaan.

Tilanteeni on vaikea, ja olen 11v. Haluan olla viimeinkin vapaa kaikesta arjesta ja olla oma itseni, en koulun suosituin ja väärinymmärretyin oppilas. Vaikka olen suosittu, kaverit satuttaa minua henkisesti. Antakaa mulle neuvoja miten voisin aloittaa lolita tyylin, ja tykkään kustomoida vaatteita ja meillä on ompelukone. En tiedä miten saisin aloitettua lolituksen, ilman että kaverit on ihmettelemässä ja haukkumassa häpeäpilkuksi. Olen kestänyt jo monenmonta vuotta huutelua ja kieroon katsomista. Olen ollut vahva liian pitkään joten kaikki purkautuu kotona yksin tunnin itkemisellä ja viiltelyllä. (en käsiin viiltele)

Haluan OIKEASTI tätä, kertokaa mulle neuvoja miten voin aloittaa lolituksen, asu juttuja sekä muuta. Kysymyksiä:
1 Olisiko hyvä idea muuttua lolitaksi kesän aikana ja laittaa faceen muutoksestani että suurin osa osaisi odottaa tyyliäni? Joo olen alaikäinen mutta...
2 Mitenkä minua ei paleltaisi talvella koska pakkasia täällä on normaalisti 25-
3 Olenko liian nuori lolitaksi?
4 Minulla on tilillä neljä tonnia, joten miten saisin tiukan äitini ostamaan mulle mun omilla rahoilla mekkoja, kenkiä jne. käytettyinä Suomesta ja mekon Japanista? :3
5 Menen siis tänä vuonna vitoselle ja kutosluokka on samassa luokassa, ja kutoset on hirveitä muotipoliiseja ja nauravat pinkille. Mitä teen? D:
6 Entä jos koululaiset eivät ota vastaan lolitaa? Eli pojat nauraisivat. :(
7 Lolitaan kuuluu meikki, mitenkä voisin meikata? Siis joku kevyt meikki mutta lolimaista.
8 Minkälaisia kenkiä sweetit käyttää talvella,kesällä,syksyllä ja keväällä?
9 Nyt tuli tuulesta temmattu idea, voisinko pitää blogia? xdddd
10 Lolitojen oletetaan käyttäytyvän hyvin, mutta en halua menettää persoonallisuuttani mekkoje takia, kuten riehumista (joskus). Mitenkä se nyt onnistuu?

7

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Väärinymmärretty

      Joo, kukaan ei oo kiinnostunu auttamaan. On myös ärsyttävää, kun jos mun kynä katkee, kaveri osoittelee ja ulisee, sama kävi myös kun voitin bingossa karkkia ja kaverini aina kehui kuinka hän saa AINA karkkia ja voittaa, mutta eipä voittanutkaan ja rupesi nälvimään minulle. D: Haukkuu myös minun tavaroita rumiksi ja kehuu omia maasta taivaisiin. Joka päivä lyömahaan ja sanoo että hän on korkearvoisempi ja minä olen alempiarvoisempi ja hymisee tyytyväisenä..._.

      Mitä teen? Me ollaan samassa pulpettiryhmässä eli jos laitan välit poikki, hän on silti 30cm päästä minusta AINA. Sitten se kaverinkaveri ei huomoi minua vaan hemmotelee kaveriani Espanjalaisilla karkeilla yms. ja nälvii minulle.

      • Kazumi

        Moi, toi on tosi tyypillistä ala ja miksei yläkoulussakin. Ei hyväksytä toisen tyylisuuntausta eli haukutaan ja hihitellään selän takana ja päin naamaa. En kerkiä ihan vaihe vaiheelta sulle vastaamaan, mutta kummiski:
        Ole oma itsesi! Kaikki tätä jankuttaa mutta sanonpa kumminkin. Ja aivan vitunmoisia kavereita sulle onki sattunu, ite laittaisi välit poikki heti! Kerro opettajalle ja löydät kyllä viimeistään yläasteella samantyylisiä frendejä. Tosta vaatepuolesta vielä, että selaa nettikauppoja ja jos äiskä ei tilaa esim. Japanista niin oisko sulla sukulaisia esim. kummeja tai jotain jotka sitten tekis :) jos sua joka tapauksessa kiusataan niin kerro heti opelle. Kiusaaminen on vakava asia ja sen kanssa ei saa/tarvitse jäädä yksin! Voimia ja tsemppiä sulle! :)


      • littlebitfreak12345
        Kazumi kirjoitti:

        Moi, toi on tosi tyypillistä ala ja miksei yläkoulussakin. Ei hyväksytä toisen tyylisuuntausta eli haukutaan ja hihitellään selän takana ja päin naamaa. En kerkiä ihan vaihe vaiheelta sulle vastaamaan, mutta kummiski:
        Ole oma itsesi! Kaikki tätä jankuttaa mutta sanonpa kumminkin. Ja aivan vitunmoisia kavereita sulle onki sattunu, ite laittaisi välit poikki heti! Kerro opettajalle ja löydät kyllä viimeistään yläasteella samantyylisiä frendejä. Tosta vaatepuolesta vielä, että selaa nettikauppoja ja jos äiskä ei tilaa esim. Japanista niin oisko sulla sukulaisia esim. kummeja tai jotain jotka sitten tekis :) jos sua joka tapauksessa kiusataan niin kerro heti opelle. Kiusaaminen on vakava asia ja sen kanssa ei saa/tarvitse jäädä yksin! Voimia ja tsemppiä sulle! :)

        Moi! En tiedä, luetko tätä enää, mutta vastaan kuitenkin. Teepä niin, että aloita jostain pienestä muutoksesta. Vaikka meikistä ja hiuksista, tee niihin jokin lolitamainen tyyli. Tai kynnet tai korut ym. Yksi yksityiskohta kerrallaan. Jos joku v***uilee sulle, sano: "se ei oo sun asias, miten MINÄ pukeudun. Jos ei miellytä, se ei ole minun ongelmani. Hel*etin ahdasmielinen!" Lopeta mielistely. Kaverisi on aika keskenkasvuinen, jos luulee voivansa määräillä sinua noin.
        Jos olet suosittu, sinulla voi olla etu, että muut tottuvat muutokseen vähitellen. Ja yläluokille mentäessä monien tyyli varmaan muuttuu muutenkin. On kuitenkin typerää, että kaveruus ja suosio pohjautuu vain ulkoisiin asioihin, kun sen pitäisi perustua muihin persoonallisiin tekijöihin, kuten ystävällisyyteen, huumoriin, yhteiseen hauskanpitoon jne.
        Ei varmaan paljon lohduta, mutta vuosien kuluessa ulkonäön merkitys kavereiden keskuudessa vähenee ja oman luonne ja käytös korostuu. Toivon, että saat olla jonain päivänä vapaa ja onnellisesti lolita. Ihailen persoonallisuuttasi!


    • tillin tallin

      Mmmhm... tiedän tunteen. Rakastan itsekin aika paljon söpöjä asioita ja lolitaa, mutta kun äiti ei suostu ostamaan mulle lolita mekkoja ja kenkiä ja asusteita, koska ne maksaa paljon. Vähintään 80€ tai yli 200€. Koulussa ei oikein ole mitään ongelmaa, koska kamut ei kiusaa, eikä pilkkaa pukeutumistyyliäni. Olen samaa mieltä littlebitfreak12345 kanssa siitä, että sinun kannattaisi aloittaa pienistä asioista. hiuksista, kasvoista, kynsistä yms. Ja jos joku alkaa huomauttelemaan niistä niin sano: ''Mitä siitä? Nää on MUN hiukset/ Tää on Mun naama/ Nää on mun kynnet, eikä sun, joten mitä sä niistä välität? Ja koska ne on mun mä saan tehä mitä mä haluun! Jos näytän kamalalta, niin sitten olen minä joka näyttää kamalalta, et sä!'' ja loihdit kasvoillesi vihaisen ilmeen ja murhaavan katseen. Noin! Ja kannattaa ottaa huomioon se, että he saattavat olla kateellisia sen jälkeen kun olet muuttanut tyyliäsi, tai sitten he ovat jo ennestäänkin kateellisia. Älä välitä! :p Tsemppiä sinulle ja rohkeutta!! :3

    • yritän auttaa

      Ekaksi alat pukeutuu makusi mukaan eli lolitaks, sit haistattelet kavereilles ja pistät välit poikki. Sen jälkeen meet tutustuu tähän yhteen kiusattuun tyttöön joka kuulemma pukeutu värikkäästi. Ja sit jos teist tulee frendei nii et joudu olee yks. Sit sen jälkeen lopetat viiltelyn. Pidä mielessä että muiden mielipiteellä ei ole väliä. Jokaisella on oikeus olla oma itsensä. Ja sit noihin kysymyksiin:

      1. En sinuna vielä loisi facea mutta tee kuten haluat.
      2. Yksi sana: kerrospukeutuminen
      3. Ikä on vain numero
      4. Jos äitisi ehdottaa esim. Oisko tää kiva? jostain vaatteesta älä kelpuuta mitään
      hänen ehdotuksiaan. Vaan sen sijaan näytät hänelle niitä vaatteita jotka haluaisit.
      5. Älä välitä heistä.
      6. Se on heidän menetyksensä.
      7. Kato lolita make up tutorial (tai miten kirjotetaankaan) videoita.
      8. Tähän en osaa vastata.
      9. Totta kai.
      10. Ole oma itsesi. En edes usko että lolitojen kuuluisi käyttäytyä jollain määrätyllä tavalla.

      Toivottavasti auttoi. Yritin ainaskin.

      5.

    • pållypop

      Mullakin oli ongelmia alussa sen kanssa, että mut hyväksyttäisiin. Mut sit huomasin yhen asian joka on täys fakta. Täytyy vaan hyväksyä se tosiasia, että kaikki ei voi pitää susta, niin se vaan on. Ja aina on joku, joka puhuu susta paskaa sun selkäs takana. Niin se on meillä kaikilla. Jos ne sun "frendit" ei hyväksy sua semmosena ku oot, nii suosittelisin että katkaiset välis niihin, koska ne ei oo sun huomion arvosia jos ne ei hyväksy sua. Uusia kavereita löytyy aina. Pukeudu ihan niinku haluat, koska sä olet sä. Ite käytän ajattelutapaa "haters gonna hate" ja se toimii aina. Huomaat itsekin olevas paljon onnellisempi sen jälkeen, ku lopetat välittämään muitten mielipiteistä ja uskallat elää, usko mua! Tanssin ku hullu klubissa, pukeudun pillifarkkuihin ja paljastaviin vaatteisiin, nypin kulmakarvoja ja käytän häpeämättä peitepuikkoa. Juuri 18 v täyttänyt jätkä kuittaa. Jos sulla on ihmisiä jotka puhuu susta paskaa, niin ne ei pidä susta koska sulla on jotain mitä niillä ei ole, muista se.

    • Nyanyaneko-00

      Ymmärrän tilanteesi ja otan osaa. Itse en sisimmässäni usko olevani kiusattu mutta huonon itsetunnon takia kiusatuksi joutuminen tai kiusattuna oleminen kummittelee mielessäni ja ajatuksissani enkä itsekään uskalla olla oma itseni. Olen perus massaa (okei, en ehkä sitäkään, olen rumia vaatteita käyttävä nurkkautunut ihminen) tällä hetkellä mutta haluaisin olla scene-tyylinen, mulla on pari scene/emo/hevari ystävääkin, mutta itse en uskalla. Olen ylpeä jos sinä voit vielä jonain päivänä olla lolita, pelkäämättä muiden mielipiteitä ja kunnioitan ja arvostan sitä että sinulla on hieno oma persoona jota haluat toteuttaa. Rohkeutta vaan, sitä tarvitaan. Jos aloitat blogin niin lukisin sitä mielelläni. Ja niin, kiusaamisesta tosiaan pitää kertoa opettajalle tai vanhemmille tai vaikka kuraattorille tai terkkarille, sillä sen asian kanssa EI missään nimessä kannata jäädä yksin. Tsemppiä :) T. 14 vuotias oudokki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe