Suomi24 Posti uudistuu

Hei käyttäjät!

Suomi24 Posti on kevään 2014 aikana täydellisesti uudistumassa. Uusi helppokäyttöinen ja nopea Suomi24 Posti tulee olemaan Suomen paras sähköposti. Etsimme nyt innokkaita Suomi24 sähköpostin käyttäjiä jotka pääsevät ensimmäisten joukossa nauttimaan uuden palvelun erinomaisuudesta.

Testiryhmään valittujen sähköpostipalvelu siirtyy myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana lopullisesti uuden palvelun piiriin. Tällöin uuteen Suomi24 Posti palveluun siirtyvät automaattisesti seuraavat tiedot:
-Kaikki viestit kaikista kansioista
-Osoitekirja
-Suodattimet
-Automaattinen välitys

Käyttäjien on huomioitava että muut asetukset eivät siirry, esimerkiksi omat allekirjoitukset tai automaattiset vastaukset.

Mikäli haluat mukaan, ilmoitathan halukkuutesi lähettämällä sähköpostiviestin Suomi24 Postista osoitteeseen [email protected] 13.2 mennessä.
Lähetämme tarkemmat tiedot osallistujille erikseen.
Muille infoamme asian edetessä lisää.

Ystävällisin terveisin,
Suomi24 Ylläpito

97

6410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sekundaa pakkaa tule

      Jotenkin kuulostaa tutulta. Suomi24 uhoaa ja lupaa.
      Kannattaisi pitää suuta soukemmalla, kehua vasta käytön myötä..

      On jo luvattoman moneen kertaan nähty uudistuksen tuovan ainoastaan entistä toimimattomamman palvelun josta karsittu kaikki tärkeäksi koettu perustoiminnallisuus. Perustoiminnallisuuksistakin tehty maksullisia.

      • Nenila

        Itse ainakin lopetin suomi24 sähköpostin käytön näistä syistä:
        -Mobiililaitteella käyttäminen ei onnistu, ei sitten millään. Sivuston mobiiliversiossa ei ole sähköpostia lainkaan ja täysversion lataaminen ei vain onnistu. Erittäin aikansa elänyttä lukea sähköposteja pelkällä tietokoneella ja sekin on hidasta hommaa.

        -Roskapostien suodatus on jäätävän huono. Kaikkea kuraa pääsee läpi ja niiden siirtäminen roskapostiksi on tuskallisen hankalaa. Vaikka siinä onnistuisikin ei se takaa sitä, että seuraavat siirtyisivät roskapostiin siltikään.

        -Koko sivuston ulkoasu on todella vanhanaikainen eikä ole itseasiassa muuttunut miksikään koko sinä aikana kun olen kyseistä sähköpostia käyttänyt.

        Huikeaa että nyt tehdään muutoksia. Siis ihanko totta, että jo NYT? Hyvä te.


      • Näin oN

        Kun maksat saat takaisin tämän palövelun.

        Kaikissa "uudistuksissa" on muuttunut osa ominaisuuksiista maksullisiksi, eli palvelu on huonontunut.

        Viimeksikin tuli joku posti josta olisi pitänyt maksaa. En ole maksanut ja jos tulee vielä jotakinn maksullista lisää vaihdan postitilin muualle.

        Aina on palvelu huonontunut kun uudistettu.


    • kukkahattu - setä
    • kukkahattu - setä

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11986625

      Tuon mukaan kerroitte 15.1.2014 että moderoinnissa on joulun pyhien vuoksi ruuhkaa. Nyt aikaa on kulunut kaksi viikkoa ilmoituksestanne ja edelleenkään asiattomia viestejä ei poisteta. Joulun pyhät kiusaavat edelleen helmikuussa? Alaikäisten seksikontaktiviestejäkään ei poisteta pyynnöistä huolimatta?

      Menetätte paraikaa viimeisiä järkeviä kirjoittajia niiltä palstoilta, joissa järkeä vielä on. Kun he lähtevät niin eivät tule enää takaisin.

      Jos minulla olisi rahaa sijoitettuna yhtiöönne niin tässä vaiheessa olisi jo kiire hankkiutua osakkeistanne eroon. Tämä välinpitämättömyys ei lupaa hyvää tulevaisuutenne kannalta. Ylläpito tietenkin tekee sen mitä voi ylhäältäpäin annettujen käskyjen puitteissa. Yritystänne vaivaa siis latvalaho.

      • NÄIN TEKEE S-24

        VAADIN POISTETTAVAKSI. ON OLLUT JULKI JO 10 VRK.
        VAADIN NOUDATETTAVIKSI ALLA OLEVIA LAKEJA YM.JO 10 KERRAN.

        Vainoaminen rangaistavaksi
        Uuden säännöksen mukaan vainoamiseen syyllistyy henkilö, joka toistuvasti uhkaa, seuraa, tarkkailee, ottaa yhteyttä tai muulla näihin rinnastettavalla tavalla vainoaa toista niin, että se on omiaan aiheuttamaan vainotussa pelkoa tai ahdistusta. Rikoksesta voidaan tuomita sakkoa tai enintään kaksi vuotta vankeutta. Vainoaminen on virallisen syytteen alainen rikos eli syyttäjä nostaa siitä syytteen, vaikka asianomistaja ei vaatisi rangaistusta.
        Julkisen sanan neuvosto
        27. Yksityiselämään kuuluvia erityisen arkaluonteisia seikkoja voi julkaista vain asianomaisen suostumuksella tai jos niillä on poikkeuksellista yhteiskunnallista merkitystä. Yksityiselämän suoja on otettava huomioon myös kuvia käytettäessä.

        2. Toimituksen tulee viipymättä poistaa sen tietoon tulleet ihmisarvoa ja yksityisyyden suojaa loukkaavat sisällöt.
        4. Yleisölle on varattava mahdollisuus ilmoittaa toimitukselle asiattomasta sisällöstä niin, että ilmoittaja saa siitä vahvistuksen.


    • VP?

      SUOMI24-rajatonta huumoria?

      Monesko kerta kun SUOMI24 uudistuu?

      Paska on paskaa vaikka sen kuinka paketoisi ja nykyisellä johdolla ja henkilökunnalla paketti jopa haisee pitkän matkan päähän.

      Surkein keskustelufoorumi mihin olen törmännyt.

      Veijo Puustinen
      Linköping
      Ruotsi

      • tsöttöröö

        Kuitenkin roikut täällä ja kirjoittelet tänne????? -;D -:D


    • 2+6

      Aikunkiva. Jostain syystä minun sähköpostistani poistitte kymmenittäin viestejä, eikä niitä ole pyynnöstäni huolimatta takaisin laitettu. Ette vaivaudu edes vastaamaan kun kysyy syytä.

    • jcjhcggh

      Vuosia sitten teitte hyvästä ja toimivasta sähköpostipalvelustanne täysin kelvottoman.

      Teitte siitä niin kelvottoman että oli pakko vaihtaa sähköpostipalvelu Luukkuun.

      Mikä on luukun postissa parempaa?

      Nopeus. Yksinkertaisuus. Spämmien poisto. Sanoinko jo nopeuden ja yksinkertaisuuden? Lisäksi se toimii Operalla kuin junan vessa. Niin toimi vuosia sitten myös Suomi24 posti, vaan teidän "uudistuksen" jälkeen se ei enää toiminut ja te kutsuitte sitäkin uudistukseksi. Kiitos vaan että jouduin etsimään sata kertaa paremman palvelun. Uskokaa jo että teidän uudistuksiin ei usko, eikä luota enää kukaan.

    • epäilijä

      Miten mitataan se, mikä sähköpostipalvelu on parempi kuin toinen. Esimerkiksi voin pitää toista parempaan kuin toista, ja kaverini päinvastoin.

    • tosi on

      Joo justiinsa TAAS UUDISTETAAN JA LUVATAAN MAAT JA MANNUT mut sitten sähköpostia koko ajan päivitetään eikä oo käytös eikä mikään pelaa.Yhtä tyhjän kans noi uudistukset aina kun se saadaan jotenkin pelaamaan niin taas uudistetaan voi paska sanon minä

    • Kun on vuosien aikana tottunut siihen että jokainen muutos huonontaa tätä sivustoa sen luotettavuutta ja toimivuutta ja kun tähänkään asti mikään EI ole toiminut yhtään - niin mikähän tässä enää voisi huonontua?

    • ONKO tälle taas joku loistava selitys

      Service Temporarily Unavailable
      The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.


      Ja pyörii vaan kaikki taas.

    • code 64 !! Korjatkaa

      Network Access Message: The page cannot be displayed

      Explanation: The request timed out before the page could be retrieved.

      Try the following:
      Refresh page: öhöhöhöhöhöh!!!!!!

      Search for the page again by clicking the Refresh button.

      Technical Information (for support personnel)

      Error Code 64: Host not available

      Background: The gateway or proxy server lost connection to the Web server.

      Date: 3.2.2014 14:22:31 [GMT]

    • Taas rikotaan

      Eli siis taas rikotaan palvelu entistä pahemmin ? Yksikään Suoli24:n uudistuksista kun ei ole vielä onnistunut, palvelu on "uudistuksen" jälkeen 2kk-6kk täysin toimimaton ja paikkailun jälkeen jotenkin toimiessaan huomattavasti aikaisempaa huonommin toimiva.

      Onneksi ei ole enää vuosiin ollut mitään suolen palveluita normaalikäytössä, ei edes entistä roskapostilaatikkoa.

      Jokohan suoli24 kohta menisi konkurssiin, tilalle voisi hyvällä tuurilla tulla palvelu joka oikeasti toimii (jos suomesta löytyy osaajia sellaisen toteuttamiseen?).

      • Kai venäjä myy noille kaikki toimimattomat ohjelmat halvalla, niin saavat tyhjentää ihmisten sähköpostit. Sittenhän on sitä tilaa niille mainostajille .... joiden kautta me tämän hommelin maksamme.


      • ykskoodari

        "Jokohan suoli24 kohta menisi konkurssiin, tilalle voisi hyvällä tuurilla tulla palvelu joka oikeasti toimii (jos suomesta löytyy osaajia sellaisen toteuttamiseen?)."

        Kyllähän osaajia löytyy. Tein kerran hyvin minimalistisen foorumin. Mutta itse en näkisi tarvetta tehdä samanlaista foorumia. Sitäpaitsi hienon foorumin teko on aikaa vievää, joten moni haluaisi, että tekemisestä maksettaisiin hyvin.

        Lisäksi foorumeissa olisi hyvä saada valvonta pelaamaan, eli tekemisenkin jälkeen joutuu ylläpitämään foorumia, koska joku kuitenkin postittaisi rikollista materiaalia tai spämmiä. Siksi en ainakaan itse jaksa ruveta moiseen puuhaan.


      • NIIN TEKEE
        ykskoodari kirjoitti:

        "Jokohan suoli24 kohta menisi konkurssiin, tilalle voisi hyvällä tuurilla tulla palvelu joka oikeasti toimii (jos suomesta löytyy osaajia sellaisen toteuttamiseen?)."

        Kyllähän osaajia löytyy. Tein kerran hyvin minimalistisen foorumin. Mutta itse en näkisi tarvetta tehdä samanlaista foorumia. Sitäpaitsi hienon foorumin teko on aikaa vievää, joten moni haluaisi, että tekemisestä maksettaisiin hyvin.

        Lisäksi foorumeissa olisi hyvä saada valvonta pelaamaan, eli tekemisenkin jälkeen joutuu ylläpitämään foorumia, koska joku kuitenkin postittaisi rikollista materiaalia tai spämmiä. Siksi en ainakaan itse jaksa ruveta moiseen puuhaan.

        Vainoaminen rangaistavaksi
        Uuden säännöksen mukaan vainoamiseen syyllistyy henkilö, joka toistuvasti uhkaa, seuraa, tarkkailee, ottaa yhteyttä tai muulla näihin rinnastettavalla tavalla vainoaa toista niin, että se on omiaan aiheuttamaan vainotussa pelkoa tai ahdistusta. Rikoksesta voidaan tuomita sakkoa tai enintään kaksi vuotta vankeutta. Vainoaminen on virallisen syytteen alainen rikos eli syyttäjä nostaa siitä syytteen, vaikka asianomistaja ei vaatisi rangaistusta.

        Julkisen sanan neuvosto:
        27. Yksityiselämään kuuluvia erityisen arkaluonteisia seikkoja voi julkaista vain asianomaisen suostumuksella tai jos niillä on poikkeuksellista yhteiskunnallista merkitystä. Yksityiselämän suoja on otettava huomioon myös kuvia käytettäessä.

        2. Toimituksen tulee viipymättä poistaa sen tietoon tulleet ihmisarvoa ja yksityisyyden suojaa loukkaavat sisällöt.
        4. Yleisölle on varattava mahdollisuus ilmoittaa toimitukselle asiattomasta sisällöstä niin, että ilmoittaja saa siitä vahvistuksen.


    • Piti sanoa teille että ottakaa nyt talteen jos teillä on sähköposteissa jotain tärkeetä, meinaan vaan että KUN toi vaihto ei onnistukaan niin takasin ette niitä saa !

      Aikoinaan minultakin poistettiin 200 tallatettua sähköpostia – niin kaikki talletetut kirjoitukset !
      Vaikka kävin siellä joka päivä niin joka päivä niitä lähti 10 - 20 kpl !!
      Otin niitä talteen mutta eihän sitä jaksa sinne meni kaikki ne ensimmäiset kirjoitukseni kun en osannut edes rekisteröityä niin poistivat kaikki
      Kyselyihini asiasta ylläpito vastasi antamalla bannin! Josta kiitän vieläkin omalla tavallani.


      Ihan hölmöä luottaa tämän firman sähköpostiin!

      Niin enkä yhtään ihmettelisi jos saisin täsätkin taas bannin ... Tätä Jumalaa nimeltään allerin ylläpito ei saa kristisoida !

    • takkikäännetty

      Vähän liian myöhään, Suomi24. Ehdin jo vaihtaa ihan toiseen sähköpostipalveluun, koska Suomi24-postiin ei välttämättä päässyt silloin kun sitä tarvitsi.

    • Vaadin sellaista uudistusta, että palvelu TOIMISI MYÖS OPERA MINILLÄ. Uudella Android ja työpöytä Operalla toimii, sillä ne ovat Chrome pohjaisia. Eli vaadin Presto pohjaisien Opera selaimille tuen...

      • Membrane_man

        Samaa mieltä olen. Nykymaailmassa palvelu joka ei toimi kännykällä on kohta kuollut palvelu.


    • Lauppuri

      Näkyy jo osittain uudistuneen. Ainakin kirjasinlaji on muuttunut kapeammaksi, pienemmäksi ja siis vaikeammin luettavaksi. Huono uudistus. Ei kaikki kehitys ole edistystä.
      Moderointi kuulunee lähinnä näihin keskustelupalstoihin. Onko sitä edes olemassa, niin törkeitä juttuja näissä teksteissä on.

    • epäystävällisin terv

      Onko tämä sellainen erinomainen sähköposti, josta poistetaan käyttäjän kaikki viestit sillä perusteella, ettei ole avannut sähköpostiaan kertaakaan 3 kuukauteen?

      • Läskiämpäri

        Käytäntö on yleinen, jos ei käy sähköpostilaatikolla kuukauden aikana kertaakaan sähköposti suljetaan. Mikään sähköpostipalvelu ei takaa sähköpostien varmaa säilyvyyttä, joten tärkeät sähköpostit tulee aina ottaa talteen.


    • etanaakin hitaampi

      Taas suomi24 lupaaparantavansa jotain!!! Lopputulema on ,että posti hidastuu ja tökkii vielä enemmän kuin nyt!!!!
      Turhat mainokset pois hidastamasta käyttöä!!
      Ei mitään turhia kikkailuja!!

      Eikö suomi24 ota mitään ikinä opikseen?????

    • kurre1

      VOI,VOI JA HÖPÖ,HÖPÖ JUTTU TAAS SUOMI24,NEHÄN ON NÄHTY JO MONEN VUODEN AJALTA LUVATAAN JA LUVATAAN UUDISTUKSIA,MIKSI NE LUPAUKSET TÖKKII JATKUVASTI!! OTTAKAA JA PALKATKAA AMMATTI TIETOKONETEKNIKOT HOITAMAAN PARANNUKSET MITÄ ON PALJON,EIKÄ KETÄÄN LANKKIPOIKIA KORJAAMAAN TEIDÄN ONGELMIA,NEHÄN TÖKKII YÖTÄ PÄIVÄÄ!! ÄLKÄÄ LUVATKO SELLAISTA AINA MITÄ ETTE PYSTY TOTEUTTAMAAN!!!

    • jaskiiiii

      en käytä suomi24 postia

      parempiakin on

      rästä postista kun lähettää ei lähde kuvat ollenkaa

      • Hyvin toimiii

        Kyllä lähtee kuvat ihan hyvin. Tosin ainakin Gmail luokittelee Suomi24 lähetetyn postin roskapostiksi, joten jos sä käytät Gmailia niin katsopa roskapostilootaan. Siellä ne sun kuvat varmaan on. ;)


    • Onhan se hyvä, että palveluja uudistetaan ja tulee uusia ominaisuuksiakin jopa uudistuksien myötä.

      Ajatelkaa joskus positiivisesti asioita.

      • .f.e.n.n.i.s..

        Kun täällä on kattelut tätää toimintaa niin kokemuksesta tiedämme että jokainen muutos on vienyt suuntaa huonommaksi - eism puumallin poistaminen viimeksi

        Sitä on pyydetty takas siitä lähtien mutta tilaa ei kuulemma ole.

        voih


    • Google on toiminut

      Google on paras. Mitäpä sitä vaihtamaan?

    • marjaana1

      Jos se on helpompi ja valmiimpi, eikä roskapostia tule, ottaisin uudistuksen mielelläni. Se pitäisi teidän sieltä ohjelmoida!
      Marjaana Finer
      [email protected]

      • Oyutta

        Hei Marjaana,

        Minusta sinun tulisi vähemmän jakaa tuota spostiosoitettasi kaikenlaisille epämääräisille sivustoille yms.. Se vähentäisi roskan määrää tuntuvasti. Esim. nytkin tuossa viestissäsi on spostiosoitteesi mukana, jonka roskaajat kyllä helposti nappaavat tuosta omille listoilleen ja sitten roskaa taas tulee.

        Minusta nykyisessä suomi24-spostissa on ihan ok filtterit, johon voi ilmoittaa esim. säännöllisesti roskaavan sähköpostiosoitteen loppuosan ja johan roskan tulo sieltä loppuu =)


      • ei aina toimi
        Oyutta kirjoitti:

        Hei Marjaana,

        Minusta sinun tulisi vähemmän jakaa tuota spostiosoitettasi kaikenlaisille epämääräisille sivustoille yms.. Se vähentäisi roskan määrää tuntuvasti. Esim. nytkin tuossa viestissäsi on spostiosoitteesi mukana, jonka roskaajat kyllä helposti nappaavat tuosta omille listoilleen ja sitten roskaa taas tulee.

        Minusta nykyisessä suomi24-spostissa on ihan ok filtterit, johon voi ilmoittaa esim. säännöllisesti roskaavan sähköpostiosoitteen loppuosan ja johan roskan tulo sieltä loppuu =)

        Itsekin löysin kaikenmaailman mainoksiin eston, toimii hyvin, eivätkä lähettele samoja mainoksia uudestaan ja uudestaan.

        Muuten toimii sähköposti hyvin, vuosia olen käyttänyt, mutta joskus aukeaa hitaaaaaaaasti tai ei ollenkaan, viime aikoina taas ollut ongelmia, joo ei ole muisti täynnäkään. Tallennustilasta käytettynä 8,3 Mt.


      • Eliittikumppaniko11
        Oyutta kirjoitti:

        Hei Marjaana,

        Minusta sinun tulisi vähemmän jakaa tuota spostiosoitettasi kaikenlaisille epämääräisille sivustoille yms.. Se vähentäisi roskan määrää tuntuvasti. Esim. nytkin tuossa viestissäsi on spostiosoitteesi mukana, jonka roskaajat kyllä helposti nappaavat tuosta omille listoilleen ja sitten roskaa taas tulee.

        Minusta nykyisessä suomi24-spostissa on ihan ok filtterit, johon voi ilmoittaa esim. säännöllisesti roskaavan sähköpostiosoitteen loppuosan ja johan roskan tulo sieltä loppuu =)

        Mitä suotta, mä välitän kaiken saamani roskat Suomi24 ylläpidolle. Poistakoon he kun ovat niin mainion palvelun tehneet.


    • just3

      Aina kun suomi24 jotain uudistaa niin homma on syvältä pesemättömästä perseestä.Mikään ei toimi niin kuin ennen mistähän se sitten johtuu.Varmaan ylläpidon osaamattomuudesta.

      • OOT OIKEASSA

        Vainoaminen rangaistavaksi
        Uuden säännöksen mukaan vainoamiseen syyllistyy henkilö, joka toistuvasti uhkaa, seuraa, tarkkailee, ottaa yhteyttä tai muulla näihin rinnastettavalla tavalla vainoaa toista niin, että se on omiaan aiheuttamaan vainotussa pelkoa tai ahdistusta. Rikoksesta voidaan tuomita sakkoa tai enintään kaksi vuotta vankeutta. Vainoaminen on virallisen syytteen alainen rikos eli syyttäjä nostaa siitä syytteen, vaikka asianomistaja ei vaatisi rangaistusta.

        Julkisen sanan neuvosto
        27. Yksityiselämään kuuluvia erityisen arkaluonteisia seikkoja voi julkaista vain asianomaisen suostumuksella tai jos niillä on poikkeuksellista yhteiskunnallista merkitystä. Yksityiselämän suoja on otettava huomioon myös kuvia käytettäessä.

        2. Toimituksen tulee viipymättä poistaa sen tietoon tulleet ihmisarvoa ja yksityisyyden suojaa loukkaavat sisällöt.
        4. Yleisölle on varattava mahdollisuus ilmoittaa toimitukselle asiattomasta sisällöstä niin, että ilmoittaja saa siitä vahvistuksen.


    • KYLLÄSTYNYT1

      EIPÄ TEILLÄ MUUTENKAAN PELAA TÄMÄ SYSTEEMINNE.MITÄ TYHJÄÄ IHMISIÄ HÄIRITSEMÄÄN TYHMILLÄ JUTUILLANNE. KORJATKAA ENSIN MÄISENÄ NÄMÄ NYKYISET ONGELMAT .....

    • Aaro

      Ettei mene " uudistuminen" vituiksi taas? Joka kerta sivusto on seonnut tavalla tai
      toisella.

    • karivare1
    • mä vain..

      yks positiivinen viesti, heh. laskin..

    • Sirkus dot com

      Hieno uutinen.

      Tiedoksi vaan, maapallon suosituimmalla selaimella, Firefoxilla ei kai kuukauteen päässyt sisälle suolen postiin. Jokohan onnistuu muittenkin selaimien käytön estäminen...

      • postihan-pelaa

        Minulla on ollut Firefoksi koko ajan eikä kertaakaan ollut mitään häikkää s24 postin kanssa.
        Kaikkea muuta kyllä ollut ja muuten tyytymätön ylläpidon toimintaan.
        Tiedoitus ei sitten pelaa yhtään.........vaikka hyvin oleellinen asia.


    • Älkää itkekö täällä,

      URPOT!!!

      Jos/kun ei miellytä, niin toimikaa niinkuin kirjoitatte.

    • Militantti Antti

      Taas JÄLLEEN KERRAN yritin sähköpostiin, en päässyt. Parantamisen varaa on, koska kohta täällä ei ole enää käyttäjiä. Minäkin olen siirtänyt lähes kaikki postini muualle. JOs todellakaan parannusta ei tule, niin kuka tänne enää jää? Ai niin, onhan keskustelupalstat.., mutta niitäkin on muualla!

    • Ettei vaan olisi tämä uudistus suomennettuna huononnus?

    • Uskon jos näen

      Ei ole toiminut entinenkään kuukausiin! Olisihan se todellinen yllätys, jos uusi toimisi :D

    • janina.leppanen

      No siis kyllä hän tää mun sähköposti toimii,mutta mulla on jotain 1525 viestii nii ois mukavaa jos ois sellane nappulla josta vois painaa et sais kaikki poistettuu kerrallaan :)

      • kaljakuski

        mikset poista viestejä ?.


    • hjgfthbjlljggjnllö12

      toivottavasti sähköposti uudistus tuo mukanaan tuen operalle ja Windows phonelle. Mainos paskasta nyt ei varmaan päästä vieläkään....

    • pkp1

      Heissan. Kyllä on jokseenkin naurettavaa että useimmilla palstoilla on näitä ruikuttajia jotka näkee asiassa kuin asiassa jotain huonoa??Mistä tämä kertoo?
      Varmaan yksi sukupolvi on kasvanut tähän että kytätään naapureitten ja muitten lööppien tekemiset ja oma elämä jää elämättä. Jotain kuitenkin täytyy elämässä olla pielessä. Uskoisin että tasapainoinen ihminen ajattelee asioista aivan eritavalla. Jos koet että sun velvollisuus on toistuvasti arvostella toisten elämää katso peilii. Näitä samoisia ihmisiä tapaa jokaisella työpaikalla ja jossain muuallakin .ja tekevät todella itsensä naurunalaisiksi.Välillä haukutaan työnantajia ja välillä niitä läheisiä työkavereita. Hyvä suomi 24 .fi

      • ykskoodari

        "Kyllä on jokseenkin naurettavaa että useimmilla palstoilla on näitä ruikuttajia jotka näkee asiassa kuin asiassa jotain huonoa??Mistä tämä kertoo?"

        Kriittisyydestä. Jos on nähnyt laadukkaampia sähköpostipalveluja kuin tämä, niin osaa vaatia samanlaista laatua tältäkin.


    • Oppinut

      Sen olen oppinut Suomi24:ssa, että mitään työasioihin viittaavaa ei pidä sähköposteihin laittaa. Monesti on käynyt niin, että kun olen laittanut sinne tarkeätä työpaikalla tarkoitettua tulostettavaa, en ole päässyt laisinkaan sinne kirjautamaan. Joskus on mennyt päivä tolkulla aikaa, että se taas alkanut kunnolla toimia. Meilläkin on otettu käyttöön Luukku.com.

      Toive on, että uudistuksen sijaan laittaakaa Suomi24:n sähköpostit vakaammaksi!

    • jah1

      Päästäis ensalkuun tästä flässisotkusta eroon. Siinä on yksi parannus.

    • Ei vaan toimi!

      Hyvän vitsin murjaisitte! Kahvit lensi (sierainten kautta) näppikselle!!! :D

    • Joo, tosi tutulta, muttei sittenkään mitään kunnollista esim. mulle hyödyllistä tietoa, että pystyisin käyttämään sitä ja sitä uudistusta oikeasti.......ja höpön pöpöt.........olisi kiva, että esim. mua kuunneltaisiin OIKEASTI, ja että hommat toimisi sitten oikein..... Hölynpölyä, sanon minä koko asialle...........

    • satunnaine kävijä1

      Aikoinaan olin ja oli postilaatikot ja keskustelunimimerkit,sitten jotekin sössivät. En pääsyt enää omalla nimimerkilläkään systeemiin mukaan. Tulkinta että olkoon mokoma foorumi kun uusitaan niin että kelkasta tipuu.

    • ???

      Jokohan suoli24 kohta menisi konkurssiin

    • ...............

      Tuli Suomi24:lta sähköpostiviesti, jossa pitäisi olla kyselyyn linkki. Mutta koko viestissä ei ole linkkiä.

    • Ja homma toimii

      Jos SUOLI24 menis konkkaa ni voisin avata SUOLISUORAKS 24/7 sähköpostipalvelun..

    • yks käyttäjä vaan

      Mulla on ainakin ihan ok toiminut sähköpostiosote. Harvoin on niin käynyt että en ole päässyt kirjautumaan.

    • veikko.silvennoinen1

      Älkää vain missään nimessä muuttako POSTIN yleistä selkeyttä!

      Olen omilla kursseillani mainostanut suomi24-postin selkeyttä! Jos otatte kilpailijoiden pöhköjä monimutkaistuksia ja "monipuolisuuksia" ja arvailtavia kuvakkeita kaikille näkyväksi, muutan mainostani voimasanojen kera...

      Monimutkaisuudet pitää tarjota vain "halukkaille".

      Yhteistyöterveisin
      Veikko Silvennoinen
      [email protected]

      • .f.e.n.n.i.s.

        ai ==?

        googlella voi merkitä viestin tärkeäksi
        kahdessa eri paikassa sekä listassa
        että avattuna
        ja yhdellä klikkauksella

        siellä on myös kaksi merkintä mahdollisuutta läiskä ja tähti.

        täällä se pitää hakemalla hakea jostain jota en enää edes muista

        vietsit voi poistaa ja ilmoittaa roskaksi yhdellä klikkauksella

        viestit pysyy tallessa vaikka 5 vuotta vaikka hävitin tunnuksen ja olin menettää toivon mutta kun löysin tunnuksen niin kaikki vanhat talletukset olivat tallessa
        --- 5 vuotta !

        täällähän kaikki talletetut postit tyhjenee kun selkänsä kääntää.

        tämä s 24 sähköpostit on kuulemma kaikista helpoin murtaa auki ! pari minuuttia ja se on siinä voi käydä katsoomassa mitä kukin lähettää kenelle jne...

        Itte en osaa että älkää taas ampuko viestin tuojaa.



        Oli noita muitakin esim saa taustakuvaksi säätiedot !
        Ihmettin sitä miksi se muuttuu sitten luin jostain että se on sää tieto !
        hauska näkee heti koneelta sataako vai paistaako .

        ja kun on tullut saapuneita viestejä sanotaanko sata - ne voi aukasta sarjassa ei tarvi poistaa ja avata uutta - sadan saapunen avaaminen kestää googlella n 5 minuuttia mutta täällä suolessa menee monta päivää eli kaksi tuntia kahtena päivänä kun ei jaksa sitä hitautta ja odottelua.

        Että opeta sinä vaan suolen selkeyttä me muut nautimme googlen vapauttavasta ajasta kun te muut vielä klikkailette auki noita sähköposteja me olemme jo rakastelleet kiihkeästi kaksi tuntia.

        No mutta kukin käyttää oman aikansa mihin tahtoo :)


      • .fennis.
        .f.e.n.n.i.s. kirjoitti:

        ai ==?

        googlella voi merkitä viestin tärkeäksi
        kahdessa eri paikassa sekä listassa
        että avattuna
        ja yhdellä klikkauksella

        siellä on myös kaksi merkintä mahdollisuutta läiskä ja tähti.

        täällä se pitää hakemalla hakea jostain jota en enää edes muista

        vietsit voi poistaa ja ilmoittaa roskaksi yhdellä klikkauksella

        viestit pysyy tallessa vaikka 5 vuotta vaikka hävitin tunnuksen ja olin menettää toivon mutta kun löysin tunnuksen niin kaikki vanhat talletukset olivat tallessa
        --- 5 vuotta !

        täällähän kaikki talletetut postit tyhjenee kun selkänsä kääntää.

        tämä s 24 sähköpostit on kuulemma kaikista helpoin murtaa auki ! pari minuuttia ja se on siinä voi käydä katsoomassa mitä kukin lähettää kenelle jne...

        Itte en osaa että älkää taas ampuko viestin tuojaa.



        Oli noita muitakin esim saa taustakuvaksi säätiedot !
        Ihmettin sitä miksi se muuttuu sitten luin jostain että se on sää tieto !
        hauska näkee heti koneelta sataako vai paistaako .

        ja kun on tullut saapuneita viestejä sanotaanko sata - ne voi aukasta sarjassa ei tarvi poistaa ja avata uutta - sadan saapunen avaaminen kestää googlella n 5 minuuttia mutta täällä suolessa menee monta päivää eli kaksi tuntia kahtena päivänä kun ei jaksa sitä hitautta ja odottelua.

        Että opeta sinä vaan suolen selkeyttä me muut nautimme googlen vapauttavasta ajasta kun te muut vielä klikkailette auki noita sähköposteja me olemme jo rakastelleet kiihkeästi kaksi tuntia.

        No mutta kukin käyttää oman aikansa mihin tahtoo :)

        ja siirtämisen voi tehdä yhdellä klikkauskella tällä piti aukoilla kansioita toisensa perään .... voi voi .... on se helppoa se google siis gmail.com

        sielläkin on juttelu muuten ... kuvia ja mukavaa

        roska postia en saa yhtään en kyllä suolessakaan mutta siinä on yksi parannus minkä suoli varmaan nyt hoitaa kuntoon että saadaan roskapostia ja spämmiä tooosi paljon.


    • tanska24

      Nopeus ja käyttäjäystävällisyys paranee sitä mukaa kun ihmiset poistuvat tältä sivustolta toisaalle.

      Nopeuttaminen/parantaminen tarkoittaa sitä,että taas on koko posti 2-4vko kokonaan pois käytöstä. Nyt sentään postiin pääsee kun jaksaa varttitunnin odotella noiden mainosten aukeamista!!!!

      Turhaa tänne on mitään kirjoitella ohjeita taikka vinkkejä suomi24:lle. Ei heitä kiinnosta asiakkaiden mielipiteet eikä toiveet.

    • teuta

      Minusta on aIVAN TURHAA heittää posteja noin
      kaiken kaikkiaan ei niitstä ole mitään hyötyä .
      Suomi 24, voisi vähentää työ paineitaan..

    • Oidibus

      Gmail vai jonkin muun palvelustako tässä on kyse?

    • Merkittävin hyöty

      Isoin ja merkittävin hyöty turvallisuuden myötä välittyisi mkl. palveluiden toiminen mobiilisti, kuten yleisimmin muilla!

    • Älkää nyt ihmeessä uusiko Suomi24-postia ennen maaliskuun 10 pvää.!

      Ainakin pitää olla varma, että kaikki entiset postin tiedot varmasti pysyvät postissani. Teen tärkeitä papereita saamieni viestien perusteilla ja en halua menettää niitä enkä muitakaan tietoja.

      En lähde mihinkään testiryhmään, mutta tämän laitan mielipiteenäni, kiitos.

      Eli kääntyykö Suomi24 postin tiedot kaikkineen uusittavaan sähköpostiin????

    • En ole koskaan välittänyt Suomi24:n sähköpostista, ja jos olisin saanut valita, olisin laittanut "opt out".

      Yahoo ja Google tekevät parhaat sähköpostit maailmassa, miksi tyytyä "Suomen parhaimpaan"?

    • Joo Joonas

      Ai uudistuu!
      Tuleekoha tästä paremmasta postista sitten maksullinen, ja tämä entinen maksuton jää jotenkin tynkä ja roskapostiksi kunnes kutistuu vähitellen olemattomiin ongelmineen?

    • äiti55.

      "Suomi24 Posti uudistuu "

      Toki se uudistui, kun meidän perhe vaihtoi toiseen sähköpostiin.

      Palvelinvirhe ja Yandex-palvelunne eivät toimineet, venäläisyys ei kiinnosta.

      2.1.2014, meidän perheen 8 sähköpostia lähti poes suomi24 palvelusta

      • aprillia syö silliä

        Yandex EI edelleenkään omista Suomi24:ää! Eikö mene perille että se Yandex-juttu oli aprillipilaa? Kumma että tää juttu vaan elää vaikka jokapuolella on sanottu sen olevan aprillipilaa niin jotkut EI VAAN USKO!


    • älkää naurattako

      Suomi24:stä Suomen paras sähköposti? No älkää nyt viitsikö naurattaa!

      Muahahhah hah haa....jne. :D

      PALJON parempia posteja on eikä Suomi24:stä tule koskaan Suomen parasta sähköpostia, se on fakta!

    • tärisen pelosta

      Kyllä nyt pelottaa mitä tästä seuraa, ei oo aikaa kopsaa sähköpostin talletuksia.
      Yleensä näissä joku moka käy ... sitten ollaan vaan että voih.

      Kun vaihdoin puh firmaa ne lupasi että vanhasta kortista ottaa puhelinmuistion niin samalla talletetut sähköpsotit kääntyy mukana - no eipä kääntyty ei. Jäi kaikki hauskat vitsit vanhalle kortille.

    • mummo4

      Olen innolla mukana. Olkaa vain tarkkana ilmoitusten kanssa. Ne eivät saisi tulla päin naamaa. Joku korvaus mainosvapaasta kommunikoinnista olisi ihan OK, jos vain sen määrän saisi etukäteen tietää. Muuten olen suomi24:ään tyytyväinen käyttäjä täällä Portugalissa jo toistakymmentä vuotta.

      riitta.uimonen

    • evp m ****

      Toimii tämä kohtalaisesti vähän käyttöä on pärjään tällä. Jospa uudistus saa parannusta mitä katkoihin tulee.

    • petsku -62

      Moi
      Toivottavasti uudistksiin kuuluu myös että posti tukee jatkossa
      myös explorer 10 jotta windows 8pääsis lukemaan meilejään...miten on??

    • j.tuo1

      Sitäminä vaan että millä p........ä tästä Suomi24:stä pääsee eroon nähtävästikin avioerokin olis helpompi.Vaikka kuinka yrittää estää roskapostia niin ei se p.............n onnistu suomi24:ssä.Toiset postit kylläkin uskovat jos niille sanoo että kaiken karvaisia mainoksia ei oteta vastaan.Ilmoittelevat kutaleet että näihpä paljon taasen heitin menemään.Mutta s-postissa vaikka poistat ja minkä takia pitää pitää poistaa jokainen yksitellen,tämä nyt sanon suoraan saatanan ralli jatkuu.Jossiällä olisi joku joka haluaisi s-postia SUOMI24 niin minä luopuisin tästä kyseen alaisesta eduudesta ihan ilmaiseksi.Ps. vaikka torjutkin tämän lähettäjän viestit niin eikös se seuraavana päivänä ole taas jotain rintaliivijä kauppaamassa osta osta saat kupin puoleen hintaan.

    • TaasJotainVikaa?

      Joko uudistus on alkanut? Ainakaan posteihin ei ole päässyt eilen eikä tänään. Eikö viikonloppuna ole ketään vikaa korjaamassa?

    • @suomi24

      Hyvin taas Suomi24 posti uudistuu > nyt tulee ilmoitus > Verkkosivu ei ole käytettävissä!

      Onko koko posti lopetettu?

    • lehmät töissä

      Upea uudistus, kun ei posti aukea enää ollenkaan..

      VOI LEHMÄNVITUN TUNARIT!!!

    • uusi käyttäjä

      Perustin suomi24-sähköpostin itselleni. Pystyn vastaanottamaan siihen viestejä, mutta siitä lähettämäni viestit eivät mene perille (ei edes vastaanottajan spämmikansioon). Lähetetyt viestit näkyvät kyllä suomi24-postin lähetettyjen kansiossa. Mitään automaattikuittausta lähetysten epäonnistumisista ei ole tullut. Missä mahtaa olla vika, ja voiko tätä systeemia alkaa lainkaan käyttää, kun ei näytä alkuunkaan toimivan? Turha ylläpidon revitellä millään uudistuksilla, kun perusasiat ovat täysin rikki.

      • Sama vika! En saa suomi24'n meilillä lähetettyjä spostiviestejä joiden tiedän varmuudella lähetetyn. Jotkut (toivottavasti kaikki) tulleet parin pvän viiveellä. Itsekin pari tuntia sitten testannut lähettää meiliä s24'stä itselleni, eipä ole tullut perille vielä ainakaan. Testasin samaan aikaan gmaililla joka tuli perille parissa minuutissa joten vika ei ole omassa yahoo-meilissäni.

        Mikä mättää?


    • Hermo menee

      Eipä taas toimi sposti. Koittanut olen useammalla selaimella.

    • ärsyyntynyt

      Saatteko aikaiseksi sellaisen sähköpostin joka ei kaadu montaa kertaa vuorokaudessa??? Aika turhauttavaa tälläkin hetkellä yrittää päästä meilejä katsomaan kun posti ei vaan lataa....ja eilen ja toispäivänä jajajajaja.....millään muulla sivustolla ei samanaikaisesti ole ongelmia,eli kaikki muut aukeaa ihan normisti...

    • datis

      EI jumalauta, posti on poissa pelistä jokatoinen päivä nykyään? Pakko tässä on pistää vaihtoon kun touhusta ei tule lasta eikä paskaa.

    • 159

      eipä toimi vieläkään sähköposti

    • Paska mikä paska

      Hieno uudistus postille... eli toimimattomuus! Tää on todella hyvää mainosta teidän uudelle postille! ;o)

    • Tiedoksi ylläpidolle! Postit s24 postiin päin toimii mutta s24'sta lähetetty posti ei tule perille!! 18.2 lähetetty posti s24:stä on vielä matkalla, ainakin kolme spostilähetystä kahdesta eri suomi24-osoitteesta!

      Tehkää jotain, tilanne on sietämätön!

    • ei valittaja

      Siis eikö s24, ta lähetetyt mene perille? Muuten suht hyvä sp. Ja on toiminut.

      • Ei mene! Varoitus!! suomi24 meilit eivät mene perille! Sain tänään gmailillä copy & pastet neljästä minulle suomi24-meilin kautta Yahoo-ositteeseeni lähetetystä viestistä. Niistä kolme ei ole koskaan tullut perille.

        Kaksi ensimmäistä oli lähetetty 14.2, toinen (ensimmäinen) on tullut, toinen ei. Lisäksi kaksi viestiä 18.2 päivämäärällä, kumpikaan ei ole tullut perille. Näyttävät kuulemma suomi24-postissa ihan toimitetuilta mutta eivät saavu kohteeseen.

        Yahoo-postini toimii täysin normalisti muuten.

        Tiedän varmuudella ainakin 4 muunkin viestin kadonneen matkalla joten sietäisi ylläpidonkin reagoida!! Ainakin varoittaa!!


    • Pekzi

      haha mahtaa vituttaa. Itse maksan sähköpostista ja fi domainista yht 20e vuodessa. Rajoittamattomasti tilaa joka suuntaan ja aina toimii. :) Toimii joka selaimella, joka mobiililaitteella ja varmaan jääkaapillakin saa toimimaan jos niin haluaa. Hajotkaa oravanpyörään :3

    • heipä hei

      Kylläpä muuttui mutta erittäin huonoksi vaihdan kyllä sähköpostini pois suomi24 palvelusta

    • Tämän suomi 24 kautta tulee mainontaa jota ei saa poisettua ja esim laihdutus ja kauneuden hoito tuotteiden HARHAANJOHTAVAA MARKKINOINTIA , johon KULUTTAJAVIRASTO on mm puuttununut viestillään :
      Xellim ou harhaanjohtavaa markkinointia ,tuon yritysperheen toimista oli täällä vuodelta ja kun sinne on kirjoitttu totuuksia v 2012 -

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      273
      4365
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2428
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2161
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2126
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      112
      1763
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1442
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1402
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      334
      1363
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1327
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe