Tummat/mustat karvat ja sokerointi !

sokruu

Eli on ihanaa olla lähellä apinaa! Lähiaikoina vatsassa alkanut kasvaa aivan mustaa ja vahvaa karvaa vähään siellä sun täällä. Bikini- ja perskarvat ovat myös ihan hirveen näköset, enkä niihin sheiverillä uskalla koskea.

Haluaisinkin tietää teiän kokemuksia tosta sokeroinnista! Jos karva on oikeasti AIVAN mustaa, alkaako se tosiaan kasvamaan hennompana takaisin? Ja että ne muut hiukan vaaleammat karvat siinä tummien vieressä eivät sitten ala kasvamaan taas tummempina? Jos teillä on oikeasti runsas karvoitus, niin kauanko tuo sokeroinnin tulos kestää? Aika masentavaa olla nuori ja karvainen, bikinit ja minishortsit voidaan unohtaa heti kättelyssä.. Nyt kaikkien kokemuksia tosta sokeroinnista, kiitos!

10

3456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ap123

      Niin ja te, joilla on vielä herkkä ja vaalea iho, aiheuttaako sokerointi ihon punoittamista, ärsyyntymistä tai aiheuttaako muutenkin sisäänkasvavia karvoja?

      • jonna6

        ja hyvä tekijä pitää löytää! asun helsingissä niin suosittelen vipmakeuploungea! pääkaupunkiseudun edullisimat hinnat


    • pizzaenriko

      Yleensäkin kannattaa maustaa pizzaakin näillä tummilla ns "pubic"-hair -mausteella eli muutamia karvoja sinne tänne, tulee pippelin makuakin vähän mukaan pizzaan.

    • pöööyzi

      Sokerointi pitää karvat pari viikkoa pois :) kasvaa "heikompina" takas. mulla vaa tulee ärsyttävästi niitä sisäänpäin kasvaneita karvoja xc kaipa neki katois jos vaa jaksais kuoria/ rasvata tarpeeks.

    • zugarred

      käyn sokeroitavana 4-5 viikon välein. riippuu kuinka tiheään ne kasvaa.. bikinialue on tietty ihoalueista herkin mutta siihen tottu kun on käyny useamman kerran. toi kuorinta on hyvä juuri tohon sisään kasvuun!

    • dddyyyyyyyyyyyyy

      Ei ne sen vaaleampina kasva takaisin, mutta kun useamman kerran sokeroi niin yleensä osa karvatupista jää uinumaan ja karvat harvenee.

      • Sokeroija :)

        Joo, tosiaan, karvat muuttuu hennoiksi, kaikilla se aina hiukan vaihtelee, esimerkiksi bikini/brassialueella saattaa 6vkon sokruvälillä kasvaa viis karvaa etupuolella ja enempi takapuolessa, kun taas toisilla niitä karvoja kasvaa enempi, mutta vähemmän kuin ennen sokeroimista. Kuukautisten aikaa sokerointi voi tuntua kipeemmältä. Karvatuppeihin auttaa tosiaan kosteuttaminen pääasiassa, mitä kuivempi iho sitä paksumpi voide, jotta iho pysyy pehmoisena. Kuorinta kuorii kuolleen ihosolukon pois karvan tieltä ja näin ehkäisee sen sisäänkasvamista. Ensimmäinen brassi kestää n. 30-45min, sillä karvat ovat tiukemmassa ja karvaa on runsaammin, joten sokeria saattaa joutuu vaihtamaan kesken. Seuraavat kerrat ovat nopeampia: 10-25min, riippuen karvan laadusta.


    • Majtsukka

      http://luontoaidinkauneussalat.blogspot.fi/2013/03/sokerivaha-osa-1-kuinka-sita-tehdaan.html

      Tossa on ohjeet sokerivahan tekoon ja netistä löytyy varmasti käyttöohjeitakin. Tuohan olisi kaikista halvin konsti, jos viittii vain värkkäillä. Itse olen muutamia kertoja harjotellut, mutta vieläkin aika sotkusta ja aikaa vievää puuhaa.

      Oletko harkinnut epilaattoria? Se kyllä aluksi sattuu jonkin verran ja siinä on huolehdittava, että iho ja itse kone ovat puhtaita. Eli kun aloitat epiloinnin peset ihon, sitten aloitat epiloinin. Myös epiloinin jälkeen kannattee iho puhdistaa vaikka alkoholia sisältävällä kasvovedellä. Aloe Vera-geeliä on hyvä omistaa sillä se rauhoittaa ihoa, kun epiloinnin jälkeen on ilmestyy punasia "näppylöitä". Ja epilointi kannattee suorittaa illemmalla, sillä iho saa yön yli levätä toimenpiteestä.

      Olen itse epiloinnut n.4vuotta ja tosiaan karvojen kasvu hidastuu ja karvoista tulee "höttösempiä" eli ohuempia.

    • Sokeroinnin tuloksen kesto on varmaan aika yksilöllistä. Mutta säännöllisesti tehtynä karvat alkavat kyllä kasvaa hennompina takaisin/kautta kasvu vähetä (tai siltä se ainakin näyttää, oikeasti karvat ovat vain eri kasvuvaiheessa ?)

      Itse en sokeroinnista pitänyt (yhden kerran kokeilleena :D), mutta vahaus toimii allekirjoittaneen kohdalla. Totesin myös sokeroinnin kotioloissa liian hankalaksi ja aikaavieväksi, veikkaisin kyllä osittain harjoittelun puutetta :D

    • Brasilialainen

      Olen käynyt käsittelyssä alkuun neljän viikon välein. Nykyään riittää kuuden viikon välein koska kasvu on tyrehtynyt lähes kokonaan. Karvoja kasvaa harvakseltaan joten vaikka en kävisikään niin olen lähes karvaton. Karvattomana olen ollut seitsemän vuotta. Alun perin olin todella runsaskarvainen mies. Mitään kipua ei nykyään tunnu... on vain mukava hygieeninen olo. En voisi kuvitellakkaan olevani enää karvainen alapäästäni.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5500
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3517
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1642
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1604
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1058
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe