vippi.fi apua kiitos :)

Vippi.fi lainaaja

Olen ollut vippi.fi asiakkaana joskus aikaisemmin jo elikkä tuo ilmainen ensilaina on jo käytetty. Tänään kuitenkin tuli yllättävä rahan tarve ja ajattelin mistä voisin saada 500e lainan halvimmalla. Vertailin ja täytin vippi.fi lainahakemuksen ja ennen ulos maksua otin kuvakaappauksen jossa lukee aika selvästi että takaisin maksettava summa olisi sama 500e kuin pääoma nyt kun kuitenkin katoin tilitietoja sivulla takaisinmaksettava summa oli tuo 575e? joten kuun puolessavälisä toimettavassa laskussa se on varmasti myös tuon 575e vaikka otin lainan juuri sen takia että se olisi "ilmainen" http://postimg.org/image/hyjgq98k7/

Voisinko siis todistaa tuolla kuvalla että ei tarvitse maksaa tuon enempää takaisin? tai voiko lainan peruuttaa vielä jotenkin?

33

735

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Korot on siinä. Ei kai kukaan ilmaiseksi lainaa...

    • huoh: ...

      katsoitko kuvaa?

      • 15+4

        Entä jos Vipster väittää sitä paino- tai ohjelmistovirheeksi? Mielestäni ratkaisevaa on lainasopimus. Olet todennäköisesti saanut kopion siitä sähköpostitse. Lue mitä siinä lukee. Kuvasi näkymä ei mielestäni esittänyt lainasopimusta, mutta voin olla väärässäkin. Vipster Oy on alan toimijoista yksi suurimpia.


    • niiiiin että

      Tarkistin sähköpostini ja huomasin että en ole saanut mitään lainasopimusta?

      Onko kellään tietoa pitäisikö vippi.fi:stä sellainen tulla sähköpostiin

    • 4+20

      Et kai sä nyt voi olla niin tyhmä että luulet että joku lainaa 500 euroa ja pyytää takaisin 500 euroa? Mistä ne maksaa työntekijöiden palkat, toimitila-, palkka, ohjelmisto-, ym. kulut?

    • niiinii

      Aika selvästi se tossa mun mielestä lukee?
      Ei se nyt maailmanloppu mulle oo jos joutuu pikkasen ylimäärästä maksaa, mutta kuhan aattelin kysyä että olisko täällä ketään jolla olis käyny samalla tavalla ja tietäs että pitääkö tälläses tapaukses maksaa tuo 500e vain, mutta ei sähän jaksat tulla kommentoimaa iha täyttä paskaa vaa

    • juntti

      No jos noin kerta lukee ni minä en maksaisi penniäkään enempää eräpäivään menessä

      • Taneli*

        Ethän sinä pennejä voi maksaa, koska yli 10 vuotta on käytössä ollut euro.


      • Mortti ja Vertti

        Jos et meinaa rahassa maksaa, ehdota velka kuitatuksi intiimillä kanssakäymisellä.


    • tässä apua, ole hyvä

      Aloittajan ei kannata yrittää venkuloida. Vippi.fi on todennäköisesti ottanut aloittajasta kuvan ja peli on sillä menetetty. Kuka hyvänsä voi todeta aloittajan kuvasta, että kyseessä on idiootti eikä idiootin valituksilla ole mitään arvoa. Valitettavasti aloittajaa ei voi edes "peruuttaa" vaan hän pyörinee kuvaamassa vippejään, kunnes luottotiedot menee.

    • aloittaja3

      tässä apua , ole hyvä: no huhu ootko vähä vammane vai :D ei tosta sun tekstistä ymmärrä normaali ihmine, minkä kuvan se ny on ottanu ja miten nii kuvasta voi todeta että on idiootti? ootko oikeesti vitun kehari hä

      • heheehee

        Ei jumalauta... :D


    • 1+9

      Kuulostaa erikoiselta. Eikö tilanne muuten selviä heti kirjautumalla sisään etusivulta Onlinepalveluun jossa maksutiedot on saatavilla?

    • lauspa

      Jos eräpäivät täsmää sen ajankohdan kanssa mikä lainasopimuksessasi on niin kannattaa vain yrittää vääntää. Heillä tuskin on kuvankaappausta kaikista hakuprosesseista. lisäksi siellä on noin isona toimijana pakko olla niin monta asiakasta että yksi hyvitys tuskin kenenkään palkkoja edes kaataa. ja luotonannossa luullakseni läpinäkyvä hinnoittelu on kaiken a ja o. eikö sitä paitsi asiakkaan pitäisi aina saada kulutuujansuojalain mukaan oma sopimuskappale? ei vain ehtoja? En tunne alaa mutta sellainen kuva mulla on.

    • ammattilakimies

      Mutta entä jos Vippi.fi on oikeasti ehtinyt lainaa hakiessa ottaa hakijasta kuvan, joka todistaa tämän idiootiksi, kuten "tässä apua, ole hyvä"-nimimerkki kirjoitti? Isona toimijana heillä voi olla montakin kuvaa, jolloin ei jää enää epäilyksen varaa. Onko siinä tapauksessa kuluttajansuojasta apua vai kannattaako maksaa suosiolla? Tämän tyyppiset tapaukset ovat usein monisäikeisiä ja saattavat eri oikeusasteissa päättyä miten vaan, joten suuri taloudellinen riski on todellinen.

    • Voi eikääää!11111

      Ai yllättävä rahantarve tuli? Ei hätää! Näitä vartenhan jokaisella aikuisella ihmisella on pari tonnia hätäväratilillä. Sillä siinä, että välillä tulee yllättävä rahantarve ei ole mitään yllättävää. Tämän toki jo tiesitkin eli voit lakata kyselemästä!

    • äly hoi

      Minusta tuo kuvakaappauksen teksti tarkoittaa, että lainan takaisin maksussa voi lainasumman maksaa joko kokonaan (500e) tai 100e minimi. Päälle tulevat luonnollisesti korot, ne eivät ole lainasummaa vaan erillisiä korkoja ja käsittelymaksuja.

    • 14+14

      Ei heillä ole mitään kuvankaappauskuvia, sehän nyt on selvää ja vaikka olisikin, niin silloinhan heillä olisi tuo sama kuva? lisäksi kuluttajan tulee pystyä luottamaan siihen että kaikki kustannukset ovat tiedossa ennen lainan ottamista. Koska sopimus ei sido siltä osin, mitä ei ole allekirjoittanut. Tässä kohdassa kuluttajan tulee voida luottaa siihen, että juuri ennen lopullista sinetöintiä "maksa ulos" niin hän sitoutuu maksamaan sen summan mitä vippi.fi itse ehdottaa maksettavaksi. Ja vaikka vippi markkinoilla se on noin näkyvä niin ei se mikään huippuiso firma ole, tilinpäätöksestä (jonka voi tilata kuka vain) näkee että siellä olisi reilu 10 hlö töissä. Saitko siis oman sopimuskappaleen? maksoitko tuon? otithan yhteyttä tuonne?

      • 14+14

        KORJAAN! vippi.fi onkin vipster oy, luulin sitä toiseksi, kun kaikilla noilla entisillä vippifirmoilla on joku pikavippi.fi etc nimi ja sitten yrityksen nimi erikseen. Vipster oy ei kuulu tutkimusmateriaaliini. Teen lopputyötä tardenomiksi ja vertailen eri ei-noteerattuja kulutusluottoja tarjoavia yrityksiä. Pahoittelen virhettä.


    • hmm.hmm

      Siinä lukee,että Nyt uusille asiakkaille ensimmäinen, jopa 500€:n nosto ilman kuluja ja korkoja!

    • Vippi.fi lainaaja

      Kannattaa naamioitua, kun hakee lainaa. Ei pääse vippi.fi kuvaamaan ja todistamaan idiootiksi. Mahtaa vippiparoronia ottaa päähän, heh heh.

    • Kyssärini

      Riittääkö, jos peittää vain kasvot?

    • Ainaauttava

      Myös korvat kannattaa peittää, niistä voidaan tunnistaa ihminen melko luotettavasti.

      • verkkopankkitunnukset

        Miksi ei voi kirjautua Nordea verkkopankki tunnuksilla?


    • ÄO-tunnukset

      Voi kirjautua, jos peittää korvat !

    • Uteliasko

      Miksi korvat pitäisi peittää?

    • Rauhoittaja

      Älä mene halpaan, ei tietenkään tarvitse peittää korvia. Jos ne kuvaa lainanhakijaa, niin kasvokuva on ainoa.

      • koroton laina

        Soita sinne ja ilmoita etet ole saanut luottosopparia. Kun soppari tulee katso takaisinmaksettava summa ja jos et sitä hyväksu peruuta laina. Voitmaksaa takaisin ilman kuluja 15 päivän kuluessa. Tämä on yleensäkin halvin tapa hankkia laina, muista etta luotto voidaan aina peruuttaa ja maksaa kuluitta.


    • kasvoton laina

      Jos peruuttaa luoton, saako kasvokuvan takas?

      • Tuumaaja***

        Ei. Kasvokuvaa ei tule, mutta takaraivosta tulee zuumaus.


    • Ei toiminut

      Ei ainakaan itselle toiminut toi 500 euron lainan hakeminen, kun piti hakea joku ihmeen takuu siihen... En tajunnut. No, ei paljon haitannut kun Vivukselta sai 400 euroa heti samalla diilillä eli ei kuluja tai korkoja

      • liipalaapa

        Se75e on se kun olet nostanut rahaa. Aina tulee per satanen nostokuluja 15e.. Ja nythän nostit sen 500e.


    • samiperiitietoa

      Tarvitseeko enää peittää korvia, jos vippi.fi ottaa lainaa hakiessa kuvan lainanhakijasta? Tarkoitan, että jos on esim. pipo päässä ja korvat valmiiksi piilossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe