Riivausta ei ole olemassakaan. Eihän?

Hmm...

Latoya Ammons Indianasta, USA:sta, sanoo, että hänen lapsensa kävelivät ylös seinää pitkin, leijailivat ilmassa ja puhuivat vierailla äänillä. Viranomaisten raportit v. 2012 vahvistavat tämän. Mukana on mm. psykologien lausunto, jossa nämä kertovat kuulleensa 9-vuotiaan pojan puhuvan matalilla, vierailla äänillä ja kävelleen takaperin seinää pitkin ylös.

35 vuotta poliisin töitä tehnyt poliisikapteeni Charles Austin kertoo tulleensa vakuuttuneeksi tapauksen aitoudesta vierailtuaan talossa ja haastateltuaan Ammonsin perhettä.

Virallisissa Indianan osavaltion dokumenteissa kerrotaan lisää yksityiskohtia, joita ovat olleet todistamassa lääketieteelliset asiantuntijat sekä perheen ulkopuoliset ihmiset.

He ovat kuulleet 7-vuotiaan pojan pitävän eläimellistä ääntä, kääntävän silmänsä nurin päin ja nousseen ilmaan ja tulleen heitetyksi seinälle kenenkään koskematta.

Dokumenteissa kerrotaan myös lapsen kävelleen seinää pitkin ylös lukuisten lääketieteellisten asiantuntijoiden silmien edessä. Yksi lapsista oli hyökännyt isoäitinsä kimppuun ja kiero virnistys kasvoillaan sanonut matalalla äänellä: "On aika kuolla! Tapan sinut!". Äidin mukaan yksi lapsista, tyttö, oli leijaillut ylös sängystään ja tullut heitetyksi huoneen halki tummien varjojen pidellessä hänestä kiinni.

Paikallinen pastori Mike Maginot suoritti pahojen henkien ulos ajamisen, ja lasten käyttäytyminen rauhoittui.

Lähde: BBC
http://www.bbc.co.uk/newsbeat/25943051

Latoya Ammonsin eksorsismi:
http://www.indystar.com/story/news/2014/01/25/the-disposession-of-latoya-ammons/4892553/

Ja sitten selityksiä, joista yleisimmät ovat:
- Hö hö hö, mitähän kamaa noi on vetäneet? Mä haluun samaa!
- Epilepsiaa. Riivaus on todellisuudessa epilepsiaa ja se saa aikaan tuollaista.
- Aivan tyypillnen jakautunut persoonallisuus, kaikilla lapsilla.
- James Randi on luvannut miljoonan sille joka saa aikaan oikean yliluonnollisen ilmiön.
- Koko kylä koostuu lahkolaisista lääkäreitä ja poliiseja myöten ja he kaikki valehtelevat.
- Useita joukkohallusinaatioita, eri tiimeillä, eri aikaan.

Ja sitten on vielä yksi selitys.

22

275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • h g nilsson

      Kuule , ihan oikeasti. Ei ole olemassa mitään yliluonnollisia juttuja. Mutta jos haluat elää siinä harhassa että on enkeleitä ja menninkäisiä, ja se tekee olosi turvalliseksi eihän siinä mitään. Mutta älä ainakaan lapsia tuollaisilla saduilla pelottele, uskovat ne pian todeksi ja saavat mielenterveyshäiriöitä.

      • asdfsadfsdfasdfsdfas

      • Naurettava video.

      • Ei totta.

        Ei voi olla, koska riivausta ei ole.


      • huuhaata.juu
        asdfsadfsdfasdfsdfas kirjoitti:

        Tässä on sulle riivattuja esimerkiksi:

        http://www.youtube.com/watch?v=C-jmAgTQ9ZA&list=PLA8EC8DD43EC4B6FC

        Sami Minkkinenkin pystyy parempaan:

        http://www.nelonen.fi/ohjelmat/mita-tuli-tehtya


      • Nilsson. Mistä tiedät mikä on yliluonnollista, ellet ole luonut kaikkea olevaista? Etkö todellakaan tiennyt, että ensin lankesi Lucifer ja sitten lankesi ihminen/Adam?

        Mark 5:1 Ja he tulivat toiselle puolelle järveä gerasalaisten alueelle. 5:2 Ja kohta kun hän lähti venheestä, tuli häntä vastaan haudoista mies, joka oli saastaisen hengen vallassa. 5:3 Hän asusti haudoissa, eikä kukaan enää voinut häntä kahleillakaan sitoa; 5:4 sillä hän oli monta kertaa ollut sidottuna jalkanuoriin ja kahleisiin, mutta oli särkenyt kahleet ja katkonut jalkanuorat, eikä kukaan kyennyt häntä hillitsemään. 5:5 Ja hän oleskeli aina, yötä ja päivää, haudoissa ja vuorilla, huutaen ja runnellen itseään kivillä. 5:6 Kun hän kaukaa näki Jeesuksen, juoksi hän ja kumartui maahan hänen eteensä 5:7 ja huutaen suurella äänellä sanoi: "Mitä sinulla on minun kanssani tekemistä, Jeesus, Jumalan, Korkeimman, Poika? Minä vannotan sinua Jumalan kautta, älä vaivaa minua." 5:8 Sillä hän oli sanomaisillaan sille: "Lähde ulos miehestä, sinä saastainen henki." 5:9 Ja Jeesus kysyi siltä: "Mikä on nimesi?" Niin se sanoi hänelle: "Legio on minun nimeni, sillä meitä on monta." 5:10 Ja se pyysi pyytämällä häntä, ettei hän lähettäisi niitä pois siitä seudusta. 5:11 Niin siellä oli lähellä vuorta suuri sikalauma laitumella. 5:12 Ja ne pyysivät häntä sanoen: "Lähetä meidät sikoihin, että menisimme niihin." 5:13 Ja hän antoi niille luvan. Niin saastaiset henget lähtivät miehestä ja menivät sikoihin. Silloin lauma, noin kaksituhatta sikaa, syöksyi jyrkännettä alas järveen; ja ne hukkuivat järveen.

        Pahojen henkien valtaamia ihmisiä:

        https://www.google.fi/#q=demon possessed&tbm=vid

        Pahat enkelit tekivät pahojaan jo kauan sitten. Siksi vedenpaisumus.

        > ”Ja heidän tuomarinsa ja hallitsijansa menivät ihmisten tyttärien tykö ja ottivat heidän vaimonsa voimalla miehiltään valintansa mukaan, ja ihmisten pojat niinä päivinä otti maan karjasta, peltojen pedoista ja ilmojen siipikarjasta, ja opetti yhden lajin eläinten toisen kanssa sekoitusta, ärsyttääkseen siten Herraa; ja Jumala näki koko maan, ja se oli turmeltunut, sillä kaikki liha oli turmellut tiensä maan päällä, kaikki ihmiset ja kaikki eläimet.” – Oikeamielisen kirja 4:17

        ”Ja laittomuus lisääntyi maan päällä ja kaikki liha turmeli tiensä, ihmiset ja karja ja pedot ja linnut ja kaikki, mikä kävelee maan päällä – kaikki niistä turmeli tiensä ja määräyksensä,” – Riemuvuosien kirja 5:2

        ”Ja he alkoivat tehdä syntiä lintuja, petoja, matelijoita ja kaloja vastaan, ja alkoivat tuhoamaan toistensa lihaa ja juomaan verta.” – Eenokin kirja 7:5 <

        http://ennustuksia.com/2013/06/12/ihmisen-kirjan-muokkaaminen/

        Luojamme oli kaukokatseinen. Vedenpaisumus tuotti polttoaineet ja ravinteet meidänkin aikaamme varten. Puhe alkaa 20 sek. kohdalla.

        https://www.youtube.com/watch?v=BcvnKXxodos

        Videoon liittyvä teksti:

        > We Stand on the Shoulders of Those Who Came Before Us --but Also on Their Heads, Backs, Stomachs and Feet! (and etc.) : Prologue Of all that lived prior to the flood; (flora and fauna) w e have burned their bodies or their remains for thousands of years for fuel. We utilize them in our cars and our machines. Their Detritus in their current forms are used to build houses and walls and streets and as binding agents. The mountains that we climb are made up of the remains of microscopic dead animals. The chemicals that made up the bones of the pre-flood living are used to fertilize our crops and gardens. Their remains may even be worn around our necks or on our fingers as jewelry. This planet is a vast graveyard and the life that existed before the flood is buried or entombed all around us-and are mute witnesses to Genesis. <

        Oletko koskaan halunnut selvittää juuresi? TREY SMITH auttaa mielellään.

        "Nephilim: TRUE STORY of Satan, Fallen Angels, Giants, Aliens, Hybrids, Elongated Skulls & Nephilim"

        https://www.youtube.com/watch?v=1zz8_MxcnzY


    • unta ja leipää

      "Riivausta ei ole olemassakaan. Eihän?"

      Onpas riivaus olemassa. On on.

      "Riivaamiseen on oma työkalunsakin, riverauta, mutta tylsä puukko tai leveäteräinen meisseli tai taltta kelpaa mainiosti. Irtoriveen tilalla voi käyttää pellavaeristenauhaa, josta leikataan sopivia suikaleita rakoihin."
      http://www.meidanmokki.fi/kysymys/unia-hirsiaitassa

      "Leivän riivaus on oma sanansa leivän tekemisessä, joka tarkoittaa taikinan pyörittämistä leivän muotoon. Riivauksessa taikinaa pyöritetään niin, että ilmat lähtevät taikinasta. Ennen riivaus tehtiin käsin, nyt muoto syntyy ylöslyöntivaiheessa. Ylöslyönti tarkoittaa taikinan muotoilua lopulliseen muotoon. Valmis taikina laitetaan suppilon muotoiseen metalliastiaan, josta taikinasta tehdään sopivan muotoisia kappaleita."
      http://www.pikapulla.fi/valmistusvaiheet_ruisleipa.php

      Nuku sinäkin riivatussa hirsiaitassa. Saat hyvät unet!
      Valmista sinäkin riivattua ruistaikinaa. Saat hyvää leipää.

    • ...

      ...

    • mihin hävisivät?

      Mihinkähän tästä ketjusta katosivat kaikki tieteellisen näkökulman kirjoitukset? Nytkö ei saa Nebukadnessarin mielestä tuoda tieteen keinoin tutkimustietoa esiin lainkaan?

    • Raamatullista
      • Mellerillä ei ole aikaa esittää, miten tuo autius on muka Raamatun kanssa samassa linjassa, mutta aikaa riittää lässyttää juutalaisista lähteistä keksittyä perimätietoa. Anna mun kaikki kestää!

        Jumala loi maailman alkuun juuri autioksi ja tyhjäksi! Lusiferin alaisuudessa oleva luomakunta? Mellerhän on ihan selkeä menestysteologi ja valtateologi. Älkää eksykö!


    • Ei ole

      olemassa pahoja henkiä. Ei modernissa, tieteeseen perustuvassa maailmankuvassa. Ei myöskään UFOja eikä keijukaisia.

    • EiTodellista

      Eihän oo?!?

    • henkihankihenki

      Mitä luulet Jeesuksen ajaneen ulos? Kuvitelmiako vai ehkä mielisairautta? Riivattuja on olemassa. Monet ovat sotkeutuneet yliluonnollisiin asioihin. Vetistynyt kirkko (en viittaa luterilaiseen vaan yleisesti uskoviin) ei heitä kai auta eikä pystykkään yleensä auttamaan. Ongelmiin joutuneet ovat uskoakseni hiljaa julkisesti, koska jos puhuisivat niin joutuisivat varmaan pillerilääkityiksi ja suljetulle osastolle.

      Riivausongelmat harvoin ovat kuitenkaan noin dramaattisia kuin alussa esitettiin. Ja monesti ihminen toimii yhteistyössä hengen kanssa (ei ole siis Pyhä henki). Meediot esimerkiksi ovat riivattuja ja käyttävät asiaa kaupalliseen tarkoitukseen. Henkiparantajat ja verenseisauttajat ovat samaa kastia. Samoin kaikenlaiset itämaiset joogit.

      On monia ihmisiä jotka kuitenkin myöntävät olevansa jonkun asteisissa ongelmissa ja yrittävät vapautua jollain tapaa, vaikka ovatkin tilanteeseen joutuneet. Suvussa kuulemma joskus on riski, että kulkee joku noituus tai alttius jos joku on ollut noita suvussa. Tai sitten on ehkä itse tullut etsiydyttyä väärien asioiden pariin ja sitten valitettava asia on tapahtunut. Asiasta löytyy kuitenkin auttavaa kirjallisuutta uskovilla.

      On ehkä uskovia, jotka heitä myös auttavat. Valitettava ongelma on se, että toiset ryhmät näkevät riivattuja ja demoneja ihan joka kulmalla (ihan kaikenlaisia kummia kuten laiskuuden demonia jne), vaikka sellaisia ei tietysti ole ja toiset taas eivät näe missään mitään muuta kuin pelkästään mielisairaita. Osa uskovista ei edes usko saatanan olemassaoloon saati sitten riivattujen. Riivattujen on tällöin vaikea saada apua muuten kuin suoraan Jumalalta rukouksessa.

      Osa riivatuista vaikuttaa mielisairaudesta kärsiviltä, osasta ei uskoakseni huomaa mitään ulkopuolisen silmin.

      Ikävä ongelma, joka on aidosti olemassa, mutta josta on nyky-yhteiskunnassa vaiettava. Asia on tabu. Pelko on kuitekin asian suhteen järjetöntä. Sama kuin pelättäisiin yleensä elämässä tapahtuvia asioita kuten sairautta, työttömyyttä tai muuta asiaa. Niihinkin rukoillaan kirkoissa apua. Päätellä täytyy kuitenkin, että se osa uskovista, jotka saadaan uskomaan pahan olemassaoloon, saadaan samalla valitettavasti hysteeriseen ylimitoitettuun pelkoon. he eivät muista, että Jeesus on voittanut nämä vallat ja voimat ristillä.

      Ja mistähän oli kyse torontoilmiössä, jossa uskovat joukolla saivat outoja nykimisilmiöitä Suomessakin ja omituisia älyttömiä naurukohtauksia. Ja kuulemani mukaan jopa kaikenlaisia eläinääniä ja mölinöitä? Samanlaista on joogeilla itämaissa esiintynyt. Ei voi tietää. Onneksi en ole kokenut.

      Turha pelko pois asian suhteen. Jumalan suojelus toimii tässäkin asiassa. Tietysti meedioiden luo ei ole hyvä mennä eikä henkiparantajien, koska asia on kielletty raamatussa suojelusyistä.

    • Nähty.on

      Riivauksen vaikutukset ovat erilaiset, suurin osa riivatuista ei tee näyttäviä temppuja. Asiassa vaikuttaa myös se, minkälainen henki tällaisessa ihmisessä on ja mahd. kuinka monta henkeä.

      Riivattu ihminen ei välttämättä itse tiedä olevansa riivattu. Usein tällaisen ihmisen läsnäolo luo ympärilleen erilaisia "kummitusilmiöitä". Hän huokuu "vierasta" henkeä.

      • riivattukkoooon

        Tuleekohan tämä nyt kahdesti...Mitä tarkoitat "kummitusilmiöillä"? Olin jonkin aikaa yksissä entisen palkkasotilaan kanssa(tappaja ja nähnyt kuolemaa ja silmitöntä väkivaltaa useamman vuoden ajan.) Hänen ympärillään tosiaan leijui jonkinlainen ahdistusta ja jopa murhanhimoisuutta,silmitöntä vihaa aiheuttava ilmapiiri,henki,tms.,käytös ja puheet olivat välillä aivan mielenvikaisia (oli yksi painava syy eroon). Pitäisikö nyt mennä manaajalle tai vastaavaa? Siltä nämä kirjoitukset vaikuttavat..


    • Tutkittu.on

      Joka tietoa lisää . .

    • Raamatussa.totuus

      Jeesuksen opetuksessa

    • KTS--

      En tiedä mutta paikkaan, jossa lindemanilaiset jeshuaanis-mashialaiset lössit ovat pitäneet demonisia menojaan, olen aina tilannut seitsemän pappia seitsemästä eri kirkkokunnasta puhdistamaan paikan seitsemällä Raamatulla ja seitsemällä ristillä.

      • SoffiinaManaaja

        Unohdit tärkeimmän: seitsemän nippua, eli lettiä valkosipulia, huoneen jokaiseen, seitsemään nurkkaan!

        Tämmöinen vasta pistääkin Jeshuamashia antimessiaan housut tutisemaan! Toimii parhaiten, jos nurkkien sijasta sipuliletit salaa sekoitetaan valhejuutalaisten sapattipöperöön. Pistää papattamaan, kiäh kiäh!


    • sananne-ei-toimi

      Ei helluntailaisetkaan kykene vapauttamaan pimeyden voimien alaista. Lut. kirkosta puhumattakaan.
      Riivaus on paha ja vakava asia ja tulee vain pahenemaan.

    • utti

      Jos joku nyt ottaa tuon tapauksen ihan tosissaan niin kannattaa lukaista tämä:

      http://www.csicop.org/si/show/the_200_demons_house_a_skeptical_demonologists_report/

      Asianosaiset olivat siis vahvasti taikauskoista porukkaa ja uskoivat selvänäkijöihin (joista yksi alunperin keksi tarinan talossa olleista demoneista) ja kummituksiin jne. Samoin kyseisten henkilöiden julkisuushakuisuus tulee tuolta varsin selvästi ilmi.

      Psykologien lausuntojen mukaan lapset esittivät teatteriaan mitä ilmeisimmin äitinsä harhaisten uskomusten aiheuttamana, eikä mikään ihme että viranomaiset ottivat lapset huostaansa äidiltään.

      Ja tietenkään itse väitetyt tapauksetkaan eivät suinkaan olleet lainkaan niin ihmeellisiä kuin mitä jotkut väittävät. Ei tuolla mitään fysiikan lakeja rikottu, jos joku sellaista luulee.

      Tämä on vain yksi niistä monista esimerkeistä taikauskosta ja sen seurauksista etenkin lapsille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe