FARMI

Näinpä näin!

Siis Vittu mitä paskaa!!! Ei tarvii tottakaan skeidaa alkaa seuraamaan vähän aikaa katoin sit käänty kanava oli sellasta shaibaa!!

51

1505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokin roti sentään

      Aivan oikeesti, karseeta supernoloa ohjelmaa?
      Koko talvi mainostettu, ja sitten tämmäinen paska.

      Varmaa vituttaa niitä jotka ovat laittaneet rahansa tähän hommaan kiinni.

    • törkyohjelma

      Aivan käsittämättömän huono. Ei kiinnosta katsoa yhtään enempää.

      • Pyhh

        Vai 1800-luvun elämää? Olisi vaan mainostettu löpinä-ohjelmana mutta maalaistalossa. Nykyaikaisia vaatteita, joutilasta istuskelua ja loputonta lätisemistä. Isommissakaan taloissa ei ollut varaa pitää possujuhlia tai valkoisia liinoja pöydällä kuin jouluna ja jokaisen oli osattava hommansa yksin. Ei ihmiset enää saa aikaiseksi mitään aidon oloista.


      • eivät osaa!!!
        Pyhh kirjoitti:

        Vai 1800-luvun elämää? Olisi vaan mainostettu löpinä-ohjelmana mutta maalaistalossa. Nykyaikaisia vaatteita, joutilasta istuskelua ja loputonta lätisemistä. Isommissakaan taloissa ei ollut varaa pitää possujuhlia tai valkoisia liinoja pöydällä kuin jouluna ja jokaisen oli osattava hommansa yksin. Ei ihmiset enää saa aikaiseksi mitään aidon oloista.

        Näinpä... itseänikin häiritsee tuo että nykymaailman tasarvoa toitotetaan ohjelmassa missä pitäisi selvitä 1800-luvun maailmassa.

        Kyllä siihen aikaan se oli talon isäntä ja emäntä joka saneli kuka tekee mitäkin ja muut oli hiljaa.

        Eikä ollut vapaa-ajan ongelmia kun sitä vapaata aikaa ei yksinkertaisesti ollut, ainakaan kesäaikana jolloin piti varustautua kaikin keinoin pitkästä talvesta selviämiseen hengissä.

        Marja-aikana isäntä vaapukoita poimimassa ja muut venyttelee itseään laiturilla, tai kuka missäkin jonninjoutavassa, eipä olisi onnistunut 1800luvulla oikeassa elämässä.


    • prootin vaimo

      Taitaa tulla nelosen täydellinen floppi tästä tositv-hömpästä,joko katsojat alkavat viisastua,ettei kaikki paska uppoa kansaan.

      • aikahyppy

        kaiken huippu on tuo vaatetus? aivan kuin menis kirkkoon aamutakilla,pilataan hienon paikan habitus.


    • sekavaa hyppyä

      Mulle jäi mieleen sekava, hyppelehtivä ei selkeää logiikkaa...jää katsomatta.

    • mITÄ SAISEE

      Katoin n. 15 min , ja ihmettilin että mitä paskaa?
      Olisivat edes ottaneet siihen jotain kissoja ja niille biksut päälle.
      Ja olisitte antaneet niille viinaa kokoaja.

      Mutta varmaan tuottajat ylpeitä, HÄ HÄ HÄÄÄ !

    • åpoi

      "Olisivat edes ottaneet siihen jotain kissoja ja niille biksut päälle.
      Ja olisitte antaneet niille viinaa kokoaja."

      Tuo näytti olevan ainoa asiapitoinen kommentti täällä, joten piti itsekin katsoa sarjaa. Em. kuvaus kertoo enemmän kirjoittajan epäkypsyydestä kuin itse sarjan tasosta. Netistä katsoin pätkän ekan jakson alkua ja tänä iltana TV:stä vähän loppua. Eniten särähti silmiin kuulolaite 1800-luvulla, silmälasit ja juuri kaupasta ostetut ulkoiluvaatteet logoineen. Luin jostain listan hyväksytyistä matkatavaroista, eikä niissä mainittu omia silmälaseja, kuulolaitteita, tamponeita, hammasharjoja, partahöyliä tai saippuoita. Jos kerran 1800-luvulle mennään, niin poikkeuksia ei pitäisi olla.

      Ihmetytti myös lampaan lahtaaminen heti alkuvaiheessa. Eipä otettu edes villaa talteen. Kaupankäynti on kai myös unohdettu. Niinkuin maatila olisi ainoa maailmassa.

      Ja onko tuolla joku hiton kiintiöhomo? Haluaako joku oikeesti nähdä sitä?

    • vaadin laatua

      Mainoksessa nähty lässyttävä riepupäinen vähemmistöhenkilö ja itkua vääntävä rastahörhö riittivät vieroittamaan ko. ohjelmasta.

    • lässylässyn

      Teoriassa tuosta olisi saanut todella hyvän ohjelman, JOS oikeasti siellä olisi eletty kuin 1800-luvulla.
      MUTTA tää on nyt täyttä ihmissuhde-(BB)-kuraa!
      Katoin 2 ekaa ja ei tosiaan tarvi enempää katsoa. Täyttä navetantakusta.

    • ewr4etrgrtf

      Tähänkin ohjelmaan saatu se kiintiöhomo. Ja aikamoista kuraa taas. Vähän niin kuin Saari aikoinaan samalla kanavalla, jossa kilpailijoilla oma catering kisapaikalla. Niin varmaan tässä Farmissakin: kännykät kuvausten jälkeen sallittu ja oma catering huolehtii muonituksesta.

    • aikahyppy

      Tulee mieleen tarina Liisa ihmemaassa...? on ne niin hukassa,voi kessus sentään.Olis meinaan puitteet parempaankin, ihan jää kaipaamaan niitä ihania Hovimäen kalastajakylä kohtauksia,joita siellä kuvattiin aikoinaan.

    • pieleen meni

      En oo ku pari minsaa kattonu ja se riitti, miten tuo muka kuvaa 1800-lukua? Nykyajan vaatteet ja eihän 1800-luvulla suvaittu julkihomoja. Sarja pistetty ihan lekkeripeliksi kunhan nyt jotain raavittu kokoon. Halvalla yritetty saada sarja aikaseksi....

    • Jepulis-

      Kuka se toinen homo oli/on? toi sebu on nyt selkeä tapaus (oksat pois)

      Likat puhu 7 tai 8 jaksossa, että on kaks homoa...

      Joo, siistit kulissit, mut ois voinu vetää pitemmälle ton 1800-teeman. Vaatteet vaihtoon, turhat istumiset veks, turhat juonittelut pois jne...

    • Kaikki homot eivät ole neitejä, kyllä homoissa on myös kunnon miehiä, katso tästä.
      http://www.ess.fi/videot/uutiset/2014/02/01/lahti-pride--kulkue

    • 383838

      Oikein tehty et ei tällävllkolla lähtenyt kahta pois, kun homppeli lähti vapaaehtoisesti, ja sotki koko systeemin. Tarkempi valinta olis saanut olla osallistujien suhteen.

      • Maailmanparantaja.

        Mikä se ääliö on joka pyörii pitkin metsiä meditoimassa ja höpöttää superfoodeista ?
        Taitaa olla aika kuutamolla.


      • Todella ärsyttävä
        Maailmanparantaja. kirjoitti:

        Mikä se ääliö on joka pyörii pitkin metsiä meditoimassa ja höpöttää superfoodeista ?
        Taitaa olla aika kuutamolla.

        No se on joku vit.n enkelihippi jonka tehtävä on miellyttää luojaa, ihan pelle.


      • susille vaan
        Todella ärsyttävä kirjoitti:

        No se on joku vit.n enkelihippi jonka tehtävä on miellyttää luojaa, ihan pelle.

        Oikeassa elämässä 1800 luvulla moiset elämäntapaintiaanit ja vapaamatkustajat olisi viety syvälle metsään ja syötetty susille.


      • eiyhtäänvalaistunut
        susille vaan kirjoitti:

        Oikeassa elämässä 1800 luvulla moiset elämäntapaintiaanit ja vapaamatkustajat olisi viety syvälle metsään ja syötetty susille.

        Ja tää sama tyyppi kehui omaa Valaistumistaan? Valaistunut mihin? kuinka käytän muita hyväkseni päästen itse helpommalla?


    • hohhoijaa6

      Ei tuolla sarjalla ole mitään tekemistä 1800-luvulla, en oo kyllä katsonukkaan yhtään jaksoa kokonaan. Alko tympäseen siinä vaiheessa kun omat vaatteet ja ruokailuvälineet tästä päivästä. Puulusikata ja kuksat ne oli silloin käytössä. No kaipa itekkin oisin voittosumman toivossa lähteny mukaan....muuta syytä ei kyllä oo.

    • savo on best

      No ei nyt niin tärkeää ole ne puulusikat ja kuksat ja kyllä jo 1800 luvulla on metallisia lusikoita ollut ja posliinilautasia, ei se nyt 1800 luku tarkoita mitää esim vuotta 1801 vaan sehän voi olla 1899.

      Huomattavasti parempi ohjelma kuin BB-talo, no tämä nyt minun vanhan miehen mielipide, joku pitää BB-taloa parempana ohjelmana kuin tätä farmia.

      Kuopiolainen Vesa minun suosikkikilpailija jonka toivoisin voittavan, naisista ehkä tämä vanha rouva tai sitten tämä kipakka nuori nainen joka ottaa aina tämän vanhan naisen kanssa yhteen, mikä lie nimi, juuri tämä joka oli piikanakin vanhan rouvan valitsemana. Lappalainen nuorimies joutaisi ulos kilpailusta, munasillaan siellä keekoilee, yrittää sillä konstin kerätä pisteitä.

      Nähtiin pudotussaasteessa että ei se aina ulospäin näkyvä voima voittoon vie vaan sitkeys, lääkärisetä nostellut ehkä puntteja paljonkin ja räjähtävää voimaa varmaan vielä on mutta ei sitkeyttä kuten oli Kuopion Vesalla ja lisäksi oli kätten taitoa sahaukseen joka ei ole aivan niin helppoa kuin miltä näyttää, voimaa oltava mutta myös herkkä tunto näpeissä kuinka saha ahtaassa raossa saadaan liikkumaan ja niinhän siinä kävi kuin epäilin että lääkärin käsissä saha tekee mutkan ja siinä hieman terä menee mutkalle ja jääkin niin ja sen jälkeen sahaus entistä vaikeampaa, juuri sitä sahan kärjen tökkäämistä varottava.

      Hyvä Vesa! Tsemppiä, näytä että savosta tulee voittajat.

    • oice

      Eikö se tuo teini-jenni ymmärrä että Tuulikki on jo iäkäs eokä jaksa niin paljoa kuin nuoret, kunhan Jennikin tulee esim 50 vuoden ikään niin huomaa kuinka vauhti hidastuu ja sati sitten yli kuuskymppiseksi ja ennenvanhaan on työtkin olleet fyysisesti rankempia kuin nykyään, koneiden aikakautena, nykyään melkeinpä joka hommaan keksitty kone.

      Ärsyttävä tuo Jenni, sais kyllä jo joutua pudotukseen ja äkkiä.

    • muunmummo

      jos oisin jennin äiti en kyllä tytökseni tunnustas,vanhemman kunnioitus puuttuu tyystin tyttörukalta,hävettää.en kyllä haluais olla hänen iso-äitinsäkkään .
      toisaalta ihan mukava jotta tyttö näyttää oikean luontonsa?ettei jää mitään epäselväksi. tietävätpähän mahdolliset vanhenevat sukulaiset mitä on tulossa kun omat voimat alkavat hiipua.

      • Yäk

        Joo, ällötyyppi koko eukko. Niin itseään täynmä oleva p...läpi!


      • edyt

        Juuri niin, hirveä myötä häpeä ja jotenkin kamala olo kun nainen joka ulkoisesti näyttää "ihanan mukavalta, herttaiselta ja pehmoiselta" sen lisäksi että vielä käyttää ulkoisesti kasvojansa siten että voisi luulla että on inhimillinen, lämmin ihminen... Kuitenkin on jään kylmä, kova ja vielä julma!! Kauheeta!! Uskon että hänen perheessä asiaoista kyllä tietävät.. Toivottavasti hänen isovanhempansa ovat jo edesmenneitä... Jolleivat ole niin tämä lapsenlapsi kyllä vierailee, mutta vain silloin kun siitä on jotain hyötyä.. Olisiko jotain sosiopaattia Jennissä..?


    • ecj

      Moni kakku päältä kaunis.

    • euxbe

      Sinikään ei tajua kun Tuulikki heittää "läppää", suuttui heti kun Tuulikki sanoi että "veisin sinua voimakisassa kuin vierasta sikaa" niin heti tämä teini suuttui. Tosiasia kyllä onkin että Tuulikille ei se rimpula pärjää, yhdellä kädellä Tuulikki pyörittelisi Siniä, paras vaan Sinin nöyrtyä.

      • kklltt

        Niinpä :) Mutta se tekopyhä manipuloija Jenni kotiin sieltä ja äkkiä!! Kieroilee ja valehtelee toisten selkien takana, sit yrittää esittää niiiiiin viatonta ja herkkää!! Hirvee eukko, kauheen epävakaa ittessään ja ittestään, siis NIIN KIERO ettei noi muut edes sitä tajua ku se esittää täydellistä ja kilttiä!! Jennillä on ihan varmaan siviilissä vaikeeta, sosiaalinen elämä minimissään ku vedättää ja manipuloi (ainaki yrittää) kaikkia ihmisiä... Jotenkin järkyttävää ja säälittävää mutta toisaalta kyllä sosiopaatit kuitenkin tietävät mitä tekevät..


    • f ex

      Voi heitä raukkoja jotka joutuvat hänen työkavereikseen! sääliksi käy sillä he eivät osaa Jennin työkavereina yhtään mitään eivätkä edes tee yhtään mitään, laiskottelevat ja Jenni joutuu tekemään heidänkin työt!!!

      • vt mme

        Mikäs itsensä paljastaja tämä yks lappalais juippi on, munasillaan roikottelee melkein joka jaksossa. On näköjään halu esitellä varustustaan juuri kuin näillä itsensäoaljastelijoilla, hän vaan keksinyt keinon esitellä ilman että sitä katsotaan..niin juuri.


    • sillä silmällä

      Varmaan homppeli tyyppi tämä Lapin poika. Mainostaa itseään ja varustustaan muille kaltaisilleen että kun ohjelma tulee ulos niin pojulla on kosijoita pitkä jono ovella.

    • Voi käääääk

      Kyllä noussut karvat pystyyn tuon Jennin takia, alussa mainosti niin kovasti omaa erinomaisuutta, sen suhteen että muut taktikoi ja pelaa, öh ja mitä tämä tyyppi tekee?? Jakso jaksolta haukkuu ja arvostelee vanhaa ihmistä, käskyttää ja virnuilee!! Muutenkin, itsekkin suht nuorena kauhistelin tuota ns. nuoremman sukupolven arvostusta ihan JO TOISTA ihmistä kohtaan, ei kuunnella, puhutaan päälle ja tuo selän takana puhumisen määrä on vakio!!

      Hävettää katsoa kun nuoremmat kuvittelevat handlaavansa maalaistouhut kaupunkilaisena, ja kyseenalaistavat tietävämpien hieman iäkkäämpien faktat, joista itsekkin kartalla näin maalaisena!!

      Tyyliin: " Onko kalakukossa kukon muikkuija", jösses!!!!

      Muut tyypit alkaneet jo pitää suuta soukemmalla, tää Jenni se vaan yltyy, ärsyttää suorastaan katsookkin sitä valkoista hammasriviä ja feikkipuhtautta, en myöskään ymmärrä miten joku voi olla ylpeä tuollaisesta käytöksestä ja arvostuksen puutteesta toisia kohtaan!!

      • ihmettelevä

        Samaa mieltä, toivottavasti ymmärtää hävetä ohjelman katsomisen jälkeen. Tosi törkeää ja raukkamaista käytöstä, muka reilu pelaaja. Toivottavasti Jenni ei voita!


    • sairaanhoitaja2

      Jos minulla olisi Jennin nimi ja osoite, kirjoittaisin hänelle ja pyytäisin menemään käytöskouluun. On niin inhottava akka, että lopetan katsomisen.
      Pohjoisen tyttö vie voiton ja hänelle se kuuluukin. Jenni vain hävetköön kun edes osallistui tuohon ohjelmaan. Ehkäpä kotipaikkakuntalaiset antavat hänelle suoraa palautetta, kasvoista kasvoihin....sen hän ansaitsee.

    • pöhpah

      Tokihan nämä on ohjelmaan leikattuja pätkiä, mutta ahdistuin todella katsoessani jälkeenpäin tallentavalta boxilta tätä sarjaa, siinä oikein korostu miten tämä yksi ihminen on ottanut hampaisiinsa vanhemman ihmisesen.

      - Sinä jäät tilalle, kun jalka kipeä ja me menemmä palkintomatkalle rantaan, sitten teet tehtävät: nämä,nämä,nämä,nämä..Määrää emäntä.

      - tullaan palkintomatkalta, " nyt mennään siivoomaan lehmien jätökset" määrää emäntä! vanhempi ilmoittaa ihan asiaankuuluvasti ettei osallistu, perustellen tehneensä töitä koko päivän, ja osa tekemättä. Emäntä saa aiheen möllistellä naamaansa, ja alkaa konsertin siitä kun yksi ei osallistu, kaikkien pitäisi osallistua..

      -josta päästää pätkään missä emäntä pesee raivoisasta kattilaan " Kun taas se yksi on jättänyt tän likaiseksi, eikä tee töitään", Pahinta kaikista, Sinne se meni saunaan leveen perseensä kanssa..siinä kohtaa olisin tukehtunut pullaani sohvalla mikäli sellainen olisi ollut suussa.

      Tottakai tollasessa kolisee, mutta tossa on niin selkeä ajojahti ja kiusaamisen meininki, että pahaa tekee.

      Sieltä on pelattu ulos henkilöitä (niinhän se kyllä kuuluukin pelin henkeen ei sillä) jotka olisivat ansainneet teoillaa, taidoillaan ja tiedoillaan voiton; Marko, Pekka, Vesa..Tuulikki ja Sanni ovat nyt oikeestaan minun mielestäni ne, jotka ansaitsevat voiton, Tuulikilla viel painolastina tuo ajojahti ja ja selviytymistä on varmasti siinäkin!! Oma mottoni on aina ollut esim. töissä, kaikista ei tartte tykätä mutta toimeen on tultava!! Olis vielä jokunen jaksa boxilla, en tiedä jaksanko enään edes katsoa!! :/

    • Hyihyihyiyääk!

      JENNI ON NIIIIN KUVOTTAVA, TOIVOTTAVASTI OSAA EDES HÄVETÄ!!
      vOIKO NOIN INHOTTAVAA LÄRVINSÄ VÄÄNTELIJÄÄ OLLA OLEMASSAKAAN?

    • oikeus ja kohtuus

      Jenni on niin kaksnaamanen ja jatkuvasti marisee jostakusta selän takana,yäk!Toivottavasti Sanni voittaa!

    • hyi hyi

      Ilkeä jenni...................


      Kuinka ilkee kävellä kadulla päiväsaikaan?onkohan enää,jos olutkaan ystäviä?luulen,että pikkuhiljaa häippäseevät.

    • kukkopoika123

      PERÄänAHO

    • Peiliinkatsoja

      Tuo Jenni, eikö ihminen oikeasti tajua millainen hän on?!! Mainostaa jaksossa jos toisessakin kuinka hyvä hän on ja rehellinen eikä ole ilkeä ihminen, huh huh!! Toivottavsti tajuaa hävetä itseään nyt kun näkee itsensä telkkarista. Toivottavasti ei ole voittaja, ei kyllä ansaitse noin itsekäs ja ilkeä ihminen sitä rahasummaa.

    • Emäntä vieläkin

      Tuulikkiako se Jenni tarkoitti kun sanoi eilen että kuinka se voi olla niin ilkeä,vai itseäänkö hän tarkoitti?Varmaan.Ja immetteli vielä että mitkäMOTIVAATIOT!

    • Ei tekopyhyydelle

      Farmi ohjelmana on ollut ihan ok. Mutta tämä tapaus Jenni on asia erikseen. Ensimmäisissä jaksoissa ajattelin vain, että onpas kova tyttö valittamaan. Sitten alkoi tämä toisten haukkuminen, mikä on loppua kohden vain pahentunut.
      Olen jostain lukenut, että hän on selittänyt käytöstään mm nälällä, mutta eiköhän siellä ollut kaikilla ihan riittävästi ruokaa. Onhan näissä tosi- tv- ohjelmissa aina toisten haukkumista ja takanapäin puhumista. Jennissä se korostuu sen takia, että hän samanaikaisesti kehuu ja nostaa itseeään. Muista löytyy ainaa vikaa ja valittamista, mutta hän pitää itseään käytökseltään aivan moiteettomana ja kehuu mm sosiaalisia taitojaan!! Se nostaa ainakin minun niskakarvani pystyyn.
      Olen tässä miettynyt, että laitan tänään finaalin tallenukseen, Katson sen sitten, kun varmistuu, että Jenni ei voita. En kertakaikkiaan halua katsoa sitä naaman vääntelyä ja hurkastelua, jos neiti täydellisyys onnistuisi voittamaan.

      • farkku

        Ihan finaalijaksossakin moitti Tuulikkia, mitään vikaa ei edelleenkään nähnyt itsessään. Tuulikin vikaa oli sekin, että jennistä tuli ilkeät puolet esiin... Kuitenkin Tuulikki oli tosi tomera, tekevä ja osaava kaiken aikaa.


    • ommum

      Sinä teit sen, Onnea Sanni! Sait ansaitun voiton!

    • Viisauden alku...

      Mutta Tuulikki oli kuitenkin paras.

    • kokenut mummi

      Onnea Sanni olit paras näistä kolmesta .Katso kaikki jaksot niin huomaat kuka oli kieroin, kuka puukotti selän takana teitä kaikkia. Hän oli kuulu kaupunkilaistyttö Suomen Turusta. Kuka sen kissan hännän nostaa jos ei kissa itse. Jenni haukkui selän ja edessä kehui itseään . kylläpä neidillä on paljon ongelmia itsensä kanssa. Tuulikille voimia olit Farmin vanhin ja hienoin ihminen.

    • Sannille

      Onnea Sanni!!!!! Paras voitti.. Teki töitä, ei narissut, ei haukkunut ihmisiä, otti huumorilla.. Hattua nostan!!

    • Peili käteen!

      Aito, ahkera, luonnollinen Sanni voitti!! Onnea Sanni!!
      Toivon, että tuo Sannin täydellinen vastakohta, itseään kehuva, leuhka Jenni, lukee arvosteluja itsestään, ei vääntele niille naamaansa, vaan ottaa opikseen, ja ensin oikeesti h ä p e ä ä !

      • ++++

        Onnea Sanni !! Tulin eilen niii...in iloiseksi kun voitit. Pidän rehdistä olemuksestasi. Suutut ja sanot suoraan päin naamaa kun siltä tuntuu, mutta et hauku ketään selän takana.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      373
      4714
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1904
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1631
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      229
      1463
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1410
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1386
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1367
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    10. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1234
    Aihe